NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott.jól megmutatták 💪
Loki-Fradi elso 5 perceben csend volt.
Kenny
3 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
zacknorb
Ja, csak sok köztük az iksz, szóval nem nyertük meg. Ma sem, s ez dühít. 2004 óta nem voltunk bajnokok. Kurvára idegesítő.
3 hónapja
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott.Túrják csak ki Csányit attól jobb nem lesz, neki meg kb tök mindegy, vele nem szúrnak ki.... annyira idióta egoista barom kubaszov (igen így kisbetűvel) hogy nem igaz ès mèg partnereket is talál hozzá.....
Loki-Fradi elso 5 perceben csend volt.
Kenny
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott. Loki-Fradi elso 5 perceben csend volt.
3 hónapja
Négy!
3 hónapja
55 perc alatt, tehát 27.5 percenként betalál !Nyilván Vlahovic menti meg a csapat seggét.2 meccs / 2 gól . Legjobb Juve játékos!
Sixo
Toto21
3 hónapja
Nyilván Vlahovic menti meg a csapat seggét.2 meccs / 2 gól . Legjobb Juve játékos!
Sixo
3 hónapja
egyébként minek hozott a Fagyi csatárt, Arzani néha még a padot se koptatja!
3 hónapja
Azt ne mond már nekem, hogy a Newcastle nem számít rangadónak. A szaudiak óta ott vannak BL helyen. Ez miért nem rangadó a 15. MU meg a 17. Spurs meg miért az.Big 6 akkorTavaly Newcastle? Vagy az 5. évek óta BL helyes nem számít top6nak?Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
Egyébként meg Szoboszlai pont berakta ahova kellett ezúttal nem a Balatonon. Ha meg Kerkeznek egyszer nem jön be a hail mary, akkor meg itt lett volna a döntő momentum.
Megint ezer kurva jó teljesítmény le lett téve az asztalra, és vereséggel mehetünk haza, ez dühítő.
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
3 hónapja
Big 6 akkorTavaly Newcastle? Vagy az 5. évek óta BL helyes nem számít top6nak?Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Willie Parker
Egyébként meg Szoboszlai pont berakta ahova kellett ezúttal nem a Balatonon. Ha meg Kerkeznek egyszer nem jön be a hail mary, akkor meg itt lett volna a döntő momentum.
Megint ezer kurva jó teljesítmény le lett téve az asztalra, és vereséggel mehetünk haza, ez dühítő.
Heisman nádor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
pedig még amerikai foci párhuzamot is belecsempészett.Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.Csak Salec van bent. A többiek élőben ott voltak a meccsen.
Matthew99
Sixo
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.Csak Salec van bent. A többiek élőben ott voltak a meccsen.
Matthew99
3 hónapja
Tavaly Newcastle? Vagy az 5. évek óta BL helyes nem számít top6nak?Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Willie Parker
Heisman nádor
3 hónapja
Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Zsambék-Gyirmót 0-10.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Willie Parker
Poloska vagyok.
3 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!Ha szeretnél valódi focit nézni:
Willie Parker
www.youtube.com/watch?v=EhHM9QwCxJo
3 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
3 hónapja
jó, Martinelli nem a legjobb, de azért ez megsüvegelendő védőteljesítmény volt ismét.Gabriel Martinelli vs. Dominik Szoboszlai's right-back version:
• 70 minutes
• 0 G/A
• 0 shots
• 0 dribbles
• 6 passes
• 0% crosses
• 2 duels won
buhloone mindstate
3 hónapja
félidőben meg akartam tenni a Pool-Cadiz-Rákóczi hármast hazai kötésre (akkor éppen 0:0, 1:1, 2:1 volt), de a Rákóczi-MTK II-t nem adta a tipszmiksz.mondjuk nem csodálkozom, a Rákóczit Milinte Árpi óta nem adják elérhetőnek, az MTK meg... hát ők ugye híresek az erős ősz utáni hirtelen gyengülésről.
3 hónapja
Játszik a Vasas!3-0!!!Mi ez a meccs?
nagylaza, főpohárnok
zacknorb