Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Egyébként egy hektikus, szagatott, jó fos meccs ezÉs még szintekkel inkább az lesz a jereváni.
Willie Parker
4 hónapja
Nekem az idős Knézy izlandi ekézése marad meg örök emlékkéntPedig ő ott volt már Andorrában is.Fú de megváltozott Hajdú B hangja... Arcosabb lett....Gondolom nem szeretett volna egy világi égést live-ozni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Kampman
4 hónapja
Egyébként egy hektikus, szagatott, jó fos meccs ez
4 hónapja
Pedig ő ott volt már Andorrában is.Fú de megváltozott Hajdú B hangja... Arcosabb lett....Gondolom nem szeretett volna egy világi égést live-ozni
Willie Parker
4 hónapja
Fú de megváltozott Hajdú B hangja... Arcosabb lett....Gondolom nem szeretett volna egy világi égést live-ozni
4 hónapja
Innentol ez meg kene hogy legyen, az ormenyek nem tudnak hatranybol jatszani, teljesen kontracsapat.Ha kiegyenlítenének mindenki mondjon le
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Fú de megváltozott Hajdú B hangja... Arcosabb lett....
Draft

4 hónapja
Innentol ez meg kene hogy legyen, az ormenyek nem tudnak hatranybol jatszani, teljesen kontracsapat.
4 hónapja
Röfögött pár helyen. Az a random belógó alsó lábszár, a kapusa lábáról pont jó fele megy tovább és így is kapufáról pattant be. Így kell ezt.Stílusnak meg Szalai passzolt, szóval megérte bízni benne
Sixo
4 hónapja
Simán😁😁😁Na innen most már be basszuk már elA saját magad iktriadozását kontra iktriadozod?
Sixo
Draft

4 hónapja
Na innen most már be basszuk már elA saját magad iktriadozását kontra iktriadozod?
4 hónapja
Az lehetetlen, ő ilyenre képtelen 😛 bocs akkor felrenéztemStyles is szép gólpassz de beírhatnák a védő sarkát is 🤣Bolla adta a gólpasszt
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Röfögött pár helyen. Az a random belógó alsó lábszár, a kapusa lábáról pont jó fele megy tovább és így is kapufáról pattant be. Így kell ezt.Tipik Rossi faktor
Sixo
Draft

4 hónapja
Styles is szép gólpassz de beírhatnák a védő sarkát is 🤣Bolla adta a gólpasszt
davemayer
4 hónapja
Röfögött pár helyen. Az a random belógó alsó lábszár, a kapusa lábáról pont jó fele megy tovább és így is kapufáról pattant be. Így kell ezt.
4 hónapja
Örményeknek indul a System of a down.No lights, no music, just anger
Dzsokijuing
4 hónapja
Badár lefizettenem les?Puskásos gyerek belógott a zoknijával
Sixo
ozibozi
4 hónapja
Styles is szép gólpassz de beírhatnák a védő sarkát is 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Na innen most már be basszuk már el
Draft

4 hónapja
Örményeknek indul a System of a down.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Felcsút PowerTényleg, a CB hozta össze.
zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
Csak bavágta