Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Én követtem a tornát, teljesen random térdelnek le a csapatok, van amikor van, van amikor nincs 😀😀😀
warr_b
Azért a nők nem szeretnek térdelni, csak néha muszáj 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csóri akadémisták, Szőllőnek pedig már állt a fütyi hogy majdnem 2:2... ehelyett lett 3-0 😀Ne szórakozz, azt hittem, komoly. Ez viszont tényleg az:
"Bírói segítséggel nyertek a portugálok, megfordítható a párharc!"
ORIGO
jobbágy#JC6
"A Puskás Akadémia jól játszott, de kikapott a Konferencia-ligában"
Igaz, nem címoldalon hozták.
több mint 3 éve
Csóri akadémisták, Szőllőnek pedig már állt a fütyi hogy majdnem 2:2... ehelyett lett 3-0 😀"Bírói segítséggel nyertek a portugálok, megfordítható a párharc!"
ORIGO
több mint 3 éve
A portugál szurkolók egymást verik, beszarok 😀Azt hittem, hogy talán megtámadták a PAFC szurkolókat.. oh wait
több mint 3 éve
"Egy ilyen mérkőzésen ez sok". Nagy igazság volt.
több mint 3 éve
olyan 4-1-et tippelek, ezek a portugálok nem rosszak
több mint 3 éve
Főni gondolom errefelé került Tusványos felé menet.Nem. A Sepsi OSK–Olimpija Ljubljana meccsre ment.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Pedig az első három percben egész jól védekezett a Felcsút.
több mint 3 éve
Főni gondolom errefelé került Tusványos felé menet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
sokáig nem húzta a Puskás...
több mint 3 éve
Ez gyors volt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Piszok portugál tévések. Szándékosan nem mutatták a felcsúti tábort?
több mint 3 éve
Nem néz itt senki U 17-20 meccseket?Valahogy mégis előrébb tartanak, több jó hazai játékost termelnek ki azok a csapatok, hol 5-7 hazai játékost a pályára küldeni a bajnokikon (akár passióból, akár mert kötelező). Tök szép és jó, hogy nem üti meg a magyar a magyar bajnokság szintjét csak ezt a bajnokságot abból az adóból tartják fenn, ami mehetne a külföldi jóképességüek zsebe helyett a tanároknak vagy az egészségügyben dolgozóknak is.
Ezek a nyálok nem azért nem játszanak mert magyarok, hanem csak azért mert szarok, és nem kicsit, hanem nagyon.
Hihetetlen hogy a vicces topic mellett ez komolyan felmerül.
Szarokazarokszarok.
Nem ütik meg szintet.
Ha a fagyiban magyarok játszanának, már régen a kisvárda lenne a bajnok, vagy a felcsutiak.
De a fagyi kitart hogy ez ne következzen be.
Na ezért /is/ vannak ezek a kezdőben, nem csak a nemzetközi meccsek miatt. Paks szint kevés egy fagyinak, akit simán bealáznának hetente ha magyar gyökerekkel állna ki.
Spongyát rá, ha vlk ezt nem látja, annak hiába mondod, olyan ez nekik mint a rezsicsökkentès/magyar játékos/
Hitbeli vita a tényektől elrugaszkodva.
ozibozi
Mi volna akkor?
Kevésbé magas szinvonalú magyar bajnokság? Vállalható veszteségnek tűnik.
Több tapasztalatot szerző, többet pályára kerülő magyar játékosok?
Esetleg lehetne kötelezővé tenni, hogy 1-2 U21-esnek is pályára kell lépni, akkor még több tapasztalatot szerezhete itthon 1-2 ügyesebb fiatal?
Véletlen még a kitartott és állami pénzen pumpált foci helyett lehet, hogy több tanár képződne az országban mert nem alamizsnáért dolgoznának, de ezt a vitakört nem is szeretném kinyitni.
Nekem tök8 milyen csapat kerül tovább, ellenben drukkolok annak, hogy minél több magyar játszon BL/EL-ben. A Fradi-Slovan jó kis párharc, mert mindkét oldalról 1-1 ilyen játékos van. Nekem tök8 ki megy tovább.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 542
magyar futball fesztival..ezek utan a PAFC siman uti a portugal nb3-as csapatot 😀
több mint 3 éve
Nem az itthoni teljesítmény miatt, de elég szép zsetont gurigáztak össze, simán nyomhatnának zöld-fehér szervezésben egy pár augusztus 20-i tüzijátékot.Csebi, a Fradi tényleg nyereséges? Honnan tudod? 😃Erosen meglepne, ha itthon barmilyen futballklub nyereseges lenne. Meg a vilag legjobb csapatai is szinte egytol egyig vesztesegesek.
jobbágy#JC6
Stez
infostart.hu/sport/2021/12/10/tobb-milliardot-kaszal-a-ferencvaros-az-europai-kupaszereplesevel
több mint 3 éve
Szalai milyen golt lott vazze
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
kovács, nego, fiola és dárdai, nem?4 magyar is a vidi kezdőbe?Pontosítok, 4+1 😃
nem csoda hogy nem bajnokok
Negritis, a vajda
Fattyu
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
4 magyar is a vidi kezdőbe?nem csoda hogy nem bajnokok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Visszakapcsoltam a meccset egyből gól 😀
több mint 3 éve
OFF Ez a "tisztán árpamalátából" készült Borsodi kifejezetten ízlik. Kár, hogy nem vettem többet.
több mint 3 éve
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣csak közben a fradi nyereséges míg a real masszív veszteséget termel évente, ez is a különbség. nem is értem, miért nem járnak hozzánk study visitre ...majd jönnek azzal, hogy az angol csapatokban meg angol nincs sokA négy nemzetközi porondon fellépő csapatunk ÖSSZESEN nem fog felvonultatni egy kezdőnyi magyart (amiből ugye az egyik elméletileg akadémia) és basszus a hívő tagozatot még ez sem ingatja megNem értem mi a bajod. Jók ezek a magyar csapatok tele légiósokkal. Eredmény mondjuk ugyan úgy nincs mintha pár hazai srác is focizna de legalább sokba kerülnek.Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
alatriste
r.baggio
ha azt vesszük, a Margit úgy nyerte meg tavaly, hogy Carvajal játszott kilencven percet, meg Ceballos hármat, szóval lehet, hogy a séma amúgy működik, csak kevés pénzt toltak eddig bele, mert nem szerződtettek elég jó légiósokat.
slowmotion
Nemzetes és vitézlő csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.