NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Saliba 5 perc után out. Hihetetlen basszameg....
3 hónapja
HAJRÁ ETO!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
Pep megint szív a kriptonit pályáján
Poloska vagyok.
3 hónapja
Vardy Cremonese.Cremonában kicsit jobb az időjárás és szebbek a nők.
Csodálom, hogy nem Wrexham.
Kenny
3 hónapja
Hat de Gavric is milyen jó játékos lettna Boli után végre van egy FEKA csatárunk aki nem teljesen balfasz.Ezt azért majd nyugtával. Ez a "szerb bajnokságból elhozunk valakit, akiről hozsannáznak" dolog eddig nem igazán jött be.
Kenny
Bálesz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
na Boli után végre van egy FEKA csatárunk aki nem teljesen balfasz.Ezt azért majd nyugtával. Ez a "szerb bajnokságból elhozunk valakit, akiről hozsannáznak" dolog eddig nem igazán jött be.
Kenny

3 hónapja
ETH alatt máris inog a pad …Nem gondoltam jó ötletnek a kinevezését de azért ez komédia h máris elküldenék
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
na Boli után végre van egy FEKA csatárunk aki nem teljesen balfasz.
3 hónapja
No. Csak az utolsó 25 percet láttam, az minősíthetetlen volt.A gyep szar, a játék töredezett. Kis Csampó utánérzés.
Látszott, hogy a Gers keretben már benne van a plusz négy meccs a BL-selejtezők miatt, es ez a bajnokságban is látszik, mert három döntetlent játszottak selejtezők közötti meccseken, a Szeltiksz már hat pont fórban van, és most sem sikerült zárni az ollón. Kis túlzással ez a bajnokság is lefutott már most.
3 hónapja
Vagy nagyon szar állapotban van a gyep, vagy csak nem öntözték meg rendesen, de belassul rajta a labda. Biztos nem akarták, hogy a Szeltiksz szétfussa őket.
Fun fact: Keszthelyen van egy John's Pub nevű étterem, a falon mindenféle rendszámtáblákkal, az egyikennaz azonosító C3LTIC volt.
Ez meg szabálytalannak sem nagyon tűnt a visszajátszáskor, erre lapot ad a rigó. Ez az Old Firm, baszki, itt ez a szeretet jele.
3 hónapja
Eléggé fáradtan mozognak a csapatok, vagy nem tudom, mi van velük, de három passz nem megy egymás után emberhez
3 hónapja
Agent Timber pic.twitter.com/F3rL6Hndl5 https://t.co/B3Yqf512vQ
— 🇳🇴 kimmoFC (@kimmoFC) August 31, 2025
3 hónapja
Szerintem les lesz ez a 'Gers vezető gólszerintem is, de a legfontosabb, hogy a VAR szerint is 😀
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Valamelyik ilyen legjobb magyar foci videok montázsban is benne voltHa arra gondolsz, hogy „erkeztek Kisvardarol is, ketto, negy hat, het, kilenc!”, az nekem megvolt valahol anno. 😀Het vardai szurkolo van a ZTE elleni idegenbeli meccsen. Het. HET!!! 😀Valaki keresse meg azt a videót pár éve, amikor Knézy megszámolja hányan vannak a ZTE vendég szektorban egy háttérből jövő "BAAAAZMEEEG KISVÁRDAAA" kiáltás alatt
Stez
Heisman nádor
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
És Ancelotti nem játszatta Gülert, hogy én mennyit picsogtam ezért.Még Komoly fejlődésre van szüksége hogy kezdő szint legyen az erősebb csapatok ellen.
KeyG
Még fiatal, de szerintem gyorsan kiderül idén, hogy Real kezdő szint lesz, vagy rotációs playa.
Az edzőn nem fog múlni.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
És Ancelotti nem játszatta Gülert, hogy én mennyit picsogtam ezért.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
A szláv vonalat én elengedném mint játékos és edző szinten is, de a teljes országban.Mégse csak zselák volt a gond Újpesten?az is szar edző volt meg ez is.
Pedig ilyen sorsolással (6. forduló, negyedik hazai meccs volt, ebből 3 L), megerősített csapattal lehetett volna hasítani...
Bálesz
zavi27
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Mégse csak zselák volt a gond Újpesten?az is szar edző volt meg ez is.
Pedig ilyen sorsolással (6. forduló, negyedik hazai meccs volt, ebből 3 L), megerősített csapattal lehetett volna hasítani...
Bálesz
3 hónapja
Mégse csak zselák volt a gond Újpesten?Pedig ilyen sorsolással (6. forduló, negyedik hazai meccs volt, ebből 3 L), megerősített csapattal lehetett volna hasítani...

3 hónapja
Lilák ☺️Majd jövöre
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018