Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
szokasos komoly xg-k a paksnal😃

4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 532 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy meg ez sima Fradi lesz, most is talalt egy golt a Paks, de kb a Fradi terfelen sem jart ezen kivul. A Fradi meg ha nem benazza el a befejezeseit, akkor kifejezetten konnyen helyzetbe kerul.

4 hónapja
Amúgy Varga nem tűnik mentálisan tul stabilnak. Olyan, mintha a fehér Viniciust látnám, nonstop a bíróval foglalkozik.
rob3r7o
Es ezen mi a meglepo? Miota a Fradiban van, evente osszeszed ot sarga lapot. A Genk ellen is minden fujasnal o volt az elso, aki ment hisztizni es anyazni, csak a spori nem akarta szopatni. Az a pali annyira egyszeru, mint a faek, az agya pont akkora is.

Rossi sztorija is zsenialis, direkt kertek, hogy nehogy sargat kapjon a valogatott meccsen, mert mar van egy, erre egybol besargazta magat pofazasert. Mindig Mourinho jut errol az eszembe, amikor Balotellinek konyorgott ugyanezert, a pali meg ot perc utan elintezte a csapatat.

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 587 — Kinek mit intézett a kormánya
Egyre több agyfaszt nyújt a Vasas

Poloska vagyok.
4 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Kubatov már írja a meccs utáni anyázós kifogásokat
remontada
… azért pár lap a zsebben maradt eddig…
Windecker, Tóth Barna most az utolsó 2
Sinisa
Ha kapnak 3 tizit és kinyomnak 3 paksi játékost akkor is visít ha nem tudnak nyerni
remontada
Nem QB-val értek egyet…
DE a Paks az egyik legfavágóbb csapat, a bírók szépen asszisztálnak ebben.
Vicc, hogy a fault miatt nem volt sárga, csak 2 duma, meg a páros jelenet a szöglet előtt.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
remontada San Francisco 49ers 826
remontada
Sinisa
Ha kapnak 3 tizit és kinyomnak 3 paksi játékost akkor is visít ha nem tudnak nyerni
4 hónapja
remontada

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
Amúgy Varga nem tűnik mentálisan tul stabilnak. Olyan, mintha a fehér Viniciust látnám, nonstop a bíróval foglalkozik.
rob3r7o
Bocsi, engem a néger Emerson-ra emlékeztet. 😀
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
rob3r7o
Fehér Vinicius.... Hangosan felröhögtem

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 888

„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 879
Spanyol honban továbbra is fullba nyomják a kretént a bíró sportársak🫣
remontada
Én eddig azt hittem ilyet csak a reálnak adnak meg…nem semmi
Klaci79
Vagy nagyon gyorsan eldönti a Sevilla a meccset vagy megfordítja második félidőbe a Barca
remontada
Ebben a Barcában se erő se fantázia most. Komoly hullámvölgy. És ilyenkor semmi nem működik.
4 hónapja
4 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 888
Pető. 😀 ott van bazdmeg!

„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
remontada
Klaci79
Vagy nagyon gyorsan eldönti a Sevilla a meccset vagy megfordítja második félidőbe a Barca
4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 879
remontada
4 hónapja
4 hónapja
Most mi ez a Dzsudzsák fel szopas? Tényleg ennyire jó lett idén újra?
csebi
Az elso negy meccsen jol jatszott, utana eltunt hetekre, aztan most megint jo volt.

4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
csebi
Csereként beállva nem volt szar eddig sem szerintem.
zacknorb
Most kezdő volt, de én sem értem. Volt már olyan meccse, amikor rajta múlt a győzelem, de most még arra kellett vigyázni, ki ne kapjanak, a védekezésben meg sose volt erős. Szóval fura.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 587 — Kinek mit intézett a kormánya
csebi
Csereként beállva nem volt szar eddig sem szerintem.

Poloska vagyok.
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 773
Ekkora kamu második sárgát ritkán látni, de az a féleszű reklamálja a sárgát.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 651 — "Montoya por favor!"
Jól van a sporttársak aládolgoznak a Madridnak amikor kell

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Furcsa nézni a Pool-meccs után a Loki-ETO-t, nem csupán a ritmus és a színvonal miatt, hanem azért is, hogy a PL-ben mi mindent nem fújnak le, az Nb1-ben pedig mi mindent igen.
Ui: Jó, Karakó eleve egy fasz.
nagylaza, főpohárnok
Mondom, hogy egy fasz. Ezt a tizit VAR nélkül miért nem adta meg?
nagylaza, főpohárnok
Én még VAR al sem értem hogy adta meg. Játékos rég feldobta magát, más támadó esélytelen hogy labdába érjen, simán kiment volna a labda, védő háttal állt és a kezére pattant. Valahogy nem látom ez hogy lenne büntető.
kapitnono
Nem vitás, hogy szerencsétlen eset, de egyszerűen nem lehetett más, mint büntető. Azok a körülmények, amiket leírtál, teljesen indifferensek abból a szempontból, hogy egyértelműen a (feltartott) kezére pattant a labda. Kb. száz évben egyszer van ilyen.
nagylaza, főpohárnok
Cissé 2.0 😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

4 hónapja
YoungZeeZee 9 492
ne basssz h van szoboszlai konyv.
24eves dikk

jo mondjuk doncicrol egyszerre ket konyv is van a szloven piacon...
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 272 — beers & Packers
Furcsa nézni a Pool-meccs után a Loki-ETO-t, nem csupán a ritmus és a színvonal miatt, hanem azért is, hogy a PL-ben mi mindent nem fújnak le, az Nb1-ben pedig mi mindent igen.
Ui: Jó, Karakó eleve egy fasz.
nagylaza, főpohárnok
Mondom, hogy egy fasz. Ezt a tizit VAR nélkül miért nem adta meg?
nagylaza, főpohárnok
Én még VAR al sem értem hogy adta meg. Játékos rég feldobta magát, más támadó esélytelen hogy labdába érjen, simán kiment volna a labda, védő háttal állt és a kezére pattant. Valahogy nem látom ez hogy lenne büntető.
kapitnono
Nem vitás, hogy szerencsétlen eset, de egyszerűen nem lehetett más, mint büntető. Azok a körülmények, amiket leírtál, teljesen indifferensek abból a szempontból, hogy egyértelműen a (feltartott) kezére pattant a labda. Kb. száz évben egyszer van ilyen.