Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 335 — Invisible man
Adja valami a Zete-Milant?
jobbágy#JC6
Spíler1

Tajti finoman behelyezte mint ló a lónak. Kár volt ezért ennyit utaznia a Milannak.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 228
Nalam mondjuk Zachariassen folyamatos eroltetese az elmult evek legerthetetlenebb lepese a Fradinal. Pedig azert akadnak furcsa dolgok, mint peldaul a szerb szupertehetseg tavalyi szerzodtetese, akire honapokig nyalaztak, a gyerek azota meg szerintem 500 percet sem volt a palyan. O volt az erkezesekor az NB I legertekesebb jatekosa pedig.

De hat azert ha nagyon akarnam, siman tudnam meg folytatni a sort, meg ugy is, hogyha csak Hajnal tevekenykedeset nezem, es ez alatt akkor csak az igazolasokat ertem, azt nem, hogy eluldozte az elmult ikszezer ev legjobb Fradi-edzojet. 😊
Stez
Nem is értem, miért nem kap lehetőséget a szerb gyerek? Amit láttam belőle, az nagyon biztató. De hogy esélyt sem kap, legalább egy meccset, érthetetlen.
jobbágy#JC6
Nem tudom, szerintem eleg sulyos fegyelmi (vagy talan mentalis) problemak lehetnek vele, hogyha egesz egyszeruen a palya kozelebe is alig engedik, mikozben igazi bombakent volt beharangozva a megszerzese, Hajnaltol kezdve a teljes Fradi-vezetoseg a sraccal peldalozott honapokig, nagyon toltak, hogy ez a csavo egy asz lesz. Mindezek tudataban azert erosen ketlem, hogy nem kertek Csercseszovot, hogy minel hamarabb epitse be es probalja meg minel tobbet hasznalni.
Stez
Írtam már korábban, h újvidéki ismerősök szerint a srác kedveli a porokat
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041
Adja valami a Zete-Milant?
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
Zsiru bazzeg... 🥴

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
Vagy csak egyszerűen nem oszt vissza a fizujából.
empty taxi
Empty, nemtom ez komoly e vagy szarkazmus, de tényleg létezik a probléma 😃
jobbágy#JC6
Tudom hogy létező jelenség, hogy Gavricnal ez gond-e, arról nincs konkrét infóm.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
empty taxi
Empty, nemtom ez komoly e vagy szarkazmus, de tényleg létezik a probléma 😃
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 938 — Whoops, looks like something went wrong.
Nalam mondjuk Zachariassen folyamatos eroltetese az elmult evek legerthetetlenebb lepese a Fradinal. Pedig azert akadnak furcsa dolgok, mint peldaul a szerb szupertehetseg tavalyi szerzodtetese, akire honapokig nyalaztak, a gyerek azota meg szerintem 500 percet sem volt a palyan. O volt az erkezesekor az NB I legertekesebb jatekosa pedig.

De hat azert ha nagyon akarnam, siman tudnam meg folytatni a sort, meg ugy is, hogyha csak Hajnal tevekenykedeset nezem, es ez alatt akkor csak az igazolasokat ertem, azt nem, hogy eluldozte az elmult ikszezer ev legjobb Fradi-edzojet. 😊
Stez
Nem is értem, miért nem kap lehetőséget a szerb gyerek? Amit láttam belőle, az nagyon biztató. De hogy esélyt sem kap, legalább egy meccset, érthetetlen.
jobbágy#JC6
Nem tudom, szerintem eleg sulyos fegyelmi (vagy talan mentalis) problemak lehetnek vele, hogyha egesz egyszeruen a palya kozelebe is alig engedik, mikozben igazi bombakent volt beharangozva a megszerzese, Hajnaltol kezdve a teljes Fradi-vezetoseg a sraccal peldalozott honapokig, nagyon toltak, hogy ez a csavo egy asz lesz. Mindezek tudataban azert erosen ketlem, hogy nem kertek Csercseszovot, hogy minel hamarabb epitse be es probalja meg minel tobbet hasznalni.

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve

Stez
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 938 — Whoops, looks like something went wrong.
Ki lehet kapni, nincs ezzel gond, de az, hogy a "Régió legjobb edzőjét" a félidőben megeszik taktikailag az azért erős.
Laidouni cserén ment el kb az egész meccs, lehet sérült volt vagy valami, de nagyon dobálta magát amikor jött le szóval kétlem. Az Esiti-Laidouni párost megbontani minden ok nélkül óriási ostobaság.

