Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Én még VAR al sem értem hogy adta meg. Játékos rég feldobta magát, más támadó esélytelen hogy labdába érjen, simán kiment volna a labda, védő háttal állt és a kezére pattant. Valahogy nem látom ez hogy lenne büntető.Furcsa nézni a Pool-meccs után a Loki-ETO-t, nem csupán a ritmus és a színvonal miatt, hanem azért is, hogy a PL-ben mi mindent nem fújnak le, az Nb1-ben pedig mi mindent igen.Mondom, hogy egy fasz. Ezt a tizit VAR nélkül miért nem adta meg?
Ui: Jó, Karakó eleve egy fasz.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok

4 hónapja
A magyar játékvezetés egy kicseszett vicc… visszafúj egy lest, ami nem is volt les. Olyan dolgokat fújnak le, amiért a szomszédban meglincselnék őket. Következetlenek, szamaszet tördelik a meccset… ez szánalmas
4 hónapja
Ez a Schön siralomház
4 hónapja
Pár hete volt egy kifakadásom, hát, rossz nézni Karako mit muvel. Fel percenként sipol bazzeg, viccAzt nem láttam, de egyetértünk.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Pár hete volt egy kifakadásom, hát, rossz nézni Karako mit muvel. Fel percenként sipol bazzeg, vicc
4 hónapja
Dikkk a Dzsudzsák 😆😆😆😆
4 hónapja
Furcsa nézni a Pool-meccs után a Loki-ETO-t, nem csupán a ritmus és a színvonal miatt, hanem azért is, hogy a PL-ben mi mindent nem fújnak le, az Nb1-ben pedig mi mindent igen.Mondom, hogy egy fasz. Ezt a tizit VAR nélkül miért nem adta meg?
Ui: Jó, Karakó eleve egy fasz.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Furcsa nézni a Pool-meccs után a Loki-ETO-t, nem csupán a ritmus és a színvonal miatt, hanem azért is, hogy a PL-ben mi mindent nem fújnak le, az Nb1-ben pedig mi mindent igen.Ui: Jó, Karakó eleve egy fasz.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
ezt a meccset se úsztuk meg piros lap nélkül 😀😀Micsoda végjáték!
Löfli
Ez ma a győzelmek éjszakája lesz, Chelsea, Texas, Notre Dame, Mariners!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Ez lassan már nem hullámvölgy, hanem gödör.sajnos várható volt idén a visszalépés a Poolnal. Nagyon nem megy a játék. Nincs meg több játékos szerepe és helyet a csapatban ( vagyis így tűnik otthon a kanapéról)
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
A Foci istenek benyújtják a számlát apránként az elmúlt év meccs végi pozitív kimenetelekért idén.
4 hónapja
ezt a meccset se úsztuk meg piros lap nélkül 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Ez lassan már nem hullámvölgy, hanem gödör.
4 hónapja
maradjon így és jön a 2,5 over és hazai 😊
4 hónapja
Slotnak fel van adva a lecke az biztosmert most se vagyunk jók
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Poolnak télen kell egy jobb szélső és egy belső védő!
4 hónapja
🥺😔
4 hónapja
sajnos benne volt a pakliban 😕
4 hónapja
ott van geci!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Minek kell még történnie ahhoz, hogy Szoboszlai ne jobbhátvéd legyen?Bradley végigbírja a meccseket rendesen
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Minek kell még történnie ahhoz, hogy Szoboszlai ne jobbhátvéd legyen?kéne egy értelmes jobb hátvéd, meg egy jobb szélső aki visszazár védekezni. Salah hosszabbítása fájni fog a következő két évben a Poolnak...
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Minek kell még történnie ahhoz, hogy Szoboszlai ne jobbhátvéd legyen?
4 hónapja
Ez bazmeg, hogy három tök azonos helyzetből ellenünk befújja, a Dinami ellen meg kétszer sem... abszolút agyfasz ez a Taylor
4 hónapja
Isakon nagyon látszik hogy 60 percet bír.Rohadt kíváncsi lennék a nyarára. Éppen belőtték az árát a világ top 10 focistája közé, (Mert még ha maradt volna is a Newcastlenél, az árcímke rajta maradt volna.) erre szemmel látható hogy nem végzett rendes fizikai felkészülést. Ha taktikailag nincs rendben, azt megértem, be kell illeszkednie, de 2025-ben ezen a szinten, az ő sérüléstörténetével nem tud fölvenni egy stábot szakácsostól, dietetikustól erőnléti edzőstől, de a közleményeket irkálta az ügynökével, a hiszti az ment. Borzasztó sokat elárul ez róla.
Nomac