Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Hát ezért nincs pénze Szudánnak, az összeset bírót lefizetésére költik... hogy lehetett erre pirosat adni ...
3 hónapja
Sztem arra gondol h mennyi mindent köszönhet az MLSZ a Fradi akademianak 😊😀 😀 😀Gaborom az megvan, hogy az MLSZ nem keves millio forintot fizet ha egy jatekost "kiveszi" a klub eletebol?
Matthew99
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 399
sem valo edzonekViszlát Gerzsonén mondtam..
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Szerintem meg Szobonak Gakpo helyen lenne a legjobb alapbol, de arra nulla eselyt latok, mert Slot a gyorsabb szelsoket szereti, Szoboban meg tovabbra sem a valodi technikas opciot latja, hanem azt, aki felszantja a palyat es elvegzi a piszkos melot.
3 hónapja
Szvsz Kerzez akkor és addig lesz visszafogva amikor Frimpong van a másik szélen. Akkor sajnos igen abba a kézbe harap Slot én se örülök neki de ez lesz vélhetően.Szerintem ez a Kerkez-Frimpong duo egy 5 védős felállásban lehetne igazán nagy királyság, középen Szoboszlainak is jobb helye lenne egy belső duóban, elől pedig mehetne a káosz-kapitánykodás Wirtz és Salah vezetésével.
Amikor Bradley a RB akkor talán fordulhat picit a balance mert Connor egyértelműen jobb védő mint a holland posztriválisa. A másik ami lehet-lesz valszeg majd, hogy amikor Grav teljesen visszatér, újra 100%-os lesz akkor ő lép be a két CB közé így adva meg a 3-as sort és akkor mindkét szél mehet felfelé. Ez nagoyn látványos lenne és hatékony is hiszen se Milos se egyik RB se olyan jó labdaszerző és játékolvasó mint Ryan.
Egyébként még ebben a valóban picit unkomfortos profilban sem mozog amúgy rosszul Kerkez, vannak hibái de hát tavaly Robertsont néztük ugyan itt. Az közel rettenetes volt már, most ahhoz képest, hogy első meccsit játsza a poszton Milos szerintem jól helyt áll. Aztán akkor fog igazán csillogni ha mehet fel támogatófutásokkal a balon mert pl Gakpo mellé nagyon jól passzol valaki aki futja mellette a folyosókat.
alatriste
3 hónapja
Szvsz Kerzez akkor és addig lesz visszafogva amikor Frimpong van a másik szélen. Akkor sajnos igen abba a kézbe harap Slot én se örülök neki de ez lesz vélhetően. Amikor Bradley a RB akkor talán fordulhat picit a balance mert Connor egyértelműen jobb védő mint a holland posztriválisa. A másik ami lehet-lesz valszeg majd, hogy amikor Grav teljesen visszatér, újra 100%-os lesz akkor ő lép be a két CB közé így adva meg a 3-as sort és akkor mindkét szél mehet felfelé. Ez nagoyn látványos lenne és hatékony is hiszen se Milos se egyik RB se olyan jó labdaszerző és játékolvasó mint Ryan.
Egyébként még ebben a valóban picit unkomfortos profilban sem mozog amúgy rosszul Kerkez, vannak hibái de hát tavaly Robertsont néztük ugyan itt. Az közel rettenetes volt már, most ahhoz képest, hogy első meccsit játsza a poszton Milos szerintem jól helyt áll. Aztán akkor fog igazán csillogni ha mehet fel támogatófutásokkal a balon mert pl Gakpo mellé nagyon jól passzol valaki aki futja mellette a folyosókat.

Liverpool Fc
3 hónapja
Ötvös fix újonc, mellette jön még újonc az MTK-ből (tippre Molnár Rajmi), a Paksból és a Felcsútból (tippre Lukács Dani)Azert erezheto, hogy a Mistert valaki a hatterbol alaposan kiosztotta, legutobb meg arrol tartott vilagmegvalto eloadast, hogy az NB I-bol Varga mellett egyetlen csatar sincs, aki valogatott szint lenne, es nem fog nehany jo meccs alapjan behivokat kuldozgetni... Most meg nehany meccs utan kuldott meghivot egy rakat csatarnak... Az NB I-bol. Rossinak mostansag minden nap uj filozofiaja van. 😀
zacknorb
Mondjuk nem zavar, ezek olyan jatekosok, akik az eselyt megerdemlik, a legrosszabb esetben is egy kozos edzotaborozas erejeig, csak attol meg fura, hogy a kapitany rendre szoges ellentetet teszi annak, amirol filozofal. Oke, nyilvan nem maga miatt. Kivetel Szalai, akit keptelen elfelejteni, szerintem csak arra vart, hogy megint legyen ket-harom kezdo meccse, hogy egybol meghivhassa ujbol. A nala meg huszszor jobb Baloghot meg kirakja.
