Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂TdF királyetap alatt kit érdekel? 😊
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
feel the irony.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
Nemzetes és vitézlő csebi
90 perc alatt Tökmagon 6 támadás akadt el, négyszer helyezkedett rosszul és kétszer sétált olyan szituációban, amikor rágyorsítással helyzet lehetett volna.
Zacskó meg… számomra teljesen érthetetlen mind az igazolása mind a stabil kezdő pozíciója. Úgy zavarnám el a csapattól, hogy a lába sem érné a földet. Konkrétan minden második támadást megakasztja, rossz nézni. Értem én hogy 10 meccsenként lő egy gólt, ez mellett viszont kihagy 5 tiszta ziccert, minden meccsen.
Loncar kabaré, Boli nem önmaga, védelem sincs a toppon, de a fájó pont az edző.
jobbágy#JC6
Tokmac nem feltétlenül volt rossz, de nem abban a pozicióban játszik, ahol a legjobb volt sztem.
Zacsi meg érdekes dolog. múltkor konferencián kiderült, hogy az egyik norvég csaj résztvevő nagy foci őrült, dumálgattam vele. rémlett neki a srác, de nem annyira tisztán pedig nagyon képben volt a fociról. szóval lehet mégsem volt akkora sztár ez a srác ott Norvégiában, ahogy itt beharangozták.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
De legalább még fiatal és tud fejlödni...oh wait...Én helyszínen néztem, és onnan úgy tűnt, Tokival klasszikus 10-est akart játszatni, amire ő sajnos alkalmatlan.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
90 perc alatt Tökmagon 6 támadás akadt el, négyszer helyezkedett rosszul és kétszer sétált olyan szituációban, amikor rágyorsítással helyzet lehetett volna.
Zacskó meg… számomra teljesen érthetetlen mind az igazolása mind a stabil kezdő pozíciója. Úgy zavarnám el a csapattól, hogy a lába sem érné a földet. Konkrétan minden második támadást megakasztja, rossz nézni. Értem én hogy 10 meccsenként lő egy gólt, ez mellett viszont kihagy 5 tiszta ziccert, minden meccsen.
jobbágy#JC6
Mondjuk akire azt mondják tudja szervezni a játékot (Mercier) sajnos tegnap nem bizonyította, amikor becserélték.
vpi
több mint 3 éve
Én helyszínen néztem, és onnan úgy tűnt, Tokival klasszikus 10-est akart játszatni, amire ő sajnos alkalmatlan.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
jobbágy#JC6
Mondjuk akire azt mondják tudja szervezni a játékot (Mercier) sajnos tegnap nem bizonyította, amikor becserélték.
több mint 3 éve
amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
több mint 3 éve
tudtam h vkit ki fogok hagyni, nyilván Bambit 😊én már Musialat tolnám, mert kéne neki a játékidö. Müller kezdene szezon elején, majd Musiala fejezné be már CAM-ban.írtam is asszem pár napja, de ezzel Nagelsmann kiélheti legmocskosabb fantáziáit.Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
Heisman nádor
vhogy ezt találgatják felállásnak:
Neuer-Upa,DeLigt,Hernandez-Mazra,Gaverbach,Kimmich,Davies-Müller-Gnabry,Mané
padon meg: Goretzka, Sané, Coman
héten le is nyilatkozta, hogy mostantol nem egy játékos fog 40 gólt szerezni hanem megoszlanak majd a találatok, ami jobban is fekszik Nagelsmann rendszerének. Kritika is volt, hogy nem tudja eléggé Lewát kiszolgáltatni a taktikájával (bár a számok nem ezt mutatták), de sztem vmi olyasmi lesz, mint Lipcsében. Ott sem volt igazi középcsatárja, de attól még jöttek a gólok.
Chupo majd ilyen hailmary megoldás lesz, meg néha bundásban, kupában mikor pihentetünk.
Zirkzee: előző szezonja jól sikerült nagyon (talán Belgiumban), de sztem nemhogy Bayern szint sőt lehet még nem is Bundás közép.
Nagyon mondják Kanet jövőre (akkor jár le a szerződése talán?). Ugye legalább legyen egy bundásligája, mert szép lenne ha bmien trófea nélkül vonulna vissza.
Toto21
sztem is így lesz, hogy szezon előrehaladtával Musiala lesz inkább a kezdő, arra számítok, hogy Müller utolsó releváns szezonja lesz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
én már Musialat tolnám, mert kéne neki a játékidö. Müller kezdene szezon elején, majd Musiala fejezné be már CAM-ban.írtam is asszem pár napja, de ezzel Nagelsmann kiélheti legmocskosabb fantáziáit.Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
Heisman nádor
héten le is nyilatkozta, hogy mostantol nem egy játékos fog 40 gólt szerezni hanem megoszlanak majd a találatok, ami jobban is fekszik Nagelsmann rendszerének. Kritika is volt, hogy nem tudja eléggé Lewát kiszolgáltatni a taktikájával (bár a számok nem ezt mutatták), de sztem vmi olyasmi lesz, mint Lipcsében. Ott sem volt igazi középcsatárja, de attól még jöttek a gólok.
Chupo majd ilyen hailmary megoldás lesz, meg néha bundásban, kupában mikor pihentetünk.
Zirkzee: előző szezonja jól sikerült nagyon (talán Belgiumban), de sztem nemhogy Bayern szint sőt lehet még nem is Bundás közép.
Nagyon mondják Kanet jövőre (akkor jár le a szerződése talán?). Ugye legalább legyen egy bundásligája, mert szép lenne ha bmien trófea nélkül vonulna vissza.
több mint 3 éve
írtam is asszem pár napja, de ezzel Nagelsmann kiélheti legmocskosabb fantáziáit.Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
Heisman nádor
több mint 3 éve
Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Az a szomorú, hogy Hajnal nyelve olyan mélyen van Kubatov seggében, hogy ezt a csávót akkor sem vennék elő, ha semmit nem nyerne a csapat.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊
Pedig az ő pozíciója a legfontosabb.
Idehozta ezt az oroszt, jó sok ojrót kapott érte zsebbe, mindkét oldalról, aztán pár hét után kiderült hogy a csávó egy kókler. Ez a Slovan, ilyen kerettel, iparosokkal, nem egy technikai zsenikkel szarrá videózták a Fradit, lezárták a területeket, beálltak hatra, kontrákra es kész, ennyi volt a recept. És ugyanazt a szart nyomatja az orosz akkor is, amikor gaz van. Illetve cserélni sem tud… Tokit meg ZacEriksont rég padoztatni kellene. Neeem, ő nyomatja őket… es senki es semmi nem szól bele, csinálja csak.
Ha mondjuk egy Zürich vagy Basel vagy Malmö, esetleg Dinamo nyert volna ma, azt mondom benne van, előrébb vannak. De ez a Slovan?
Gyász.
jobbágy#JC6
sztem amúgy annyira nem voltunk rosszak elől, nagyon beállt ez a Slovan, a probléma inkább 1-0 után volt, hogy szerkezetet váltottak és utána azt sem tudtuk mi van.
nekem a legnagyobb bajom Loncarral van. alapból nem értettem behozatalát, aztán össze is hozta az első gólt. 35 méterre a kaputól, háttal van Kucko, szemmel láthatóan nem tud mit kezdeni a labdával nyomásra, vinné hátrébb erre ez a barom felökleli. tipikus nb1es szabálytalanság, semmi értelme nincs. jött is belőle a gól.
több mint 3 éve
aki felcsúttal fmzik az örökös bant kellene, hogy kapjon ebben a topikban 😊Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.mint én a felcsúttal fmben 😀
Coolearie
Löfli
több mint 3 éve
„Sajnos nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy szeretnénk, a futball istene olykor átírja, amit szeretnénk. Öt percen kívül a játékkal elégedett lehetek, ezt mutatják a statisztikák is. Ez a meccs nem jött jól ki, bízunk benne, hogy jövő héten fordul a kocka” – folytatta Csercseszov, aki kérdésre válaszolva külön is beszélt a meccs hajrájáról.nah látjuk a fradi azt játszotta amit az edző elvárt ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Aki azt mondja, hogy legalább a latin légiónál vagy loncarnál (2.5 millióba került tudtommal...) nem találhatna a kinizsi hasznosabb magyar focistákat, az egyszerűen hazudik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mert magyar játékosok egy Csercsaszov edzésen is részt vehetnek! Az már neked smafu? Sőt a magyar kupába nb3 ellen be is állítja őket.Kubatov interjú, kb egy héttel ezelőtti, erős idegzetűeknek 😀Ebbol a fradibol mit profital az orszag labdarugasa, a magyar valogatott?
demokrata.hu/sport/mindig-van-feljebb-553268/
Csak egy röpke kivonat:
Bajnokként nyugodtan kijelenthetem: az ország legjobb fociját a Fradi játssza. Ha mi nem lennénk, a magyar foci sem olyan lenne, amilyen most. Az FTC inspiráló, mindenki hozzánk akar felzárkózni, minket akar legyőzni. A Puskás Akadémiának például az elmúlt években már többször sikerült. Meg lehet nézni: ha a Fradi nem szerepel jól a magyar bajnokságban, akkor a magyar labdarúgó-válogatottnak sem megy annyira. A klub- és a nemzeti érdek tehát nemcsak megfér egymás mellett, össze is függ. Ugyanakkor persze arra is törekednünk kell, hogy legalább egy-két magas színvonalon játszó magyar játékos mindig legyen a csapatunkban.
😀😀
warr_b
Van egy cserekapusunk akinek ha labbal hozza kell erni a labdahoz sirvafakad mindenki, osszt ennyi.
Respekt.
gabokocka
Viccet félretéve, sajnos a Fradi egy játékostemető lett a magyar játékosoknak.
