Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogy én hülye nem mentem ki Nápolyba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nápolyban mindig szarul jövünk ki a VAR-ból.három éve a nyolcvanakárhányadik percben feküdt le Mertens vagy ki anélkül, hogy felrúgták volna, bíró befújja, VAR, tisztán látszik, hogy a csávó eljátszotta a nagyhalált, már erősen esésben volt, mire ráesett Robertson lábára, VAR megnézi, meghagyja a szar ítéletet.
több mint 3 éve
Szalah-t lehet lehoznám most, vállalhatatlan idén ma meg különösen. De nyilván szent tehén szóval végigjátsza majd.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Salah formán kívüli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
anyám, '17-ben lett volna ilyen technika, nem vesztjük el az EL-döntőt, mert csak az első félidőben kapunk két tizenegyest
több mint 3 éve
szerintem jobban járna a válogatottal, Southgate-t szerintem ki fogják rúgni a VB utánPositive talks between Chelsea and Graham Potter. He’s expected to be appointed as new manager. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 7, 2022
Those close to Mauricio Pochettino also expect Potter to sign with CFC this week — Brighton manager has always been the first choice. pic.twitter.com/Us5SLxbz90
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
na jó, ez a pool meccs kezd kabaré lenni, élén a dilettáns faragó ricsikével
több mint 3 éve
Positive talks between Chelsea and Graham Potter. He’s expected to be appointed as new manager. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 7, 2022
Those close to Mauricio Pochettino also expect Potter to sign with CFC this week — Brighton manager has always been the first choice. pic.twitter.com/Us5SLxbz90
több mint 3 éve
Kessie első gól, első kezdő
több mint 3 éve
faszért fúj már megint a Pool ellen a bíró.igazán kiállíthatta volna Milnert 😮
több mint 3 éve
Azt tudom, igazából csak most megörültem, hogy pont olyan meccset rendeznek ami érdekelt is.2024-es United mindjárt kezd a BLben.évek óta van 7 órás sáv is 😊
Nagyon adom ezt a korábbi idősávot amúgy.
alatriste
NB2

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Todd Boehly accidentally pressing the send email button to sack Tuchelpic.twitter.com/Ew5SH4ksZV
— Troll Football (@TrollFootball) September 7, 2022
több mint 3 éve
Hát, ez sem a mi évünk lesz, ez gyorsan eldőlt…
több mint 3 éve
2024-es United mindjárt kezd a BLben.évek óta van 7 órás sáv is 😊
Nagyon adom ezt a korábbi idősávot amúgy.
alatriste
több mint 3 éve
Nekem nagyon jó ez így most. Leszámítva azt, hogy botlábú védőink vannak, mégis próbálunk hátul játszani. Poch alatt nagyon nem élveztem a meccseket. Többet látok most a csapatban, remelem nyerünk végre az én életemben is valamit.Ezek alapján eléggé máshogy látjuk. 😀Nem különösebben foglalkoztam a BL-el, mert csoda volt, hogy odakerültünk. De nem tartottam Poch csodájának, inkább ms mázlinak, aki nem engedte el a kezünket a city vagy az Ajax ellen. Egy unalmas gyenge játékot játszó csapat voltunk, akik teleszart gatyával mentek ki a nagyok ellen, de a kicsik ellen is az utolsó pillanatig izgulni kellett, hogy megtartjuk e az 1 gólos vezetést. Nem láttam Poch hozzáadott értékét a csapatnál, el is mentek Kane legjobb évei a süllyesztőbe.?Pocakot vissza a PL-be. Conte mehet a kékekhez, nekünk Pocak kell!Kell a búbánatos aszott majomnak Pocak...még Tuchel-t is hamarabb nézegetném, mint Pocsettinót
jobbágy#JC6
Klaci79
Pochettinoval amúgy mi a baj? Éveken keresztül felülteljesített a Spurs-szel, az elvesztett BL-döntőt nem tudta a csapat feldolgozni, és ebbe belebukott.
A PSG meg sztem nem releváns, ott rengeteg jó edző megbukna, teljesen más szitu beképzelt, elkényeztetett picsarengetegben dolgozni, ahol ráadásul hatalmasok az elvárások.
Sztem Poch jó edző, nem top, mint pl. egy Pep vagy Klopp, de mondjuk tier2.
Duff
Szerintem nem mi teljesítettünk felül, hanem pl a szarzenál vagy a mu alul.
Contét sokkal jobban bírom, pedig ő sem éppen szívem csücske ezzel a védelemmel.
Klaci79
Sztem Poch tök jó, élvezetes támadófocit nyomatott az Alli-Eriksen-Son-Kane négyessel, megtámogatva Dembelevel, és a széleken pl. Rose-zal meg Tripperessel. Lehet Conte eredményesebb lesz, de engem a sírba kerget ezzel az atomvédekező 7 védős focival, nézhetetlen. Poch a nagyok ellen is jó focit játszatott, egyedül a Pool ellen szar a mérlege, de a Cityt meg a Chelseat legyőzte 5x, az Arsenalt és a Unitedet meg 4x (transfermarkt statok alapján).
