Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Áron megint extrán védett a spanyol kettőben, max 2 év, egy jó klubváltás és ő lesz az elsőszámú kapusa a válogatottnak.Antal a CB, Áron a GKDemjén jelenleg komplettebb kapus mint a két fiatal. De ha Antal és Ármin is úgy fejlődik ahogy kell, akkor egy év és mindkettő már válogatott lesz.Be is hívták Demjén Patrikot.csodálkozom hogy Pécsi Ármint hívta be, a főniéknek jobban mutatna
Amúgy Andorraban Yaakobishvili is jól megy, lassan ő is szóba kerülhet.
zacknorb
Negritis, a vajda
Nemes samu09
zacknorb
4 hónapja
Hamstring az pont olyan, hogy lehet vele csiki-csukizni.Ezért kihagyja a válogatott meccseket Dibusz Dénes. Jobbulást, kapitány!majd azért térjünk vissza erre később...
"Sajnos ugyanarról a sérülésről van szó, ami az ír meccsen jelentkezett, részleges szakadás van a közelítőmben, úgy tűnik, nem pihentem ki kellőképpen a múltkori esetet. Már korábban éreztem, hogy érzékenyebb ez a terület a meccsek után, mindig ráment egy-két nap, hogy ismét védeni tudjak. A Paks ellen a második félidőben rosszabbá vált, ma csináltunk egy MRI-felvételt, ahol ezt a diagnózist állapították meg. Egyeztettünk a válogatott stábbal, nem lenne sok értelme most ezt tovább feszíteni, mindenkinek az az érdeke, hogy a lehető leggyorsabban újra százszázalékos legyek. Ehhez persze idő kell, bízom benne, hogy nem túl sok, de a bő egyhetes kihagyás ezek szerint legutóbb nem volt elég."
– Dibusz Dénes
(fradi.hu)
Szerencsére itt a Fradigyűlölők jobban tudják, hogy mi miatt nem tagja a keretnek.
pfefe8
tetszik, nem tetszik lehet valóságalapja a dolgoknak
NB2
4 hónapja
Ezért kihagyja a válogatott meccseket Dibusz Dénes. Jobbulást, kapitány!majd azért térjünk vissza erre később...
"Sajnos ugyanarról a sérülésről van szó, ami az ír meccsen jelentkezett, részleges szakadás van a közelítőmben, úgy tűnik, nem pihentem ki kellőképpen a múltkori esetet. Már korábban éreztem, hogy érzékenyebb ez a terület a meccsek után, mindig ráment egy-két nap, hogy ismét védeni tudjak. A Paks ellen a második félidőben rosszabbá vált, ma csináltunk egy MRI-felvételt, ahol ezt a diagnózist állapították meg. Egyeztettünk a válogatott stábbal, nem lenne sok értelme most ezt tovább feszíteni, mindenkinek az az érdeke, hogy a lehető leggyorsabban újra százszázalékos legyek. Ehhez persze idő kell, bízom benne, hogy nem túl sok, de a bő egyhetes kihagyás ezek szerint legutóbb nem volt elég."
– Dibusz Dénes
(fradi.hu)
Szerencsére itt a Fradigyűlölők jobban tudják, hogy mi miatt nem tagja a keretnek.
pfefe8
tetszik, nem tetszik lehet valóságalapja a dolgoknak
4 hónapja
Ezért kihagyja a válogatott meccseket Dibusz Dénes. Jobbulást, kapitány!"Sajnos ugyanarról a sérülésről van szó, ami az ír meccsen jelentkezett, részleges szakadás van a közelítőmben, úgy tűnik, nem pihentem ki kellőképpen a múltkori esetet. Már korábban éreztem, hogy érzékenyebb ez a terület a meccsek után, mindig ráment egy-két nap, hogy ismét védeni tudjak. A Paks ellen a második félidőben rosszabbá vált, ma csináltunk egy MRI-felvételt, ahol ezt a diagnózist állapították meg. Egyeztettünk a válogatott stábbal, nem lenne sok értelme most ezt tovább feszíteni, mindenkinek az az érdeke, hogy a lehető leggyorsabban újra százszázalékos legyek. Ehhez persze idő kell, bízom benne, hogy nem túl sok, de a bő egyhetes kihagyás ezek szerint legutóbb nem volt elég."
