NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Openda -> Juve ( bár minek oda Vlahovic mögé)
3 hónapja
Sancho meg valszeg Aston Villa lesz kölcsönbe
3 hónapja
En siman azt vartam, a Bayernel egy jo kozeg van. Elhittem, hogy az MU-nal van akkora rothadas, hogy lehuz barkit, azt nem lattam jonni Hollandia utan, hogy ETH tenyleg ekkora egy budos kokler. 😀Én megmondtam, hogy Leverkusenben jó lesz! 😀A Manchester United Amorim előtti 3 főedzőjét 4 nap alatt rúgták ki, mindet még a szezon legelején. 😀De Mou nem a nyaron vette at a Fenert, hanem tavay nyaron. Az ETH kibaszas azert is bravur, mert most vette at a Leverkusent es ez volt a masodik meccse. 😀
Jughead
Stez
dugo93
3 hónapja
Én megmondtam, hogy Leverkusenben jó lesz! 😀A Manchester United Amorim előtti 3 főedzőjét 4 nap alatt rúgták ki, mindet még a szezon legelején. 😀De Mou nem a nyaron vette at a Fenert, hanem tavay nyaron. Az ETH kibaszas azert is bravur, mert most vette at a Leverkusent es ez volt a masodik meccse. 😀
Jughead
Stez
3 hónapja
Ole, Mou és most ETH. Ez volt a sorrend asszem. 😀A Manchester United Amorim előtti 3 főedzőjét 4 nap alatt rúgták ki, mindet még a szezon legelején. 😀az egyik Mou?
Jughead
ki a 3.?
Ole dolgozott valahol?
Negritis, a vajda
Nem sokat tudok Lammensről, csak hogy elsőszámúnak jön. Örülök, hogy nem Martinez lett belőle.
3 hónapja
A Manchester United Amorim előtti 3 főedzőjét 4 nap alatt rúgták ki, mindet még a szezon legelején. 😀De Mou nem a nyaron vette at a Fenert, hanem tavay nyaron. Az ETH kibaszas azert is bravur, mert most vette at a Leverkusent es ez volt a masodik meccse. 😀
Jughead
3 hónapja
A Manchester United Amorim előtti 3 főedzőjét 4 nap alatt rúgták ki, mindet még a szezon legelején. 😀az egyik Mou?
Jughead
ki a 3.?
Ole dolgozott valahol?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A Manchester United Amorim előtti 3 főedzőjét 4 nap alatt rúgták ki, mindet még a szezon legelején. 😀
3 hónapja
Azért Erik szépem beleszaladt a faszerdőbe ezzel, hogy 2 meccs után kibasszák.Nagyon nem volt rendben a FO és az edzésmunka.
zacknorb
3 hónapja
Még a Serie A-ban meg is érted vagy a Serie B-ben, de a bundásban...Azért Erik szépem beleszaladt a faszerdőbe ezzel, hogy 2 meccs után kibasszák.Akarmennyire is szar edzo ETH, hogy lehet valakit kibaszni 2 meccs utan???
zacknorb
Duff
3 hónapja
Szerintem az, hogy ugye ő sosem volt jó klasszikus kapus skillekben. És most egyre inkább jön vissza az, hogy mit várnak egy kapustól azok közelebb állnak a vonal kapus dolgokhoz, pl, hogy 1vs1ben jól védjen, mert egy magasan játszó csapatnál sokat fogják az ellenfelek kontrákkal 1vs1ben rávezetni a kapusra.Fenernek jó offszezonja van, megszerezték ma Ederson meg Marco Asenciot, Mourinhotól meg megszabadultak.Amúgy Edersonnal mi történt, hogy ennyire nem számolt vele a City?
