Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Eddig meddő mezőfölényIlyenkor szoktunk gólt kapni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
Hopp Hajdú B leazerizte az örményeket
Poloska vagyok.
4 hónapja
pont ez a baj a valogatottal, mindenki befosik ezeknelLukacs balrol eltolja kifele a labdat, es ellovi ballal. wtfdurvan elizgulta
Stez
Kenny
kozben NB I-ben ezt rohogve bevagja peldaul o is
4 hónapja
Eddig meddő mezőfölény
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Lukacs balrol eltolja kifele a labdat, es ellovi ballal. wtfdurvan elizgulta
Stez
4 hónapja
Lukacs balrol eltolja kifele a labdat, es ellovi ballal. wtf
4 hónapja
Jézusomb+, Taylor meg Oliver után Kavanagh is vezet nemzetközi meccseket?
4 hónapja
Nem kapcsolódik szervesen ide, de neked ruszofilként tetszeni fog:Vajon a csoki örmény nem szülőföldjén látta meg a napvilágot?Karabahi ő , csak elkergették
slowmotion
ozibozi
hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_abh%C3%A1zok
4 hónapja
Cb-s srácok tüntetnek, vagy hol a szurkolas? 😊Az első 5 percben csendes buzimlsz volt.
gamerkr
4 hónapja
Cb-s srácok tüntetnek, vagy hol a szurkolas? 😊
4 hónapja
tudtok adni egy streamet?m4sport.hu/2025/10/10/upcoming-event/magyarorszag-ormenyorszag-labdarugas-vb-selejtezo/
peach
kosz a kattintast 😛
4 hónapja
Vajon a csoki örmény nem szülőföldjén látta meg a napvilágot?Karabahi ő , csak elkergették
slowmotion
4 hónapja
Vajon a csoki örmény nem szülőföldjén látta meg a napvilágot?
4 hónapja
tudtok adni egy streamet?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Ez a kígyóvállú riporter kaphatna egy sallert …csak úgy
4 hónapja
Dibusz is ott van a cserepadnal. Vajh milyen faja tanacsokat osztogathat xdVálogatott játékosok vagytok, nektek ezt érezni kell
Stez
4 hónapja
Dibusz is ott van a cserepadnal. Vajh milyen faja tanacsokat osztogathat xd
4 hónapja
az igaz, de van egy elég jó képessége, hogy tizenhaton belül nem kérdez hanem bebassza.Kedvelem Tothot, de o meg a faradt vedok ellen is keves. 😀amúgy összjátékban sokkal jobb, mint Tóth Barna, technikásabb is, Tóth meg jöhet a fáradt belső védők ellen ha kell.Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
De szerintem 2-1-re vagy 3-1re nyerunk.
Stez
Kenny
Mondjuk Lukacs is egy brainfart jatekos sebessegben.
Stez
4 hónapja
Kedvelem Tothot, de o meg a faradt vedok ellen is keves. 😀amúgy összjátékban sokkal jobb, mint Tóth Barna, technikásabb is, Tóth meg jöhet a fáradt belső védők ellen ha kell.Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
De szerintem 2-1-re vagy 3-1re nyerunk.
Stez
Kenny
Mondjuk Lukacs is egy brainfart jatekos sebessegben.
4 hónapja
Azért az is elég sokat elmond h Gulácsi azért nem posztolja agyon magát a közösségi mediaban főleg nem a gyerekeirol. De mióta lemondta a válogatottságot vhogy a válogatott meccsek napjain mindig tesz ki képet/videot ahigy a gyerekeivel tölti az időt.Nem csak akkor amúgy, a csávó csak a meccsekről posztol, megha a gyerekekkel tölti az időt.
csebi
És ez már igaz 6-7 éve, amióta követem (a Család az család volt kivétel)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Azért az is elég sokat elmond h Gulácsi azért nem posztolja agyon magát a közösségi mediaban főleg nem a gyerekeirol. De mióta lemondta a válogatottságot vhogy a válogatott meccsek napjain mindig tesz ki képet/videot ahigy a gyerekeivel tölti az időt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Szerbia-Albánia, minimum 5 lap, 1,29Ezekből melyik éri el a középszerű, a mid szintet?
Sajnos a "középszerű nacionalista provokáció miatt, pl. drónreptetés, Milosevic-éltetés vagy kecskeáldozás a meccs még az 1. félidőben félbeszakad" eseményre sehol nem találok oddsot.
Kampman
Poloska vagyok.
4 hónapja
Szerbia-Albánia, minimum 5 lap, 1,29Sajnos a "középszerű nacionalista provokáció miatt, pl. drónreptetés, Milosevic-éltetés vagy kecskeáldozás a meccs még az 1. félidőben félbeszakad" eseményre sehol nem találok oddsot.