Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Na ez nagy passz volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Nem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Dibusz és a lábhasználat
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
A Fradi szar! Jinxelek
Draft

3 hónapja
Gundel aranyköpése megvoltJoseph bevitte a feketék közé......
Draft

3 hónapja
Én meg vonaton vagyok és itt is kérik a képet az utazó társaimhaverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizujaMa rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
zacknorb
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinx
3 hónapja
A diarrhea nem olvassa a CIES statokatToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
Poloska vagyok.
3 hónapja
hanyt es hasmenese volt egesz ejjel most mondta Hajnal.Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
3 hónapja
nagyobb dekoltazs=nagyobb nezettseg.haverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizujaMa rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
zacknorb
Löfli
3 hónapja
haverom mondja hogy képet kér, mert nincs előfizujaMa rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
gamerkr
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
gamerkr
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
3 hónapja
Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
3 hónapja
Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Kicsit szarabbul fest a Mainoo sagawww.nytimes.com/athletic/6576244/2025/08/27/kobbie-mainoo-manchester-united-future-transfer/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Molnar Rajmundot ki is menekitik a magyar bajnoksagbol, lengyel harmadikhoz mehet.
3 hónapja
Yereni Pino de okos húzás a Palace-tól, a 25M+ euro pedig ezen a piacon nagyon jó ár.Laligaból olcsón lehet jó játékost venni a top3 alatt, Tebasnak köszönhetően.
Tony Adams
A Valencia konkrétan a 2 fiatal spanyol hátvédjéért talán 25 misit nem kapott.
Poloska vagyok.
3 hónapja
pláne. akkor Ian Wright volt a hősnégyzete, aki ugye szintén a Palackból ment a Highburybe.2006-2011 között az Arsenal akadémián nevelkedett, szóval jó eséllyel így volt.Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőseSimán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅
Hát, vlsz nem ő lesz a Tottenham-szurkolók kedvence.
ozibozi
Néha tök banális dolgok állnak ám az ilyenek mögött 😉
slowmotion
Tony Adams
slowmotion
Sebii
3 hónapja
Yereni Pino de okos húzás a Palace-tól, a 25M+ euro pedig ezen a piacon nagyon jó ár.
3 hónapja
2006-2011 között az Arsenal akadémián nevelkedett, szóval jó eséllyel így volt.Aztán majd kiderül, hogy Titi volt gyerekkorában a hőseSimán benne lehet, de marha érdekes volt hogy az anyukája előkapart egy csomó A Arsenal mezt otthonról, nem csak olyat, amiben játszott is anno az Arsenal utánpótlásban. Szerintem benne volt a döntésében hogy lehetősége van megmutatni magát Arsenal mezben.EZ AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK LEGŐRÜLTEBB SZTORIJA?Nem akart olyan messzire költözni. Vagy nem akar olyan sokat utazni minden edzésre.
A The Athletic beszámolója szerint Eberechi Eze mindenben megegyezett már a Tottenhammel, csak az aláírás volt hátra másnap. De az átigazolása előtti estén még felhívta Mikel Artetát, és megkérdezte, nincs-e esélye esetleg mégis inkább az Arsenalba igazolni. 👀
Arteta azt mondta, másnap van pont egy vezetőségi ülés, felhozza a témát. Még nem ért véget a vezetőségi megbeszélés, már megszületett az egyezség, hogy Eze az Arsenal játékosa lesz. ✅
Hát, vlsz nem ő lesz a Tottenham-szurkolók kedvence.
ozibozi
Néha tök banális dolgok állnak ám az ilyenek mögött 😉
slowmotion
Tony Adams
slowmotion
3 hónapja
Toth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint. Nem sima.
3 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/27/negymeccses-eltiltast-ert-a-csakvar-jatekosanak-brutalis-belepoje/?fbclid=IwVERTSAMbqNlleHRuA2FlbQIxMAABHq8LPzcWD_6hlhubhsOVJmDoF5KfQr4_lkMvm5GIZopeAKrTv7TcE0vLngp8_aem_dCdHqQeu3DGwTUj0Cqc9TQ2 db ellökés ér egy lábtörést.
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 401
csak azert nyertek mert pihentek a hetvegenAz egyik tulajdonosé is.A csapat története érdekesAkkor az Almaty és a Pafos FC is a BL csoportkörben? Utóbbi elég nagy sztoriSzerintem az előbbi nagyobb, a Pafos eléggé szépen bevásárolt kiégett veteránokból, én őket a selejtezők előtt BL-be mondtam.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
index.hu/sport/futball/2020/04/19/roman_dubov_szekesfehervar_futballklubb-tulajdoson_oroszorszag_lettorszag_ciprus_jeremy_steele/
Tony Adams