Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Woldemade közben 80 millaert Newcastleba igazol. Wtf …#pánikigazoás
csebi
Sinisa
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Newcastle United are now going all out to sign Fermín López from Barcelona.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 28, 2025
They are ready to QUADRUPLE his salary and pay a transfer fee of €100M [£86M].
(Source: @10JoseAlvarezpic.twitter.com/gyGPwLEYxq
3 hónapja
Minden fradista gyökér, ez csak egy újabb adalék 🤣🤣🤣🤣Az gondolom azért megvan, hogy ez pár ember egyéni döntése és nem kollektíven a Fradi-szurkolókat képviselik. Csak mert lassan már ott tartunk, hogy emiatt minden fradista gyökér.Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Bálesz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
a máltai Hamrun a konfettiben!Épp írni akartam. Csoportkör Portelli!
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
a máltai Hamrun a konfettiben!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Ez a Huszár… te jó ég mekkora fogalmatlan
3 hónapja
Ez a bécsi rendező am elég WTF, későn indított és hosszú visszájátszásokkal.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Most tényleg azért drukkol a kommentátor, hogy hosszabbítás legyen?Most már igen.
Matthew99
3 hónapja
Most tényleg azért drukkol a kommentátor, hogy hosszabbítás legyen?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Láttam már ezért pirosat
3 hónapja
YoungZeeZee
9 403
barmi lesz kibaszott nagy respekt az ETOnak
3 hónapja
Istenem de kiéget ez az eOuro….
3 hónapja
Woldemade közben 80 millaert Newcastleba igazol. Wtf …#pánikigazoás
csebi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Ki tart ott?Az gondolom azért megvan, hogy ez pár ember egyéni döntése és nem kollektíven a Fradi-szurkolókat képviselik. Csak mert lassan már ott tartunk, hogy emiatt minden fradista gyökér.Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Bálesz
3 hónapja
Mit védett….
3 hónapja
Woldemade közben 80 millaert Newcastleba igazol. Wtf …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Ne szórakozzatok már velem, hiszen pihentetek hétvégén…
3 hónapja
A 2-es folyamatosan fent a félpályán védekezik, rendre ott jönnek elSétál vissza bazzeg
JC6 (Mr. Miele)
Ez egy vicc
3 hónapja
A 2-es folyamatosan fent a félpályán védekezik, rendre ott jönnek el
3 hónapja
Egyelőre ebben sajnos nagyon nem érzem a győri továbbjutást, bántóan lassú a csapat a Rapidhoz képest.

3 hónapja
Mennyire buta ez az Ouro atyaeg