NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Ezzel most mit kezdjen az edző?mondjon le 😊
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ezzel most mit kezdjen az edző?ez volt a gond tavaly is, ha nincs csatárod, aki befejezze, akkor szenvedni fogsz...
Matthew99
3 hónapja
Ezzel most mit kezdjen az edző?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Premier League fantasy-ban Palmer lecseréltem Cunha-ra. Erre nem lesérül ő is. Valamint hoztam még Mbuemo-t is, erre nem őt is aprítják? :/
3 hónapja
Nagyon durván tolja SImon Hooper. Kb még az emberölést is engedi.Hétfőn is ez volt, csak akkor egyszer rászóltak a fülére.
Sixo
3 hónapja
Diallo baszod te is a Grimsby ellen hol voltál….ma meg kurva jól tolja ez gólt érdemelt volna😵💫
3 hónapja
Oh. Valami miatt úgy volt meg, hogy abbafejezte.Bid Sam benntartotta a csapatokat, Moyes meg stabilan középcsapatot csinált bármilyen gárdából.az Everton az ilyen nyugdíjas állás, lehet csak heti 20-ba tolja ott 😀
mindkettő segíthetne a mu-nak, de már mindkettő nyugdíjba vonult.
slowmotion
sapka
3 hónapja
Nagyon durván tolja SImon Hooper. Kb még az emberölést is engedi.
3 hónapja
Nah végre lett volna egy lövés a félidő közepére, de elvették les miatt.
3 hónapja
Igen😂😂😂Végre gól bakker😃egy újabb öngól? 😀
manuszka86
Negritis, a vajda
3 hónapja
Végre gól bakker😃De milyen 🤣🤣🤣
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Végre gól bakker😃egy újabb öngól? 😀
manuszka86
3 hónapja
Azt mondjuk megkerdezem, hogy a fenebe varja Amorim, hogy Sesko majd felveszi a ritmust, ha jatszatni nem jatszatja. Mert hogy a Chelsea-ben amyennyire imadtam Mountot, most meg annyira nem ertem, hogy kerulhet kezdo kozelebe, az is fix.Na ezért viszont tényleg az anyját a portugálnak, érthetetlen
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Fú azért Iraolák ülnek Bornemouth padon, ez mekkora luxus.Sok mindennel lehet megmérni egy edzőt, de amikor kirántják Iraola alól a fél csapatot, és így fociznak, az wow.
3 hónapja
Kelet-Ázsiai nap van, Doan rúgott 2őt a Frankfurtban, Hwang meg a wolvesban.
3 hónapja
Ez nem tizenegyes? Még az ág is húzza ezt a MU-t.a Walkeres eset nálam kintről szabadrúgás
Matthew99
a becsúszás az nem bünti utána imo
3 hónapja
Ha elkezdene bepattani a fele a helyzeteinknek, mar jobban nezne ki az idei ev.Mondjuk érdekes hogy tipikus csatár nélkül jobbnak tűnünk
Toto21
3 hónapja
Ez nem tizenegyes? Még az ág is húzza ezt a MU-t.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Ha elkezdene bepattani a fele a helyzeteinknek, mar jobban nezne ki az idei ev.
3 hónapja
sztem ez kint volt, de necces
3 hónapja
Első negyedben jó Mu foci,de most se tudjuk eddig berúgni a lasztit