Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Mondjuk ez mekkora faszsag, a labda már kiment mikor a kapus hozzaert …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
A ket azsiai tamado arc, a csatarjuk meg a jobbszelsojuk kva rossz, folyamatosan elhalnak rajtuk a tamadasok.Dragi szerint a Genk terve nem működött. Hat sztem pedig eléggé, csak utolsó passzok nem sikerültekAlapbol szvsz ez a 3-5-2- nem fit a Ferencvaros fel keretenek. Mondjuk mindegy, vezetnek.Pedig ot elvileg úgy hoztuk h hat épp azt a szerepkört tudja ami kell Bobbienak. Hat kurvara nemO Dowda az idei Rommens, az edző embere.Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
en komolyan nem ertem ezeket az igazolasokat.
Kenny
zacknorb
csebi
Stez
csebi
4 hónapja
Dragi szerint a Genk terve nem működött. Hat sztem pedig eléggé, csak utolsó passzok nem sikerültekAlapbol szvsz ez a 3-5-2- nem fit a Ferencvaros fel keretenek. Mondjuk mindegy, vezetnek.Pedig ot elvileg úgy hoztuk h hat épp azt a szerepkört tudja ami kell Bobbienak. Hat kurvara nemO Dowda az idei Rommens, az edző embere.Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
Kenny
zacknorb
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
A lényeg hogy a széleken megvagyunk 😊Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Alapbol szvsz ez a 3-5-2- nem fit a Ferencvaros fel keretenek. Mondjuk mindegy, vezetnek.Pedig ot elvileg úgy hoztuk h hat épp azt a szerepkört tudja ami kell Bobbienak. Hat kurvara nemO Dowda az idei Rommens, az edző embere.Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
Kenny
zacknorb
csebi
4 hónapja
Pedig ot elvileg úgy hoztuk h hat épp azt a szerepkört tudja ami kell Bobbienak. Hat kurvara nemO Dowda az idei Rommens, az edző embere.Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
Kenny
zacknorb
4 hónapja
Egy helyzet, egy gol nagyjabol.Ezért gáz, hogy ez az észlény kisárgázta magát az örmények ellen....
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Allison 8 meccs www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/1nwd9bp/alisson_set_to_miss_eight_games_as_liverpool/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
O Dowda az idei Rommens, az edző embere.Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
Egy helyzet, egy gol nagyjabol.Pont ezt írtam spanomnak, volt egy Lenny lövés, ez volt a rendes helyzet, be is ment.
Stez
Poloska vagyok.
4 hónapja
Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.az ir is.
Stez
4 hónapja
Nocsak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Hopsz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Raamakers amilyen nagy, ahhoz képest egész labdaügyes.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Wow, random betartják a 8 secet?
Poloska vagyok.
4 hónapja
Cadu valami felelmetesen rossz jatekos.
4 hónapja
Mondjuk amikor teljesen kepzetlennek tunnek a Fradi-jatekosok es teljesen alap keresztmozgasokkal meg beindulasoknal azt sem tudjak, merre az elore, az kemeny. Ha ezek a belgak ezekkel tudnanak mit kezdeni, siman lennenek helyzetek, de a bemozgasok utani passzokat rendre elrontjak.2 csatárral idegenben, végre.Nem néz ez ki olyan jól eddig
Kenny
csebi
4 hónapja
“There were nine Russian drones in the air and Jean-Philippe Mateta shot them down”, sing the Palace fans. pic.twitter.com/5Vmc6ur3mL
— Archie Rhind-Tutt (@archiert1) October 2, 2025
4 hónapja
2 csatárral idegenben, végre.Nem néz ez ki olyan jól eddig
Kenny
4 hónapja
www.facebook.com/photo?fbid=1219501343547457&set=a.455778913253041Csak a szokásos diagnózis, elszórt pénz a semmire, még a többiek mellettünk fejlődnek. Öröm lesz nézni ahogy földbe áll ez az egész ha a Fidesz bukja a hatalmát.
4 hónapja
ezt valaki küldje el Hajnalnak 😀Töröltem, nem jó a beillesztés
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal