Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Mondjuk ez mekkora faszsag, a labda már kiment mikor a kapus hozzaert …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 598 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez gatya xdd

Poloska vagyok.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 533 — Whoops, looks like something went wrong.
Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.
Stez
az ir is.

en komolyan nem ertem ezeket az igazolasokat.
Kenny
O Dowda az idei Rommens, az edző embere.
zacknorb
Pedig ot elvileg úgy hoztuk h hat épp azt a szerepkört tudja ami kell Bobbienak. Hat kurvara nem
csebi
Alapbol szvsz ez a 3-5-2- nem fit a Ferencvaros fel keretenek. Mondjuk mindegy, vezetnek.
Stez
Dragi szerint a Genk terve nem működött. Hat sztem pedig eléggé, csak utolsó passzok nem sikerültek
csebi
A ket azsiai tamado arc, a csatarjuk meg a jobbszelsojuk kva rossz, folyamatosan elhalnak rajtuk a tamadasok.

4 hónapja
Stez
az ir is.

Kenny
zacknorb
Pedig ot elvileg úgy hoztuk h hat épp azt a szerepkört tudja ami kell Bobbienak. Hat kurvara nem
csebi
Alapbol szvsz ez a 3-5-2- nem fit a Ferencvaros fel keretenek. Mondjuk mindegy, vezetnek.
Stez
Dragi szerint a Genk terve nem működött. Hat sztem pedig eléggé, csak utolsó passzok nem sikerültek

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Stez
az ir is.

Kenny
A lényeg hogy a széleken megvagyunk 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Stez
az ir is.

Kenny
zacknorb
csebi

4 hónapja
Stez
az ir is.

Kenny
zacknorb

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Egy helyzet, egy gol nagyjabol.
Stez
Ezért gáz, hogy ez az észlény kisárgázta magát az örmények ellen....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 396 — The Mathematician
Allison 8 meccs

www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/1nwd9bp/alisson_set_to_miss_eight_games_as_liverpool/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 598 — Kinek mit intézett a kormánya
Stez
az ir is.

Kenny

Poloska vagyok.
4 hónapja
Stez
Pont ezt írtam spanomnak, volt egy Lenny lövés, ez volt a rendes helyzet, be is ment.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
Stez
az ir is.

4 hónapja

4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Nocsak

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hopsz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Raamakers amilyen nagy, ahhoz képest egész labdaügyes.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Dibusz jol kijott szogletnel 😀

4 hónapja
Wow, random betartják a 8 secet?

Poloska vagyok.
4 hónapja

4 hónapja
2 csatárral idegenben, végre.
Kenny
Nem néz ez ki olyan jól eddig
csebi
Mondjuk amikor teljesen kepzetlennek tunnek a Fradi-jatekosok es teljesen alap keresztmozgasokkal meg beindulasoknal azt sem tudjak, merre az elore, az kemeny. Ha ezek a belgak ezekkel tudnanak mit kezdeni, siman lennenek helyzetek, de a bemozgasok utani passzokat rendre elrontjak.

4 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
4 hónapja
Kenny
Nem néz ez ki olyan jól eddig

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!

4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
 www.facebook.com/photo?fbid=1219501343547457&set=a.455778913253041

Csak a szokásos diagnózis, elszórt pénz a semmire, még a többiek mellettünk fejlődnek. Öröm lesz nézni ahogy földbe áll ez az egész ha a Fidesz bukja a hatalmát.
4 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
ezt valaki küldje el Hajnalnak 😀
Kenny
Töröltem, nem jó a beillesztés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal