Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
okosan kiüli a válogatott szünetet egy kamusérüléssel.vagy csak trikósok voltak a törpékLamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.Vaaagy, ő a kövi Ansu Fati, Gavi, Baldé stb
He’s gonna miss Sevilla game and also Spain call for upcoming games.
Mondjuk ebben lehet van taktika is, a válogatott miatt.
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
4 hónapja
vagy csak trikósok voltak a törpékLamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.Vaaagy, ő a kövi Ansu Fati, Gavi, Baldé stb
zacknorb
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Lamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.Vaaagy, ő a kövi Ansu Fati, Gavi, Baldé stb
zacknorb
4 hónapja
Lamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.He’s gonna miss Sevilla game and also Spain call for upcoming games.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nem is tudná. Szerintem egyáltalán nem válogatott szint. Pont ezért fura, hogy valakik oda várják.Tudja valaki miért jön elő egyre több helyen, hogy Báránynak a válogatottban lenne a helye Rossi mégsem veszi észre? Gyerek az eddigi két és fél szezonban 64 meccsen 24 gólt lőtt. Én azt sem értem, miért van mindig a Loki kezdőjében. Egy valamit tud, hogy azokat a labdákat, amik pontosan hozzá érkeznek max 170cm magasságig, azokat átveszi és úgy tudja fedezni, hogy két ember nem tudja lehámozni róla. De ennyi. Se nem gyors, se nem magas. Átlagos nb1es csatár, és lehet fejben elég gyors lenne a valogatotthoz, de a lábához már nem jut le ez a gyorsaság.alkalmatlan arra ahogy Rossi hasznalja a csatarait.
Nemes samu09
Kenny
4 hónapja
Tudja valaki miért jön elő egyre több helyen, hogy Báránynak a válogatottban lenne a helye Rossi mégsem veszi észre? Gyerek az eddigi két és fél szezonban 64 meccsen 24 gólt lőtt. Én azt sem értem, miért van mindig a Loki kezdőjében. Egy valamit tud, hogy azokat a labdákat, amik pontosan hozzá érkeznek max 170cm magasságig, azokat átveszi és úgy tudja fedezni, hogy két ember nem tudja lehámozni róla. De ennyi. Se nem gyors, se nem magas. Átlagos nb1es csatár, és lehet fejben elég gyors lenne a valogatotthoz, de a lábához már nem jut le ez a gyorsaság.alkalmatlan arra ahogy Rossi hasznalja a csatarait.
Nemes samu09
4 hónapja
Egyèbkènt nekem úgy rémlik ez az EL mezőny itt a Liga körbe azèrt gyengèbb mint a tavalyi.
4 hónapja
Tudja valaki miért jön elő egyre több helyen, hogy Báránynak a válogatottban lenne a helye Rossi mégsem veszi észre? Gyerek az eddigi két és fél szezonban 64 meccsen 24 gólt lőtt. Én azt sem értem, miért van mindig a Loki kezdőjében. Egy valamit tud, hogy azokat a labdákat, amik pontosan hozzá érkeznek max 170cm magasságig, azokat átveszi és úgy tudja fedezni, hogy két ember nem tudja lehámozni róla. De ennyi. Se nem gyors, se nem magas. Átlagos nb1es csatár, és lehet fejben elég gyors lenne a valogatotthoz, de a lábához már nem jut le ez a gyorsaság.
4 hónapja
Siralom a Genk, de azert ez meglepo valahol. Van 5-10-20 millios jatekosuk, raadasul amugy 44 percig lazan iranyitottak, ha a ket balfasz azsiai tamadojuk nem akaszt meg minden tamadast... Igy meg volt igazabol egy nagy helyzetuk. Latszott is odaig a minosegbeli kulonbseg, a Fradi szinte semmit sem csinalt, vedekezett es egyet kontrazott.2 meccs 4 pont.Bizony.
siman alairtam volna.
Kenny
Annak ellenére h ez a Genk borzasztó gyenge volt (nem taktikaban mert abban sztem felülmúlták a Fradit) szép eredmény ez nagyon.
Kérdés h vajon a Keane szerencse szériája meddig tart ki európai kupa meccseken? Mert ezek azért eléggé rofognek akárhogy is nézem
csebi
Igazabol a Genk a legkisebb mertekig sem tud hatranyrol jatszani, az meg mondjuk durva, hogy a Fradi egyszer ert labdaba az ellenfel otosenel, abbol meg gol lett. De latszott, hogy golt kaptak, volt ra egy szunet, hogy felepitsenek barmifele jatekot, megis ugy jottek ki a masodik felidore, hogy azt sem tudtak, merre tamadnak. Arra van felepitve a csapat, hogy nem kap golt es szerez egyet, ha meg golt kap, onnantol szarban a haza.
Epkezlab, rendesen felepitett tamadasuk a masodik felidoben sem volt szinte.
4 hónapja
2 meccs 4 pont.Bizony.
siman alairtam volna.
Kenny
Annak ellenére h ez a Genk borzasztó gyenge volt (nem taktikaban mert abban sztem felülmúlták a Fradit) szép eredmény ez nagyon.
Kérdés h vajon a Keane szerencse szériája meddig tart ki európai kupa meccseken? Mert ezek azért eléggé rofognek akárhogy is nézem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
borzaszto gyenge ez a genk.igazából azóta gyengülnek, hogy Tőzsér Dani eljött onnan
ezek par eve meg eleg jok voltak pedig.
Kenny
4 hónapja
Ez a Genk kb Kisvárda színvonal volt ma
4 hónapja
2 meccs 4 pont.8 meccsre minimum 10 pontot mondtam, kellenek ezek az elején
siman alairtam volna.
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez a Genk egy nudli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
borzaszto gyenge ez a genk.Ez a piaci környezet, hogy a jókat megveszik a topligás csapatok és így is EL-ben vagy EKL helyett.
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
borzaszto gyenge ez a genk.Beszédes a félig üres stadion náluk is
Kenny
4 hónapja
Mostmár csalódás lenne ha nem 3 ponttal távozna a vendégcsapat....
Draft

4 hónapja
borzaszto gyenge ez a genk.ezek par eve meg eleg jok voltak pedig.
4 hónapja
Az agytröszt
Draft

4 hónapja
Ez gatya xddÍgy teljes totális gatya
zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
Bakker, de rossz tizi volt…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.