Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A nyuscsuk ezzel a győzelemmel ki-ki meccset játszhatnak a bosnyákokkal.
4 hónapja
Azért nem feltétlen értelmetlen, így pl bukhatják azt, hogy a vb playoff első meccsét otthon játszák, és elv az ellenfelek is erősebbek lehetnek.Miért?azért, ha ma nyertek volna, egy kis nyomást raktak volna a horvátokraFeröer vezet a csehek ellen, 70. percNekik mindegy már ez a meccs,
warr_b
Mert csak Gibraltár lesz otthon, se előre se hátra nem mehetnek már
ozibozi
jó nyilván otthon Gibraltár és Ferőer nem ellenfél nekik, illetve egy Monti idegen, szóval jah, de így ne álljon már bele egy válogatott egy meccsbe
NB2
Nem lenne logikus egy értelmetlen szituba energiákat pakolni.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
egyutt furdenek a jegesmedenceben meccs utanSegít zuhanyozni a srácoknak most ezzel mi a probléma?En meg azt kerdeznem meg Rossitol, hogy ha mar maradjon mindenki a kaptafajanal, akkor a vizilabdazo fia mit keres a stabban peldaul? Hat nem mindenkinek azzal kene foglalkoznia, amihez ert?“ Magyarországon élek, minden NB I-es hétvégén megnézek három-négy meccset. Bárkit hívok be, mindig kritizálnak. Nekem nincs akkora merítési lehetőségem, mint például Portugáliának vagy más válogatottnak a legjobbak közül. Mi okból nem olvastam egyetlen újságban sem olyan előrejelzést, hogy Lukács Dániel kezdő lehet? Nem akarok arrogánsnak tűnni, de esetleg most mindenki magába szállhatna, hogy miért én vagyok az edző és miért önök az újságírók. Ha beküldök a pályára egy olyan játékost, akire önök nem is gondoltak, akkor lehet, mindenki maradhatna a saját kaptafájánál”Pedig teljesen igaza van, csak a logikája döcög.
Ezt most olvastam.
Ez a pali nagyon, de nagyon kemény.
Néha olvasgatok más szövetségi kapitányi nyilatkozatokat, egy sem szokta a szurkolókat, kommentelőket, újságírókat így fikázni..
JC6 (Mr. Miele)
Tényleg ő ért hozzá, így jó helyen van a válogatott élén, de az újságírónak meg pont az a kaptafája, hogy kérdez, véleményez, ír, vagyis az újságíró is jó helyen van, hiszen nem kapitánykodik.
Az lenne az érdekes, ha Rossi megosztaná, hogy szerinte mit kéne az újságírónak csinálnia írás helyett. Nem írni?!
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
remontada
4 hónapja
Miért?azért, ha ma nyertek volna, egy kis nyomást raktak volna a horvátokraFeröer vezet a csehek ellen, 70. percNekik mindegy már ez a meccs,
warr_b
ozibozi
jó nyilván otthon Gibraltár és Ferőer nem ellenfél nekik, illetve egy Monti idegen, szóval jah, de így ne álljon már bele egy válogatott egy meccsbe
NB2
Nem lenne logikus egy értelmetlen szituba energiákat pakolni.
4 hónapja
azért, ha ma nyertek volna, egy kis nyomást raktak volna a horvátokraFeröer vezet a csehek ellen, 70. percNekik mindegy már ez a meccs,
warr_b
ozibozi
4 hónapja
tét nélküli meccs, nem szenvedtek a fagyos műfüvön, megverik Gibraltárt azt csao.Nah mi lett a csehek milyen jók mert a csapataik a BL-ben ott vannak többen is fullban saját nevelésű játékosokkal?Feröer vezet a csehek ellen, 70. percNyertek is
warr_b
nagir
Sixo
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nah mi lett a csehek milyen jók mert a csapataik a BL-ben ott vannak többen is fullban saját nevelésű játékosokkal?Feröer vezet a csehek ellen, 70. percNyertek is
warr_b
nagir
4 hónapja
Feröer vezet a csehek ellen, 70. percNyertek is
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Feröer vezet a csehek ellen, 70. percNekik mindegy már ez a meccs,
warr_b
4 hónapja
Feröer vezet a csehek ellen, 70. perc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
" Az lenne a gáz, ha a sajtótájékoztatón senkit nem érdekelne a csapat, üres lenne a terem.. Ez nem az az ország, itt minden hazai meccsen telt ház van és ha megnézi, tegnap egy európai VB selejtezőn sem voltak 57 ezren, pedig hazai pályán játszott Spanyolország és Portugália is. "“ Magyarországon élek, minden NB I-es hétvégén megnézek három-négy meccset. Bárkit hívok be, mindig kritizálnak. Nekem nincs akkora merítési lehetőségem, mint például Portugáliának vagy más válogatottnak a legjobbak közül. Mi okból nem olvastam egyetlen újságban sem olyan előrejelzést, hogy Lukács Dániel kezdő lehet? Nem akarok arrogánsnak tűnni, de esetleg most mindenki magába szállhatna, hogy miért én vagyok az edző és miért önök az újságírók. Ha beküldök a pályára egy olyan játékost, akire önök nem is gondoltak, akkor lehet, mindenki maradhatna a saját kaptafájánál”Pedig teljesen igaza van, csak a logikája döcög.