Sixo
dugo93
3 hónapja
eleve ki sem kellett volna nevezni, oszt' most csodálkoznakHa Szoboszlai teste birja a Slot-fele box to boxot, akkor szerintem bir kis tulzassal akarmit. 😀Hát finoman szólva is előre szaladtál, hadd száradjon még fel a nyál...De pont, hogy szerintem meg nem fog kiderulni, mert Szobo konkretan jobbhatvedkent is rohadt jo, nem csak hatoskent. Plusz egy csapatnal egyebkent az, ha valaki nem feltetlenul rohadt jo egy sokadlagos poszton, de kepes korrekt teljesitmenyre, az boven eleg a scoutoknak, mert az csak noveli az erteket. Ha Frimpong odakerul, ez a hit csak erosodni fog, mert amig Szobo vedokent rendesen szantja a palyat, addig Frimpong meg azt sem tudja, melyik a bal keze.de epp ezt mondom, hogy ha jobban megnezik ot jobb hatvedkent akkor sztem kiderul(het) az, hogy meztelen a kiraly, es ott nem top btw. viszont az is sokat mondo, hogy akkor mar a klubjaban sem az elso opcio hatosnak, tizesnek meg balszelsonek sem. igy lesz az ezust halvanyabb, nem pedig arany.Ebben szerintem nagyon ne legyel biztos.Easy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
raadasul ne felejtsuk el, hogy oke most jol szerepel, de sztem el kezdik ott is kivideozni, hogy hol erdemes tamadni, milyen kombinaciokkal, es akkor nem lesz ilyen szep statja.
sosem felejtem el, hogy mikor Tuchel kitalalta, hogy Kimmich legyen jobb hatved forever akkor Joshua fogta magat es lement maganidoben akademiara a szelsohatved pozicios edzokkel gyakorolni. aztan megjott a Real elleni BL osszecsapas, ahol Vini elkepesztoen nagy hulyet csinalt belole.
alairom egy rovid ideig jol mutat majd ez, de konnyen johet a valosag ...
csebi
alatriste
csebi: piacilag pont hogy arany lesz az ezustbol, mert elkepesztoen unikum egy olyan jatekos, aki vedokent, hatoskent, de meg tizeskent vagy balszelsokent is ennyire top teljesitmenyre kepes es ilyen teherbirasa van, mint amit Slot mellett megmutat.
Stez
csebi
Azt meg mar amugy is megmutatta, hogy box to boxkent kepes kiemelkedoen jatszani, tehat az a scoutok fuzeteben valtozni mar aligha fog. Plusz a nemetek a lipcsei idoszakabol is azert jegyzeteltek valoszinuleg, hogy a pali balszelsokent is kurva jo tud lenni.
Ez a jelenlegi Szobo most pontosan ilyen tipikusan Guardiola-fele unicorn iranyba tart, o nyomja evek ota, hogy csilliardokert igazol olyan jatekosokat, akiket aztan elkezd olyan posztokra tenni, ahol elotte keveset vagy semmit sem jatszattak, aztan elit jatekosok lesznek az illetokbol. Peldakent ugye Gvardiolbol o csinalt „foallasu” balhatvedet, ahol boven jobb, mint kozepen, Marmousht nem csatarkent jatszatja, mikozben csatar, eljatszotta ugyanezt Silvaval, De Bruynevel, akiket elkezdett a kozeppalya meg a szelek kozott mindenfele mozgatni, de o volt, aki a csatar Alvarezt is peldaul elkezdte hatrebb jatszatni, ramutatva, hogy a gyerek amugy rohadt jol kepes szervezni is, annyira jol lat a palyan es intelligens.
Szobo mar most arany, de egyebkent ha a Cityben lenne most peldaul, akkor olyan szinten kulcsjatekos lenne ezzel a sokoldalusaggal, hogy az erteke nem 80 millio lenne, hanem siman 130 millio, mint peldaul Wirtze vagy Palmere.
Stez
Akik sokposztos játékosok általában rendszer játékosok is, vagyis korlátoltabban használhatóak két különböző csapatban is (RIP Rossi).
Plussz az eddigiek alapján nem biztos, hogy Szoboszlai teste bírná azt a sorozat terhelést amit egy szélső védő kap. Nem véletlen törpék szoktak ott fel-alá rohangálni. Ettől még simán elit szint lehet belőle mint jhv is akár, de hogy top1-3 legyen ahhoz fixen kéne legyen egy posztja.
