Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Többször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha ellenük oda-vissza nincs meg a W, úgysincs keresnivalónk a vébén.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
4 hónapja
Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
4 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
4 hónapja
Ahogy magyar delkoreabaaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
az ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
4 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
:: HIBÁS KÉP ::De megpróbaltàk 1-3-ròl, Csak nem jött össze, mert bjüszel még ehez is hülyebrüsszel megállíthatatlan a guruló eurókkal és guruló labdákkalMost lesz az csakU21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettekA felnőtteknél meg most kapott egyenlítő gólt Ukrajna az orbánista Izlandtól.
Löfli
Dzsokijuing
3-3
3-4
3-5
ozibozi
Löfli
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
brüsszel megállíthatatlan a guruló eurókkal és guruló labdákkalMost lesz az csakU21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettekA felnőtteknél meg most kapott egyenlítő gólt Ukrajna az orbánista Izlandtól.
Löfli
Dzsokijuing
3-3
3-4
3-5
ozibozi
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
U21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettekA felnőtteknél meg most kapott egyenlítő gólt Ukrajna az orbánista Izlandtól.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Északír - szlovák megy itt a tvbeCsak sztem borzalmas gyenge?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
U21-es aranylábú fiataljaink 3-3-at játszottak Ukrajna ellen, gondolom brüsszeli segítséggel egyenlítettek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/revesz-attila-marad-a-kisvarda-kispadjan-sajtohir
Végre Ati bá is belátta, hogy ez a végzete? 😀
"Pintér Attila, Pető Tamás, Márton Gábor és Bódog Tamás is a jelöltek között volt, egyeztetett is velük,"...
de rájött, hogy mindnél jobbzacknorb
4 hónapja
Costa Rica meg három döntetlen, ebből így nem lesz kijutás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Pont írni akartam, hogy mi meccs volt... És Kongói DK is győzött, ki más, Bakambu góljával ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Pierre-Emerick Aubameyang took this game very seriously. pic.twitter.com/S1J3ytP1WW
— Football Meets Data (@fmeetsdata) October 10, 2025
Poloska vagyok.
4 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/revesz-attila-marad-a-kisvarda-kispadjan-sajtohirÉs megkötött tavaszra egy előszerződést Pinyővel, klasszik Várda.
Végre Ati bá is belátta, hogy ez a végzete? 😀
zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nekem ez a srac inkabb tunik egy felfujt lufinak, amit csak es kizarolag Messi miatt kezdtek el fujni, most meg a menedzsere megprobal penzt kisajtolni es licitalast kialakitani az MLSZ meg az amerikai szovetseg kozott, erre megy ki az egesz ez a beszologatas.inkabb az a gaz h nem volt komminikacio h grat.Pintér Dániel játszott a magyar és az amerikai utánpótlás-válogatottakban is, mit gondol, a fiatal futballistának hova húz a szíve?Csak kerdes, mennyire opcio ez, hogy mar ilyen korban elkezdik penzelni a jatekosokat, hogy a magyar valogatottat valasszak.
– Jelenleg az amerikai U19-es csapat oszlopos tagja. Híven tükrözi a helyzetét, hogy a bajnoki bemutatkozását követően egyik korábbi magyar szövetségi edzője sem gratulált neki, nem érezték úgy, hogy írnának néhány sort neki. Ez számomra elgondolkodtató, megmagyarázhatatlan, egyben tanulságos is. Nem azt mondom, hogy egyik pillanatról a másikra ő oldja majd meg a magyar válogatott csatárgondjait, de a futballunk nincs olyan helyzetben, hogy bárkit is veszni hagyjon. Az én lelkiismeretem tiszta, négy éve októberben már jeleztem a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőinek, hogy Pintér Dánielre érdemes lesz odafigyelni, mert jelentős potenciál van benne. Hogy mennyire vettek komolyan, más kérdés
YoungZeeZee
Ertem, hogy most epp felszoptuk, mert Messivel jatszogat, csak az a helyzet, hogy ha nem edzene epp vele, konkretan azt sem tudnak az emberek, ki ez a gyerek, mert egyebkent rohadtul semmi kiemelkedot sem mutatott. Ha mutatott volna, nem Amerikaban jatszana utanpotlas szinten, hanem reg elhoztak volna Europaba.
Raadasul epp most, amikor a legutobb agyonpenzelt 19 eves tehetsegunk mar a valogatott keretebe sem fert be, mert semmit sem jatszik Nemetorszagban. megertem az MLSZ-t, bar azt nem, hogy nem is kommunikalnak vele, de azt igen, hogy nem gyozkodik a tarcajukkal, hogy gyere es legyel magyar.
Stez
YoungZeeZee
A srac ketto plusz ketto meccset volt itthon valami U15-os meg U16-os csapatban, az ottani szovetsegi edzok nyilvan le fogjak fosni, egy max ket evet dolgoznak egy garnituraval, a gyerek meg amugy ezeken a meccseken is futottak meg szint volt.
