NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
22
10
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Atya isten Kadu
3 hónapja
Ki ez a Nagy B?Kvotaember.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Ki ez a Nagy B?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ez a KaKadu se egy világmegváltó gyerek, 5 méterre ível, ellenfelhez
3 hónapja
Ez a Qarabag kb 10 meccsből 5-6x lemeccselné a fagyit, a maradék négy meccsen lenne kb 2 döntetlen és talán 2 győzelem. Más sebesség, más kávéház.Ők a Pilvaxban edződnek, forradalmi hangulatban.
ozibozi
3 hónapja
Bőven Nem jók, szarok.Ez a Qarabag kb 10 meccsből 5-6x lemeccselné a fagyit, a maradék négy meccsen lenne kb 2 döntetlen és talán 2 győzelem. Más sebesség, más kávéház.A legkisebb mertekig sem jo ez a Qarabag, a Fradi bassza el folyamatosan. Ot golbol negynel kb Fradi-hibat hasznalt ki a Qarabag a parharcban. Egyaltalan nem erzem, hogy nagy kulonbseg lenne a ket csapat kozott a hibakat eltekintve.
ozibozi
Stez
nem is mondta azt senki hogy jó csapat
csak a fagyihoz képest jobbak és még simán tudnának egyet kapcsolni ha nagyon kellene, de nincs rá szükség.
3 hónapja
Vagy.a vibrátor legmagasabb fokozatonLehet, h benne maradtak a gésagolyókJaaaa a Levi felesége. Csak tudnám miért rángatózik😃Ki ez a voros csaj és miért remeg?Megtudta hogy ki mindenki kért róla innen képet
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Draft

3 hónapja
Cső Willie, megjottel?😃
3 hónapja
Várom kubatov úr facebook bejegyzését.Engem letiltott régebben, mert írtam neki, h küldjön már egy kiló kenyeret, hamár a cirkusz megvolt.
Matthew99
3 hónapja
Lehet, h benne maradtak a gésagolyókJaaaa a Levi felesége. Csak tudnám miért rángatózik😃Ki ez a voros csaj és miért remeg?Megtudta hogy ki mindenki kért róla innen képet
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Az éjjel soha nem érhetett véget, de beköszöntött a Hajnal és megjött a valóság.Rebrov osszerakott egy korrekt vedekezest, megfelelo emeberekkel egy utana jovo edzo se volt akkora fasz, hogy belenyuljon. Keane igen, itt az eredmenye.Dibuszon kívül már nincs senki a keretben, aki emlékszik Rebrov-ra,,,
Kenny
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy a tavaszi Szalai-Cissé-Gartenmann védelmét miért kellett teljesen szétszedni? És Cissé miért került el középről?
Sinisa
3 hónapja
Ez az ír bal futó is egy csoda igazolás
3 hónapja
Ez a Qarabag kb 10 meccsből 5-6x lemeccselné a fagyit, a maradék négy meccsen lenne kb 2 döntetlen és talán 2 győzelem. Más sebesség, más kávéház.A legkisebb mertekig sem jo ez a Qarabag, a Fradi bassza el folyamatosan. Ot golbol negynel kb Fradi-hibat hasznalt ki a Qarabag a parharcban. Egyaltalan nem erzem, hogy nagy kulonbseg lenne a ket csapat kozott a hibakat eltekintve.
ozibozi
3 hónapja
Gauda bazdmeg, a beadás se megy, meg a kapuralövés se
3 hónapja
Az ilyet be kell rűgni te fasz
Draft

3 hónapja
Lehet múlt héten a pálya zavarta a fiukatEz rosszabb pálya mint a győriMint régen a Bozsik.
JC6 (Mr. Miele)
Emlékszem még a Vén Gábor egyik góljára ott, laposan be akarta gurítani a hosszúba és bevágódott a felső sarokba. 😂😂
Sinisa
3 hónapja
Ha a Fradi rúg még kettőt és a Quarabag a egyet sem akkor a Jags játsza a SB-tJacksonville Jinx.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
most ez arra jo, hogy Alex betegen bejojjon 20 percre.Flu game?
Kenny
Poloska vagyok.
3 hónapja
most ez arra jo, hogy Alex betegen bejojjon 20 percre.Csak ne fosson a pályára
Kenny
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

3 hónapja
Hasáb és kóla is mentek vele? 🤣(Tudom, kóla MTKs)Green Monsters hol van? Nem hallom őket 😃Hambi kint van.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ez rosszabb pálya mint a győriMint régen a Bozsik.
JC6 (Mr. Miele)
Emlékszem még a Vén Gábor egyik góljára ott, laposan be akarta gurítani a hosszúba és bevágódott a felső sarokba. 😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Ha a Fradi rúg még kettőt és a Quarabag a egyet sem akkor a Jags játsza a SB-t
Draft

3 hónapja
Kérj tőle fotótGreen Monsters hol van? Nem hallom őket 😃Hambi kint van.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
3 hónapja
Ez rosszabb pálya mint a győri