Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Bezzeg ha Gruber kezdett volna
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Csak összemákoltuk....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
ez a buta, tehetségtelen, gyenge örmény csapat majdnem agyvérzést okoz a kopasznak a 93.percben hazai pályán..
4 hónapja
Amúgy is az overre tettemEz Bognár Gyurival 5-2 ide.Lisszabonban pedig 1-9 oda, Gyuri pedig megmondta volna, hogy az 5. percben kapott 2. öngól után az már nem az ő csapata volt, ő nem tehetett semmit.
szaba
Kampman
4 hónapja
Portugálok ellen ha összehoznánk egy X-etJereván messze van, mint Makó JeruzsálemtőlDe adtam volna egy örmény gólt😅Hát Jerevánban sem lesz könnyű
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Draft

4 hónapja
örmény coach olyan, mint egy jófajta müanyagszékes autókereskedő.Azért vennél tőle egy jó astrat
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
örmény coach olyan, mint egy jófajta müanyagszékes autókereskedő.
4 hónapja
Ez Bognár Gyurival 5-2 ide.Persze, mert ő a Böde-Ádám trióval áll ki
szaba
4 hónapja
Dolgozik az örmény vér
Draft

4 hónapja
Ez Bognár Gyurival 5-2 ide.Nem hinném, hogy Iktriad elengedné Paksról.
szaba
4 hónapja
Fuh de buták szegenyek
4 hónapja
Ez Bognár Gyurival 5-2 ide.Lisszabonban pedig 1-9 oda, Gyuri pedig megmondta volna, hogy az 5. percben kapott 2. öngól után az már nem az ő csapata volt, ő nem tehetett semmit.
szaba
4 hónapja
Jereván messze van, mint Makó JeruzsálemtőlDe adtam volna egy örmény gólt😅Hát Jerevánban sem lesz könnyű
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
VAgy nemEz Bognár Gyurival 5-2 ide.Vele Írországban kikapunk 4-3ra
szaba
csebi
4 hónapja
Ez Bognár Gyurival 5-2 ide.Vele Írországban kikapunk 4-3ra
szaba
4 hónapja
Ez Bognár Gyurival 5-2 ide.
4 hónapja
De adtam volna egy örmény gólt😅Hát Jerevánban sem lesz könnyű
JC6 (Mr. Miele)
Draft

4 hónapja
azért ez a sok "luft" amit ezek bemutatnak a megyeiben is mókás lenne..
4 hónapja
Milos azért ránézhetne Dárdaira mikor cserélnek, bár elhiszem, hogy vannak nyelvi akadályok egy szerb és egy német között 😀
4 hónapja
Hát ez az örmény csapat eddig minden csak nem meggyőző.Mert ki varta, hogy meggyozo lesz? Bameg, top100-ban sincsenek ranglistan, ez egy rossz csapat. Ottel kellett volna vernunk siman.
Olyan ez mint a Genk-Fradi, csak sokkalta dominánsabban.
zacknorb
4 hónapja
De adtam volna egy örmény gólt😅
4 hónapja
Mostmár nyeljük le mint Michelle Wild fénykorában
Draft

4 hónapja
Vitályost sackeld nyugodtan egyedülMindketten 0.5-0.5 mint a sackIlyenkor ki kapja a like-ot?Willie ParkerVitálisnál mindig becsebi
Finkle is Einhorn, Einhorn is Finkle - mindig ez jut eszembe rólaWillie ParkerKépzeld, ha beállna.Vitálisnál mindig be vagyok szarva, hogy Vitályost mond HBÉn azt hallom mindig
Willie Parker
csebi
Dzsokijuing
Willie Parker
csebi
4 hónapja
Vitálisnál mindig be vagyok szarva, hogy Vitályost mond HBAdnám ha véletlen őt hívná be a válogatottba. 😀(MTK-ba jatszik , és a kormányszóvívő unokaöccse). Ilyenkor jól jönne, ha beáll általában kiállítják egyből😀
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!