Ha valakit itt lehetne megszolni, az maximum Szelesi, de o meg egy babu, benne meg ennyit sem latok, hogy amugy rendszeresen kommunikaljon a kulcsjatekosaival is, nem hogy olyanokkal, akik amugy a latasterebe sincsenek.
Ha meg ennyire fosik ra az MLSZ, akkor valoszinuleg tenyleg nagyon nem valogatott szintu jatekos. Megfigyelik, monitorozzak, de attol meg nem kifejezetten jo. Meg az U21-es valogatott is tele van olyanokkal, akik kulonb bajnoksagokban szerepelnek. Raadasul szerepelnek is, mert ez a srac amugy az MLS-be kapott 20 percet cserekent, amugy meg az MLS farmligajaban jatszik.
4 hónapja
Pintér Dániel játszott a magyar és az amerikai utánpótlás-válogatottakban is, mit gondol, a fiatal futballistának hova húz a szíve?Ha van esze Amerikaban marad.
– Jelenleg az amerikai U19-es csapat oszlopos tagja. Híven tükrözi a helyzetét, hogy a bajnoki bemutatkozását követően egyik korábbi magyar szövetségi edzője sem gratulált neki, nem érezték úgy, hogy írnának néhány sort neki. Ez számomra elgondolkodtató, megmagyarázhatatlan, egyben tanulságos is. Nem azt mondom, hogy egyik pillanatról a másikra ő oldja majd meg a magyar válogatott csatárgondjait, de a futballunk nincs olyan helyzetben, hogy bárkit is veszni hagyjon. Az én lelkiismeretem tiszta, négy éve októberben már jeleztem a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőinek, hogy Pintér Dánielre érdemes lesz odafigyelni, mert jelentős potenciál van benne. Hogy mennyire vettek komolyan, más kérdés
YoungZeeZee
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
inkabb az a gaz h nem volt komminikacio h grat.Pintér Dániel játszott a magyar és az amerikai utánpótlás-válogatottakban is, mit gondol, a fiatal futballistának hova húz a szíve?Csak kerdes, mennyire opcio ez, hogy mar ilyen korban elkezdik penzelni a jatekosokat, hogy a magyar valogatottat valasszak.
YoungZeeZee
Ertem, hogy most epp felszoptuk, mert Messivel jatszogat, csak az a helyzet, hogy ha nem edzene epp vele, konkretan azt sem tudnak az emberek, ki ez a gyerek, mert egyebkent rohadtul semmi kiemelkedot sem mutatott. Ha mutatott volna, nem Amerikaban jatszana utanpotlas szinten, hanem reg elhoztak volna Europaba.
Raadasul epp most, amikor a legutobb agyonpenzelt 19 eves tehetsegunk mar a valogatott keretebe sem fert be, mert semmit sem jatszik Nemetorszagban. megertem az MLSZ-t, bar azt nem, hogy nem is kommunikalnak vele, de azt igen, hogy nem gyozkodik a tarcajukkal, hogy gyere es legyel magyar.
Stez
4 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/revesz-attila-marad-a-kisvarda-kispadjan-sajtohirVégre Ati bá is belátta, hogy ez a végzete? 😀
Poloska vagyok.
4 hónapja
Pintér Dániel játszott a magyar és az amerikai utánpótlás-válogatottakban is, mit gondol, a fiatal futballistának hova húz a szíve?Csak kerdes, mennyire opcio ez, hogy mar ilyen korban elkezdik penzelni a jatekosokat, hogy a magyar valogatottat valasszak.
YoungZeeZee
4 hónapja
Pintér Dániel játszott a magyar és az amerikai utánpótlás-válogatottakban is, mit gondol, a fiatal futballistának hova húz a szíve?Semmenyire nincs benne suska
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
Pintér Dániel játszott a magyar és az amerikai utánpótlás-válogatottakban is, mit gondol, a fiatal futballistának hova húz a szíve?– Jelenleg az amerikai U19-es csapat oszlopos tagja. Híven tükrözi a helyzetét, hogy a bajnoki bemutatkozását követően egyik korábbi magyar szövetségi edzője sem gratulált neki, nem érezték úgy, hogy írnának néhány sort neki. Ez számomra elgondolkodtató, megmagyarázhatatlan, egyben tanulságos is. Nem azt mondom, hogy egyik pillanatról a másikra ő oldja majd meg a magyar válogatott csatárgondjait, de a futballunk nincs olyan helyzetben, hogy bárkit is veszni hagyjon. Az én lelkiismeretem tiszta, négy éve októberben már jeleztem a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőinek, hogy Pintér Dánielre érdemes lesz odafigyelni, mert jelentős potenciál van benne. Hogy mennyire vettek komolyan, más kérdés