NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Ebben szerintem nagyon ne legyel biztos.Easy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
raadasul ne felejtsuk el, hogy oke most jol szerepel, de sztem el kezdik ott is kivideozni, hogy hol erdemes tamadni, milyen kombinaciokkal, es akkor nem lesz ilyen szep statja.
sosem felejtem el, hogy mikor Tuchel kitalalta, hogy Kimmich legyen jobb hatved forever akkor Joshua fogta magat es lement maganidoben akademiara a szelsohatved pozicios edzokkel gyakorolni. aztan megjott a Real elleni BL osszecsapas, ahol Vini elkepesztoen nagy hulyet csinalt belole.
alairom egy rovid ideig jol mutat majd ez, de konnyen johet a valosag ...
csebi
alatriste
csebi: piacilag pont hogy arany lesz az ezustbol, mert elkepesztoen unikum egy olyan jatekos, aki vedokent, hatoskent, de meg tizeskent vagy balszelsokent is ennyire top teljesitmenyre kepes es ilyen teherbirasa van, mint amit Slot mellett megmutat.
3 hónapja
Plusz ha ott játszana a kp-án lenne giganagy lyuk és emberhiány.az elmult meccsek alapjan en nem latom azt a nagy lyukat ...
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Plusz Gomez CB-ben is kell, mert oda sincs mélység, sőőőőőtEasy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
raadasul ne felejtsuk el, hogy oke most jol szerepel, de sztem el kezdik ott is kivideozni, hogy hol erdemes tamadni, milyen kombinaciokkal, es akkor nem lesz ilyen szep statja.
sosem felejtem el, hogy mikor Tuchel kitalalta, hogy Kimmich legyen jobb hatved forever akkor Joshua fogta magat es lement maganidoben akademiara a szelsohatved pozicios edzokkel gyakorolni. aztan megjott a Real elleni BL osszecsapas, ahol Vini elkepesztoen nagy hulyet csinalt belole.
csebi
Frimpong sérült Bradley meg még nem bír 45p-et sem. Elfogyott a keret. Gomez emergency opció oda de ő labdával elképesztő visszalépés és amúgy ő is sérülésből épül fel. Pont a szezon két top szintű fizikális meccsén (Castle és Arsenal) baromira fontos volt, hogy ne csak védekezzen a jobb hátvéd hanem labdával is tudjon mit kezdeni.
Plusz ha ott játszana a kp-án lenne giganagy lyuk és emberhiány.
Ez kb 2 meccsre szólt mert a válogatott után talán már mindkét jobb oldali srác elérhető lesz. Domi meg mehet vissza középre. Az mondjuk érdekes lesz majd, hogy 1-1 BL párharcban ezzel viszont lehet meglepni majd 2-3-4 hónap múlva ellenfelet ha úgy alakul mert egyébként valóban nagyon jól tolta.
alatriste
Poloska vagyok.
3 hónapja
Sérülékeny.Fenernek jó offszezonja van, megszerezték ma Ederson meg Marco Asenciot, Mourinhotól meg megszabadultak.Amúgy Edersonnal mi történt, hogy ennyire nem számolt vele a City?
Sixo
dugo93
Poloska vagyok.
3 hónapja
Easy gyerekek nem lesz Dom jobb hátvéd 😀igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
csebi
Frimpong sérült Bradley meg még nem bír 45p-et sem. Elfogyott a keret. Gomez emergency opció oda de ő labdával elképesztő visszalépés és amúgy ő is sérülésből épül fel. Pont a szezon két top szintű fizikális meccsén (Castle és Arsenal) baromira fontos volt, hogy ne csak védekezzen a jobb hátvéd hanem labdával is tudjon mit kezdeni.
Plusz ha ott játszana a kp-án lenne giganagy lyuk és emberhiány.
Ez kb 2 meccsre szólt mert a válogatott után talán már mindkét jobb oldali srác elérhető lesz. Domi meg mehet vissza középre. Az mondjuk érdekes lesz majd, hogy 1-1 BL párharcban ezzel viszont lehet meglepni majd 2-3-4 hónap múlva ellenfelet ha úgy alakul mert egyébként valóban nagyon jól tolta.

Liverpool Fc
3 hónapja
igen. arrol nem is beszelve, hogy ezzel Szobo is nagyon bekorlatozodik piaci szempontbol is.amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Fenernek jó offszezonja van, megszerezték ma Ederson meg Marco Asenciot, Mourinhotól meg megszabadultak.Amúgy Edersonnal mi történt, hogy ennyire nem számolt vele a City?
