Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Az egyik tulajdonosé is.A csapat története érdekesAkkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
index.hu/sport/futball/2020/04/19/roman_dubov_szekesfehervar_futballklubb-tulajdoson_oroszorszag_lettorszag_ciprus_jeremy_steele/
3 hónapja
A csapat története érdekesAkkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőseSimán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅
Hát, vlsz nem ő lesz a Tottenham-szurkolók kedvence.
ozibozi
Néha tök banális dolgok állnak ám az ilyenek mögött 😉
slowmotion
Tony Adams
3 hónapja
Simán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅
ozibozi
slowmotion
3 hónapja
Akkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
Poloska vagyok.
3 hónapja
EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
ozibozi
3 hónapja
Ötből két belőtt tizivel elég nehéz továbbjutni, szép vót Celtic 😀A Leeds simán alulmúlta a Wednesday ellen, háromból nulla, pedig három-négy góllal kellett volna nyerni a rendes játékidőben...
Bálesz
warr_b
Sheffield Wednesday fielded an outfield XI with 241 total league starts against Leeds United tonight - 234 of which were for Jamal Lowe.
— The72 - We Love the #EFL (@_The72) August 26, 2025
Leeds started a strong XI with new signings, some with UCL experience.
Result? Sheffield Wednesday win on penalties.
Brilliant 🦉 pic.twitter.com/zAxEioOKIx
3 hónapja
EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA? A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
3 hónapja
Ötből két belőtt tizivel elég nehéz továbbjutni, szép vót Celtic 😀A Leeds simán alulmúlta a Wednesday ellen, háromból nulla, pedig három-négy góllal kellett volna nyerni a rendes játékidőben...
Bálesz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Akkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriEbből is látszik milyen a mezőny, elég megnézni milyen csapatokat vertek meg. Ma már minden továbbjutást meg kell becsülni
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
4-4 se mindennap van
3 hónapja
Akkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztori

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Meg a gödörCsöbör meg a vödörNa majd Tímár Krisztián 😂sem valo edzonekViszlát Gerzsonén mondtam..
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
szaba
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Csöbör meg a vödörNa majd Tímár Krisztián 😂sem valo edzonekViszlát Gerzsonén mondtam..
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
szaba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
jon a keleti blokk, ma kazah, holnao azeri a BL fotablan.
3 hónapja
Ötből két belőtt tizivel elég nehéz továbbjutni, szép vót Celtic 😀

3 hónapja
Zseni tizipárbaj. Felsőlécre panenkaval, meg ilyenek.Jó lesz a nyugati nagyoknak az Almaty túra.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Na majd Tímár Krisztián 😂sem valo edzonekViszlát Gerzsonén mondtam..
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
3 hónapja
Kazah testvérek játéka nagy élmény lesz a BL főtáblán, bár lehet az otthoni meccseken hoznak pár 0-0-át olyan messze vannak😂
3 hónapja
Na, az azeriek mellé bejutnak a kazahok is? 😀A Kairat mindkét Celtic meccset kihúzta 0-0-al. Jön a hosszabbítás.Tizik
zacknorb
zacknorb

3 hónapja
Azt olvastam külföldi oldalakon hogy az írek 1-2 éve elkezdtek fiatalitani és hogy nagyon nem lesz egyszerű ellenük játszani.
3 hónapja
A Kairat mindkét Celtic meccset kihúzta 0-0-al. Jön a hosszabbítás.Tizik
zacknorb
Poloska vagyok.
3 hónapja
egy ideig sikerült neki kettéválasztani a politikát a Fraditól a facebookon, csak aztán jött az a fránya kampányidőszak..Sztem arra gondol h mennyi mindent köszönhet az MLSZ a Fradi akademianak 😊😀 😀 😀Gaborom az megvan, hogy az MLSZ nem keves millio forintot fizet ha egy jatekost "kiveszi" a klub eletebol?
Matthew99
Kenny
csebi