– Dibusz Dénes
(fradi.hu)
Steelers fan
4 hónapja
De a magyar válogatottba kerülésnél nem a szint a lényeg, vannak más szempontok is.foleg h kozben Gula azert eleg stabilan teljesit magas szinten Lipcseben.Inkabb az a gaz, hogy ezert lett eluldozve Gulacsi, majd Dibusz akkorat szol, hogy fel ev alatt masszivan kijatssza magat a kezdobol, es mar inkabb serultet jelent, csak hogy elkerulje a megalazast. Ez igy kompletten zsenialis igazabol.azert ha ez van eleg gaz. Gula legalabb felvallalta, hogy ezert o nem jon haza, koncentral a klubra. Denes meg ezt sem vallalja fel hanem serulesekre hivatkozik ...Szerintem senki sem gondolja komolyan, hogy tenyleg serult es nem szepen okosban kihuzzak ot a valogatottbol ugy, hogy ne megalazva kelljen tavoznia, mert egyszeruen kijatszottak a kezdobol. Nem, folyamatosan "serult", aztan kozben a Fradiban meg vedeni fog, mert valami csoda folytan mindig felepul. Szinhaz az egesz, csak annak meg irto bena.Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
Stez
csebi
Stez
csebi
4 hónapja
Mondjuk pont logikus volt Gulától is visszavonulni a válogatottól. Tavaly Bundesliga év kapusa volt, idénre viszont marhára csak a cserepad nézett ki neki, elég nagy meglepetés és és teljesítmény volt, hogy idénre is ő maradt az első számú.foleg h kozben Gula azert eleg stabilan teljesit magas szinten Lipcseben.azert ha ez van eleg gaz. Gula legalabb felvallalta, hogy ezert o nem jon haza, koncentral a klubra. Denes meg ezt sem vallalja fel hanem serulesekre hivatkozik ...Inkabb az a gaz, hogy ezert lett eluldozve Gulacsi, majd Dibusz akkorat szol, hogy fel ev alatt masszivan kijatssza magat a kezdobol, es mar inkabb serultet jelent, csak hogy elkerulje a megalazast. Ez igy kompletten zsenialis igazabol.
csebi
Stez
csebi
Poloska vagyok.
4 hónapja
foleg h kozben Gula azert eleg stabilan teljesit magas szinten Lipcseben.Inkabb az a gaz, hogy ezert lett eluldozve Gulacsi, majd Dibusz akkorat szol, hogy fel ev alatt masszivan kijatssza magat a kezdobol, es mar inkabb serultet jelent, csak hogy elkerulje a megalazast. Ez igy kompletten zsenialis igazabol.azert ha ez van eleg gaz. Gula legalabb felvallalta, hogy ezert o nem jon haza, koncentral a klubra. Denes meg ezt sem vallalja fel hanem serulesekre hivatkozik ...Szerintem senki sem gondolja komolyan, hogy tenyleg serult es nem szepen okosban kihuzzak ot a valogatottbol ugy, hogy ne megalazva kelljen tavoznia, mert egyszeruen kijatszottak a kezdobol. Nem, folyamatosan "serult", aztan kozben a Fradiban meg vedeni fog, mert valami csoda folytan mindig felepul. Szinhaz az egesz, csak annak meg irto bena.Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
Stez
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Inkabb az a gaz, hogy ezert lett eluldozve Gulacsi, majd Dibusz akkorat szol, hogy fel ev alatt masszivan kijatssza magat a kezdobol, es mar inkabb serultet jelent, csak hogy elkerulje a megalazast. Ez igy kompletten zsenialis igazabol.azert ha ez van eleg gaz. Gula legalabb felvallalta, hogy ezert o nem jon haza, koncentral a klubra. Denes meg ezt sem vallalja fel hanem serulesekre hivatkozik ...Szerintem senki sem gondolja komolyan, hogy tenyleg serult es nem szepen okosban kihuzzak ot a valogatottbol ugy, hogy ne megalazva kelljen tavoznia, mert egyszeruen kijatszottak a kezdobol. Nem, folyamatosan "serult", aztan kozben a Fradiban meg vedeni fog, mert valami csoda folytan mindig felepul. Szinhaz az egesz, csak annak meg irto bena.Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
Stez
csebi
4 hónapja
semmi értelme nincs Ármint behívni azon kívül hogy lehet mutogatni hogy a Liverpooli kontingens milyen erős meg hogy Puskás nevelés már a válogatottnál tartDemjén jelenleg komplettebb kapus mint a két fiatal. De ha Antal és Ármin is úgy fejlődik ahogy kell, akkor egy év és mindkettő már válogatott lesz.Be is hívták Demjén Patrikot.csodálkozom hogy Pécsi Ármint hívta be, a főniéknek jobban mutatna
zacknorb
Negritis, a vajda
Nemes samu09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Antal a CB, Áron a GKDemjén jelenleg komplettebb kapus mint a két fiatal. De ha Antal és Ármin is úgy fejlődik ahogy kell, akkor egy év és mindkettő már válogatott lesz.Be is hívták Demjén Patrikot.csodálkozom hogy Pécsi Ármint hívta be, a főniéknek jobban mutatna
zacknorb
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Poloska vagyok.
4 hónapja
BVSC - SoroksárJó, messziről jött a vendégcsapat, nem kísérték el a drukkerei. 😀
NB2
229 néző 😀😀😀
nálunk több volt ma, megye 3-ban 😀😀
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
azert ha ez van eleg gaz. Gula legalabb felvallalta, hogy ezert o nem jon haza, koncentral a klubra. Denes meg ezt sem vallalja fel hanem serulesekre hivatkozik ...Szerintem senki sem gondolja komolyan, hogy tenyleg serult es nem szepen okosban kihuzzak ot a valogatottbol ugy, hogy ne megalazva kelljen tavoznia, mert egyszeruen kijatszottak a kezdobol. Nem, folyamatosan "serult", aztan kozben a Fradiban meg vedeni fog, mert valami csoda folytan mindig felepul. Szinhaz az egesz, csak annak meg irto bena.Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Demjén jelenleg komplettebb kapus mint a két fiatal. De ha Antal és Ármin is úgy fejlődik ahogy kell, akkor egy év és mindkettő már válogatott lesz.Be is hívták Demjén Patrikot.csodálkozom hogy Pécsi Ármint hívta be, a főniéknek jobban mutatna
zacknorb
Negritis, a vajda
4 hónapja
Be is hívták Demjén Patrikot.csodálkozom hogy Pécsi Ármint hívta be, a főniéknek jobban mutatna
zacknorb
4 hónapja
remélem ez az utolsó szezonja a Fradiban is. Kiderülhetne, hogy sajnos nem tudja tovább folytatni a gurulóst egészségi okokra hivatkozva.Szerintem senki sem gondolja komolyan, hogy tenyleg serult es nem szepen okosban kihuzzak ot a valogatottbol ugy, hogy ne megalazva kelljen tavoznia, mert egyszeruen kijatszottak a kezdobol. Nem, folyamatosan "serult", aztan kozben a Fradiban meg vedeni fog, mert valami csoda folytan mindig felepul. Szinhaz az egesz, csak annak meg irto bena.Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
Stez
4 hónapja
Ámen!Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
4 hónapja
Kisvárdán kevesebb a szmog és jobb az egészségének a friss levegöPinyo meg menni Kisvarda.Mondjuk megkerdeznem a mestert, mit akar, amikor a Vasastol azert ment el, mert szivproblemai vannak allitolag.
Csodalatos duo lesz ez a Revesz-Pinter😃
Kenny
Hirtelen mar nincs gond, vagy csak kapott egy malac szivet, aztan ujjaszuletett?
Stez
4 hónapja
Szerintem senki sem gondolja komolyan, hogy tenyleg serult es nem szepen okosban kihuzzak ot a valogatottbol ugy, hogy ne megalazva kelljen tavoznia, mert egyszeruen kijatszottak a kezdobol. Nem, folyamatosan "serult", aztan kozben a Fradiban meg vedeni fog, mert valami csoda folytan mindig felepul. Szinhaz az egesz, csak annak meg irto bena.Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
4 hónapja
sztem a fradi dpk-n kívül nem sokan bánnákHmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb
Matthew99
4 hónapja
Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseketHát ha ez így folytatódik el fogja veszíteni a helyét. Főleg ha hétvégenként meg nem lesz sérült.
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Hmm, Dibusz elv sérült és kihagyhatja a válogatott meccseket
Poloska vagyok.
4 hónapja
Pinyo meg menni Kisvarda.Mondjuk megkerdeznem a mestert, mit akar, amikor a Vasastol azert ment el, mert szivproblemai vannak allitolag.
Csodalatos duo lesz ez a Revesz-Pinter😃
Kenny
Hirtelen mar nincs gond, vagy csak kapott egy malac szivet, aztan ujjaszuletett?
4 hónapja
Na, majd ha megyünk hosszú hétvégén vasárnap ebédmeccsre BVSC idegen.Sajnos kb ez lehetett a meccsen a legnagyobb örömöd 😄Egyre több agyfaszt nyújt a VasasLegalább warrb-vel összefutottam
zacknorb
zacknorb
Ez van, ha Löfli nem jön ki...
warr_b
Poloska vagyok.
4 hónapja
Pinyo meg menni Kisvarda. Csodalatos duo lesz ez a Revesz-Pinter😃