Ezt most olvastam.
Néha olvasgatok más szövetségi kapitányi nyilatkozatokat, egy sem szokta a szurkolókat, kommentelőket, újságírókat így fikázni..
JC6 (Mr. Miele)
Tényleg ő ért hozzá, így jó helyen van a válogatott élén, de az újságírónak meg pont az a kaptafája, hogy kérdez, véleményez, ír, vagyis az újságíró is jó helyen van, hiszen nem kapitánykodik.
Az lenne az érdekes, ha Rossi megosztaná, hogy szerinte mit kéne az újságírónak csinálnia írás helyett. Nem írni?!
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Segít zuhanyozni a srácoknak most ezzel mi a probléma?En meg azt kerdeznem meg Rossitol, hogy ha mar maradjon mindenki a kaptafajanal, akkor a vizilabdazo fia mit keres a stabban peldaul? Hat nem mindenkinek azzal kene foglalkoznia, amihez ert?“ Magyarországon élek, minden NB I-es hétvégén megnézek három-négy meccset. Bárkit hívok be, mindig kritizálnak. Nekem nincs akkora merítési lehetőségem, mint például Portugáliának vagy más válogatottnak a legjobbak közül. Mi okból nem olvastam egyetlen újságban sem olyan előrejelzést, hogy Lukács Dániel kezdő lehet? Nem akarok arrogánsnak tűnni, de esetleg most mindenki magába szállhatna, hogy miért én vagyok az edző és miért önök az újságírók. Ha beküldök a pályára egy olyan játékost, akire önök nem is gondoltak, akkor lehet, mindenki maradhatna a saját kaptafájánál”Pedig teljesen igaza van, csak a logikája döcög.
Ezt most olvastam.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
4 hónapja
En meg azt kerdeznem meg Rossitol, hogy ha mar maradjon mindenki a kaptafajanal, akkor a vizilabdazo fia mit keres a stabban peldaul? Hat nem mindenkinek azzal kene foglalkoznia, amihez ert?“ Magyarországon élek, minden NB I-es hétvégén megnézek három-négy meccset. Bárkit hívok be, mindig kritizálnak. Nekem nincs akkora merítési lehetőségem, mint például Portugáliának vagy más válogatottnak a legjobbak közül. Mi okból nem olvastam egyetlen újságban sem olyan előrejelzést, hogy Lukács Dániel kezdő lehet? Nem akarok arrogánsnak tűnni, de esetleg most mindenki magába szállhatna, hogy miért én vagyok az edző és miért önök az újságírók. Ha beküldök a pályára egy olyan játékost, akire önök nem is gondoltak, akkor lehet, mindenki maradhatna a saját kaptafájánál”Pedig teljesen igaza van, csak a logikája döcög.
Ezt most olvastam.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
“ Magyarországon élek, minden NB I-es hétvégén megnézek három-négy meccset. Bárkit hívok be, mindig kritizálnak. Nekem nincs akkora merítési lehetőségem, mint például Portugáliának vagy más válogatottnak a legjobbak közül. Mi okból nem olvastam egyetlen újságban sem olyan előrejelzést, hogy Lukács Dániel kezdő lehet? Nem akarok arrogánsnak tűnni, de esetleg most mindenki magába szállhatna, hogy miért én vagyok az edző és miért önök az újságírók. Ha beküldök a pályára egy olyan játékost, akire önök nem is gondoltak, akkor lehet, mindenki maradhatna a saját kaptafájánál”Pedig teljesen igaza van, csak a logikája döcög.
Ezt most olvastam.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
“ Magyarországon élek, minden NB I-es hétvégén megnézek három-négy meccset. Bárkit hívok be, mindig kritizálnak. Nekem nincs akkora merítési lehetőségem, mint például Portugáliának vagy más válogatottnak a legjobbak közül. Mi okból nem olvastam egyetlen újságban sem olyan előrejelzést, hogy Lukács Dániel kezdő lehet? Nem akarok arrogánsnak tűnni, de esetleg most mindenki magába szállhatna, hogy miért én vagyok az edző és miért önök az újságírók. Ha beküldök a pályára egy olyan játékost, akire önök nem is gondoltak, akkor lehet, mindenki maradhatna a saját kaptafájánál” Ezt most olvastam.
