Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 396 — The Mathematician
Dominik mi a faszt csinál?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 879
Lökés lesz?nem lett. Láttam már olyat aki befújta

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 653 — "Montoya por favor!"
Eintract-Bayern is jó kis meccs, 15 mp-ben Lucho góljával vezettek a vendégek, most egy szép góllal egyenlít a Frankfurt

Doan keze miatt elvették az egyenlítő gólt

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 449 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Caicedo bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
Nem tudom miért várják Mamardashvilitől hogy Alissonként focizzon, sorra passzra késztetik, nem értem miért...
4 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 653 — "Montoya por favor!"
Azt. a. kurva.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
aztakurva, Caicedo rohadjon meg
de bebaszta

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Ez a Zalaegerszeg rem gyenge...
Toto21
Sajnos ki is esnek. A Kisvárda meg a Felcsút úgysem fog.
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 059 — LIGHTS OUT!
A Lazio egy 103. perces 11essel mentett pontot a Torino ellen.

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 915 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
PL-es @warr_b vs @Sixo csata volt és nulla komment?! szomorú, hol tart manapság a rivalizálás 😕
Löfli
Reggel fél10 óta fűzfát vágok és darabolok. Most ültem gép elé. Lemaradtam Warrb elpicsázásáról , de majd bepótolom.
Sixo
Mi ebben a meglepő, amúgyis a fene se néz gurulóst (na majd holban kimegyünk a Fáyba)... délelőtt főztem, aztán kijöttem a fiúkkal bringázni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
PL-es @warr_b vs @Sixo csata volt és nulla komment?! szomorú, hol tart manapság a rivalizálás 😕
Löfli
Reggel fél10 óta fűzfát vágok és darabolok. Most ültem gép elé. Lemaradtam Warrb elpicsázásáról , de majd bepótolom.

4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 901
Ez a Zalaegerszeg rem gyenge...
4 hónapja
Löfli
majd délután/este mi 😊
Negritis, a vajda
á, én college focit nézek inkább 😀

Don't blink!
4 hónapja
Löfli
majd délután/este mi 😊

4 hónapja

Don't blink!
4 hónapja
Persze. Csak akkor itt lép be az, hogy "ne játszassák a fiatalokat, mert tönkremegy a szervezetük" vs "minek pénzt kiadni igazolásokra, amikor ott van az akadémia".
slowmotion

4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
Lamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.

He’s gonna miss Sevilla game and also Spain call for upcoming games.

Mondjuk ebben lehet van taktika is, a válogatott miatt.
zacknorb
Én orvosi körökből azt hallom, mindenki arra vár, össze tudják-e rakni szegényt valahogy, mert ez a sérülés alapból 1 év, de ha a Barca orvosi stábja kitalált valamit, arra oda kell figyelni.
vpi
Jah, a Barca orvosi stabja amugy tenyleg eleg jo. Az elmult x evben nagyjabol minden szupertehetseguk lehalt a masodik-harmadik-negyedik evere, mert az aktualis edzok 17-18-19 evesen csapagyasra hajtottak oket. Mindekozben minden masodik tehetseget kozuluk vagy rossz modszerrel akartak rehabilitalni, vagy epp elbasztak valamit, ido elott engedtek vissza, ami miatt ujra megserult az illeto. Gavi hat honapja nem jatszott, mert keptelenek voltak eldonteni csomo ideig, hogy akkor mutsek-e vagy sem, probalkoztak mindennel, majd aztan x honap utan kitalaltak, hogy ez szar, megis meg kell operalni. Anno Ansu Fatinal is ez volt a helyzet, csomot szorakoztak, mert hogy nem kell mutet, majd jokora kesessel megmutottek, amikor vagy ketszer megserult ujra rehab kozben. Balde 21 evesen mar romokban van, annyi serulese volt, Bernalnak 17 evesen szetment a terde, Ferminnek az elmult egy evben sokadik izomserulese van, etc.

Valojaban szerintem a Barcanal sok eve kivagtak sporolas miatt az orvosi stabot, aztan ha valami bibi lesz, felhivnak egy ruandai samancsapatot, akik esotancot jarva kerik az isteneket, hogy forrjon ossze a szalag, gyogyuljon be minden seb. Ilyenkor az eso elered, de mondjuk a serulesek nem javulnak, az 50 szazalekos sikeressegi rata viszont meg mindig jo arany.
Stez
És valljuk be őszintén h a játék sem tesz jót a fiataloknak. Ez az elképesztő tempó meg intenzitás. Ráadásul Flick szisztemaja erre rátesz aki egy gólos vezetésben is képes elképesztő pressinget nyomni a 80. Perc után is hátha kapnak egy gólt kontrából és pontot veszítenek. Egy fiatal szervezet nem csoda h nem bírja ezt
csebi
Persze. Csak akkor itt lép be az, hogy "ne játszassák a fiatalokat, mert tönkremegy a szervezetük" vs "minek pénzt kiadni igazolásokra, amikor ott van az akadémia".
A múltkor ugye Rashford miatt vetődött fel a kérdés. Hát azt az időszakot át kell hidalni valahogy, amíg a fiatalok szervezete megerősödik, és ezt úgy kellene lehetőség szerint, hogy az eredmények (és így a pénz) is jöjjenek.

Egyébként Gerrardnak volt egy krónikus sérülése, a szeméremcsont állandóan irritált valami ágyéki szalagot, ami emiatt sokszor begyulladt. Lehet, hogy Yamalnak is hasonlója van?
4 hónapja

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Lamine Yamal suffers new pubis area discomfort and will be out for the next 2/3 weeks with new injury.

zacknorb
Én orvosi körökből azt hallom, mindenki arra vár, össze tudják-e rakni szegényt valahogy, mert ez a sérülés alapból 1 év, de ha a Barca orvosi stábja kitalált valamit, arra oda kell figyelni.
vpi
Jah, a Barca orvosi stabja amugy tenyleg eleg jo. Az elmult x evben nagyjabol minden szupertehetseguk lehalt a masodik-harmadik-negyedik evere, mert az aktualis edzok 17-18-19 evesen csapagyasra hajtottak oket. Mindekozben minden masodik tehetseget kozuluk vagy rossz modszerrel akartak rehabilitalni, vagy epp elbasztak valamit, ido elott engedtek vissza, ami miatt ujra megserult az illeto. Gavi hat honapja nem jatszott, mert keptelenek voltak eldonteni csomo ideig, hogy akkor mutsek-e vagy sem, probalkoztak mindennel, majd aztan x honap utan kitalaltak, hogy ez szar, megis meg kell operalni. Anno Ansu Fatinal is ez volt a helyzet, csomot szorakoztak, mert hogy nem kell mutet, majd jokora kesessel megmutottek, amikor vagy ketszer megserult ujra rehab kozben. Balde 21 evesen mar romokban van, annyi serulese volt, Bernalnak 17 evesen szetment a terde, Ferminnek az elmult egy evben sokadik izomserulese van, etc.

Valojaban szerintem a Barcanal sok eve kivagtak sporolas miatt az orvosi stabot, aztan ha valami bibi lesz, felhivnak egy ruandai samancsapatot, akik esotancot jarva kerik az isteneket, hogy forrjon ossze a szalag, gyogyuljon be minden seb. Ilyenkor az eso elered, de mondjuk a serulesek nem javulnak, az 50 szazalekos sikeressegi rata viszont meg mindig jo arany.
Stez
És valljuk be őszintén h a játék sem tesz jót a fiataloknak. Ez az elképesztő tempó meg intenzitás. Ráadásul Flick szisztemaja erre rátesz aki egy gólos vezetésben is képes elképesztő pressinget nyomni a 80. Perc után is hátha kapnak egy gólt kontrából és pontot veszítenek. Egy fiatal szervezet nem csoda h nem bírja ezt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 533 — Whoops, looks like something went wrong.

zacknorb
vpi

4 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 503 — Patriot

zacknorb
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Most én valamit nagyon nem értek... a negyedik kazincbarcelonai gól miért is volt les??
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 915 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Laci meg csak ikszelt otthon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 272 — beers & Packers
Mi ez a Barcika?
zacknorb
Gondolhattad, hogy nem rossz csapat, ha egyszer képes volt megelőzni a Vasast az Nb2-ben.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 598 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi ez a Barcika?

Poloska vagyok.