Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Szerintem a Vikings-Colts követőben is ott somfordált valahol.szerintem a 28-3Eddig mi volt a legnagyobb iktriadozás?Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
Sixo
Löfli
4 hónapja
Szalai Attilának mit kell tennie ahhoz, hogy ne legyen kezdő?Bokaficam kevés lenne, egy törés talán ami segíthetne
nagir
4 hónapja
Szalai Attilának mit kell tennie ahhoz, hogy ne legyen kezdő?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
szerintem a 28-3Eddig mi volt a legnagyobb iktriadozás?Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
amúgy összjátékban sokkal jobb, mint Tóth Barna, technikásabb is, Tóth meg jöhet a fáradt belső védők ellen ha kell.Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
De szerintem 2-1-re vagy 3-1re nyerunk.
Stez
4 hónapja
Hogy egy stadionkeresztelőn hogy jut eszedbe 11es után kimenni ünnepelni vendégként a hazai tábor elé mutogatni.És kiállították az idióta barmot
Tipik Bátonyterenye, anyja apja testvérek.
zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
Eddig mi volt a legnagyobb iktriadozás?Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Dirr egy Lukács Dani FelcsútElakarják adni külföldre na....
zacknorb
Draft

4 hónapja
Dirr egy Lukács Dani Felcsút
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
De szerintem 2-1-re vagy 3-1re nyerunk.
4 hónapja
Hogy egy stadionkeresztelőn hogy jut eszedbe 11es után kimenni ünnepelni vendégként a hazai tábor elé mutogatni.Tipik Bátonyterenye, anyja apja testvérek.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
4 hónapja
egzaktul provokálsz tényekkel.Belga-Észak Macedon odds mennyi volt egzaktul?😊Talán mert ez a papírforma, ennyivel simán jobbak vagyunk.Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
csebi
Egzaktul: most 1.37 a hazai odds, ugyanannyi, mint a szlovákok Luxemburg ellenije, de a lettek Andorra ellen otthon, vagy a csehek feröeriek ellen idegenben is már magasabb.
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27
4 hónapja
1.18Belga-Észak Macedon odds mennyi volt egzaktul?😊Talán mert ez a papírforma, ennyivel simán jobbak vagyunk.Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
csebi
Egzaktul: most 1.37 a hazai odds, ugyanannyi, mint a szlovákok Luxemburg ellenije, de a lettek Andorra ellen otthon, vagy a csehek feröeriek ellen idegenben is már magasabb.
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27
Hétből hatszor nyernek a belgák.
Tegnap a hétből egy jött, nem nyertek.
De ettől még a papírforma a 2-3 gólos belga győzelem volt a meccs előtt.
Meccs után már csak 1.00-ás oddsok vannak.
4 hónapja
Belga-Észak Macedon odds mennyi volt egzaktul?😊Talán mert ez a papírforma, ennyivel simán jobbak vagyunk.Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Vegas a minum 3 magyar gól, ebből 1 Szoboszlai opcióra ilyen 4.2 körül ad oddsfokozóval. Tettem rá egy kis aprót.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Talán mert ez a papírforma, ennyivel simán jobbak vagyunk.Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
csebi
4 hónapja
Most vmiert én is ezt érzem.Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Draft

4 hónapja
Curacao-Jamaika 2-0, mekkora statement win!!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Waltner Robi. Most már egyébként át lehet térni az AI a barátod szövegre?kiről van szó? túl fiatal vagyokTöbbször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Ha ellenük oda-vissza nincs meg a W, úgysincs keresnivalónk a vébén.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
Kampman
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
rákerestem én is, mert buta vagyok... gondolom Waltner Robira gondolnakkiről van szó? túl fiatal vagyokTöbbször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
Kampman
Löfli
4 hónapja
kiről van szó? túl fiatal vagyokTöbbször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
4 hónapja
Többször mondtam már, hogy a magyar soccer történetének egyik legbizarrabb, de mindenképpen kikutatandó rejtélye, hogy ő hogy került a Bocához és miért.Nekünk is volt kihelyezett emberünk a Bocában, csak szólokaz ormenyek kereteben aki argentinaban jatszik.oriasi.hogy kerult oda?!Estére szerintem X vagy kikapunk.....Benyomjuk őket eggyel, optimista vagyok.
Dzsokijuing
YoungZeeZee
slowmotion