NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Oviedo első gól és első győzelem a Laligaban negyed évszázad után

Poloska vagyok.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
ETH😆😆
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Eredményeket nézem:

MU-Burnley 3:2

Mondom tuti hogy 95.perc, MU tizi..

Rákattintok, 97.perc és tizi😃
3 hónapja
Hát ez az Atleti szezonkezdet siralmas, mondjuk a meccsek felét kb nem is láttam szerencsére.

Poloska vagyok.
3 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Szünet után muszáj lesz Seskonak játszani ha Cunha kidőlt hosszabb időre. Plusz jöhetnek a signature hosszúra ívelt lasztik Mbeumotól Sesko fejére🙂
Az más kérdés hogy belőle mi lesz fiatal nagyon még,de jobb alapokkal rendelkezik mint Hojlund
manuszka86
Vagy Mainoo a középpályára és Bruno felmegy Mount mellé. Mbuemo meg csatár poziba, meglátjuk meddig esik ki Cunha.
Toto21
4-2-3-1 lenne az ideális
Mainoo-Ugarte/Casemiro
Cunha-Fernandes-Mbeumo
Sesko

Mountot meg el lehet felejteni, az a fél év chelsea tarcsi derékba törte a karrierjét

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
A MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.
Sixo
és emberelőnyben volt a Leverkusen, úgy vezetett 3-1-re. ETH a holland Gera 😀
Toto21
jó de ETH legalább a hollandoknál virított valamit
Löfli
Az eredivisie-ben pláne egy ajax-szal (az akkorival főleg) nem volt nehéz, a csapatok legalább fele nagyon gyenge, a maradék félből ia jórészük nem a védezéssel törődik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
A MU egy 97. perces góllal nyert, ETH meg egy 94. percessel veszít pontot, pedig már 2-0ra és 3-1is vezetett a kusen.
Sixo
Ezért jó az early payout 😁 örülök hogy vezettek és a végén örülök hogy nem nyertek, igazi win-win

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!
Toto21
Amorim viszont nem. Minek igazolta le Seskot ha nem bízik benne?!
Harmadik pl meccsén sem kezdett, most is Zirkzeet előbb behozta mint őt, nevetséges.
Egy ilyen csatárt folyamatosan kezdetek, és az elején tömöm labdával hogy minél előbb gólt lőjjön. Totál el fogja venni az önbizalmát, aztán már most jönnek a balfaszok hogy Hojlund jobb volt...
davemayer
ami hiányzik nekem, hogy a pálya mellett több tűz legyen benne. Olyan érzésem van, mintha nem bízna a srácokban. Többször nem néz oda rögzített helyzeteknél, stb... Na mind1 most van két hetük lelkizni. Utána meg ott folytathatják, ahol most elkezdték!
Toto21
Ha ott folytatják, akkor inkább ne... 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
A Lille-t is jól megviselte a kb 90M értékben eladott játékos, 1-7 ig szomorkodtak.🙂
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Ezt a kapu 11est amit a Puskát kapott... Marokkó meg leszophat.

3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sixo
Toto21
jó de ETH legalább a hollandoknál virított valamit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
Sixo
3 hónapja

3 hónapja
Szünet után muszáj lesz Seskonak játszani ha Cunha kidőlt hosszabb időre. Plusz jöhetnek a signature hosszúra ívelt lasztik Mbeumotól Sesko fejére🙂
Az más kérdés hogy belőle mi lesz fiatal nagyon még,de jobb alapokkal rendelkezik mint Hojlund
manuszka86
Vagy Mainoo a középpályára és Bruno felmegy Mount mellé. Mbuemo meg csatár poziba, meglátjuk meddig esik ki Cunha.
3 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan

3 hónapja

3 hónapja
OTT VAN!!!!!! Első győzelem és milyen! Megérdemelték a srácok végre! Glory glory Man United!
Toto21
Harmadik pl meccsén sem kezdett, most is Zirkzeet előbb behozta mint őt, nevetséges.
Egy ilyen csatárt folyamatosan kezdetek, és az elején tömöm labdával hogy minél előbb gólt lőjjön. Totál el fogja venni az önbizalmát, aztán már most jönnek a balfaszok hogy Hojlund jobb volt...
davemayer
ami hiányzik nekem, hogy a pálya mellett több tűz legyen benne. Olyan érzésem van, mintha nem bízna a srácokban. Többször nem néz oda rögzített helyzeteknél, stb... Na mind1 most van két hetük lelkizni. Utána meg ott folytathatják, ahol most elkezdték!
3 hónapja
A Chelsea vissza akarja hívni Jackson-t a Bayern-től, aki nem akar visszamenni.
Matthew99
Elképzelem ezeket a beszélgetéseket... 🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
A Chelsea vissza akarja hívni Jackson-t a Bayern-től, aki nem akar visszamenni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Toto21

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez igazad van,de ha konzisztensen szarul igazoltál 10 éven keresztül,azt Omar Barada se hozza helyre 1 év alatt. De ha 44 és 50 gól elejében lő a csapatod oda kell csatár. Igaz Cunhát nem biztos hoztam volna de a másik kettőt igen és helyett akár védelmébe vagy középpályára jöhetett volna ember
manuszka86
Nem, ez a mostani nevsor nem szar, Cunha es Mbeumo fasza lesz, foleg utobbi, Sesko wtf nalam, de en sosem voltam a fanja. Ezzel a resszel nincs baj szvsz, a baj ott van, hogy mellettuk boven-boven-boven, sot, kotelezoen kellene egy olyan balhatved/kozephatved, aki haromvedos rendszerben De Ligt baljan jatszhat. Csak ezt erthetetlen modon ignoralja az MU.

3 hónapja
Toto21
Kellett ez nagyon!! Mbeumo kurvajó lesz nálunk is😃

3 hónapja
Stez igazad van,de ha konzisztensen szarul igazoltál 10 éven keresztül,azt Omar Barada se hozza helyre 1 év alatt. De ha 44 és 50 gól elejében lő a csapatod oda kell csatár. Igaz Cunhát nem biztos hoztam volna de a másik kettőt igen és helyett akár védelmébe vagy középpályára jöhetett volna ember

3 hónapja