FLZOLI
A mai nap hose viszont egyertelmuen Ten Hag, aki valami olyan bravurt hozott ossze a leverkuseni oltozoben (a palyan nyujtott lofos teljesitmeny mellett), hogy ket fordulo utan kibaszta a Leverkusen. 😀 Ez Bundesliga-rekord frissen erkezett edzoknel.
Stez
mondjuk a fél csapatot eladták alóla, de azért akkor is...
3 hónapja
Igen, szerencsére anyamék telekom tv go-jat tudom használni, szóval ha a tv-ben megy valami az megvan. 😀Nem is tudom ide kellene-e írni, vagy a gyűlölködjünk topicba, de nevetséges, hogy Németországban mennyire nem lehet követni a bundesligat.tudomasom szerint Nemetorszagban ez mar legalabb evtizedes problema, hogy a meccseket felszalamizva adtak el a tv tarsasagoknak orszaghataron belul szoval ja sajna ez van.
Kicsit meguntam ma, hogy az arena4-re vagyok állandóan szorulva, ugyh gondoltam megnézem, h mondjuk dazn-n hogy lehetne követni. Na ott az egyik csomag havi 20 euro, amibe benne vannak a szombati 15:30as meccsek élőben, többi felvételről. Van egy 35 eurós, amiben ezek felül a vasárnapi meccsek is élőben, de a többi (pl péntek, szombat főműsoridő) itt is csak ismétlés, mert azoknak a jogai már a sky-nal vannak. Szóval ha szeretném mondjuk követni az összes meccset élőben kb 60 euro lenne havonta, ami szánalmasan nevetséges. És nem arról van szó, havi 10-15 eurót simán kicsengetnek, főleg, h ismetlesrol is tudjam nézni, mert a szombat délutáni meccsek nekem elég szar időpontban vannak, de így.. persze lehetne net4+ is, de semmi kedvem állandóan szarakodni VPN-el. Ingyenes, állandóan lefagyo streamekhez szinten nincs kedvem, szóval marad az aréna, már amit közvetít.
De ezen, h a nemzeti bajnokságot ennyire nem lehet normális követni számomra döbbenet. És akkor arról meg nem is beszéltem, h se YouTube-on, se sehol egy kibaszott összefoglalót nem lehet találni a meccsekrol, mert minden ilyen video nemet területen tiltva van. Elképesztő, komolyan mondom.
rob3r7o
nekem ugye van iptv-m maltan rengeteg sport adoval egy eve egyetlen sportesemenyt nem tudtam nezni, vmeik europa ligas fradi csoport meccset, de igy megtalaltam a holland tv-n a korkapcsolast es meg talan jobb is volt.
ami meg megoldas lehet, hogy ha otthon van ismerosnek telekom elofizetese mert akkor tvgo-t tudsz nezni kulfoldrol is. mikor agybol nezek meccset akkor tabin en is ugy szoktam. elvileg tobb ember is becsatlakozhat talan egy elofizetessel.
csebi
De amúgy ha tényleg normálisan működik a net4+ innen, szerintem kiprobalom. Ott kb minden elérhető, amit nézni akarok.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Ha Szoboszlai teste birja a Slot-fele box to boxot, akkor szerintem bir kis tulzassal akarmit. 😀Hát finoman szólva is előre szaladtál, hadd száradjon még fel a nyál...De pont, hogy szerintem meg nem fog kiderulni, mert Szobo konkretan jobbhatvedkent is rohadt jo, nem csak hatoskent. Plusz egy csapatnal egyebkent az, ha valaki nem feltetlenul rohadt jo egy sokadlagos poszton, de kepes korrekt teljesitmenyre, az boven eleg a scoutoknak, mert az csak noveli az erteket. Ha Frimpong odakerul, ez a hit csak erosodni fog, mert amig Szobo vedokent rendesen szantja a palyat, addig Frimpong meg azt sem tudja, melyik a bal keze.de epp ezt mondom, hogy ha jobban megnezik ot jobb hatvedkent akkor sztem kiderul(het) az, hogy meztelen a kiraly, es ott nem top btw. viszont az is sokat mondo, hogy akkor mar a klubjaban sem az elso opcio hatosnak, tizesnek meg balszelsonek sem. igy lesz az ezust halvanyabb, nem pedig arany.Ebben szerintem nagyon ne legyel biztos.Easy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
raadasul ne felejtsuk el, hogy oke most jol szerepel, de sztem el kezdik ott is kivideozni, hogy hol erdemes tamadni, milyen kombinaciokkal, es akkor nem lesz ilyen szep statja.
sosem felejtem el, hogy mikor Tuchel kitalalta, hogy Kimmich legyen jobb hatved forever akkor Joshua fogta magat es lement maganidoben akademiara a szelsohatved pozicios edzokkel gyakorolni. aztan megjott a Real elleni BL osszecsapas, ahol Vini elkepesztoen nagy hulyet csinalt belole.
csebi
alatriste
csebi: piacilag pont hogy arany lesz az ezustbol, mert elkepesztoen unikum egy olyan jatekos, aki vedokent, hatoskent, de meg tizeskent vagy balszelsokent is ennyire top teljesitmenyre kepes es ilyen teherbirasa van, mint amit Slot mellett megmutat.
Stez
csebi
Azt meg mar amugy is megmutatta, hogy box to boxkent kepes kiemelkedoen jatszani, tehat az a scoutok fuzeteben valtozni mar aligha fog. Plusz a nemetek a lipcsei idoszakabol is azert jegyzeteltek valoszinuleg, hogy a pali balszelsokent is kurva jo tud lenni.
Ez a jelenlegi Szobo most pontosan ilyen tipikusan Guardiola-fele unicorn iranyba tart, o nyomja evek ota, hogy csilliardokert igazol olyan jatekosokat, akiket aztan elkezd olyan posztokra tenni, ahol elotte keveset vagy semmit sem jatszattak, aztan elit jatekosok lesznek az illetokbol. Peldakent ugye Gvardiolbol o csinalt „foallasu” balhatvedet, ahol boven jobb, mint kozepen, Marmousht nem csatarkent jatszatja, mikozben csatar, eljatszotta ugyanezt Silvaval, De Bruynevel, akiket elkezdett a kozeppalya meg a szelek kozott mindenfele mozgatni, de o volt, aki a csatar Alvarezt is peldaul elkezdte hatrebb jatszatni, ramutatva, hogy a gyerek amugy rohadt jol kepes szervezni is, annyira jol lat a palyan es intelligens.
Szobo mar most arany, de egyebkent ha a Cityben lenne most peldaul, akkor olyan szinten kulcsjatekos lenne ezzel a sokoldalusaggal, hogy az erteke nem 80 millio lenne, hanem siman 130 millio, mint peldaul Wirtze vagy Palmere.
Stez
Akik sokposztos játékosok általában rendszer játékosok is, vagyis korlátoltabban használhatóak két különböző csapatban is (RIP Rossi).
Plussz az eddigiek alapján nem biztos, hogy Szoboszlai teste bírná azt a sorozat terhelést amit egy szélső védő kap. Nem véletlen törpék szoktak ott fel-alá rohangálni. Ettől még simán elit szint lehet belőle mint jhv is akár, de hogy top1-3 legyen ahhoz fixen kéne legyen egy posztja.
FLZOLI
A mai nap hose viszont egyertelmuen Ten Hag, aki valami olyan bravurt hozott ossze a leverkuseni oltozoben (a palyan nyujtott lofos teljesitmeny mellett), hogy ket fordulo utan kibaszta a Leverkusen. 😀 Ez Bundesliga-rekord frissen erkezett edzoknel.
