Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Csomó megoldás lenne rá, de valamiért nem akarják megoldani ezt.Nem csak a Fradi miatt, de hogy a Fifa - Uefa 30 éve nem tudja megoldani a hosszabbítás ellentmondásait, az egy vicc. 5p hosszabbításból 2,5 perc csere, 1,5 perc kapusfekvés…Megoldhatná ha akarná, 2×30 perc stop-go óra és annyi
vpi
davemayer
3 hónapja
mémgyanús bsky.app/profile/ellabrockway.bsky.social/post/3lxfucquxik26

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Ha a Fradi rúg még kettőt és a Quarabag a egyet sem akkor a Jags játsza a SB-tÍgy mi lesz? Jax AFC döntő? 😀
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Ezek nem a skót csapatok legszebb napjai... Tegnap a Celtic, ma meg a Rangers, ez utóbbi mondjuk nagyon durva. Úgy 0-5 a szünetben, hogy ha ez 8, vagy 9, akkor sem szólhatnának egy szót sem.

3 hónapja
Aztán ott jönne a feljebblévők felelősége is, hiszen mindenki tudta, hogy RA stílusedző, és ezt fogja játszani.Az a baj hogy nem méri fel hogy az a taktika amit játszatni akar nem felel meg még mindig a kerethez, sőt erdekes módon az igazolások is (elöl) leginkább a 4-2-3-1hez lenne jó. Fernandes egyel hátrébb játszatása meg nagy öngól. Ha ez így megy tovább nem sokáig húzza, nem lehet majd novemberben is azt magyarázni a tizenikszedik helyről hogy mi versenyben vagyunk...Azok is. De ez a csávó még ETH-t is bőven alulmúlja. Valami 29%-os win rate-je van vagy mi. Ten Hag meg 50%-al szállt ki, pedig aztán ő is reménytelen volt.United 🤣Nem inkább a játékosok?😂
Ez az Amorim dobbenet mekkora kokler.
Duff
Ez az Onana egy vicc😂😂
manuszka86
Szerintem egy valamit tud, ami működött a portugál bajnokságban, azon kívül meg fingja sincs semmiről. Csak itt meg nem működik, így rábaszott.
Duff
davemayer
Poloska vagyok.
3 hónapja
Az a baj hogy nem méri fel hogy az a taktika amit játszatni akar nem felel meg még mindig a kerethez, sőt erdekes módon az igazolások is (elöl) leginkább a 4-2-3-1hez lenne jó. Fernandes egyel hátrébb játszatása meg nagy öngól. Ha ez így megy tovább nem sokáig húzza, nem lehet majd novemberben is azt magyarázni a tizenikszedik helyről hogy mi versenyben vagyunk...Azok is. De ez a csávó még ETH-t is bőven alulmúlja. Valami 29%-os win rate-je van vagy mi. Ten Hag meg 50%-al szállt ki, pedig aztán ő is reménytelen volt.United 🤣Nem inkább a játékosok?😂
Duff
Ez az Onana egy vicc😂😂
manuszka86
Szerintem egy valamit tud, ami működött a portugál bajnokságban, azon kívül meg fingja sincs semmiről. Csak itt meg nem működik, így rábaszott.
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Fél szezonból sokat nem vonnék le,persze mindenki ezzel a stattal jön. Attól még futni meg passzolni nem az edző fog tudni a pályán, meg gólt lőni. Ha idén is bűn szarok lesznek nyilván el kell gondolkodni. De nehogy már egy negyedosztályú ellenfélhez kurva sokat kelljen az edzőnek hozzátennie.
Szerkesztette: manuszka86
3 hónapja
Hajrá Benficica
3 hónapja
Azok is. De ez a csávó még ETH-t is bőven alulmúlja. Valami 29%-os win rate-je van vagy mi. Ten Hag meg 50%-al szállt ki, pedig aztán ő is reménytelen volt.United 🤣Nem inkább a játékosok?😂
Duff
Ez az Onana egy vicc😂😂
manuszka86
3 hónapja
United 🤣Ő nem égeti a ligakupával magát mint ten Hag 🤣
Duff
Remélem a fa kupához nem áll majd így, bár ugye az meg nem fémből készült...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
United 🤣Nem inkább a játékosok?😂
Duff
Ez az Onana egy vicc😂😂
3 hónapja
Egyetértek.na ezaz. miert nem Gartenmann Szalai Cisse harmas jatszott hatul?Szem Gartenmann és Szalai köze jönne egy biztos pont akkor ez a párharc meglett volna.Inkább 3: Cisse, Roemakers, Makreckis kevesekNem ezt írtam. Ahigy Kenny írta kell egy olyan középhátvéd aki ebben a lutri fociban biztos pont. Ez egy ember.Úgy érzed, h hiányzik 4-5 milliárd még a csapatból?Végülis a csapat nyert.Ezt a Fradi saját magának köszönheti.....ja, kar erte. nyerheto volt.
Kenny
Amúgy ez a második félidő jó volt. Ha a védelmet frissítik olyan emberekkel akik elbirjak ezt a Keane lutri focit akkor ez akar jó is lehetne
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Miert kellett felrekni a fellabu Csopit?
Kenny
Tavasszal pont ennek a hármasnak a stabilitása volt az egyik kulcs.
Idén kb. 1x sem játszottak abban a felállásba.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 403
a tudast mutatja.az azeriek tudnakAz is egészen elképesztő, hogy a két meccsen az azeriek hatszor találták el a kaput, abból lett öt gól... Ezt kellene megtanulnunk 😀ez az a statisztika ami tök fals dolgot mutat
Bálesz
ha most én 5x lövök mindegyik 120-szal elmegy a kapufa mellett 10 centivel, az mennyire veszélytelenebb mintha egyszer eltalálnám és 5km/h-s sebességgel csorogna a kapu felé és kaput eltaláló lövésnek számítana???
NB2
3 hónapja
na ezaz. miert nem Gartenmann Szalai Cisse harmas jatszott hatul?Szem Gartenmann és Szalai köze jönne egy biztos pont akkor ez a párharc meglett volna.Inkább 3: Cisse, Roemakers, Makreckis kevesekNem ezt írtam. Ahigy Kenny írta kell egy olyan középhátvéd aki ebben a lutri fociban biztos pont. Ez egy ember.Úgy érzed, h hiányzik 4-5 milliárd még a csapatból?Végülis a csapat nyert.Ezt a Fradi saját magának köszönheti.....ja, kar erte. nyerheto volt.
Kenny
Amúgy ez a második félidő jó volt. Ha a védelmet frissítik olyan emberekkel akik elbirjak ezt a Keane lutri focit akkor ez akar jó is lehetne
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Miert kellett felrekni a fellabu Csopit?
3 hónapja
Nem csak a Fradi miatt, de hogy a Fifa - Uefa 30 éve nem tudja megoldani a hosszabbítás ellentmondásait, az egy vicc. 5p hosszabbításból 2,5 perc csere, 1,5 perc kapusfekvés…Megoldhatná ha akarná, 2×30 perc stop-go óra és annyi
vpi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Az is egészen elképesztő, hogy a két meccsen az azeriek hatszor találták el a kaput, abból lett öt gól... Ezt kellene megtanulnunk 😀ez az a statisztika ami tök fals dolgot mutat
Bálesz
ha most én 5x lövök mindegyik 120-szal elmegy a kapufa mellett 10 centivel, az mennyire veszélytelenebb mintha egyszer eltalálnám és 5km/h-s sebességgel csorogna a kapu felé és kaput eltaláló lövésnek számítana???
3 hónapja
Az is egészen elképesztő, hogy a két meccsen az azeriek hatszor találták el a kaput, abból lett öt gól... Ezt kellene megtanulnunk 😀

