NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Hoppácska. A gazdag gazdagabb lett - és ez most mindkét félre igaz. A Pool igazolt egy zseniális csatárt, az eddig se szegény Szarkák meg jó sok pénzt kapnak érte.

iktriad
csak csinaltak maguknak egy szuperligat😃

a pool tobbet kolt, mint az egesz La Liga egyutt. ( ha jon Guehi is )

3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hoppácska. A gazdag gazdagabb lett - és ez most mindkét félre igaz. A Pool igazolt egy zseniális csatárt, az eddig se szegény Szarkák meg jó sok pénzt kapnak érte.

Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 023 — "Montoya por favor!"
Nem is tudom ide kellene-e írni, vagy a gyűlölködjünk topicba, de nevetséges, hogy Németországban mennyire nem lehet követni a bundesligat.

Kicsit meguntam ma, hogy az arena4-re vagyok állandóan szorulva, ugyh gondoltam megnézem, h mondjuk dazn-n hogy lehetne követni. Na ott az egyik csomag havi 20 euro, amibe benne vannak a szombati 15:30as meccsek élőben, többi felvételről. Van egy 35 eurós, amiben ezek felül a vasárnapi meccsek is élőben, de a többi (pl péntek, szombat főműsoridő) itt is csak ismétlés, mert azoknak a jogai már a sky-nal vannak. Szóval ha szeretném mondjuk követni az összes meccset élőben kb 60 euro lenne havonta, ami szánalmasan nevetséges. És nem arról van szó, havi 10-15 eurót simán kicsengetnek, főleg, h ismetlesrol is tudjam nézni, mert a szombat délutáni meccsek nekem elég szar időpontban vannak, de így.. persze lehetne net4+ is, de semmi kedvem állandóan szarakodni VPN-el. Ingyenes, állandóan lefagyo streamekhez szinten nincs kedvem, szóval marad az aréna, már amit közvetít.

De ezen, h a nemzeti bajnokságot ennyire nem lehet normális követni számomra döbbenet. És akkor arról meg nem is beszéltem, h se YouTube-on, se sehol egy kibaszott összefoglalót nem lehet találni a meccsekrol, mert minden ilyen video nemet területen tiltva van. Elképesztő, komolyan mondom.
rob3r7o
Nem akarom felhívni itt az arenasok figyelmét nehogy véletlen javítsák, de a Net4+hoz nem kell VPN. EU-n belül amúgy alapvetően benne van csomó szolgáltatónál, de EU-n kívül is ment tökéletesen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minden szögből zseniális gól.

Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Kecsó-Honvédot meg jól elmosta a víz
warr_b
nem érzem úgy hogy ezért kár lenne
Heisman nádor
Én igen, mert pár hét/hónap ,múlva még jobban össze fog állni Tímár alatt a Kecsó. És lecsúsztunk a 3. helyre is a tabellán.
3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Nem is tudom ide kellene-e írni, vagy a gyűlölködjünk topicba, de nevetséges, hogy Németországban mennyire nem lehet követni a bundesligat.

Kicsit meguntam ma, hogy az arena4-re vagyok állandóan szorulva, ugyh gondoltam megnézem, h mondjuk dazn-n hogy lehetne követni. Na ott az egyik csomag havi 20 euro, amibe benne vannak a szombati 15:30as meccsek élőben, többi felvételről. Van egy 35 eurós, amiben ezek felül a vasárnapi meccsek is élőben, de a többi (pl péntek, szombat főműsoridő) itt is csak ismétlés, mert azoknak a jogai már a sky-nal vannak. Szóval ha szeretném mondjuk követni az összes meccset élőben kb 60 euro lenne havonta, ami szánalmasan nevetséges. És nem arról van szó, havi 10-15 eurót simán kicsengetnek, főleg, h ismetlesrol is tudjam nézni, mert a szombat délutáni meccsek nekem elég szar időpontban vannak, de így.. persze lehetne net4+ is, de semmi kedvem állandóan szarakodni VPN-el. Ingyenes, állandóan lefagyo streamekhez szinten nincs kedvem, szóval marad az aréna, már amit közvetít.