Duff
több mint 3 éve
2024-es United mindjárt kezd a BLben.Nagyon adom ezt a korábbi idősávot amúgy.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nagyon érdekes a Chelsea keret, a fél világot ráköltötték a védelemre, de ennek kizárt hogy 4 védőzés lesz a vége, ezzel a védelemmel szerintem 5 védőzni kell.De közben a középpálya sérülékennyé vált és időssé, Gallagher és Mount nekem picit ütik egymást, (Talán együtt elől jól működnének párban?), elől Aubát és Sterlinget játszatni kell. Fura de nagyon.
több mint 3 éve
Ezek alapján eléggé máshogy látjuk. 😀Nem különösebben foglalkoztam a BL-el, mert csoda volt, hogy odakerültünk. De nem tartottam Poch csodájának, inkább ms mázlinak, aki nem engedte el a kezünket a city vagy az Ajax ellen. Egy unalmas gyenge játékot játszó csapat voltunk, akik teleszart gatyával mentek ki a nagyok ellen, de a kicsik ellen is az utolsó pillanatig izgulni kellett, hogy megtartjuk e az 1 gólos vezetést. Nem láttam Poch hozzáadott értékét a csapatnál, el is mentek Kane legjobb évei a süllyesztőbe.?Pocakot vissza a PL-be. Conte mehet a kékekhez, nekünk Pocak kell!Kell a búbánatos aszott majomnak Pocak...még Tuchel-t is hamarabb nézegetném, mint Pocsettinót
jobbágy#JC6
Klaci79
Pochettinoval amúgy mi a baj? Éveken keresztül felülteljesített a Spurs-szel, az elvesztett BL-döntőt nem tudta a csapat feldolgozni, és ebbe belebukott.
A PSG meg sztem nem releváns, ott rengeteg jó edző megbukna, teljesen más szitu beképzelt, elkényeztetett picsarengetegben dolgozni, ahol ráadásul hatalmasok az elvárások.
Duff
Contét sokkal jobban bírom, pedig ő sem éppen szívem csücske ezzel a védelemmel.
Klaci79
Sztem Poch tök jó, élvezetes támadófocit nyomatott az Alli-Eriksen-Son-Kane négyessel, megtámogatva Dembelevel, és a széleken pl. Rose-zal meg Tripperessel. Lehet Conte eredményesebb lesz, de engem a sírba kerget ezzel az atomvédekező 7 védős focival, nézhetetlen. Poch a nagyok ellen is jó focit játszatott, egyedül a Pool ellen szar a mérlege, de a Cityt meg a Chelseat legyőzte 5x, az Arsenalt és a Unitedet meg 4x (transfermarkt statok alapján).
több mint 3 éve
Nem különösebben foglalkoztam a BL-el, mert csoda volt, hogy odakerültünk. De nem tartottam Poch csodájának, inkább ms mázlinak, aki nem engedte el a kezünket a city vagy az Ajax ellen. Egy unalmas gyenge játékot játszó csapat voltunk, akik teleszart gatyával mentek ki a nagyok ellen, de a kicsik ellen is az utolsó pillanatig izgulni kellett, hogy megtartjuk e az 1 gólos vezetést. Nem láttam Poch hozzáadott értékét a csapatnál, el is mentek Kane legjobb évei a süllyesztőbe.?Pocakot vissza a PL-be. Conte mehet a kékekhez, nekünk Pocak kell!Kell a búbánatos aszott majomnak Pocak...még Tuchel-t is hamarabb nézegetném, mint Pocsettinót
jobbágy#JC6
Klaci79
Duff
több mint 3 éve
Pochettino mellett Potter és Zidane a kívánságlista élén állítólag.Kondás, Pinyő? és sztem Vukmir is felbontja a szerződését bármikor 😀Tuchel is kibaszva. Jo dontes.lol.
Stez
mondj jobb edzőt nála akit megszerezhetsz, akár rövid akár hosszú távra.
braxa88
viccetfélretéve ha megnézem a szabad listát
www.transfermarkt.com/trainer/verfuegbaretrainer/statistik
Pochettino, Rose, FdB, AVB
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Nagyon kedvelem Pottert, de az ő focija is tud borzasztó nézhetetlen lenni, ha egy bekkelő ellenféllel találkozik. Szerintem neki ez még nagy lépcsőfok.Itt új tulaj van akinek azonnal eredmények kellenek, és szemkápráztató játék.
De persze érdekes project lenne, és nézném.
több mint 3 éve
Ebben az esetben nem is feltétlen az a baj, hogy magánrepülővel mentek, focicsapat, menjenek. Hanem a reakció. Mbappé is egy elkényeztetett kis pöcs.Az a baj, hogy mindenki így gondolkodik. Mindenki repülője, csak egy repülő. Ha nem így gondolkodnának, lehet nem itt tartanánk.telex.hu/sport/2022/09/07/mbappe-psg-maganrepulogep-christophe-galtieregy rohadt repülő biztos nagyon szennyező
Nyomorékok.
Mikey
NB2
Duff
Megjegyzem, a Liverpool pl. vonattal ment le Londonba a szezonnyitó meccsükre. Szóval lehet ezt úgy is csinálni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May