Kint kell nyerni, nehéz lesz, mert 10 emberrel fognak védekezni. Ja ami a legszebb, hogy ilyen 33-34-35 éves játékosok futottak szét minket.
Kenny
utobbi idoben sztem tobb meccsunket lattad. tudsz bmien okot adni arra, hogy Loncar mit keres nalunk? foleg egy ilyen meccsen o az elso csere.
Nemzetes és vitézlő csebi
sokat fut. és kb ennyi. Nem labdaügyes, szerintem a játékintelligenciája sem magas ( üresbe képtelen mozogni, területet zárni nem tud ). De valamiért ragaszkodnak hozzá. Szerintem Hajnal Tomi képtelen belátni a hibáit, na ő pont az egyik.
Kenny

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Novák 2. Éra alatti és a REBROV féle fagyi volt olyan amit az egyszerű szurker is sajnált ha kiszopott, a többinél lehet kicsit mosolyog is 😉
ozibozi
Azért a múlt meg szépíti az időket. Rebrov alatt nem játszottunk szépen sztem (talán Troger alatt is szebb focit játszottunk) de elképesztő szervezettek voltunk így rengeteg egy golos izzadsagu győzelmünk volt a mennyeiben aminél pontosan az történt az egész meccsen amit Rebrov akart.
Na azért a Varga Zoli fèlèt se felejtsük el azèrt is lehetett bőven rajongani 😊
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 993 — Lucas Scott
A Novák 2. Éra alatti és a REBROV féle fagyi volt olyan amit az egyszerű szurker is sajnált ha kiszopott, a többinél lehet kicsit mosolyog is 😉
ozibozi
Azért a múlt meg szépíti az időket. Rebrov alatt nem játszottunk szépen sztem (talán Troger alatt is szebb focit játszottunk) de elképesztő szervezettek voltunk így rengeteg egy golos izzadsagu győzelmünk volt a mennyeiben aminél pontosan az történt az egész meccsen amit Rebrov akart.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 180
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
Ki lehet kapni, nincs ezzel gond, de az, hogy a "Régió legjobb edzőjét" a félidőben megeszik taktikailag az azért erős.
Laidouni cserén ment el kb az egész meccs, lehet sérült volt vagy valami, de nagyon dobálta magát amikor jött le szóval kétlem. Az Esiti-Laidouni párost megbontani minden ok nélkül óriási ostobaság.

Kint kell nyerni, nehéz lesz, mert 10 emberrel fognak védekezni. Ja ami a legszebb, hogy ilyen 33-34-35 éves játékosok futottak szét minket.
Kenny
utobbi idoben sztem tobb meccsunket lattad. tudsz bmien okot adni arra, hogy Loncar mit keres nalunk? foleg egy ilyen meccsen o az elso csere.
sokat fut. és kb ennyi. Nem labdaügyes, szerintem a játékintelligenciája sem magas ( üresbe képtelen mozogni, területet zárni nem tud ). De valamiért ragaszkodnak hozzá. Szerintem Hajnal Tomi képtelen belátni a hibáit, na ő pont az egyik.

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 291 — Keep pounding
Ettől a mai csapattól elvették az identitását és mindenét, amiért valaha nekik szurkolni lehetett, miközben a párt egyik fő csapata lett, szerintem igencsak helyénvaló a kinizsi név, sőt jobban is illene hozzájuk már a jelenleginél, hiszen ferencváros ellenzéki kézbe került
r.baggio
Annal jobban semmi sem igazolja, hogy megfelelo nev a kinizsi, hogy sztem a most meccsrejarok tobbsege azt se tudja mi az a kinizsi. Szegyen amit ebbol a csapatbol csinaltak, meg akkor is ha halmozzak a bajnoki cimeket.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 384
Engem az zavar hogy rengeteg pénz hiányzik az államkasszából, de azért a Sepsit, DAC-ot, Eszéket, meg a Topolyát sikerült állami pénzből rendbe rakni, sőt, stadionnal ellátni.
jobbágy#JC6
Hogy zavarhat ez téged, hát milyen magyar vagy te?!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Engem az zavar hogy rengeteg pénz hiányzik az államkasszából, de azért a Sepsit, DAC-ot, Eszéket, meg a Topolyát sikerült állami pénzből rendbe rakni, sőt, stadionnal ellátni.
Több, mint 100 milliárd forintról beszélünk… nem volt helye Magyaroszágon 😃
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 375 — Vikings fan
Részben kapcsolódik a témához, a cikk természetesen nem kommentelhető

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/tusvanyos-2022-kell-egy-kozep-europai-liga-kubatov-gabor-2904483
r.baggio
Alapjaraton engem is zavar h szlovak szerb es roman csapatokat igy toljak az nso-n.
Ertem h magyar stb..de bazz.rajtuk kivul erdekel vkit aki ott el?
YoungZeeZee
Amúgy érdekel sokakat. A mennyiségen persze lehet vitatkozni. Őszintén magyar foci se érdekel túl sok embert azt se értem miért tolják. 😂

Amúgy komolyan egy propaganda újságok próbálod számom kérni, miért van Cs tartalom?
Mintha az M1-én kérned számon a sok Gyurcsanyozas/Sorosozast.