Sixo
3 hónapja
amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.Ez eddig sem volt kerdes. A kerdes az, ez mennyire jo a valogatottnak es Rossinak. Mert valojaban nagyon rossz sajnos. Masfel eve golinsegben szenved a valogatott, nem elonyos, hogy a ketto darab igazan kreativ tamadonkbol kb. ugyanakkor csinaltak vedot. Elkepesztoen nehez feladat lesz, amikor hetek/honapok ota vedokent total mas szerepkorben jatszol, majd hazajossz es Rossinal meg neked kellene megszervezni a teljes elorejatekot.
csebi
3 hónapja
Most a támadó 3 posztra Gakpo, Ekitike, Isak, Salah, (Wirtz), (Chiesa) és nagyon zárójelben a 16 éves Rio.Elliott még itt van
Azért itt 4en forognak majd a 3 posztra és HA kell tud feltolódni Wirtz és reméljük annyira nem fog égni a ház, hogy 10-15perceknél Chiesának többett kelljen játszania.
alatriste
és Dominik is feltolható szélsőnek is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
amugy vegul igazatok lett. nem kell felteni Szobot. ha igy folytatja siman kiszorijta jobb bekk poziban a Frimpongot.
3 hónapja
Nem is tudom ide kellene-e írni, vagy a gyűlölködjünk topicba, de nevetséges, hogy Németországban mennyire nem lehet követni a bundesligat.tudomasom szerint Nemetorszagban ez mar legalabb evtizedes problema, hogy a meccseket felszalamizva adtak el a tv tarsasagoknak orszaghataron belul szoval ja sajna ez van.
Kicsit meguntam ma, hogy az arena4-re vagyok állandóan szorulva, ugyh gondoltam megnézem, h mondjuk dazn-n hogy lehetne követni. Na ott az egyik csomag havi 20 euro, amibe benne vannak a szombati 15:30as meccsek élőben, többi felvételről. Van egy 35 eurós, amiben ezek felül a vasárnapi meccsek is élőben, de a többi (pl péntek, szombat főműsoridő) itt is csak ismétlés, mert azoknak a jogai már a sky-nal vannak. Szóval ha szeretném mondjuk követni az összes meccset élőben kb 60 euro lenne havonta, ami szánalmasan nevetséges. És nem arról van szó, havi 10-15 eurót simán kicsengetnek, főleg, h ismetlesrol is tudjam nézni, mert a szombat délutáni meccsek nekem elég szar időpontban vannak, de így.. persze lehetne net4+ is, de semmi kedvem állandóan szarakodni VPN-el. Ingyenes, állandóan lefagyo streamekhez szinten nincs kedvem, szóval marad az aréna, már amit közvetít.
De ezen, h a nemzeti bajnokságot ennyire nem lehet normális követni számomra döbbenet. És akkor arról meg nem is beszéltem, h se YouTube-on, se sehol egy kibaszott összefoglalót nem lehet találni a meccsekrol, mert minden ilyen video nemet területen tiltva van. Elképesztő, komolyan mondom.
rob3r7o
nekem ugye van iptv-m maltan rengeteg sport adoval egy eve egyetlen sportesemenyt nem tudtam nezni, vmeik europa ligas fradi csoport meccset, de igy megtalaltam a holland tv-n a korkapcsolast es meg talan jobb is volt.
ami meg megoldas lehet, hogy ha otthon van ismerosnek telekom elofizetese mert akkor tvgo-t tudsz nezni kulfoldrol is. mikor agybol nezek meccset akkor tabin en is ugy szoktam. elvileg tobb ember is becsatlakozhat talan egy elofizetessel.
3 hónapja
Egy merész hsz az NSO-ról:Mondom a forró tippem:
A Pool bajnok, FA és BL győztes. Dominik lő 15+ gólt és kioszt ugyanennyi asszisztot, Magyarország a vezérletével kijut a fociVB-re és bejut a legjobb 8 közé.
Aranylabda?
🤔🤔🤔🤔
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Isak nem tud wingert jatszani. Ekitike lesz pad szerintem, mert Gakpot meg imadja Slot.Gakpo barátkozik majd össze a paddal egyébként. Nem fog működni, de a Mac-Gravenbech duó előtt tuti ki lesz próbálva az Isak, Wirtz, Salah trió, a csatár meg Ekitike lesz.Hoppácska. A gazdag gazdagabb lett - és ez most mindkét félre igaz. A Pool igazolt egy zseniális csatárt, az eddig se szegény Szarkák meg jó sok pénzt kapnak érte.Ekitike meg ugrandozik oromeben, a 95 milliosra egybol egy 150 millios csatar, az olyan jo dolog.