4 hónapja
Niger is mekkora sztori közben

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Báncsa? Haver tanuljunk már meg helyesen írni. Bánttya..jah akkor semmi új. valaki mindig báncsa ezt a csodás válogatottat.a maestro már megint kibe állt bele?
peteya maestro már megint kibe állt bele?Ungárise újságírókba
petey
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
petey
Szerkesztette: remontada
4 hónapja
jah akkor semmi új. valaki mindig báncsa ezt a csodás válogatottat.a maestro már megint kibe állt bele?
peteya maestro már megint kibe állt bele?Ungárise újságírókba
petey
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
Sőt.. második gólnál pucérra vetkőzni és egy szál pélóba ünnepelnilefujas utan is lehet lapot kapni😃egyfelől igen. másfelől Szoboszlai faszságokért szokott lapot kapni, könnyelműsködés utáni sportszerűtlen faultból, nem kell könnyelműsködni.Persze, mert ez így működik. Nem tudsz belemenni egy meccsbe/párharcba mert mi van ha lapot kapsz. Nem mersz szerelni mert mi van ha lapot kapsz.. hiába játszik ha nem úgy lehet belállni egy meccsbe mint ha nem fenyeget az eltiltás..nem kell sárgát kapniÉs mire van nagyobb esély? Mit ér ha nem picsáznak el és szerzünk valahogy 1 pontot de mellette a másik két rivális egyikétől kikapunk mert nem tud játszani valamelyik meccsen?Bár értem, hogy az ír meg az örmény meccset hozni kell, és akkor megvan, de ha esetleg nem picsáznak el a portugálok hat góllal, mert jatszik az egyetlen ember a csapatban, aki képes megtartani a labdát, az még jól is jöhet, nem?Szoboszlainak ki kellett volna sárgáznia magát. Szinte fix hogy így az írek vagy az örmények ellenit kihagyja majdMinden sárgásnak kapni kellett volna egyet, hogy az utolsó kettőre nyugodtan mehessenek fel.
remontada
bcsarli, Udvari Főkóstoló
slowmotion
remontada
slowmotion
remontada
harmadrészt meg 1:0-nál hogyan tudta volna magát kisárgázni? valamire összeszed egyet, következő támadásnál meg jön a hiba, megindulnak az örmények, kellene a taktikai fault, és nem rúg oda? és ha kiegyenlít belőle az örmény csapat? vagy ha odarúg, és pirosat kap? akkor ugyanúgy megmarad a sárgája az eltiltás után is, nem?
ahhoz későn jött a második gól, hogy ki tudja magát sárgázni.
slowmotion
YoungZeeZee
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
lefujas utan is lehet lapot kapni😃egyfelől igen. másfelől Szoboszlai faszságokért szokott lapot kapni, könnyelműsködés utáni sportszerűtlen faultból, nem kell könnyelműsködni.Persze, mert ez így működik. Nem tudsz belemenni egy meccsbe/párharcba mert mi van ha lapot kapsz. Nem mersz szerelni mert mi van ha lapot kapsz.. hiába játszik ha nem úgy lehet belállni egy meccsbe mint ha nem fenyeget az eltiltás..nem kell sárgát kapniÉs mire van nagyobb esély? Mit ér ha nem picsáznak el és szerzünk valahogy 1 pontot de mellette a másik két rivális egyikétől kikapunk mert nem tud játszani valamelyik meccsen?Bár értem, hogy az ír meg az örmény meccset hozni kell, és akkor megvan, de ha esetleg nem picsáznak el a portugálok hat góllal, mert jatszik az egyetlen ember a csapatban, aki képes megtartani a labdát, az még jól is jöhet, nem?Szoboszlainak ki kellett volna sárgáznia magát. Szinte fix hogy így az írek vagy az örmények ellenit kihagyja majdMinden sárgásnak kapni kellett volna egyet, hogy az utolsó kettőre nyugodtan mehessenek fel.
remontada
slowmotion
remontada
slowmotion
remontada
harmadrészt meg 1:0-nál hogyan tudta volna magát kisárgázni? valamire összeszed egyet, következő támadásnál meg jön a hiba, megindulnak az örmények, kellene a taktikai fault, és nem rúg oda? és ha kiegyenlít belőle az örmény csapat? vagy ha odarúg, és pirosat kap? akkor ugyanúgy megmarad a sárgája az eltiltás után is, nem?
