Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 878
Rip Mezey György.
Az Én életemben a válogatott legnagyobb sikere a nevéhez fűződik.
Fattyu
és sajnos legnagyobb blamája is 😕
de azért nyugodjon békében
NB2
85-86 csodálatos volt, kivéve a vébét.
RIP
Dzsokijuing
Azért előtte még mikor Rotterdamban 1984-ben elkapták a hollandokat, azért csak elverték a Spanyolországot, a törököket, Svájcot, meg volt még pár komolyabb meccs emlékeim szerint az oszrtákok is 1984-ben voltak.
De 1985-86 is jó volt, nem kérdés

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 226 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dibusz nagyon washed lett az elmult fel-egy evben, mintha elfelejtett volna focizni, meg egyre tobb a hibaja es folyamatosan bizonytalan, de hogy voltak nagyon jo evei, en azt nem vitatnam el tole.
Stez
És a legjobbak csak most jönnek, ha ilyen csapat van mellette!

Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk Lofti mit keres itt, belőle többet nèztem ki....
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 984 — #NoStress
Dibusz nagyon washed lett az elmult fel-egy evben, mintha elfelejtett volna focizni, meg egyre tobb a hibaja es folyamatosan bizonytalan, de hogy voltak nagyon jo evei, en azt nem vitatnam el tole.
Stez
És a legjobbak csak most jönnek, ha ilyen csapat van mellette!

4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 531 — Whoops, looks like something went wrong.
5 éve mondom, hogy Dibusz helyett lenne egy jó kapusa a Fradinak, már rég előrébb tartanának
NB2
Hat azert Dibusz evekig kulcsembere volt a Fradinak, azert lehetne sorolni nem egy fontos meccset, meg europai kupameccset, ahol csak a bravurjai mentettek meg a Fradit, vagy hoztak altaluk jo eredmenyt. Szoval jah, Dibusz nagyon washed lett az elmult fel-egy evben, mintha elfelejtett volna focizni, meg egyre tobb a hibaja es folyamatosan bizonytalan, de hogy voltak nagyon jo evei, en azt nem vitatnam el tole.

4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 073 — Saturday Night Lights
Rip Mezey György.
Fattyu
NB2
85-86 csodálatos volt, kivéve a vébét.
RIP

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 061 — nabege2@yahoo.com
Rip Mezey György.
Fattyu
4 hónapja
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Rip Mezey György.

4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 061 — nabege2@yahoo.com
5 éve mondom, hogy Dibusz helyett lenne egy jó kapusa a Fradinak, már rég előrébb tartanának
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
Az ulloi a vilag kozepe, ott barki rosszat ir, az egy szemet, az sem baj, ha az az igazsag.

Tok erdekes, hogy egy rahedli oriasi fradista ismerosom is mar remenykedik, hogy Dibusz az ev vegen visszavonul, annyira visszaesett egy ideje, de peldaul az ulloin barmikor olvasok (es gyakran teszem), soha egy hozzaszolas nincs negativ, akkor sem, ha potyazik. Mint ahogy a Paks-meccsen is egyertelmuen csaltak a birok, a var, minden, az meg senkit nem zavart, hogy a Fradi egy paksi tizibol lott golt, tehat ott nem csak elvettek volna egy Fradi-golt, hanem valszeg meg jon egybol egy paksi gol is. Peldaul. Mintha ott is szemellenzoben lenne mindenki, aki nem velunk, az automatikusan utal minket es ellenunk van.

Meg itt is szamos fradista leir negativumokat, de ezekszerint ok is vakok es gyengenlatok. Xd
Stez
Én ugye Fradi szurkoló vagyok de a Kiskegyed 129 egy jó ideje Kubatov ismetlonek tűnik.
Most is ez a megfogalmazás: Tóth Balázs nagy bravúrok nélküli, átlagteljesítmény lehozott portugál meccs után. Ugye ugyanez az oldal hozsannazott Dibusz írországi teljesítményéről… oké lehetnek szubjektívek, elfogultak de ez már a valósággal köszönő viszonyban sincs.
Btw én amúgy úgy gondolom h idén a BL csoportkör meg lehetett volna egy jobb kapus teljesítménnyel.
csebi
az ulloi egy agymosott fidesz szekta. a jozan esz legaprobb jeleit sem lehet felfedezni ott, de mondjuk mit varunk ha a szerkesztok azok akik.

A Dibusz-Toth kerdes meg nem kerdes, Toth mindenkit meg meggyozott, az elso rossz meccseig biztosan.

4 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Az ulloi a vilag kozepe, ott barki rosszat ir, az egy szemet, az sem baj, ha az az igazsag.

Tok erdekes, hogy egy rahedli oriasi fradista ismerosom is mar remenykedik, hogy Dibusz az ev vegen visszavonul, annyira visszaesett egy ideje, de peldaul az ulloin barmikor olvasok (es gyakran teszem), soha egy hozzaszolas nincs negativ, akkor sem, ha potyazik. Mint ahogy a Paks-meccsen is egyertelmuen csaltak a birok, a var, minden, az meg senkit nem zavart, hogy a Fradi egy paksi tizibol lott golt, tehat ott nem csak elvettek volna egy Fradi-golt, hanem valszeg meg jon egybol egy paksi gol is. Peldaul. Mintha ott is szemellenzoben lenne mindenki, aki nem velunk, az automatikusan utal minket es ellenunk van.

