NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Kibaszottul utálom ezt az új lebonyolítási rendet.FM-ben én már megszoktam. Nem olyan rossz ez. Itthon még bőven téli szünet lesz de BL-ben még lesz két meccs január végén. Már látom a fradit ahogy egész decembert kihagyja mert nem lesz elég ideje rápihenni.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
WE ARE GOING TO SEE VILLARREAL IN THEIR AWAY KIT!! pic.twitter.com/obRzJe6ZlS
— Troll Football (@TrollFootball) August 29, 2025
😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
3 hónapja
Ezt megérdemelte a CremoMilan ellen látszott hogy egyben van az a kiscsapat.
Sixo
3 hónapja
@Kenny@Bálesz
Az idegenbeli meccsekre hol lehet majd jegyet venni? Egyáltalán lehet-e? Vagy a GM dönti el, mert csak ők kapnak? Komolyan érdekel.
3 hónapja
Szegény Cremonese, semmi helyzete nem volt a Sassuolonak, egyet belőttek és kaptak egy 11est.
3 hónapja
Érdekes lehet ez a HSV-St Pauli ma este, és meglepődtem azon hogy a milános csodagyerek Camarda kezd a Leccében a Milan ellen!
3 hónapja
Balogh Boti közben a Baselhez tart, jó döntés ez, szimpi gyerek, de magas polc neki az Olasz1.Hát nekem a tavalyi szezon kezdése bőven Serie A szintnek tűnt. Mondjuk előtte meg Serie B csere szint volt.
Tony Adams
3 hónapja
Balogh Boti közben a Baselhez tart, jó döntés ez, szimpi gyerek, de magas polc neki az Olasz1.eleg komoly ajanlatot kapott a Fraditol allitolag, de orulok, hogy kint marad.
Tony Adams
3 hónapja
De hogy a ma igazolt BHA-os szélső Buonanotte max a Ligakupában, az biztos.😬Garnacho --> ChelseaFog ott játszani annyit, hogy kiderüljön, hogy szar?
Nem fogok hazudni, remélem ott is szar lesz. 😀
dugo93
Sixo
3 hónapja
Balogh Boti közben a Baselhez tart, jó döntés ez, szimpi gyerek, de magas polc neki az Olasz1.
3 hónapja
Mit megy a Cremonese. Szegény Sassuolo meg 2 vereséggel kezdett és most nekik a Lazio, Inter, Como hármas jön. RIP Grosso?
3 hónapja
Kibaszottul utálom ezt az új lebonyolítási rendet.Már megint kikapott a Vasas az Ajkától?
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Kibaszottul utálom ezt az új lebonyolítási rendet.
3 hónapja
"Az, hogy ne legyen egy szezonon belül két főtáblás csapata egy szezonban az 2000 óta a következő országoknak nem jött össze: Albánia, Andorra, Bosznia, Észak-Írország, Észtország, Feröer, Georgia, Gibraltár, Izland, Koszovó, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Montenergró, Örményország, San Marino, Wales. A listáról négy százezresnél, másik öt egymilliósnál kisebb lakossággal rendelkezik, míg Magyarország az egyetlen a listán szereplők közül négymilliónál több állampolgárral"
3 hónapja
Kosztaszt Cimíkasz -> Roma (kölcsön), nincs vásárlási opciója az olaszoknak de fizetik a görög védő teljes bérét.Mivel a Pool után a Romát kedvelem még örülök neki, bár Angelinhoval volt egy egész jó kezdő már oda. Vagy Gasp rotálni akarja az EL terhelés mellett jobban (nem hülyeség persze).

Liverpool Fc
3 hónapja
A meccseknek még nincsenek pontos időpontjai ugye? A Forest elleni idegenbeli nagyon csábítóBL holnap lesz, gondolom az EL is
r.baggio
Ja, és ilyeneknél van, hogy az UEFA a vendégcsapat országából csak a vendégszektorba enged be.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
3 hónapja
A meccseknek még nincsenek pontos időpontjai ugye? A Forest elleni idegenbeli nagyon csábító

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Elhiszem, hogy vekony a keret, de arra viszont szerintem nem az a megoldas, hogy 60 millioert veszel tulhype-olt jatekost. Legalabbis nalam. Meg ha a Spurs kinal 60-at, szerintem a Bayernnel jocskan lett volna ez 70+ is, mert angol klubbal a licithaboru sosem poen, plusz a Leipzig sem gondolnam, hogy olcson adna inkabb a rivalisnak ugyanannyiert a jatekosat, ha kulfoldre is engedheti ugyanannyiert.Mondjuk ha Bayern-szurkolo lennek, en pont orulnek, hogy Simmons mashova megy. Nagyon tulertekelt jatekosnak tartom. A Leipzigben rossz nem volt, de egyebkent ahogy komoly csapatba kerult, mint a PSG, teljesen sulytalan volt. A valogatottban is kis hijan rajta all vagy bukik a tamadas, de harom-negy meccsekre eltunik, hogy a nevet sem lehet kis tulzassal hallani. 60 millioert baromira boldog lennek, ha nem az en csapatomhoz erkezne.Simmons meghatarozo vszeg osszel lett volna, utana ugyis jon majd Bambi elvileg, ha Gnabryt ki tudta volna szoritani (khmm 😊. vagy mondhatnam, hogy tokeletes paros lett volna Gnabryval csak az edzonek meg kell talalnia, hogy ki melyik honapban fog eltunni teljesen, es akkor nem jatszik. ha ez a honap egyezik a ket jatekosnal akkor az pech gehabt.
Stez
de alapvetoen elkepeszto vekony a keret jelenleg Bayernnel elol. ugye a Lucho-Olise-Gnabry harmas mogott van egy Karl, meg esetleg Bischof (aki jelenleg serult ...). plusz Wisdom Mike a 16 eves koraval.
Ha mar soherek vagyunk, es elengedtuk egyszerre Telt, Comant, Wannert, Zaragozat, Mullert, Ibrat es Zvonareket akkor hozni is kell vkit.
Btw Eberl es Freund nemcsak hatalmas fizetes csokkentest hajtott vegre hanem konkretan pluszos eddig az atigazolasi idoszak is. szoval, igen rohadtul kellene melyiteni a keretet elol, akar Simmons jellegu jatekossal is.
csebi
3 hónapja
Mi a faszom. Miért adtuk el Savona .... 15ért ráadásul, 2 zsák szotyi ... Faszom Comolliba.FFP miatt sztem mindenkit eladnak, akit érnek.
Sixo
3 hónapja
Lesz Hamrun-Lincoln meccs a konferencia ligábanSakhtar jon Maltara. sztem rengeteg helyi ukran ki fog menni.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
10+Marinakis vs Kubatovazért ez elég erős sorsolás, 7 pont a max szerintem
zacknorb
Löfli
Poloska vagyok.