NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Nem sokat tudok Lammensről, csak hogy elsőszámúnak jön. Örülök, hogy nem Martinez lett belőle.
dugo93
Percig nem hittem hogy Martinez jön hozzánk🙂
Azt mondják róla Európa legtehetségesebb fiatal kapusa, egy biztos a De Gea vibe erőteljesen befigyel a védései alapján,de jobb levegőben és lábbal is. Kíváncsi vagyok a másik kettő kapusunk mennyi időt kap még😂😂
Remélem semmit, és meglássuk ez a fiatal srác mit tud
manuszka86
You mean kapushoz mérten fiatal? Mert 32 éves a cula. Vagy másik Martinezről beszélünk?😃
Nemes samu09
Lammens 23 éves, az minden szempontból fiatal.

3 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Nem sokat tudok Lammensről, csak hogy elsőszámúnak jön. Örülök, hogy nem Martinez lett belőle.
dugo93
Azt mondják róla Európa legtehetségesebb fiatal kapusa, egy biztos a De Gea vibe erőteljesen befigyel a védései alapján,de jobb levegőben és lábbal is. Kíváncsi vagyok a másik kettő kapusunk mennyi időt kap még😂😂
manuszka86
You mean kapushoz mérten fiatal? Mert 32 éves a cula. Vagy másik Martinezről beszélünk?😃
3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Kolo Muani haknikörút következik megállóhelye: Spurs
zacknorb
Szánalmasnak tűnt a keretük de szépen belehúztak a végén.

3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Donnarumma amúgy mit keres a Citybe? 😀 Tudja Guardiola, hogy se ő se Trefford nem jó lábbal? Vagy mostantól baszik Pep a hátulról való kipasszolgatásba és irány a kúrjuk fel a labdát előre?
alatriste
Nem biztos hogy a nyáron még ott lesz a kopasz pojáca, ha a City így zuhan tovább, és mondjuk a Pool, Arsenal, Chelsea trión kívül más is beelőzi őket

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Liverpool agree £35m deal for Guehi with defender set to undergo medical
Latest from Sky Sports News' Vinny O’Connor, Rob Dorsett and Mark McAdam:

Liverpool and Crystal Palace have agreed a £35m deal for Marc Guehi.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Na végül csak Jackson lett ugyanannyiért csak hogy jövőre vételi kötelezettség 65 misiert. Akkor Kane megy jövő nyáron vszeg

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Donnarumma amúgy mit keres a Citybe? 😀 Tudja Guardiola, hogy se ő se Trefford nem jó lábbal? Vagy mostantól baszik Pep a hátulról való kipasszolgatásba és irány a kúrjuk fel a labdát előre?

Liverpool Fc
3 hónapja
azert a Bayern idei sohersegerol mindent elmond, hogy mar a dan Midtyjllandtol probalunk vkit kolcsonnel elhozni ...
csebi
ennél már csak az lenne lentebb, ha a 1860-at kérdeznék meg, hogy van-e nekik valaki kölcsönbe 😀
Toto21
Nyugi, Ah shit Jackson here we go again.
zacknorb
amugy azt nezem, hogy igy a fradi igazolassal elhozhatnank onnan Varga Barnit is ha ki tudjuk fizetni a beret kolcsonben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
azert a Bayern idei sohersegerol mindent elmond, hogy mar a dan Midtyjllandtol probalunk vkit kolcsonnel elhozni ...
csebi
ennél már csak az lenne lentebb, ha a 1860-at kérdeznék meg, hogy van-e nekik valaki kölcsönbe 😀
Toto21
Nyugi, Ah shit Jackson here we go again.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
csebi
3 hónapja

3 hónapja
Is Igor Julio about to scupper Guehi move?
Latest from Sky Sports News' Chris Reidy:

Sky Sports News understands Brighton centre-back Igor Julio is still a consideration for West Ham - throwing Marc Guehi’s Liverpool future into further doubt.

Palace will not let Guehi leave until they have a suitable replacement - Igor is currently undergoing a medical with Palace.

If West Ham were to come in with a late bid and take Igor from under Palace’s noses, Guehi would likely be told he would have to stay at Selhurst Park.
szal Igor Julio egy szép kis domino 😀
Julio to Palace > Guéhi to Pool > Gomez to Milan
😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

3 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
dugo93
manuszka86
Csávó olyan hatékonysággal húzza le a beadásokat, hogy az embertelen.
zacknorb
Kb a legnagyobb bajunk ezzel volt eddig.

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Zseniális

Poloska vagyok.
3 hónapja
dugo93
manuszka86
Csávó olyan hatékonysággal húzza le a beadásokat, hogy az embertelen.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Most a támadó 3 posztra Gakpo, Ekitike, Isak, Salah, (Wirtz), (Chiesa) és nagyon zárójelben a 16 éves Rio.
Azért itt 4en forognak majd a 3 posztra és HA kell tud feltolódni Wirtz és reméljük annyira nem fog égni a ház, hogy 10-15perceknél Chiesának többett kelljen játszania.
alatriste
Elliott még itt van
és Dominik is feltolható szélsőnek is
Negritis, a vajda
volt
Harvey Elliott -> Villa 😕
kölcsön, jövőre kötelező vételi opció 35 millió fontért
alatriste
Isak érkezésével várható volt

3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Most a támadó 3 posztra Gakpo, Ekitike, Isak, Salah, (Wirtz), (Chiesa) és nagyon zárójelben a 16 éves Rio.
Azért itt 4en forognak majd a 3 posztra és HA kell tud feltolódni Wirtz és reméljük annyira nem fog égni a ház, hogy 10-15perceknél Chiesának többett kelljen játszania.
alatriste
Elliott még itt van
és Dominik is feltolható szélsőnek is
Negritis, a vajda
volt
Harvey Elliott -> Villa 😕
kölcsön, jövőre kötelező vételi opció 35 millió fontért

Liverpool Fc
3 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
dugo93
Remélem semmit
manuszka86
Ja, nekem is úgy tűnt, hogy csak nyomást akart gyakorolni a vezetés a belgákra.