3 hónapja
Szem Gartenmann és Szalai köze jönne egy biztos pont akkor ez a párharc meglett volna.Inkább 3: Cisse, Roemakers, Makreckis kevesekNem ezt írtam. Ahigy Kenny írta kell egy olyan középhátvéd aki ebben a lutri fociban biztos pont. Ez egy ember.Úgy érzed, h hiányzik 4-5 milliárd még a csapatból?Végülis a csapat nyert.Ezt a Fradi saját magának köszönheti.....ja, kar erte. nyerheto volt.
Kenny
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
😆😆egy normalis kozephatvedre voltunk a BL-tol.Az első meccs azon ment el, hogy Csöpi megsérült.
Kenny
A második azon, hogy meggyógyult… 🙈
Sinisa
3 hónapja
egy normalis kozephatvedre voltunk a BL-tol.Az első meccs azon ment el, hogy Csöpi megsérült.
Kenny
A második azon, hogy meggyógyult… 🙈
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Inkább 3: Cisse, Roemakers, Makreckis kevesekNem ezt írtam. Ahigy Kenny írta kell egy olyan középhátvéd aki ebben a lutri fociban biztos pont. Ez egy ember.Úgy érzed, h hiányzik 4-5 milliárd még a csapatból?Végülis a csapat nyert.Ezt a Fradi saját magának köszönheti.....ja, kar erte. nyerheto volt.
Kenny
csebi
Willie Parker
csebi
3 hónapja
Nem csak a Fradi miatt, de hogy a Fifa - Uefa 30 éve nem tudja megoldani a hosszabbítás ellentmondásait, az egy vicc. 5p hosszabbításból 2,5 perc csere, 1,5 perc kapusfekvés…Pontosan. Olyan nehéz lenne, hogy a 4. spori számontartja a hosszabbítás holtidejét és még egyszer táblát mutat?
vpi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Nem ezt írtam. Ahigy Kenny írta kell egy olyan középhátvéd aki ebben a lutri fociban biztos pont. Ez egy ember.Úgy érzed, h hiányzik 4-5 milliárd még a csapatból?Végülis a csapat nyert.Ezt a Fradi saját magának köszönheti.....ja, kar erte. nyerheto volt.
Kenny
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.