Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Nagyon X közeli meccs volt, persze nem bánom, hogy végül meglett a 3 pont. 5 pontra van a második Kecskemét (és hétvégén Vasas-Kecsó lesz).
4 hónapja
Nem érdemeltünk vereséget, pláne így. Ha ezt a formát tartjuk biztató lesz a következő meccsekre.
4 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:Ő és a Fehérvár nagy öribarik.
zacknorb
iktriad
Tett érte az a patkány nem keveset.Őt mindenki rühelli, kivéve a Szijjas boys.
petey
4 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:Tett érte az a patkány nem keveset.
zacknorb
4 hónapja
A meccs csúcsa ez a molinó:Ő és a Fehérvár nagy öribarik.
zacknorb
4 hónapja
Huh, Haraszti nagyon veszélyes szerencsére egyelőre csak a kapufára.
4 hónapja
Méghogy a fociban nincsenek klasszikus cserék amerikai módra.A legutóbbi ilyen a Juvenal hozta a plusvalenze botrányt
A Fabbian - Sohm csere után most egy Holm - João Mário cserét ütött nyélbe a Bologna, ezúttal a Juventusszal.
😀😀
Mikey
4 hónapja
Elmaradt tizi és az rúgja a gólt akinek fent sem kéne lennie a pályán. Csak a szoki játékvezetés.Eddig azt hittem csak a Pool ellen szereznek olyanok gólt, de ellenük csak olyat😅
petey
4 hónapja
Mint pl. Gordon a Newcastleban a hétvégén.mindig az akinek nem kéne a pályán lennie 😀ez meg VAR-ral simán piros lehetne CsontosnálÉs persze, hogy ő rúg gólt. 3. gól a meccsen szöglet után a 3-ból.
petey
iktriad
Negritis, a vajda
Szerkesztette: iktriad
4 hónapja
mindig az akinek nem kéne a pályán lennie 😀ez meg VAR-ral simán piros lehetne CsontosnálÉs persze, hogy ő rúg gólt. 3. gól a meccsen szöglet után a 3-ból.
petey
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Elmaradt tizi és az rúgja a gólt akinek fent sem kéne lennie a pályán. Csak a szoki játékvezetés.
4 hónapja
ez meg VAR-ral simán piros lehetne CsontosnálÉs persze, hogy ő rúg gólt. 3. gól a meccsen szöglet után a 3-ból.
petey
4 hónapja
szutyok M4 csak nem bírja ki, hogy ne FEH legyen kint.Teljesen egyenrangú ellenfelek vagytok eddig.
na, ezt nem láttam jönni, hogy vállalható focit nyomunk
petey
4 hónapja
szutyok M4 csak nem bírja ki, hogy ne FEH legyen kint.na, ezt nem láttam jönni, hogy vállalható focit nyomunk
4 hónapja
Szeretem az ilyen Honvéd-os Bakikat. Pont akor szerezte a gólját a Vidi ellen, mint az 1. fordulóban.Mire ezt leírom az ex-Honvédos Németh is betalál.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 845
azert linkeltem mert irtal rola.azert rieraPár napja írtam már, amikor a Frankfurt bejelentette. Semmit nem tudok Riera edzői munkásságáról, szóval kicsit szkeptikus vagyok, hogy ő a megfelelő ember arra hogy rendbe szedje az Eintrachtot. Pedig nagyon jó lenne.
sloveniatimes.com/46492/celje-coach-lands-job-in-frankfurt
YoungZeeZee
Mikey
sloveniaban kiraly volt.csekk a cikket
4 hónapja
azert rieraPár napja írtam már, amikor a Frankfurt bejelentette. Semmit nem tudok Riera edzői munkásságáról, szóval kicsit szkeptikus vagyok, hogy ő a megfelelő ember arra hogy rendbe szedje az Eintrachtot. Pedig nagyon jó lenne.
sloveniatimes.com/46492/celje-coach-lands-job-in-frankfurt
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
@Plettigoal🚨👀 Raheem #Sterling was offered to Union Berlin in recent days.
… as Horst Heldt confirmed exclusively to Sky: “Sometimes you have to rub your eyes (…) In this case, it didn’t really seem serious. We didn’t pursue it any further.”
@SkySportDE
🏴
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Méghogy a fociban nincsenek klasszikus cserék amerikai módra.A Fabbian - Sohm csere után most egy Holm - João Mário cserét ütött nyélbe a Bologna, ezúttal a Juventusszal.
😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
ez ilyen a vbn lesz 2-3ember aki vaoooo nagy penzert elviszik majd kb besulnek.Mondjuk ezt mostanában pont nem csinálják éppen az adatoknak köszönhetően.
lutri
YoungZeeZee
Már 16ban is mondták, hogy lesz érdeklődés a válogatott játékosok iránt, azt már akkor sem.
Ez már nem 2002.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 845
ez ilyen a vbn lesz 2-3ember aki vaoooo nagy penzert elviszik majd kb besulnek.So-so. Ami a francia bajnoksagban mukodik, az angolban azert kevesbe fog. Jacquet kurva agressziv, a stilusa alapjan amugy siman ravagnam, hogy olyan, mint egy vedekezo kozeppalyas, aki takarit es daral mindenre, amire lehet.Értem én ezt a statisztikát, de Hujsen konkrét védő skilljei hulladékok. Vicc az ember fizikálisan és mellé legalább puha és teszetosza is, simán elnyomja egy törpe is.Nekik lehet, de a Poolnál gondolom nem hülyék vannak.redditen sokan írják hogy fingjuk se volt amíg a chelsea nem próbált rámennielvileg nagyon komolyan ment erte a Bayern is, de PL vetelytarsakkal szemben eselyunk sem volt. amit olvastam rola, jol jar vele a Pool is foleg ahogy olvasom itt komoly vedo hiany van jelenleg.20 éves védőért 60 millió. Nagyon tehetséges srác lehet. De majd elhiszem ha a klub kiírja, mert tegnap már biztosnak írta mindenki Geertruidát is, aztán estére már úgy nézett ki, most sem lesz belőle semmi.🚨💣 BREAKING: Jeremy Jacquet to Liverpool, here we go! Deal agreed now for June 2026, as revealed.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 1, 2026
Understand fee is €60m plus €10m add-ons to Rennes. Jeremy has agreed personal terms with #LFC.
Agreement done for summer 2026 for one of the most talented CBs in the world. pic.twitter.com/eVoA75oAiQ
zacknorb
Mikey
csebi
gondolom ez rátett egy 10est
Negritis, a vajda
Sőt, konkrétan én hallottam már korábban, scouted50-en 6. volt (első egy bizonyos Dowman, harmadik egy bizonyos Ngumoha, 8-9 meg Can Uzun meg Acheampong)
Adatelemzők őt meg Diomandet nyomják egy ideje, Yan 100 körül fog PL-be menni
Csávót elég látványosan lehet Van Dijk utódnak látni:
zacknorb
Pont mint a kapusoknál a tök jó lábbal kimutatás, de amúgy meg védeni rohadtul nem tud (lásd Ederson).
Ettől függetlenül ez jó vétel a Poolnak, ha Isak helyett mondjuk ő jött volna a nyáron rég nem itt állna a csapat mint most.
FLZOLI
Amugy a gyerek ket dologban eros, a fejesparbajokban, de az elso szamu plusz nala, hogy az agresszivitasabol fakadoan allandoan feljebb megy, kozephatvedkent annyit van nala labda, meg annyit viszi fel, mintha kvazi hatos lenne. Amiben megvan a veszely a kontraknal, viszont tamadasokban nagy plusz, hogy a gyerekre konkretan fel lehet epiteni a labdakihozatalokat.
Amugy okos gyereknek tunik, sok labdat szerez, mert jol helyezkedik. Ami azert necces, hogy a csavonak masfel korrekt idenye volt, ugyhogy azert ember legyen a talpan, aki ennyibol meg tudja itelni. Meg hat a francia bajnoksag nagyon nem egy PL, itt azert ledaraljak hamar, sokat nem tartogathatja a labdat.
De van benne racio, jo lehet. Mondjuk 60 millio ezert, az vicci, de hat ok tudjak.
Stez
lutri
4 hónapja
nem baj majd jönnek a fiatalok Slotnál... oh wait... 😀😂😂😂😂😂🚨🛑 Lutsharel Geertruida-Liverpool deal considered OFF by Sunderland after talks not advancing today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 1, 2026
Discussions took place over last 24h but no agreement at this stage and #SAFC not planning to proceed. pic.twitter.com/S6uAA41Szs
zacknorb
Nem is mi lennénk...
Mikey
Szoboszlai RB hónapokig HWG 😀