Meg itt is szamos fradista leir negativumokat, de ezekszerint ok is vakok es gyengenlatok. Xd
Stez
Én ugye Fradi szurkoló vagyok de a Kiskegyed 129 egy jó ideje Kubatov ismetlonek tűnik.
Most is ez a megfogalmazás: Tóth Balázs nagy bravúrok nélküli, átlagteljesítmény lehozott portugál meccs után. Ugye ugyanez az oldal hozsannazott Dibusz írországi teljesítményéről… oké lehetnek szubjektívek, elfogultak de ez már a valósággal köszönő viszonyban sincs.
Btw én amúgy úgy gondolom h idén a BL csoportkör meg lehetett volna egy jobb kapus teljesítménnyel.
csebi
Nekem azért megmaradt, hogy CR hitetlenkedik....

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott

Stez

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 910 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szegény elnyomott Fradikát mindig bánccsák 😕
warr_b
Kádár rendszerben is a pesti csapatok közül csak ők kaptak—elnyomottként— egy teljesen új modern stadiont👀

| Igaz, ott meg Müller Sanyi kettőt lépett…….,, |
ozibozi
😀
Miért, a Grupi avató is jó volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
warr_b
Kádár rendszerben is a pesti csapatok közül csak ők kaptak—elnyomottként— egy teljesen új modern stadiont👀

| Igaz, ott meg Müller Sanyi kettőt lépett…….a pályaavató,, |

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 910 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Ezért kihagyja a válogatott meccseket Dibusz Dénes. Jobbulást, kapitány!

"Sajnos ugyanarról a sérülésről van szó, ami az ír meccsen jelentkezett, részleges szakadás van a közelítőmben, úgy tűnik, nem pihentem ki kellőképpen a múltkori esetet. Már korábban éreztem, hogy érzékenyebb ez a terület a meccsek után, mindig ráment egy-két nap, hogy ismét védeni tudjak. A Paks ellen a második félidőben rosszabbá vált, ma csináltunk egy MRI-felvételt, ahol ezt a diagnózist állapították meg. Egyeztettünk a válogatott stábbal, nem lenne sok értelme most ezt tovább feszíteni, mindenkinek az az érdeke, hogy a lehető leggyorsabban újra százszázalékos legyek. Ehhez persze idő kell, bízom benne, hogy nem túl sok, de a bő egyhetes kihagyás ezek szerint legutóbb nem volt elég."
– Dibusz Dénes
(fradi.hu)
Szerencsére itt a Fradigyűlölők jobban tudják, hogy mi miatt nem tagja a keretnek.
pfefe8
Mondjuk jogos. A valogatott szunetek elott es utan is serult, de pont bir vele jatszani, akar harom naponta, de a valogatottra mindig pont mar jatekra alkalmatlan. XD
Es ez mit ad isten pont akkor kezdodott, amikor elment rajta egy meccs es kikerult a valogatott kezdojebol. Es persze a Fradi kovetkezo meccsen mar vedeni tud majd.

Akkor a, hazudik, hogy ne legyen megalazo, b, nem hazudik, de ahogy az lathato a Fradinal, ha nagyon akarna, tudna jatszani, de nem kockaztat inkabb – ebben az esetben meg ha Kerkeznel anno hasonloert ment a patalia es a fesztival, akkor Rossi most is cirkuszolhatna, hogy kinek mi es mennyire fontos.
Stez
Nézd meg h a Kiskegyed 129 is mit ír Tóth Balazsrol:

“Itt tartunk a “Nemzeti” Sport és az MLSZ Fradi gyűlöletében…

Egy(!) nagy bravúrok nélküli, jó átlagteljesítménnyel lehozott válogatott meccs, után kikiáltják Tóth Balázst megmentőnek, beszólva, annak a Dibusz Dénesnek, aki kivédte az EB-re a válogatottat.

Semmi bajunk Tóth Balázzsal, sok sikert kívánunk neki, de a nemzetközi tapasztalata 28 évesen, eddigi egész pályafutása során összesen 8 Konferencia Liga selejtező, most pedig az angol másodosztály egyik leggyengébb csapatában véd.

