NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Ez a Pool - Arsenal tipikusan max egy 1 gólos meccs. Vagy még annyi se lesz.Szép
iktriad
3 hónapja
Radó, Molnár? Hagyjuk már. Ez megint a bicepsz-féle összeállítás.Egyébként nekem nincs bajom ezzel a kezdővel. Három csatár nem elég? Pethő nagyon szar volt a múltkor, nem csoda, hogy kihagyta a kezdőből. Próbálkozik a Mester. Mikor, ha nem a Kozármisleny ellen?Annyit azért csak nem kapunk, jó lenne egy iksz!Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Ez a Pool - Arsenal tipikusan max egy 1 gólos meccs. Vagy még annyi se lesz.
3 hónapja
Otthon a balbunkó a mérkőzés embere eddig ✌️
3 hónapja
Nem nagyon szoktam PL-t nézni, de ez a meccs eddig nem hozta meg a kedvem.mondjuk én a magyar focival vagyok így 😀
nagylaza, főpohárnok
sztem az utóbbi 5 évben láttott ~15-20 félidő az a legszarabb 30ban benne van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
akkor ennyi volt a fehérvári labdarúgás?Ha nem talál a NER egy szolgálatkész oligarchát, akkor marad ez a szint.
Kenny
3 hónapja
Egyébként nekem nincs bajom ezzel a kezdővel. Három csatár nem elég? Pethő nagyon szar volt a múltkor, nem csoda, hogy kihagyta a kezdőből. Próbálkozik a Mester. Mikor, ha nem a Kozármisleny ellen?Annyit azért csak nem kapunk, jó lenne egy iksz!Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
3 hónapja
Annyit azért csak nem kapunk, jó lenne egy iksz!Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

3 hónapja
Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Látom, te legalább tudod, mi fán terem az igazi rangadó. Már én is a Kozármisleny-Vasast várom.
warr_b
3 hónapja
Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
3 hónapja
Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.

3 hónapja
Kerkez volt a Fotmobnál az első félidő legjobbja. Hát vagy 20at tisztázott Madueke elől az fix.
3 hónapja
Hosszú idő óta a legszarabb félidő amit láttam.

Liverpool Fc
3 hónapja
Nem nagyon szoktam PL-t nézni, de ez a meccs eddig nem hozta meg a kedvem.
3 hónapja
Wirtzet még ma el kéne adni.egyszer kezd el klikkelni az összjáték, onnantól szopórollerre kerülnek az ellenfelek. egyelőre még nem érzik egymás gondolatait.
Sixo
3 hónapja
Mekinek is korai volt még a visszatérés, lehet szünetben le is kapja majd a kopasz
3 hónapja
Saliba 5 perc után out. Hihetetlen basszameg....Egészen durva, h mennyi sérültünk van már most: Odegaard, Norgaard, Saka, Jesus, Havertz, Saliba és White.
Sebii
Szerkesztette: Willie Parker
3 hónapja
Wirtzet még ma el kéne adni.inkább Salah-t és egy értelmes jobb szélsőt igazolni
Sixo
3 hónapja
Salah Szobónak, Gakpo meg Kerkeznek nem passzol? 😀Gakpo az első meccs óta figyel erre
Negritis, a vajda