NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Oviedo első gól és első győzelem a Laligaban negyed évszázad után
Poloska vagyok.
3 hónapja
ETH😆😆
3 hónapja
Eredményeket nézem:MU-Burnley 3:2
Mondom tuti hogy 95.perc, MU tizi..
Rákattintok, 97.perc és tizi😃
3 hónapja
Hát ez az Atleti szezonkezdet siralmas, mondjuk a meccsek felét kb nem is láttam szerencsére.
Poloska vagyok.
3 hónapja
4-2-3-1 lenne az ideálisSzünet után muszáj lesz Seskonak játszani ha Cunha kidőlt hosszabb időre. Plusz jöhetnek a signature hosszúra ívelt lasztik Mbeumotól Sesko fejére🙂Vagy Mainoo a középpályára és Bruno felmegy Mount mellé. Mbuemo meg csatár poziba, meglátjuk meddig esik ki Cunha.
Az más kérdés hogy belőle mi lesz fiatal nagyon még,de jobb alapokkal rendelkezik mint Hojlund
manuszka86
Toto21
Mainoo-Ugarte/Casemiro
Cunha-Fernandes-Mbeumo
Sesko
Mountot meg el lehet felejteni, az a fél év chelsea tarcsi derékba törte a karrierjét
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Az eredivisie-ben pláne egy ajax-szal (az akkorival főleg) nem volt nehéz, a csapatok legalább fele nagyon gyenge, a maradék félből ia jórészük nem a védezéssel törődik.jó de ETH legalább a hollandoknál virított valamitA MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.és emberelőnyben volt a Leverkusen, úgy vezetett 3-1-re. ETH a holland Gera 😀
Sixo
Toto21
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
A MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.Ezért jó az early payout 😁 örülök hogy vezettek és a végén örülök hogy nem nyertek, igazi win-win
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Ha ott folytatják, akkor inkább ne... 😁ami hiányzik nekem, hogy a pálya mellett több tűz legyen benne. Olyan érzésem van, mintha nem bízna a srácokban. Többször nem néz oda rögzített helyzeteknél, stb... Na mind1 most van két hetük lelkizni. Utána meg ott folytathatják, ahol most elkezdték!OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!Amorim viszont nem. Minek igazolta le Seskot ha nem bízik benne?!
Toto21
Harmadik pl meccsén sem kezdett, most is Zirkzeet előbb behozta mint őt, nevetséges.
Egy ilyen csatárt folyamatosan kezdetek, és az elején tömöm labdával hogy minél előbb gólt lőjjön. Totál el fogja venni az önbizalmát, aztán már most jönnek a balfaszok hogy Hojlund jobb volt...
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
A Lille-t is jól megviselte a kb 90M értékben eladott játékos, 1-7 ig szomorkodtak.🙂
3 hónapja
jó de ETH legalább a hollandoknál virított valamitA MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.és emberelőnyben volt a Leverkusen, úgy vezetett 3-1-re. ETH a holland Gera 😀
Sixo
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
A MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.és emberelőnyben volt a Leverkusen, úgy vezetett 3-1-re. ETH a holland Gera 😀
Sixo
3 hónapja
A MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.
3 hónapja
Szünet után muszáj lesz Seskonak játszani ha Cunha kidőlt hosszabb időre. Plusz jöhetnek a signature hosszúra ívelt lasztik Mbeumotól Sesko fejére🙂Vagy Mainoo a középpályára és Bruno felmegy Mount mellé. Mbuemo meg csatár poziba, meglátjuk meddig esik ki Cunha.
Az más kérdés hogy belőle mi lesz fiatal nagyon még,de jobb alapokkal rendelkezik mint Hojlund
manuszka86
3 hónapja
Szünet után muszáj lesz Seskonak játszani ha Cunha kidőlt hosszabb időre. Plusz jöhetnek a signature hosszúra ívelt lasztik Mbeumotól Sesko fejére🙂Az más kérdés hogy belőle mi lesz fiatal nagyon még,de jobb alapokkal rendelkezik mint Hojlund
3 hónapja
Delap is getting injured in about 6 hours https://t.co/yN8fprOJ3V
— Yoghurt (@TheChelseaTalk) August 30, 2025
3 hónapja
ami hiányzik nekem, hogy a pálya mellett több tűz legyen benne. Olyan érzésem van, mintha nem bízna a srácokban. Többször nem néz oda rögzített helyzeteknél, stb... Na mind1 most van két hetük lelkizni. Utána meg ott folytathatják, ahol most elkezdték!OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!Amorim viszont nem. Minek igazolta le Seskot ha nem bízik benne?!
Toto21
Harmadik pl meccsén sem kezdett, most is Zirkzeet előbb behozta mint őt, nevetséges.
Egy ilyen csatárt folyamatosan kezdetek, és az elején tömöm labdával hogy minél előbb gólt lőjjön. Totál el fogja venni az önbizalmát, aztán már most jönnek a balfaszok hogy Hojlund jobb volt...
davemayer
3 hónapja
A Chelsea vissza akarja hívni Jackson-t a Bayern-től, aki nem akar visszamenni.Elképzelem ezeket a beszélgetéseket... 🤣🤣🤣
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
A Chelsea vissza akarja hívni Jackson-t a Bayern-től, aki nem akar visszamenni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!Amorim viszont nem. Minek igazolta le Seskot ha nem bízik benne?!
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Stez igazad van,de ha konzisztensen szarul igazoltál 10 éven keresztül,azt Omar Barada se hozza helyre 1 év alatt. De ha 44 és 50 gól elejében lő a csapatod oda kell csatár. Igaz Cunhát nem biztos hoztam volna de a másik kettőt igen és helyett akár védelmébe vagy középpályára jöhetett volna emberNem, ez a mostani nevsor nem szar, Cunha es Mbeumo fasza lesz, foleg utobbi, Sesko wtf nalam, de en sosem voltam a fanja. Ezzel a resszel nincs baj szvsz, a baj ott van, hogy mellettuk boven-boven-boven, sot, kotelezoen kellene egy olyan balhatved/kozephatved, aki haromvedos rendszerben De Ligt baljan jatszhat. Csak ezt erthetetlen modon ignoralja az MU.
manuszka86
3 hónapja
OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!Kellett ez nagyon!! Mbeumo kurvajó lesz nálunk is😃
Toto21
3 hónapja
Stez igazad van,de ha konzisztensen szarul igazoltál 10 éven keresztül,azt Omar Barada se hozza helyre 1 év alatt. De ha 44 és 50 gól elejében lő a csapatod oda kell csatár. Igaz Cunhát nem biztos hoztam volna de a másik kettőt igen és helyett akár védelmébe vagy középpályára jöhetett volna ember
3 hónapja
OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!