3 hónapja
Ez megerositi, amit irtam Milos kapcsan, ettol fuggetlenul viszont azt gondolom, Slot hibazik, ha a tovabbiakban is ebben a szerepkorben szamol Kerkezzel, mert talan Milos fejlodik a posztja egyeb faktoraiban, komplettebb lesz, ugyanakkor jelenleg abban, amiben o a legjobb es amiben kiemelkedo, azt Slot visszafogja. Valahol ertem, valahol meg nem, mert alapvetoen szerintem nem jo irany, hogy azert, mert a vedelem masik szelen egy totalisan balfasz vedojatekos vedekezik, amiatt elvonjuk a municiot a masik szelrol is, kvazi felaldozzuk az ottani puskaport. En nekem nem erne ennyit ez az egesz. Foleg ugy, hogy Klopp meg ezt pont, hogy meg tudta oldani, mert nala is ugyanugy vedekezni keptelen RB volt, az LB-je meg a Kerkezhez hasonlo profilu Robbo volt, a ket szelso vedo meg evekig vezette assistokban a PL-t, agressziven mentek fel a tamadasokkal. Csak Kloppnal a ket kozepso kozeppalyas szerepkore volt mas, foleg a jobb oldalon, mert ott Hendersonnak, vagy aki jatszott a helyen, ki kellett valtania jobbra, hogy besegitsen TAA-nak. Ez mukodott is. Ertem, hogy ahany edzo, annyi strategia es felfogas, de szvsz Slot ezzel inkabb magat szivatja, hogy ennyire lekorlatozza az RB poszt miatt a vedelem masik szelet is. De mindegy, o az edzo, o tudja. Remelem, hamarosan Kerkez is a legjobbjat hozza majd.www.facebook.com/share/p/1FH4h63EZb/Kerkez az oldalak szerintem 71 kg, Guimaraes 74, semmi koze sincs a sulyhoz. Kerkez buta volt es ahelyett, hogy levegoben ugrik a tamadoval, megprobalta testtel kizarni, csak azzal nem szamolt, hogy Guimaraes meg atugorja ot. Ami alapbol azert tortenhetett, mert Kerkez ott hibazott nagyot, hogy a beadasnal o a kapunal szemben allva bunyozott, ekepp a labdat sem latta, nem tudta, mi tortenik, mit tesz az ellenfele, hova jon a labda. A tamado meg jo iranyban allt, ezert latta, hogy fejelhet, amit a hattal allo Kerkez nyilvan nem tudott lereagalni, hisz hattal probalta epp kizarni az ellenfelet. Ez igazabol egy helyezkedesi hiba volt, mivel a vedoknek tanitjak, hogy az ellenfellel szembe legyenek, csak igy van eselyuk reagalni a mozgasukra es latjak, az ellenfel mit tesz. Es Kerkez eseteben mar sokadik helyezkedesi hiba volt ez (Elanga peldaul az elso felidoben ketszer is befutott moge, mert rosszul helyezkedett), a Bournemouth ellen is volt ezzel gondja, csak azok nem ilyen helyzetben voltak. Mivel focizni nem felejtett el, igy ennek az oka gondolom abban keresendo, hogy Slot teljesen mast ker tole, mint amit Iraola kert, es Kerkeznek meg rendszerszinten kell szoknia az uj feladatkoret es a tarsaket is. Mivel valoszinuleg a kozeppalyasnak sem ugyanaz a feladata, ami kihat Kerkezre is, ha mondjuk kevesebb segitseget kap a hatostol, meg mellette Van Dijk es kevesbe valt ki segiteni neki.ha lesz Mac Allister, akkor a bal oldali hatos sem vészmegoldás lesz, és akkor felmehet Kerkez is, Körtisz inkább nyolcas poszton
Azt is lehet latni, hogy Kerkez feleannyit sem mozog fel, mint amit a Bournemouthban, ami sem az o, sem a csapat javara nem valik, mert az o fo erossege ezekben rejlik. De ez biztosan Slot kerese, viszont sokszor azt latom, ezekbol jonnek a helyezkedesi hibak, mert kicsit vissza van fogva Kerkez, nem mehet fel folyton, a tamadasoknal igy viszont mintha sokszor nem talalna a helyet az adott teruleten, ahol maradnia kell. De nyolc-tiz meccs es szerintem o is belejon es jo lesz.
