Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hamsikot ne... Bardhi ftw
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Mindent tud a vonalonNem ezt a kapust mérte meg Szoboszlai anno 40-ről? 😁Hozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker
empty taxi
Amúgy az első gólnál kb 35 méterről ívelte be Vécsei,elég nagy ívben is ráadásul és nem hogy kijött volna,még szerintem a gólvonal mögött is állt,amikor Tokmac az ötösről rúgta be. 😅
JoeyPorter
több mint 3 éve
itt is kell előszezon, ez az esti Fradi meccs lettSrácok majd csak èjszaja kezdődik a szezon elèg akkor "iktriadkodni "😜🤪😜🥴Kivarasra jatszanakvalamiért csak Kivrakták a kezdőbőlHozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker
empty taxi
Kúrfürst briareos
Kenny
dande2
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Törökül dombtető, maori nyelven pedig oldalszegély.Hozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiÍrd be a google fordítóba a nevét (taha tepe) és megérted, hogy miért ő véd
Willie Parker
r.baggio
több mint 3 éve
Nem ezt a kapust mérte meg Szoboszlai anno 40-ről? 😁Hozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker
empty taxi
Amúgy az első gólnál kb 35 méterről ívelte be Vécsei,elég nagy ívben is ráadásul és nem hogy kijött volna,még szerintem a gólvonal mögött is állt,amikor Tokmac az ötösről rúgta be. 😅
több mint 3 éve
Srácok majd csak èjszaja kezdődik a szezon elèg akkor "iktriadkodni "😜🤪😜🥴Kivarasra jatszanakvalamiért csak Kivrakták a kezdőbőlHozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker
empty taxi
Kúrfürst briareos
Kenny
több mint 3 éve
Hozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiÍrd be a google fordítóba a nevét (taha tepe) és megérted, hogy miért ő véd
Willie Parker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kivarasra jatszanakvalamiért csak Kivrakták a kezdőbőlHozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker
empty taxi
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
valamiért csak Kivrakták a kezdőbőlHozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Hozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz kiFura h ő véd, a kispadon ül Onur Kivrak, aki a legjobb török kapus.
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hozzáteszem ez a török kapus elég nagy vasutasnak néz ki
több mint 3 éve
Csak a gatyában voltam az ...Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
Zsellértelkes Vrij
Viszont Woody Allennel szólva, ha újra születhetnék, inkább négr kosárlabdázó lennék
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
EZT A 150 EVERT KOCSOGOK!Azért kéne 5-1
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Aki Á-t mond...
több mint 3 éve
Fejpántos inkább 😀Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Vagy norvégÚgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Victor Hugonak üzenem, hogy NYOMORULTAK!
több mint 3 éve
Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előtt
több mint 3 éve
Tocmac-tól féltem, de szépen megoldotta
több mint 3 éve
Tizenegyes!Jövőre nyerhet
Úgy ordít a kommentátor mintha blt nyerne a Fradi 😂
kapitnono
több mint 3 éve
Tizenegyes!Úgy ordít a kommentátor mintha blt nyerne a Fradi 😂

több mint 3 éve
Teszem hozzá a sporinak rohadt nehéz dolga van ilyen határeset döntések sora vsn