slowmotion
4 hónapja
Az hogy miért szokott az egy dolog. Az megtörtént van egy lapja már, ha nem is könnyelműsködik akármikor lehet kapni egy lapot, had ne soroljam mik miatt..egyfelől igen. másfelől Szoboszlai faszságokért szokott lapot kapni, könnyelműsködés utáni sportszerűtlen faultból, nem kell könnyelműsködni.Persze, mert ez így működik. Nem tudsz belemenni egy meccsbe/párharcba mert mi van ha lapot kapsz. Nem mersz szerelni mert mi van ha lapot kapsz.. hiába játszik ha nem úgy lehet belállni egy meccsbe mint ha nem fenyeget az eltiltás..nem kell sárgát kapniÉs mire van nagyobb esély? Mit ér ha nem picsáznak el és szerzünk valahogy 1 pontot de mellette a másik két rivális egyikétől kikapunk mert nem tud játszani valamelyik meccsen?Bár értem, hogy az ír meg az örmény meccset hozni kell, és akkor megvan, de ha esetleg nem picsáznak el a portugálok hat góllal, mert jatszik az egyetlen ember a csapatban, aki képes megtartani a labdát, az még jól is jöhet, nem?Szoboszlainak ki kellett volna sárgáznia magát. Szinte fix hogy így az írek vagy az örmények ellenit kihagyja majdMinden sárgásnak kapni kellett volna egyet, hogy az utolsó kettőre nyugodtan mehessenek fel.
remontada
slowmotion
remontada
slowmotion
remontada
slowmotion
Túl sok a ha a mondanivalódban. Szerinted lehet úgy 100%-an pörögni hogy lehozz 3x90 percet lap nélkül amiből kettő ki ki meccs? Ha valaha is sportoltál nagyon jól tudod hogy egy szaros kézre pattanó labda miatt is lehet lapot kapni, ha benned van a félsz egy laptól màr nem fogod azt lerakni az asztalra mint alapesetben.
Egyetlen dologban értünk egyet hogy nem kell hülyésegekért lapot kapni de ez már megtörtént így ez lényegtelen a mostani szituációban
4 hónapja
a maestro már megint kibe állt bele?
petey
a maestro már megint kibe állt bele?Ungárise újságírókba
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
egyfelől igen. másfelől Szoboszlai faszságokért szokott lapot kapni, könnyelműsködés utáni sportszerűtlen faultból, nem kell könnyelműsködni.Persze, mert ez így működik. Nem tudsz belemenni egy meccsbe/párharcba mert mi van ha lapot kapsz. Nem mersz szerelni mert mi van ha lapot kapsz.. hiába játszik ha nem úgy lehet belállni egy meccsbe mint ha nem fenyeget az eltiltás..nem kell sárgát kapniÉs mire van nagyobb esély? Mit ér ha nem picsáznak el és szerzünk valahogy 1 pontot de mellette a másik két rivális egyikétől kikapunk mert nem tud játszani valamelyik meccsen?Bár értem, hogy az ír meg az örmény meccset hozni kell, és akkor megvan, de ha esetleg nem picsáznak el a portugálok hat góllal, mert jatszik az egyetlen ember a csapatban, aki képes megtartani a labdát, az még jól is jöhet, nem?Szoboszlainak ki kellett volna sárgáznia magát. Szinte fix hogy így az írek vagy az örmények ellenit kihagyja majdMinden sárgásnak kapni kellett volna egyet, hogy az utolsó kettőre nyugodtan mehessenek fel.
remontada
slowmotion
remontada
slowmotion
remontada
4 hónapja
Persze, mert ez így működik. Nem tudsz belemenni egy meccsbe/párharcba mert mi van ha lapot kapsz. Nem mersz szerelni mert mi van ha lapot kapsz.. hiába játszik ha nem úgy lehet belállni egy meccsbe mint ha nem fenyeget az eltiltás..nem kell sárgát kapniÉs mire van nagyobb esély? Mit ér ha nem picsáznak el és szerzünk valahogy 1 pontot de mellette a másik két rivális egyikétől kikapunk mert nem tud játszani valamelyik meccsen?Bár értem, hogy az ír meg az örmény meccset hozni kell, és akkor megvan, de ha esetleg nem picsáznak el a portugálok hat góllal, mert jatszik az egyetlen ember a csapatban, aki képes megtartani a labdát, az még jól is jöhet, nem?Szoboszlainak ki kellett volna sárgáznia magát. Szinte fix hogy így az írek vagy az örmények ellenit kihagyja majdMinden sárgásnak kapni kellett volna egyet, hogy az utolsó kettőre nyugodtan mehessenek fel.
remontada
slowmotion
remontada
slowmotion