3 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
dugo93

Szerkesztette: manuszka86

3 hónapja
zacknorb
es kozben BM ujratoltve is volt elvileg igy a Jackson tragikomedia kozben ...

3 hónapja

Poloska vagyok.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
En siman azt vartam, a Bayernel egy jo kozeg van. Elhittem, hogy az MU-nal van akkora rothadas, hogy lehuz barkit, azt nem lattam jonni Hollandia utan, hogy ETH tenyleg ekkora egy budos kokler. 😀
Stez
Egyébként én is ezt vártam, úgy voltam vele, hogy kevésbé lesz rivaldafényben a gyógyszergyáriaknál, és talán a radar alatt egy komplett átalakítást le tud menedzselni. Aztán jött a Flamengo ifi elleni megsemmisítő betli az edzőmeccsen, a rossz hangok szerint a meccs utáni nyilatkozata már eleve nem tetszett a vezetőségnek, majd utána a Xhaka-ügy, utána pedig a vízözön. Aztán Andrich nyilatkozata a Bréma elleni meccset követően már sokat sejtető volt.

Ezek után már nem biztos, hogy ő Hollandián kívül állást fog kapni. Az is érdekes egyébként, hogy a holland edzők az utóbbi időben mennyire nem váltak be Németországban, pedig a focikultúra, a játékosokkal való bánásmód nagyon is hasonló. Az utóbbi évekből kapásból Bosz vagy van Bommel ugranak be.
Hungarian Bill
Nem kisertem figyelemmel a Leverkusennel tortnteket, ugyhogy fogalmam sincs ezekrol a pletykakrol, hol, hogy es kivel mit tett. De ha egy Leberkusen kikur valakit ket fordulo utan, ott valami nagyon eros dolognak kell lennie az oltozoben, meg a vezetoseg es a kozotte levo viszonyt tekintve is, ugyhogy minden bizonnyal igazak a pletykak.

Amugy a kinevezeset a Leverkusen baszta el, azt tegyuk hozza, mert honapokig uldoztek Fabregast, hatszor megmondta a Como, hogy felejtsetek el, nem engedjuk el, a Bayer ugyanugy folytatta es ostromolta Fabregast, hogy akkor majd ot meggyozi es az edzo kibaszatja magat a Comonal, ez sem sikerult, kozben teltek-multak a hetek, aztan ott talaltak magukat, hogy mindjart itt a felkeszules, edzo meg sehol. Na basszameg, a Como szemet modon a nyolcadik korben sem mondott igent az edzoje elengedesere. Erre jott ez a huzas a semmibol, hogy akkor meg baszunk ra, jojjon Ten Hag.

Az ilyen lepesek altalaban nem is szoktak jol elsulni. Csak azt vartam, a Leverkusennel azert atgondoljak, mikor mit tesznek, de ugy tunik, erre ok is eleg erosen raszaladtak. Remeluk, jon Leekens, o meg felfedezi az U9-ben a kovetkezo Wirtzet. 😀

Szerkesztette: Stez

3 hónapja
Azért Erik szépem beleszaladt a faszerdőbe ezzel, hogy 2 meccs után kibasszák.
zacknorb
Akarmennyire is szar edzo ETH, hogy lehet valakit kibaszni 2 meccs utan???
Duff
Látták edzésen és a felkészülés közben is mekkora kókler gondolom
FLZOLI
ugye allitolag az oltozot szetverte.
ad1: emlekeim szerint MU-nal sem az idilli oltozoi hangulatrol volt hires ETH, ha nem tevedek.
ad2: milyen oltozot? tavozott 6 kulcsjatekos tavalyrol, igazoltak tobb, mint 10 jatekost. kb atjarohaz volt ez a honap ott.

ahogy irtam, hulyesegnek tartottam a kinevezeset, de ez meg nagyobb hulyeseg. es ha kihuzzak hetvegen 3-2vel akkor meg marad?
vagy lehet lecsapnak Moura? 😊

3 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
En siman azt vartam, a Bayernel egy jo kozeg van. Elhittem, hogy az MU-nal van akkora rothadas, hogy lehuz barkit, azt nem lattam jonni Hollandia utan, hogy ETH tenyleg ekkora egy budos kokler. 😀
Stez
Egyébként én is ezt vártam, úgy voltam vele, hogy kevésbé lesz rivaldafényben a gyógyszergyáriaknál, és talán a radar alatt egy komplett átalakítást le tud menedzselni. Aztán jött a Flamengo ifi elleni megsemmisítő betli az edzőmeccsen, a rossz hangok szerint a meccs utáni nyilatkozata már eleve nem tetszett a vezetőségnek, majd utána a Xhaka-ügy, utána pedig a vízözön. Aztán Andrich nyilatkozata a Bréma elleni meccset követően már sokat sejtető volt.

Ezek után már nem biztos, hogy ő Hollandián kívül állást fog kapni. Az is érdekes egyébként, hogy a holland edzők az utóbbi időben mennyire nem váltak be Németországban, pedig a focikultúra, a játékosokkal való bánásmód nagyon is hasonló. Az utóbbi évekből kapásból Bosz vagy van Bommel ugranak be.
3 hónapja
Sancho meg valszeg Aston Villa lesz kölcsönbe
Toto21
És ami a lényeg, Anthony Betis.
Ez amúgy mindenkinek win.

Poloska vagyok.