A cikkhez meg annyit Dénes anno lehúzta a rolót, aztán mégis visszakapta a kezdő pozíciót Gulácsi a Nemzeti Sport támogatásával…

Ezért is több mint méltatlan ez az eljárás a magyar foci egyik legtisztességesebb és legjobb átlagteljesítményt nyújtó tagjával szemben, aki számos nemzetközi meccsen is bizonyított”

Ugye gondolom azért a legtisztességesebb mert DPK tag …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 583 — Kinek mit intézett a kormánya
 drive.google.com/file/d/1a68R2Y_0RZGY0YdOq_M6khcpxMM3TwtS/view

Poloska vagyok.
4 hónapja

"Sajnos ugyanarról a sérülésről van szó, ami az ír meccsen jelentkezett, részleges szakadás van a közelítőmben, úgy tűnik, nem pihentem ki kellőképpen a múltkori esetet. Már korábban éreztem, hogy érzékenyebb ez a terület a meccsek után, mindig ráment egy-két nap, hogy ismét védeni tudjak. A Paks ellen a második félidőben rosszabbá vált, ma csináltunk egy MRI-felvételt, ahol ezt a diagnózist állapították meg. Egyeztettünk a válogatott stábbal, nem lenne sok értelme most ezt tovább feszíteni, mindenkinek az az érdeke, hogy a lehető leggyorsabban újra százszázalékos legyek. Ehhez persze idő kell, bízom benne, hogy nem túl sok, de a bő egyhetes kihagyás ezek szerint legutóbb nem volt elég."
– Dibusz Dénes
(fradi.hu)
Szerencsére itt a Fradigyűlölők jobban tudják, hogy mi miatt nem tagja a keretnek.
pfefe8
Mondjuk jogos. A valogatott szunetek elott es utan is serult, de pont bir vele jatszani, akar harom naponta, de a valogatottra mindig pont mar jatekra alkalmatlan. XD
Es ez mit ad isten pont akkor kezdodott, amikor elment rajta egy meccs es kikerult a valogatott kezdojebol. Es persze a Fradi kovetkezo meccsen mar vedeni tud majd.

Akkor a, hazudik, hogy ne legyen megalazo, b, nem hazudik, de ahogy az lathato a Fradinal, ha nagyon akarna, tudna jatszani, de nem kockaztat inkabb – ebben az esetben meg ha Kerkeznel anno hasonloert ment a patalia es a fesztival, akkor Rossi most is cirkuszolhatna, hogy kinek mi es mennyire fontos.

4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 073 — Saturday Night Lights
Egyre több agyfaszt nyújt a Vasas
zacknorb
Legalább warrb-vel összefutottam
zacknorb
Sajnos kb ez lehetett a meccsen a legnagyobb örömöd 😄
Ez van, ha Löfli nem jön ki...
warr_b
Na, majd ha megyünk hosszú hétvégén vasárnap ebédmeccsre BVSC idegen.
zacknorb
Na, majd a Budafok - Soroksár MNF a tévében!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja

– Dibusz Dénes
(fradi.hu)
pfefe8
Igen mi tudjuk jól. Nem olyan bonyolult ez. /ezek szerint nem mindenkinek😉)
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
Gyönyörű, amit a Fradi játékosok azzal a paraszt Keane-el művelnek. 😀

Főleg Varga volt rendkívül szimpatikus. Gondolom Kubatov kiadta, hogy karöltve kell fikázni a bírókat es a Paksot, zseniális. Csodálkozom, hogy egyik iq harcosnal sem került elő Magyar Péter, hogy ő intézte el a nemzet csapatának pontveszteset, de ami késik nem múlik.
rob3r7o
MP Fradi drukker ezer eve.
Kenny
akkor ezert fujnak ellenunk mostanaban. kosz Peti.
csebi
 www.facebook.com/share/r/1FdQ3Uhvo7/?mibextid=wwXIfr

😢😢😢
Kaput eltaláló lövések:
3:3

4 hónapja
YoungZeeZee 9 492
Be is hívták Demjén Patrikot.
Amúgy Andorraban Yaakobishvili is jól megy, lassan ő is szóba kerülhet.
zacknorb
csodálkozom hogy Pécsi Ármint hívta be, a főniéknek jobban mutatna
Negritis, a vajda
Demjén jelenleg komplettebb kapus mint a két fiatal. De ha Antal és Ármin is úgy fejlődik ahogy kell, akkor egy év és mindkettő már válogatott lesz.
Nemes samu09
Antal a CB, Áron a GK
zacknorb
Áron megint extrán védett a spanyol kettőben, max 2 év, egy jó klubváltás és ő lesz az elsőszámú kapusa a válogatottnak.
Kenny
Hacsak Pécsi nem tol ugyanilyen pályaívet, akkor meg "hatalmas gond lesz" hogy ki védjen.
zacknorb
majd megint megy a lejaratas cb,forumok stb
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
most néztem Varga nyilatkozatát a Paks ellen. hát szép dolog amikor valaki nem szarik oda, ahonnan VILÁGSZTÁR lett. hát Barnus nem ilyen.

Szerkesztette: petey

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 583 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Negritis, a vajda
Demjén jelenleg komplettebb kapus mint a két fiatal. De ha Antal és Ármin is úgy fejlődik ahogy kell, akkor egy év és mindkettő már válogatott lesz.
Nemes samu09
Antal a CB, Áron a GK
zacknorb
Áron megint extrán védett a spanyol kettőben, max 2 év, egy jó klubváltás és ő lesz az elsőszámú kapusa a válogatottnak.
Kenny
Hacsak Pécsi nem tol ugyanilyen pályaívet, akkor meg "hatalmas gond lesz" hogy ki védjen.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
zacknorb
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Antal a CB, Áron a GK
zacknorb
Jogos