Stezjókevésbé rossz, hatosban meg kettesben keresi a helyét.
slowmotion
Dzsokijuing
3 hónapja
YoungZeeZee
9 399
Ir keret jo resze PL jatekos? 😮nem meglepo. inkabb mi magyarok vagyunk elszallva h mennyien jatszanak nyugaton aztan georgia kerete erosebb volt csapatkat nezve az eb-n
beltazor
de itt tobbrol van szo.gula a bundas legjobb kapusa volt de egyszeruen nem olyan karakter mint pl oblak aki klasszis es meccsben tudja tartsni a szloveneket.
ezek a magyar jatekosok rendszerben jok ott de itt nem adnak extrat
3 hónapja
Kerkez az oldalak szerintem 71 kg, Guimaraes 74, semmi koze sincs a sulyhoz. Kerkez buta volt es ahelyett, hogy levegoben ugrik a tamadoval, megprobalta testtel kizarni, csak azzal nem szamolt, hogy Guimaraes meg atugorja ot. Ami alapbol azert tortenhetett, mert Kerkez ott hibazott nagyot, hogy a beadasnal o a kapunal szemben allva bunyozott, ekepp a labdat sem latta, nem tudta, mi tortenik, mit tesz az ellenfele, hova jon a labda. A tamado meg jo iranyban allt, ezert latta, hogy fejelhet, amit a hattal allo Kerkez nyilvan nem tudott lereagalni, hisz hattal probalta epp kizarni az ellenfelet. Ez igazabol egy helyezkedesi hiba volt, mivel a vedoknek tanitjak, hogy az ellenfellel szembe legyenek, csak igy van eselyuk reagalni a mozgasukra es latjak, az ellenfel mit tesz. Es Kerkez eseteben mar sokadik helyezkedesi hiba volt ez (Elanga peldaul az elso felidoben ketszer is befutott moge, mert rosszul helyezkedett), a Bournemouth ellen is volt ezzel gondja, csak azok nem ilyen helyzetben voltak. Mivel focizni nem felejtett el, igy ennek az oka gondolom abban keresendo, hogy Slot teljesen mast ker tole, mint amit Iraola kert, es Kerkeznek meg rendszerszinten kell szoknia az uj feladatkoret es a tarsaket is. Mivel valoszinuleg a kozeppalyasnak sem ugyanaz a feladata, ami kihat Kerkezre is, ha mondjuk kevesebb segitseget kap a hatostol, meg mellette Van Dijk es kevesbe valt ki segiteni neki.ha lesz Mac Allister, akkor a bal oldali hatos sem vészmegoldás lesz, és akkor felmehet Kerkez is, Körtisz inkább nyolcas poszton
Azt is lehet latni, hogy Kerkez feleannyit sem mozog fel, mint amit a Bournemouthban, ami sem az o, sem a csapat javara nem valik, mert az o fo erossege ezekben rejlik. De ez biztosan Slot kerese, viszont sokszor azt latom, ezekbol jonnek a helyezkedesi hibak, mert kicsit vissza van fogva Kerkez, nem mehet fel folyton, a tamadasoknal igy viszont mintha sokszor nem talalna a helyet az adott teruleten, ahol maradnia kell. De nyolc-tiz meccs es szerintem o is belejon es jo lesz.
Stezjókevésbé rossz, hatosban meg kettesben keresi a helyét.
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
😀 😀 😀Gaborom az megvan, hogy az MLSZ nem keves millio forintot fizet ha egy jatekost "kiveszi" a klub eletebol?
Matthew99
3 hónapja
😀 😀 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Kerkez az oldalak szerintem 71 kg, Guimaraes 74, semmi koze sincs a sulyhoz. Kerkez buta volt es ahelyett, hogy levegoben ugrik a tamadoval, megprobalta testtel kizarni, csak azzal nem szamolt, hogy Guimaraes meg atugorja ot. Ami alapbol azert tortenhetett, mert Kerkez ott hibazott nagyot, hogy a beadasnal o a kapunal szemben allva bunyozott, ekepp a labdat sem latta, nem tudta, mi tortenik, mit tesz az ellenfele, hova jon a labda. A tamado meg jo iranyban allt, ezert latta, hogy fejelhet, amit a hattal allo Kerkez nyilvan nem tudott lereagalni, hisz hattal probalta epp kizarni az ellenfelet. Ez igazabol egy helyezkedesi hiba volt, mivel a vedoknek tanitjak, hogy az ellenfellel szembe legyenek, csak igy van eselyuk reagalni a mozgasukra es latjak, az ellenfel mit tesz. Es Kerkez eseteben mar sokadik helyezkedesi hiba volt ez (Elanga peldaul az elso felidoben ketszer is befutott moge, mert rosszul helyezkedett), a Bournemouth ellen is volt ezzel gondja, csak azok nem ilyen helyzetben voltak. Mivel focizni nem felejtett el, igy ennek az oka gondolom abban keresendo, hogy Slot teljesen mast ker tole, mint amit Iraola kert, es Kerkeznek meg rendszerszinten kell szoknia az uj feladatkoret es a tarsaket is. Mivel valoszinuleg a kozeppalyasnak sem ugyanaz a feladata, ami kihat Kerkezre is, ha mondjuk kevesebb segitseget kap a hatostol, meg mellette Van Dijk es kevesbe valt ki segiteni neki.ha lesz Mac Allister, akkor a bal oldali hatos sem vészmegoldás lesz, és akkor felmehet Kerkez is, Körtisz inkább nyolcas poszton
Stez
3 hónapja
Ötvös fix újonc, mellette jön még újonc az MTK-ből (tippre Molnár Rajmi), a Paksból és a Felcsútból (tippre Lukács Dani)
Poloska vagyok.