De ezen, h a nemzeti bajnokságot ennyire nem lehet normális követni számomra döbbenet. És akkor arról meg nem is beszéltem, h se YouTube-on, se sehol egy kibaszott összefoglalót nem lehet találni a meccsekrol, mert minden ilyen video nemet területen tiltva van. Elképesztő, komolyan mondom.
rob3r7o
Ezek az európai trendek, csak itthon nem látszódik.
Amúgy a Net4+ nem érhető ez a teljes EUból?
zacknorb
Tudom, meg nyilván ez a jövő, de ez a megvalósítás nagyon nemetesen tulbonyolitottra sikerült.

Asszem talán de, ha otthon/vpn-el regisztrálok elvileg az egész EU-ban elérhető, lehet teszek egy próbát majd, ha raszanom magam vagy otthon leszek legközelebb.

„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

rob3r7o
Ezek az európai trendek, csak itthon nem látszódik.
Amúgy a Net4+ nem érhető ez a teljes EUból?

Poloska vagyok.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
akkor végül is lehet követni, csak cca10-12 korsó sör árába kerül havonta
😊
3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745

„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Közben kikapott a Villa, 3 forduló 1 pont. Kikapott otthon a zInter. És nyert az első fordulóban buci vert Lazio 4-0ra. Juve és Napoli holtversenyben vezeti a tabellát 2 forduló után Most kéne lefújni.

3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 910
Inigo Perez se lesz sokáig a Darazsak edzője, hihetetlen milyen jó taktikával mentek ki.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Boér Gábor: – A Karcag ezúttal is bizonyította, hogy nem véletlenül tart ott, ahol. A meccs bizonyos szakaszaiban azonban föléjük tudtunk kerekedni, s ha akkor gólt szerzünk, akkor másképp alakul ez a meccs. Viszont a labdarúgásban nincsen ha... Összességében azt mondom, hogy egy ilyen mérkőzést le kell tudni null nullra hozni, és nem szabad rögzített szituáció után gólt kapni.

És ez edző hallod egy ilyen nagy múltú klubnál.
“Le kell hozni null nullra”.
Vágnák ki mint macskát szarni…
3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Ez az Olmo ez Magyar Péter eltitkolt Tesó fejű krapek
ozibozi
rayo kapus meg nistelrooy öccse

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Ez az Olmo ez Magyar Péter eltitkolt Tesó fejű krapek
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 023 — "Montoya por favor!"
warr_b
nem érzem úgy hogy ezért kár lenne

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
MRI-nek vajon mikor jön a pink slip?
3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
zacknorb

Ja, csak sok köztük az iksz, szóval nem nyertük meg. Ma sem, s ez dühít. 2004 óta nem voltunk bajnokok. Kurvára idegesítő.
Willie Parker
Ha a Pool tudott várni harminc évet, akkor Nektek is kell tudni 😉
slowmotion

Dehogy kell

Illetve oké, de akkor nyerjünk addig 6 BL-t,meg legyen majd 3 PL

Szerkesztette: Willie Parker
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Szobiéhoz:

Poloska vagyok.
3 hónapja
Azt már be se írja senki, hogy az NB II legjobb csapata csak 30 percet játszott, mert annyira elázott a Kecsó pályája, hogy nem tudták folytatni? 😀 😀 😀
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott.
Loki-Fradi elso 5 perceben csend volt.
Kenny
jól megmutatták 💪
petey
Egyből ez ugrott be.
3 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Dibusz gecccccc a kapu mellett állt… mit védett?😀😀😀
JC6 (Mr. Miele)
Azt néztem én is…1 lépéssel “túl lépte” a rövidet…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
ez les lesz

3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Dibusz gecccccc a kapu mellett állt… mit védett?😀😀😀

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
zacknorb

Ja, csak sok köztük az iksz, szóval nem nyertük meg. Ma sem, s ez dühít. 2004 óta nem voltunk bajnokok. Kurvára idegesítő.
Willie Parker
Ha a Pool tudott várni harminc évet, akkor Nektek is kell tudni 😉
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Úgy nyert 4-0-ra idegenben a Vasas, hogy volt két (a lessel együtt három) kapufánk, két kimaradt Molnár-ziccer és elég sok kisebb helyzet. Gera vagy Pinyő idejéből egyetlen ilyen könnyed győzelemre sem emlékszem. Ráadásul a kispad is elég hosszú, bőven van lehetőség variálni. Jó lesz ez!