Semmi értelme inkább csak skippelni kell.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/tusvanyos-2022-kell-egy-kozep-europai-liga-kubatov-gabor-2904483
r.baggio
Alapjaraton engem is zavar h szlovak szerb es roman csapatokat igy toljak az nso-n.
Ertem h magyar stb..de bazz.rajtuk kivul erdekel vkit aki ott el?
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 006 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 006 — no es importante
Ettől a mai csapattól elvették az identitását és mindenét, amiért valaha nekik szurkolni lehetett, miközben a párt egyik fő csapata lett, szerintem igencsak helyénvaló a kinizsi név, sőt jobban is illene hozzájuk már a jelenleginél, hiszen ferencváros ellenzéki kézbe került

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Halkan jegyzem meg, hogy pont ugyanannyi magyar kezdő volt az Osijeknél, mint a kinizsinél vagy a kisvárdánál, úgyhogy részben érthető is a dolog
r.baggio
Nem, marhára nem érthető még részben sem. Ugyanis nem az egy szem Kleinheisler miatt emelik ki, mert ennyi erővel minden csapattal foglalkozhatnának, ahol magyar légiós játszik. Lölő miatt kiemelt csapat az nso-nál, ami rém gusztustalan.

(Ez a kinizsizés meg nagyon a legalja, de ezt csak zárójelben...)
Bálesz
Bezzeg amikor ti Dózsáztok.
Bazzani
Ó, igen, az ugyanaz. Titeket is megfosztott az akkori hatalom a nevetektől/színeitektől. Véletlenül sem a hatalom kegyeltjei voltatok azon a néven évtizedeken keresztül. Tényleg, pont ugyanaz. 😀
Bálesz
Nyugi most visszakapjátok kamatostúl.
Toca
Ez vicces. Mintha más csapatokba nem öntenék a pénzt, csak a Fradiba. Amúgy pár évtized előnyük még mindig van...
Bálesz
Ilyet én mondtam?
Engem mondjuk óvodában megtanitottak, hogy az nem érvelés, hogy dehat Jozsika is ezt csinálja.
Azért meg ne sajnaljam már a Fradit ( ahogy egyik magyar klubbot se ).

De a Fradi legalább volt BLben, kár hogy Rebrovot elüldözték.
Toca
Nem azzal érveltem. Csak kicsit egyoldalú, hogy állandóan ezzel jön a példálózás, mintha a többi csapat nem lenne tömve. Elhiheted, hogy nekem sem szívem csücske az, hogy a csapatok jó része az állam csöcsén lóg, sőt. Még akkor sem, ha tisztában vagyok vele hogy tisztán piaci alapon nem sok maradna életben...

Az utolsó bekezdéssel viszont nem tudok vitatkozni.

Szerkesztette: Bálesz

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 375 — Vikings fan
Halkan jegyzem meg, hogy pont ugyanannyi magyar kezdő volt az Osijeknél, mint a kinizsinél vagy a kisvárdánál, úgyhogy részben érthető is a dolog
r.baggio
Nem, marhára nem érthető még részben sem. Ugyanis nem az egy szem Kleinheisler miatt emelik ki, mert ennyi erővel minden csapattal foglalkozhatnának, ahol magyar légiós játszik. Lölő miatt kiemelt csapat az nso-nál, ami rém gusztustalan.

Bálesz
Bazzani
Ó, igen, az ugyanaz. Titeket is megfosztott az akkori hatalom a nevetektől/színeitektől. Véletlenül sem a hatalom kegyeltjei voltatok azon a néven évtizedeken keresztül. Tényleg, pont ugyanaz. 😀
Bálesz
Toca
Ez vicces. Mintha más csapatokba nem öntenék a pénzt, csak a Fradiba. Amúgy pár évtized előnyük még mindig van...
Bálesz
Ilyet én mondtam?
Engem mondjuk óvodában megtanitottak, hogy az nem érvelés, hogy dehat Jozsika is ezt csinálja.
Azért meg ne sajnaljam már a Fradit ( ahogy egyik magyar klubbot se ).

De a Fradi legalább volt BLben, kár hogy Rebrovot elüldözték.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
r.baggio

Bálesz
Bazzani
Bálesz
Toca
Ez vicces. Mintha más csapatokba nem öntenék a pénzt, csak a Fradiba. Amúgy pár évtized "előnyötök" még mindig van...

Szerkesztette: Bálesz