3 hónapja
Viszlát Gerzson
3 hónapja
Jol mondja Stez Kerkeznek possessionnel ez a senki foldjen boklaszas latvanyosan nem all jol, 1-2 utemmel nezi csak el a poziciot de az itt ugye vegzetes. Bele lehet ebbe jonni majd, nem feltem.
3 hónapja
Kerkez az oldalak szerintem 71 kg, Guimaraes 74, semmi koze sincs a sulyhoz. Kerkez buta volt es ahelyett, hogy levegoben ugrik a tamadoval, megprobalta testtel kizarni, csak azzal nem szamolt, hogy Guimaraes meg atugorja ot. Ami alapbol azert tortenhetett, mert Kerkez ott hibazott nagyot, hogy a beadasnal o a kapunal szemben allva bunyozott, ekepp a labdat sem latta, nem tudta, mi tortenik, mit tesz az ellenfele, hova jon a labda. A tamado meg jo iranyban allt, ezert latta, hogy fejelhet, amit a hattal allo Kerkez nyilvan nem tudott lereagalni, hisz hattal probalta epp kizarni az ellenfelet. Ez igazabol egy helyezkedesi hiba volt, mivel a vedoknek tanitjak, hogy az ellenfellel szembe legyenek, csak igy van eselyuk reagalni a mozgasukra es latjak, az ellenfel mit tesz. Es Kerkez eseteben mar sokadik helyezkedesi hiba volt ez (Elanga peldaul az elso felidoben ketszer is befutott moge, mert rosszul helyezkedett), a Bournemouth ellen is volt ezzel gondja, csak azok nem ilyen helyzetben voltak. Mivel focizni nem felejtett el, igy ennek az oka gondolom abban keresendo, hogy Slot teljesen mast ker tole, mint amit Iraola kert, es Kerkeznek meg rendszerszinten kell szoknia az uj feladatkoret es a tarsaket is. Mivel valoszinuleg a kozeppalyasnak sem ugyanaz a feladata, ami kihat Kerkezre is, ha mondjuk kevesebb segitseget kap a hatostol, meg mellette Van Dijk es kevesbe valt ki segiteni neki. Azt is lehet latni, hogy Kerkez feleannyit sem mozog fel, mint amit a Bournemouthban, ami sem az o, sem a csapat javara nem valik, mert az o fo erossege ezekben rejlik. De ez biztosan Slot kerese, viszont sokszor azt latom, ezekbol jonnek a helyezkedesi hibak, mert kicsit vissza van fogva Kerkez, nem mehet fel folyton, a tamadasoknal igy viszont mintha sokszor nem talalna a helyet az adott teruleten, ahol maradnia kell. De nyolc-tiz meccs es szerintem o is belejon es jo lesz.
3 hónapja
mondjuk hülyén jött ki, hogy a kb 15 kilóval nehezebb hentessrác lett az embere, de azért lehet nem kellett volna hagynia, hogy betolja pár métert a fejesig.Az első gól Kerkezé volt?Castle gól? Igen
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
nem ugyanaz a sport, de nekem is kellett (186 centi, akkor még kb 77 kilósan) kosárban center fognom, pontosabban azzal foglalkozni, hogy az ellenfél dobása után őt kizárjam, és azért sikerült is a 20-25 kilós gap ellenére is. csak elég alacsonyan kell tartani a súlypontot, hogy ne tudjon feldönteni.
3 hónapja
Az első gól Kerkezé volt?Castle gól? Igen
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Az első gól Kerkezé volt?
3 hónapja
szobonak respekt.Van 2.5 RB mind sérült vagy lábadozik
nem olvasok napi hireket a poolrol de hogy szobo legyen jobb hatved serules ide vagy oda azt muatja h a keret hatul szaros es ahogy olvastam tavaly is az volt.
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!