Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
Lamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.

He’s gonna miss Sevilla game and also Spain call for upcoming games.

Mondjuk ebben lehet van taktika is, a válogatott miatt.
zacknorb
Vaaagy, ő a kövi Ansu Fati, Gavi, Baldé stb
Sixo
vagy csak trikósok voltak a törpék
Negritis, a vajda
okosan kiüli a válogatott szünetet egy kamusérüléssel.

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 396 — The Mathematician
Lamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.

zacknorb
Sixo
vagy csak trikósok voltak a törpék

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 059 — LIGHTS OUT!

zacknorb

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 599 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
Tudja valaki miért jön elő egyre több helyen, hogy Báránynak a válogatottban lenne a helye Rossi mégsem veszi észre? Gyerek az eddigi két és fél szezonban 64 meccsen 24 gólt lőtt. Én azt sem értem, miért van mindig a Loki kezdőjében. Egy valamit tud, hogy azokat a labdákat, amik pontosan hozzá érkeznek max 170cm magasságig, azokat átveszi és úgy tudja fedezni, hogy két ember nem tudja lehámozni róla. De ennyi. Se nem gyors, se nem magas. Átlagos nb1es csatár, és lehet fejben elég gyors lenne a valogatotthoz, de a lábához már nem jut le ez a gyorsaság.
Nemes samu09
alkalmatlan arra ahogy Rossi hasznalja a csatarait.
Kenny
Nem is tudná. Szerintem egyáltalán nem válogatott szint. Pont ezért fura, hogy valakik oda várják.
4 hónapja
Tudja valaki miért jön elő egyre több helyen, hogy Báránynak a válogatottban lenne a helye Rossi mégsem veszi észre? Gyerek az eddigi két és fél szezonban 64 meccsen 24 gólt lőtt. Én azt sem értem, miért van mindig a Loki kezdőjében. Egy valamit tud, hogy azokat a labdákat, amik pontosan hozzá érkeznek max 170cm magasságig, azokat átveszi és úgy tudja fedezni, hogy két ember nem tudja lehámozni róla. De ennyi. Se nem gyors, se nem magas. Átlagos nb1es csatár, és lehet fejben elég gyors lenne a valogatotthoz, de a lábához már nem jut le ez a gyorsaság.
Nemes samu09
alkalmatlan arra ahogy Rossi hasznalja a csatarait.

4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 229 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyèbkènt nekem úgy rémlik ez az EL mezőny itt a Liga körbe azèrt gyengèbb mint a tavalyi.
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 533 — Whoops, looks like something went wrong.
2 meccs 4 pont.
siman alairtam volna.
Kenny
Bizony.
Annak ellenére h ez a Genk borzasztó gyenge volt (nem taktikaban mert abban sztem felülmúlták a Fradit) szép eredmény ez nagyon.
Kérdés h vajon a Keane szerencse szériája meddig tart ki európai kupa meccseken? Mert ezek azért eléggé rofognek akárhogy is nézem
csebi
Siralom a Genk, de azert ez meglepo valahol. Van 5-10-20 millios jatekosuk, raadasul amugy 44 percig lazan iranyitottak, ha a ket balfasz azsiai tamadojuk nem akaszt meg minden tamadast... Igy meg volt igazabol egy nagy helyzetuk. Latszott is odaig a minosegbeli kulonbseg, a Fradi szinte semmit sem csinalt, vedekezett es egyet kontrazott.

Igazabol a Genk a legkisebb mertekig sem tud hatranyrol jatszani, az meg mondjuk durva, hogy a Fradi egyszer ert labdaba az ellenfel otosenel, abbol meg gol lett. De latszott, hogy golt kaptak, volt ra egy szunet, hogy felepitsenek barmifele jatekot, megis ugy jottek ki a masodik felidore, hogy azt sem tudtak, merre tamadnak. Arra van felepitve a csapat, hogy nem kap golt es szerez egyet, ha meg golt kap, onnantol szarban a haza.

Epkezlab, rendesen felepitett tamadasuk a masodik felidoben sem volt szinte.

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
2 meccs 4 pont.
siman alairtam volna.
Kenny
Bizony.
Annak ellenére h ez a Genk borzasztó gyenge volt (nem taktikaban mert abban sztem felülmúlták a Fradit) szép eredmény ez nagyon.
Kérdés h vajon a Keane szerencse szériája meddig tart ki európai kupa meccseken? Mert ezek azért eléggé rofognek akárhogy is nézem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
borzaszto gyenge ez a genk.
ezek par eve meg eleg jok voltak pedig.
Kenny
igazából azóta gyengülnek, hogy Tőzsér Dani eljött onnan
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Ez a Genk kb Kisvárda színvonal volt ma
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 599 — Kinek mit intézett a kormánya
2 meccs 4 pont.
siman alairtam volna.
Kenny
8 meccsre minimum 10 pontot mondtam, kellenek ezek az elején

Poloska vagyok.
4 hónapja
2 meccs 4 pont.
siman alairtam volna.

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez a Genk egy nudli

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Zaki mi a geci?

Poloska vagyok.
4 hónapja
Kenny
Ez a piaci környezet, hogy a jókat megveszik a topligás csapatok és így is EL-ben vagy EKL helyett.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 637
Kenny
Beszédes a félig üres stadion náluk is

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mostmár csalódás lenne ha nem 3 ponttal távozna a vendégcsapat....

Draft

4 hónapja

4 hónapja
Az agytröszt

Draft

4 hónapja
Ez gatya xdd
zacknorb
Így teljes totális gatya

Poloska vagyok.
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
lol more
középre, félmagasan
gyönyörű 😀
4 hónapja
ha edzesen igy rugtam a tizit elzavartak ket kort futni😃

4 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Bakker, de rossz tizi volt…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.