Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
kezi szurkolok voltak Gyorben is tulnyomo reszt.Az gondolom azért megvan, hogy ez pár ember egyéni döntése és nem kollektíven a Fradi-szurkolókat képviselik. Csak mert lassan már ott tartunk, hogy emiatt minden fradista gyökér.Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Bálesz
Ott merhetetlen a ket klub kozotti utalat.
3 hónapja
Emiatt is… 😂Az gondolom azért megvan, hogy ez pár ember egyéni döntése és nem kollektíven a Fradi-szurkolókat képviselik. Csak mert lassan már ott tartunk, hogy emiatt minden fradista gyökér.Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Az gondolom azért megvan, hogy ez pár ember egyéni döntése és nem kollektíven a Fradi-szurkolókat képviselik. Csak mert lassan már ott tartunk, hogy emiatt minden fradista gyökér.Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
nagylaza, főpohárnok

3 hónapja
Hát.. ebben látok sokat, sima 3-0
3 hónapja
Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
3 hónapja
Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Csinger vajon kire figyelt..
3 hónapja
Támadásban kb. háromszor gyorsabb a Rapid.Az ETO minden megszerzett labdával leáll, teljesen statikusak.
3 hónapja
Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?Ilyen hosszú túrát már csak nem vállalnak be 😊
nagylaza, főpohárnok

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Csoki vissza tehette volna
3 hónapja
Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?
3 hónapja
Nekem a kazah meccs a kulcs, aki olyat kap, annak mind nagy szopás.Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőreRealnak mindig szopó sorsolása van korábban már küldtem kikkel találkoznak mindig kieséses szakaszba.
zacknorb
KeyG
Az azeri és a norvég meccsek is.
Poloska vagyok.
3 hónapja
City, Liverpool állandóan, ha ők épp nem elérhetőek jön az Arsenal.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
asszem most fog indulni a lobbi a regi sorsolas visszaallitasa erdekeben😃Szuperligát akartak, megkapták 😆
Kenny
3 hónapja
asszem most fog indulni a lobbi a regi sorsolas visszaallitasa erdekeben😃
3 hónapja
Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőreRealnak mindig szopó sorsolása van korábban már küldtem kikkel találkoznak mindig kieséses szakaszba.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Párizs belenézett
3 hónapja
Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőre
Poloska vagyok.
3 hónapja
Szekunder szégyenérzet elfog, amit ezek leadnak BL sorsolás címen.Szerintem ötletes, nekem tetszik hogy hülyét csinálnak magukból.
Beki
3 hónapja
Szekunder szégyenérzet elfog, amit ezek leadnak BL sorsolás címen.
3 hónapja
Vicces lenne, ha Gera lenne, aki nyomogatná a gombot, ha már budapesti BL döntő
Poloska vagyok.
3 hónapja
Szóval a Fradi B, ergo nem tévedtem.Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
zacknorb
slowmotion
Poloska vagyok.
3 hónapja
Alex futsalozott és utána váltott nagypályára amit a Fradiban kezdett és úgy került Soroksárra a partneri szerződés miatt, papíron mindig a Fradi játékosa volt.Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
zacknorb
slowmotion