Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Na ez nagy passz volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.
Nem sima.
Kenny
És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
csebi
Mert Keane elengedte a meccset
JC6 (Mr. Miele)
Nem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.

3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Dibusz és a lábhasználat

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A Fradi szar! Jinxelek

Draft

3 hónapja
Gundel aranyköpése megvolt
Joseph bevitte a feketék közé......

Draft

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 916 — The Mathematician
Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?

Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
zacknorb
haverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizuja
Löfli
Én meg vonaton vagyok és itt is kérik a képet az utazó társaim

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinx
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 770 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem sima.
Kenny
csebi
A diarrhea nem olvassa a CIES statokat

Poloska vagyok.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Nem sima.
Kenny
csebi
hanyt es hasmenese volt egesz ejjel most mondta Hajnal.

3 hónapja
Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?

Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
zacknorb
Löfli
nagyobb dekoltazs=nagyobb nezettseg.

3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

gamerkr
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 770 — Kinek mit intézett a kormánya

gamerkr

Poloska vagyok.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Nem sima.
Kenny
csebi
Mert Keane elengedte a meccset
3 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 928 — Lucas Scott
Nem sima.
Kenny

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 916 — The Mathematician
Kicsit szarabbul fest a Mainoo saga
 www.nytimes.com/athletic/6576244/2025/08/27/kobbie-mainoo-manchester-united-future-transfer/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Molnar Rajmundot ki is menekitik a magyar bajnoksagbol, lengyel harmadikhoz mehet.

3 hónapja
Yereni Pino de okos húzás a Palace-tól, a 25M+ euro pedig ezen a piacon nagyon jó ár.
Tony Adams
Laligaból olcsón lehet jó játékost venni a top3 alatt, Tebasnak köszönhetően.
A Valencia konkrétan a 2 fiatal spanyol hátvédjéért talán 25 misit nem kapott.

Poloska vagyok.
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 891 — Cowboys fan
EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?

A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅

Hát, vlsz nem ő lesz a Tottenham-szurkolók kedvence.
ozibozi
Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.

Néha tök banális dolgok állnak ám az ilyenek mögött 😉
slowmotion
Simán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.
Tony Adams
Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőse
slowmotion
2006-2011 között az Arsenal akadémián nevelkedett, szóval jó eséllyel így volt.
Sebii
pláne. akkor Ian Wright volt a hősnégyzete, aki ugye szintén a Palackból ment a Highburybe.
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Yereni Pino de okos húzás a Palace-tól, a 25M+ euro pedig ezen a piacon nagyon jó ár.
3 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 854
EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?

A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅

Hát, vlsz nem ő lesz a Tottenham-szurkolók kedvence.
ozibozi
Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.

Néha tök banális dolgok állnak ám az ilyenek mögött 😉
slowmotion
Simán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.
Tony Adams
Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőse
slowmotion
2006-2011 között az Arsenal akadémián nevelkedett, szóval jó eséllyel így volt.
3 hónapja
Nem sima.

3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 091 — Invisible man
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/27/negymeccses-eltiltast-ert-a-csakvar-jatekosanak-brutalis-belepoje/?fbclid=IwVERTSAMbqNlleHRuA2FlbQIxMAABHq8LPzcWD_6hlhubhsOVJmDoF5KfQr4_lkMvm5GIZopeAKrTv7TcE0vLngp8_aem_dCdHqQeu3DGwTUj0Cqc9TQ
zacknorb
2 db ellökés ér egy lábtörést.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/27/negymeccses-eltiltast-ert-a-csakvar-jatekosanak-brutalis-belepoje/?fbclid=IwVERTSAMbqNlleHRuA2FlbQIxMAABHq8LPzcWD_6hlhubhsOVJmDoF5KfQr4_lkMvm5GIZopeAKrTv7TcE0vLngp8_aem_dCdHqQeu3DGwTUj0Cqc9TQ

Poloska vagyok.
3 hónapja
YoungZeeZee 9 401
Akkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztori
r.baggio
Szerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
zacknorb
A csapat története érdekes
r.baggio
Az egyik tulajdonosé is.

index.hu/sport/futball/2020/04/19/roman_dubov_szekesfehervar_futballklubb-tulajdoson_oroszorszag_lettorszag_ciprus_jeremy_steele/
Tony Adams
csak azert nyertek mert pihentek a hetvegen