Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Vezet a Hamrun!Ráadásul 3-1
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Oscar díj 😀😀😀Pont ezt a fel percet láttam a meccsből, most megint elég volt a focibol egy időre. 😊
dande2
5 hónapja
Durán már Ketiára is úgy csúszott rá, hogy ölni akart.Jaja én is néztem h nem sokkal különbözött mondjuk Diaz belepojetol
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Oscar díj 😀😀😀
5 hónapja
Ötvös-Keita cserével megágyaznánk a Fener winnek.Igen
Kenny
Én is azt néztem, hogy jön kvóta-Csöpi… 🥺
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
amugy ez az O'Dowda csak sztem hulla gyenge?Egy meccsen volt jó.
csebi
Egyből az elsőn a Noah ellen.
Poloska vagyok.
5 hónapja
amugy ez az O'Dowda csak sztem hulla gyenge?
5 hónapja
Neki nem igaza van, hanem igaza lesz.Fradi vezeti az élő tabelát EL-ben 😀hazuc!
Nomac
Stez
Poloska vagyok.
5 hónapja
Jobbulást (meg Fradi és Hamrun W-t)Basszus, közben Hamrun-Lincoln derby vanigen, ki is mentem volna ha Maltan vagyok. de Dublinban vagyok epp, meg is volt a jegyem a Shamrock-Shakthar rangadora, de mivel lebetegedtem, igy bukom a meccset ...
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
5 hónapja
Fradi vezeti az élő tabelát EL-ben 😀hazuc!
Nomac
5 hónapja
Basszus, közben Hamrun-Lincoln derby vanigen, ki is mentem volna ha Maltan vagyok. de Dublinban vagyok epp, meg is volt a jegyem a Shamrock-Shakthar rangadora, de mivel lebetegedtem, igy bukom a meccset ...
zacknorb
5 hónapja
Köszi Odaoda
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
Fradi vezeti az élő tabelát EL-ben 😀
5 hónapja
Vargát nem fogni szögletnél, nagy hiba 😀
5 hónapja
Az ég kék ... Varga gólt fejel!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
VARGAKi más?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
5 hónapja
Keita először és utoljára a Qarabag elleni idegenbeli meccsen játszott ilyen szinten.Jó csak Keitától elvárnám, hogy példát mutasson és az nb1-ben azt hozza amit ma pl. De ehelyett beáll a sorba és leszarja.Ahogy a fél csapat, kivéve a kvótamagyarok 🙈😵💫😳hagyjuk már, a csávó sétálgat a középkörben a bajnokikon, itt meg csúszik-mászik.Keita vajon az nb1-ben miért felejt el focizni?Mert csapattársak nélkül nehéz?
Kenny
Mikey
Vérbeli profi 😀
Kenny
Ha így folytajuk négyben leszünk az EL-ben és az MB1-ben is… 😂😂😂
Sinisa
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
5 hónapja
Keitatol? Pont Keitatol? Az a pali a legnagyobb kokler szarhazi, akinek a fel karrierje abbol allt, hogy csak akkor jatszott, amikor igazan szem elott volt. 😀Jó csak Keitától elvárnám, hogy példát mutasson és az nb1-ben azt hozza amit ma pl. De ehelyett beáll a sorba és leszarja.Ahogy a fél csapat, kivéve a kvótamagyarok 🙈😵💫😳hagyjuk már, a csávó sétálgat a középkörben a bajnokikon, itt meg csúszik-mászik.Keita vajon az nb1-ben miért felejt el focizni?Mert csapattársak nélkül nehéz?
Kenny
Mikey
Vérbeli profi 😀
Kenny
Sinisa
Kenny
5 hónapja
Jó csak Keitától elvárnám, hogy példát mutasson és az nb1-ben azt hozza amit ma pl. De ehelyett beáll a sorba és leszarja.Ahogy a fél csapat, kivéve a kvótamagyarok 🙈😵💫😳hagyjuk már, a csávó sétálgat a középkörben a bajnokikon, itt meg csúszik-mászik.Keita vajon az nb1-ben miért felejt el focizni?Mert csapattársak nélkül nehéz?
Kenny
Mikey
Vérbeli profi 😀
Kenny
Sinisa
5 hónapja
Ahogy a fél csapat, kivéve a kvótamagyarok 🙈😵💫😳hagyjuk már, a csávó sétálgat a középkörben a bajnokikon, itt meg csúszik-mászik.Keita vajon az nb1-ben miért felejt el focizni?Mert csapattársak nélkül nehéz?
Kenny
Mikey
Vérbeli profi 😀
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern