Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣

Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
Tóth Alex.
zacknorb
Soroksár 😉
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 778 — Kinek mit intézett a kormánya
BL csoportok

A Bodo, Qarabag, Pafos, Kairat idegentől minden csapatot mentsen meg a Jóisten.
zacknorb
Napoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
Sixo
nem lehet egymás ellen két angol csapat, így ez nem fog megtörténni
Toto21
Alapból milyen csoportokról beszéltek xdd?
Meg ez a harmadik kalap, nem ők random tették oda, hanem a koeff pontok.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
BL csoportok

zacknorb
Napoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
Sixo
nem lehet egymás ellen két angol csapat, így ez nem fog megtörténni
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 778 — Kinek mit intézett a kormánya
Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣

Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
Tóth Alex.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 828 — Whoops, looks like something went wrong.

3 hónapja
sajtospingvin 119
egy újabb gyöngyszem Robbie Keantől:
„A Qarabagnak semmi köze sincs az azeri válogatotthoz, külföldieket alkalmaz. Ha a klub segíteni akarja hazája válogatottját, járjon olyan utat, mint mi.” XDDDDDD
3 hónapja
Amorim válogatott szünet over/under?
Heisman nádor
Kb novemberig marad akármi lesz
davemayer
Teljes szezont kap, biztosra veszem.
Stez
detto szerintem egy teljes szezont kap. De nagyon tördezett volt tegnap is a játék. Rossz helyre mennek a passzok sokszor, mintha nem tudná mindenki, hogy hova menjen vagy hova passzoljon
Toto21
A csavo konkretan az interjukban mar konyorog, h basszak ki. Szerintem meg is tennek, de nincs normalis edzo aki ilyenkor elerheto, ez benne a szivas. Valszeg kenyszerbol marad legalabb a decemberig.
Duff
Az uj tulajdonos egy eve mast sem csinal, mint korbesirja a mediat, hogy nincs penz, elfogyott es ultra megszoritasok lesznek, a klubnal 40 eve kulimunkat vegzo Mari nenit is kibasszuk. Ezek utan aligha fogja kibaszni a milliokat kereso edzot, majd hozni egy kovetkezot megint milliokert... Foleg, amikor papiron meg ETH-t is fizetne az MU. Nyilvan igazabol mar nem, mert gondolom egyben megkapta a teljes osszeget, de a lenyeg ugyanaz, szerintem nettoban mar most evi 10+ millio elmegy csak edzore, aligha novelnek ezt tovabb.

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Nku nku acsé milán 😮
Sixo
Még menne oda Rabiot meg Akanji akkor top10 meglenne.

Szerkesztette: Sixo

3 hónapja
Nku nku acsé milán 😮

3 hónapja
BL csoportok

zacknorb

3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 113 — balazs.t85@gmail.com
"Tegnap a csapat helyi idő szerint hajnali egykor megérkezett Carringtonba. Amorim ma reggel hétkor már újra Carringtonban volt és a vezetőséggel egyeztetett. A játékosok délelőtt 11:00-ra érkeztek meg.

Egyes helyeken már azt tudni vélik, hogy Amorim a szombati Burnley elleni mérkőzés után (eredménytől függetlenül) lemond a vezetőedzői szerepéről."

Már ilyen pletykákat is látni a neten. Hát ez még fantasztikus lenne...
dugo93
Amorim akkor tudná megmenti azt a kis renoméját, ami még maradt... ha tényleg felállna. Ezzel elismerve hogy elbukott, és adva egy pofont az egész MU-vezetésnek. Azok az a döntések amivel őt is idehozták, rákényszerítették hogy szezon közben jöjjön, ha nem volt alkalmas miért választották ki.. nem tudom elképzelni ki szeretné a karrierjét keresztbe törni megint az MU-val, jelentkezők tuti lesznek...
3 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
"Tegnap a csapat helyi idő szerint hajnali egykor megérkezett Carringtonba. Amorim ma reggel hétkor már újra Carringtonban volt és a vezetőséggel egyeztetett. A játékosok délelőtt 11:00-ra érkeztek meg.

Egyes helyeken már azt tudni vélik, hogy Amorim a szombati Burnley elleni mérkőzés után (eredménytől függetlenül) lemond a vezetőedzői szerepéről."

Már ilyen pletykákat is látni a neten. Hát ez még fantasztikus lenne...

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Sírok:

x.com/nocontextfooty/status/1960955101650034751?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
csebi
mondjuk az eredeti is vicces valahol
 streamain.com/en/LC6uurKoYTPT45N/watch

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
YoungZeeZee 9 403
Heisman nádor
davemayer
Stez
detto szerintem egy teljes szezont kap. De nagyon tördezett volt tegnap is a játék. Rossz helyre mennek a passzok sokszor, mintha nem tudná mindenki, hogy hova menjen vagy hova passzoljon
Toto21
A csavo konkretan az interjukban mar konyorog, h basszak ki. Szerintem meg is tennek, de nincs normalis edzo aki ilyenkor elerheto, ez benne a szivas. Valszeg kenyszerbol marad legalabb a decemberig.
Duff
gera,pinter leelkens,de pochitto a spursnal is inog
3 hónapja
 telex.hu/sport/2025/08/28/uefa-bajnokok-ligaja-donto-korabbi-kezdes-21-helyett-18-ora-puskas-arena?fbclid=IwVERDUAMdDFBleHRuA2FlbQIxMAABHq7JG_7q43h6Ej90Wwh2J_Tl-K2pELUGJiifCbuMkc8MK5kbyM9dvZ904FJC_aem_ao8KiW3P0fSMlGAe_9CTRA

Poloska vagyok.
3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 369
Heisman nádor
davemayer
Stez
Toto21
3 hónapja
Heisman nádor
davemayer
Stez
Toto21
Ja csak így hogy idén már csupán bajnoki terhelés lesz, csalóka lesz egy kimagasló eredmény is.
csebi
Miert lenne csaloka? A Ligakupa meg a tarsai amugy sem izgatnak senkit, kb csak azt, aki megnyeri. Az FA majd erdekes lesz, de most amugy engem az sem izgatna pont. Alakuljon ki egy korrekt jatek a bajnoksagban, legyen meg a BL-hely, ez a lenyeg MU szempontbol. Hogy ez kettos terhelessel jon vagy sem, szamomra nem relevans egy ilyen evben. Foleg egy PL-ben, ami amugy sem egy egyszeru bajnoksag.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
Heisman nádor
davemayer
Stez
Toto21
Ja csak így hogy idén már csupán bajnoki terhelés lesz, csalóka lesz egy kimagasló eredmény is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
Heisman nádor
davemayer
Stez
3 hónapja
Heisman nádor
davemayer

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
Sírok:

x.com/nocontextfooty/status/1960955101650034751?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
BL csoportok

Poloska vagyok.
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
A sors igazságtalansága lett volna, ha az MU megy tovább.
Újfent megerősítést nyert: mégpedig magyarok, mindenhol vannak! 😀
JC6 (Mr. Miele)
A Grimsby középpályásáról van szó, Turi Géza Dávidról, aki feröeri válogatott, mivel 51 éves apja máig a szigeteken él, és játékosként is aktív kapusedzője egy feröeri csapatnak. De ami az igazán fun fact, hogy amikor negyedévszázada Koplárovics és a ZTE megalázta a MU-t, akkor az apuka, Turi Géza volt a zalaegerszegiek cserekapusa. Véletlen? Aligha...
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt hívják úgy, hogy tur(án)i átok.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
A sors igazságtalansága lett volna, ha az MU megy tovább.
Újfent megerősítést nyert: mégpedig magyarok, mindenhol vannak! 😀
JC6 (Mr. Miele)
A Grimsby középpályásáról van szó, Turi Géza Dávidról, aki feröeri válogatott, mivel 51 éves apja máig a szigeteken él, és játékosként is aktív kapusedzője egy feröeri csapatnak. De ami az igazán fun fact, hogy amikor negyedévszázada Koplárovics és a ZTE megalázta a MU-t, akkor az apuka, Turi Géza volt a zalaegerszegiek cserekapusa. Véletlen? Aligha...
Őszentsége Sobri Jóska
Még emlékszem amikor Turi védett... 🤣 érdekes bogy kerül a fia Angliába

Most nézem idén vették meg a vikingurtól 87k-ért

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha a Fradi rúg még kettőt és a Quarabag a egyet sem akkor a Jags játsza a SB-t
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Így mi lesz? Jax AFC döntő? 😀
iktriad
Lófaszt.....2-15 1/1 😁😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018