3 hónapja
Hát finoman szólva is előre szaladtál, hadd száradjon még fel a nyál...De pont, hogy szerintem meg nem fog kiderulni, mert Szobo konkretan jobbhatvedkent is rohadt jo, nem csak hatoskent. Plusz egy csapatnal egyebkent az, ha valaki nem feltetlenul rohadt jo egy sokadlagos poszton, de kepes korrekt teljesitmenyre, az boven eleg a scoutoknak, mert az csak noveli az erteket. Ha Frimpong odakerul, ez a hit csak erosodni fog, mert amig Szobo vedokent rendesen szantja a palyat, addig Frimpong meg azt sem tudja, melyik a bal keze.de epp ezt mondom, hogy ha jobban megnezik ot jobb hatvedkent akkor sztem kiderul(het) az, hogy meztelen a kiraly, es ott nem top btw. viszont az is sokat mondo, hogy akkor mar a klubjaban sem az elso opcio hatosnak, tizesnek meg balszelsonek sem. igy lesz az ezust halvanyabb, nem pedig arany.Ebben szerintem nagyon ne legyel biztos.Easy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
csebi
alatriste
Stez
csebi
Stez
3 hónapja
telex.hu/sport/2025/09/01/inter-miami-luis-suarez-kopes-league-cup-donto-veresegSuarez doing Suarez things

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Látták edzésen és a felkészülés közben is mekkora kókler gondolomAzért Erik szépem beleszaladt a faszerdőbe ezzel, hogy 2 meccs után kibasszák.Akarmennyire is szar edzo ETH, hogy lehet valakit kibaszni 2 meccs utan???
zacknorb
Duff
3 hónapja
Azért Erik szépem beleszaladt a faszerdőbe ezzel, hogy 2 meccs után kibasszák.Akarmennyire is szar edzo ETH, hogy lehet valakit kibaszni 2 meccs utan???
zacknorb
3 hónapja
ETH outEmi Martinez to Utd. meg....kevés ellenszenvesebb, irritálóbb focista van nála, nagyon nem tetszik..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Azért Erik szépem beleszaladt a faszerdőbe ezzel, hogy 2 meccs után kibasszák.
Poloska vagyok.
3 hónapja
De pont, hogy szerintem meg nem fog kiderulni, mert Szobo konkretan jobbhatvedkent is rohadt jo, nem csak hatoskent. Plusz egy csapatnal egyebkent az, ha valaki nem feltetlenul rohadt jo egy sokadlagos poszton, de kepes korrekt teljesitmenyre, az boven eleg a scoutoknak, mert az csak noveli az erteket. Ha Frimpong odakerul, ez a hit csak erosodni fog, mert amig Szobo vedokent rendesen szantja a palyat, addig Frimpong meg azt sem tudja, melyik a bal keze.de epp ezt mondom, hogy ha jobban megnezik ot jobb hatvedkent akkor sztem kiderul(het) az, hogy meztelen a kiraly, es ott nem top btw. viszont az is sokat mondo, hogy akkor mar a klubjaban sem az elso opcio hatosnak, tizesnek meg balszelsonek sem. igy lesz az ezust halvanyabb, nem pedig arany.Ebben szerintem nagyon ne legyel biztos.Easy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
csebi
alatriste
Stez
csebi
3 hónapja
hm lehet nem done deal valóban de twitteren jött szembe - én úgy olvastam ki de még lehet csak tárgyalás van mindigEmi Martinez -> MuMivel 2 órája írtam ide be, hogy nem fog jönni, így abszolút elhiszem, de nem látok róla hivatalos bejegyzést.
alatriste
dugo93

Liverpool Fc
3 hónapja
www.skysports.com/football/live-blog/11095/12476234/transfer-centre-live-football-transfer-news-updates-and-rumours?postid=10110076#liveblog-bodyEmi Martinez -> MuMivel 2 órája írtam ide be, hogy nem fog jönni, így abszolút elhiszem, de nem látok róla hivatalos bejegyzést.
alatriste
dugo93
Skyon van róla szó
3 hónapja
Gakpo legalább hosszabbított, így vele remélhetőleg nem lesz hiszti (konaté, taa)www.nytimes.com/athletic/6585998/2025/08/30/liverpool-gakpo-new-contract-news/