🚨EXCLUSIVE Newcastle United have tonight agreed the £130m sale of Alexander Isak to Liverpool #nufc #lfc https://t.co/Zal1ePAU7M
— Luke Edwards (@LukeEdwardsTele) August 31, 2025
iktriad
Stez
FLZOLI
3 hónapja
Fenernek jó offszezonja van, megszerezték ma Ederson meg Marco Asenciot, Mourinhotól meg megszabadultak.
3 hónapja
Rabiot Milan, Insigne Parma. A nagy öregek csak visszatérnek a Serie A-ba. Immobile, Dzeko meg Morata után már ők is.
3 hónapja
Nemtom, mennyire örülők Isaknak. Most komolyan hoztunk egy Ekitike klónt?!Ha azt nézed, hogy távozott (így vagy úgy) Jota, Nunez, Diaz
Viccet félretéve, ebből megint kinéz egy '13-14-szerű outscore szezon. Mondjuk most talán kicsivel jobbak a védők, meg diverzifikáltabb a támadó portfólió, bár oda meg elég volt egy ww top5 befejezőcsatár, egy gyors és technikás szárnysegéd, és a kettő árnyékában a surranópályán érkező, gyors tini.
Szoboszlai ötvözi az akkori Gerrard-technikát a Henderson-féle munkabírással, bár nyilván egyszerre csak egy pozícióban tud a pályán lenni.
Hát meglátjuk.
slowmotion
Jött eddig egyedül előlre Ekitike. Szóval borzasztóan vékony volt ott a csapat. Most is ha nettó matekot nézem akkor 3 sokat játszó távozó helyére jött 2 érkező.
Wirtz persze félig felírható ide mert igazából ha felépülnének a szélsővédők megnézném a klasszik kp-ás sort Macca-Grav és előttük Domi úgy, hogy a balszélen van a német szal tud ő elől is játszani. De ha oda is berakom Floriánt is akkor is 3 vs 3 szal létszámban egál a dolog.
Az más kérdés, hogy Guehi ha itt végül mégse jönne akkor csúnyán beéghet a csapat 1db Konate kidőléssel. Vagy ha a következő Gordon féle ámokfutásnál esetleg nem bírja ki VvD lába.
Most a támadó 3 posztra Gakpo, Ekitike, Isak, Salah, (Wirtz), (Chiesa) és nagyon zárójelben a 16 éves Rio.
Azért itt 4en forognak majd a 3 posztra és HA kell tud feltolódni Wirtz és reméljük annyira nem fog égni a ház, hogy 10-15perceknél Chiesának többett kelljen játszania.

Liverpool Fc
3 hónapja
Nemtom, mennyire örülők Isaknak. Most komolyan hoztunk egy Ekitike klónt?!Viccet félretéve, ebből megint kinéz egy '13-14-szerű outscore szezon. Mondjuk most talán kicsivel jobbak a védők, meg diverzifikáltabb a támadó portfólió, bár oda meg elég volt egy ww top5 befejezőcsatár, egy gyors és technikás szárnysegéd, és a kettő árnyékában a surranópályán érkező, gyors tini.
Szoboszlai ötvözi az akkori Gerrard-technikát a Henderson-féle munkabírással, bár nyilván egyszerre csak egy pozícióban tud a pályán lenni.
Hát meglátjuk.
3 hónapja
Amúgy a részemről +1 jó pont az Arénának. Szombaton néztem a college meccseket de mondom telefonról berakom a Romát ha adják. Láttam, hogy a tv adóikon nem megy de aztán benyitottam az appot és streamen lehetett nézni, amivel így nagyon kényelmes volt. 2 college meccs mellett még negyed szemmel lehetett kötveni könnyen így.

Liverpool Fc
3 hónapja
Nem, csak a Juve meg a Napoli van az élen, a többieknek rosszabb a gólkülönbsége.Közben kikapott a Villa, 3 forduló 1 pont. Kikapott otthon a zInter. És nyert az első fordulóban buci vert Lazio 4-0ra. Juve és Napoli holtversenyben vezeti a tabellát 2 forduló után Most kéne lefújni.A Cremonesével és a Rómával. Utóbbinál szerintem le se váltották Ranierit. 2 meccs, 2 gól, 6 pont.
