Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
akkor ezert fujnak ellenunk mostanaban. kosz Peti.Gyönyörű, amit a Fradi játékosok azzal a paraszt Keane-el művelnek. 😀MP Fradi drukker ezer eve.
Főleg Varga volt rendkívül szimpatikus. Gondolom Kubatov kiadta, hogy karöltve kell fikázni a bírókat es a Paksot, zseniális. Csodálkozom, hogy egyik iq harcosnal sem került elő Magyar Péter, hogy ő intézte el a nemzet csapatának pontveszteset, de ami késik nem múlik.
rob3r7o
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
NB1 és NB2-ben az egyetlen budapesti csapat aki nyert a hétvégén. Ez már valami!BVSC - Soroksárbezzeg ha én kint lettem volna! amúgy hogyhogy nyertünk, kirúgták Vukmirt?
NB2
229 néző 😀😀😀
nálunk több volt ma, megye 3-ban 😀😀
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
4 hónapja
Gyönyörű, amit a Fradi játékosok azzal a paraszt Keane-el művelnek. 😀MP Fradi drukker ezer eve.
Főleg Varga volt rendkívül szimpatikus. Gondolom Kubatov kiadta, hogy karöltve kell fikázni a bírókat es a Paksot, zseniális. Csodálkozom, hogy egyik iq harcosnal sem került elő Magyar Péter, hogy ő intézte el a nemzet csapatának pontveszteset, de ami késik nem múlik.
rob3r7o
4 hónapja
Gyönyörű, amit a Fradi játékosok azzal a paraszt Keane-el művelnek. 😀 Főleg Varga volt rendkívül szimpatikus. Gondolom Kubatov kiadta, hogy karöltve kell fikázni a bírókat es a Paksot, zseniális. Csodálkozom, hogy egyik iq harcosnal sem került elő Magyar Péter, hogy ő intézte el a nemzet csapatának pontveszteset, de ami késik nem múlik.
„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
BVSC - Soroksárbezzeg ha én kint lettem volna! amúgy hogyhogy nyertünk, kirúgták Vukmirt?
NB2
229 néző 😀😀😀
JC6 (Mr. Miele)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Maignan mit védett!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Ez mi az isten volt Davidtől. Ott volt a győztes gól a lábában, de letámasztásnál hátracsúszik a lába és összeeszik ...
4 hónapja
Sajnos kb ez lehetett a meccsen a legnagyobb örömöd 😄Egyre több agyfaszt nyújt a VasasLegalább warrb-vel összefutottam
zacknorb
zacknorb
Ez van, ha Löfli nem jön ki...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Nem tudom, iden is voltak modositasok a szezon elott, de mar nem emlekszem, a kezezesbe belenyultak e.Kivancsi vagyok, lesz e birozas, amikor mar a masodik Fradi-gol is ajandek volt.Ez az iránymutatás még érvényben van?
Stez
jatekvezetes.mlsz.hu/hir/a-jatekvezetok-mar-keszen-allnak-a-szezonrajtra
Az UEFA új útmutatást és értelmezést adott ki az egyes kezezéses szabálytalanságok, illetve ezek fegyelmezési szankciói tekintetében is. Mostantól a játékos testéről a nem természetes helyzetben tartott karjára pattanó labdát, vagy a saját játékostársról a nem természetes helyzetben tartott karra pattanó labdát nem fogják kezezés szabálytalanságnak minősíteni a játékvezetők.
Sinisa
4 hónapja
BVSC - SoroksárMost miért kell belerúgnod Löflibe, mikor végre nyertek? 😁
NB2
229 néző 😀😀😀
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Kivancsi vagyok, lesz e birozas, amikor mar a masodik Fradi-gol is ajandek volt.Ez az iránymutatás még érvényben van?
Stez
jatekvezetes.mlsz.hu/hir/a-jatekvezetok-mar-keszen-allnak-a-szezonrajtra
Az UEFA új útmutatást és értelmezést adott ki az egyes kezezéses szabálytalanságok, illetve ezek fegyelmezési szankciói tekintetében is. Mostantól a játékos testéről a nem természetes helyzetben tartott karjára pattanó labdát, vagy a saját játékostársról a nem természetes helyzetben tartott karra pattanó labdát nem fogják kezezés szabálytalanságnak minősíteni a játékvezetők.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
BVSC - SoroksárNB2
229 néző 😀😀😀
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
És persze, hogy az országos 1-es meccsünk lesz X a három hazaiból. Meg is érdemelte a Tiszakécske a pontot sajnos. Jók voltak, mi meg nem.
4 hónapja
Kivancsi vagyok, lesz e birozas, amikor mar a masodik Fradi-gol is ajandek volt.
4 hónapja
most akkor Fati az új Penmbappe?
4 hónapja
kurva Mezőkövesdnek volt egy helyzete, be is lőtték, a Vidinek megint volt vagy 3 a gólon kívül. kell télen csatár, mert Varga Roli ha lesérül, meg leszünk baszódva. iszonyat pechesek vagyunk, pedig a játék egyre jobb.
4 hónapja
Hát sima volt nemide Real fanoknak nem kell fèlniük...
4 hónapja
Varga Barna bolhás?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Böde majdnem megnyerte és Dibusz mentett 1 pontot
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Faszom, nem sokon múlt. Mindegy, Fradi ellen idegenben jó az x.
„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
Mázlista fagyi
4 hónapja
Rayo - Barca 1:1Rayo - Sevilla 0:1
Nem is tudom minek játszották le ma a meccset.. 😊