Sixo
alatriste
3 hónapja
Közben kikapott a Villa, 3 forduló 1 pont. Kikapott otthon a zInter. És nyert az első fordulóban buci vert Lazio 4-0ra. Juve és Napoli holtversenyben vezeti a tabellát 2 forduló után Most kéne lefújni.A Cremonesével és a Rómával. Utóbbinál szerintem le se váltották Ranierit. 2 meccs, 2 gól, 6 pont.
Sixo

Liverpool Fc
3 hónapja
Antonytól meg csak sikerül megszabadulni 25 milláért + 50% továbbadási részesedésért.Kiváncsi vagyok Sanchot sikerül-e eltakarítani, most a Villát mondják, mint lehetséges befutó.
Kapus meg úgy néz ki érkezni fog. Martinez megint felmerült, de szerintem inkább csak nyomást akarnak helyezni az Antwerpre és végül Lammens fog jönni. Mondjuk őt még életemben nem láttam játszani, de még így is inkább ő, mint a kretén argentín.
3 hónapja
Gakpo barátkozik majd össze a paddal egyébként. Nem fog működni, de a Mac-Gravenbech duó előtt tuti ki lesz próbálva az Isak, Wirtz, Salah trió, a csatár meg Ekitike lesz.Hoppácska. A gazdag gazdagabb lett - és ez most mindkét félre igaz. A Pool igazolt egy zseniális csatárt, az eddig se szegény Szarkák meg jó sok pénzt kapnak érte.Ekitike meg ugrandozik oromeben, a 95 milliosra egybol egy 150 millios csatar, az olyan jo dolog.
🚨EXCLUSIVE Newcastle United have tonight agreed the £130m sale of Alexander Isak to Liverpool #nufc #lfc https://t.co/Zal1ePAU7M
iktriad
Stez
3 hónapja
Hoppácska. A gazdag gazdagabb lett - és ez most mindkét félre igaz. A Pool igazolt egy zseniális csatárt, az eddig se szegény Szarkák meg jó sok pénzt kapnak érte.Ekitike meg ugrandozik oromeben, a 95 milliosra egybol egy 150 millios csatar, az olyan jo dolog.
iktriad
3 hónapja
Nem csak EU trendTudom, meg nyilván ez a jövő, de ez a megvalósítás nagyon nemetesen tulbonyolitottra sikerült.Nem is tudom ide kellene-e írni, vagy a gyűlölködjünk topicba, de nevetséges, hogy Németországban mennyire nem lehet követni a bundesligat.Ezek az európai trendek, csak itthon nem látszódik.
Kicsit meguntam ma, hogy az arena4-re vagyok állandóan szorulva, ugyh gondoltam megnézem, h mondjuk dazn-n hogy lehetne követni. Na ott az egyik csomag havi 20 euro, amibe benne vannak a szombati 15:30as meccsek élőben, többi felvételről. Van egy 35 eurós, amiben ezek felül a vasárnapi meccsek is élőben, de a többi (pl péntek, szombat főműsoridő) itt is csak ismétlés, mert azoknak a jogai már a sky-nal vannak. Szóval ha szeretném mondjuk követni az összes meccset élőben kb 60 euro lenne havonta, ami szánalmasan nevetséges. És nem arról van szó, havi 10-15 eurót simán kicsengetnek, főleg, h ismetlesrol is tudjam nézni, mert a szombat délutáni meccsek nekem elég szar időpontban vannak, de így.. persze lehetne net4+ is, de semmi kedvem állandóan szarakodni VPN-el. Ingyenes, állandóan lefagyo streamekhez szinten nincs kedvem, szóval marad az aréna, már amit közvetít.
De ezen, h a nemzeti bajnokságot ennyire nem lehet normális követni számomra döbbenet. És akkor arról meg nem is beszéltem, h se YouTube-on, se sehol egy kibaszott összefoglalót nem lehet találni a meccsekrol, mert minden ilyen video nemet területen tiltva van. Elképesztő, komolyan mondom.
rob3r7o
Amúgy a Net4+ nem érhető ez a teljes EUból?
zacknorb
Asszem talán de, ha otthon/vpn-el regisztrálok elvileg az egész EU-ban elérhető, lehet teszek egy próbát majd, ha raszanom magam vagy otthon leszek legközelebb.
rob3r7o
NBA, NFL hasonlóan szopás ha digitálisan akarod nézni a blackoutok miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!