És persze, még válogatott Botka, meg Sigér, de ha nem játszanak a klubcsapatukban, mire fel hívná őket Rossi (jogosan)
több mint 3 éve
Kubatov interjú, kb egy héttel ezelőtti, erős idegzetűeknek 😀Ebbol a fradibol mit profital az orszag labdarugasa, a magyar valogatott?
demokrata.hu/sport/mindig-van-feljebb-553268/
Csak egy röpke kivonat:
Bajnokként nyugodtan kijelenthetem: az ország legjobb fociját a Fradi játssza. Ha mi nem lennénk, a magyar foci sem olyan lenne, amilyen most. Az FTC inspiráló, mindenki hozzánk akar felzárkózni, minket akar legyőzni. A Puskás Akadémiának például az elmúlt években már többször sikerült. Meg lehet nézni: ha a Fradi nem szerepel jól a magyar bajnokságban, akkor a magyar labdarúgó-válogatottnak sem megy annyira. A klub- és a nemzeti érdek tehát nemcsak megfér egymás mellett, össze is függ. Ugyanakkor persze arra is törekednünk kell, hogy legalább egy-két magas színvonalon játszó magyar játékos mindig legyen a csapatunkban.
😀😀
warr_b
Van egy cserekapusunk akinek ha labbal hozza kell erni a labdahoz sirvafakad mindenki, osszt ennyi.
Respekt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kubatov interjú, kb egy héttel ezelőtti, erős idegzetűeknek 😀demokrata.hu/sport/mindig-van-feljebb-553268/
Csak egy röpke kivonat:
😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.mint én a felcsúttal fmben 😀
Coolearie

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Tobbeves sztorik vannak errol, hogy eleg sokszor az elso sorban enekelgetett meg orvendett az oltozoben, amikor a szlovak csapattarsak epp a magyarokat fikaztak, egy DAC elleni meccs utan fel is vettek videora, ahogy valaki magyarellenes dolgokat uvoltozik, o meg szinten vihogva ugral es enekel az unneplo tarsakkal ra.Amugy ez a h david szidja magyarokat az oltozoben ez honnan van?Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.Erdekes egyebkent az urban legend, hogy ugye Csercseszov erkezesekor tele volt minden azzal, hogy na, majd az orosz mentalitast idehozza es vert fog pisalni mindenki, kozben nekem sanda gyanum, hogy Csercseszov a legkisebb mertekig sem eri el Rebrov szintjet kemenysegben, a jatekosok pedig feleannyira ha fegyelmezettek es ertik a dolguk, tudjak, hogy mit is kellene csinalniuk.
Toto21
Az ugye nem titok, hogy Rebrovnal minden jatekosnak egyesevel meg volt mondva, mikor, mit es hogyan kell csinalnia, mikor hogyan helyezkedjen. Stogernel peldaul semmi ilyesmi nem volt, ezert is vesztek el nehanyan teljesen, mert nem tudtak, mi a dolguk. Csercseszov valahol a koztes reszen lehet, de szvsz korantsem annyira kemeny, mint az ukran volt, es egyebkent ez jo par focista jatekan meg is latszik, akik sokkal hatekonyabbak, ha le van fixalva reszletesen a szerepkoruk.
Stez
YoungZeeZee
De szemelyesen nem ismerem Holmant, a Fradistak peldaul szeretik es vedik, mert hogy oriasi FTC-fan (ott is jatszott ugyebar anno), szoval en is azokra hagyatkozom, amiket hallok/latok, ugyhogy en nem vadolom magyarellenesseggel es tarsaival. Csak arra celoztam, hogy azert eleg ketes hire van neki.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 542
Amugy ez a h david szidja magyarokat az oltozoben ez honnan van?Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.Erdekes egyebkent az urban legend, hogy ugye Csercseszov erkezesekor tele volt minden azzal, hogy na, majd az orosz mentalitast idehozza es vert fog pisalni mindenki, kozben nekem sanda gyanum, hogy Csercseszov a legkisebb mertekig sem eri el Rebrov szintjet kemenysegben, a jatekosok pedig feleannyira ha fegyelmezettek es ertik a dolguk, tudjak, hogy mit is kellene csinalniuk.
Toto21
Az ugye nem titok, hogy Rebrovnal minden jatekosnak egyesevel meg volt mondva, mikor, mit es hogyan kell csinalnia, mikor hogyan helyezkedjen. Stogernel peldaul semmi ilyesmi nem volt, ezert is vesztek el nehanyan teljesen, mert nem tudtak, mi a dolguk. Csercseszov valahol a koztes reszen lehet, de szvsz korantsem annyira kemeny, mint az ukran volt, es egyebkent ez jo par focista jatekan meg is latszik, akik sokkal hatekonyabbak, ha le van fixalva reszletesen a szerepkoruk.
Stez
több mint 3 éve
"Elképesztően balszerencsés Fradi-vereség" from origo 😊Ez sokminden volt csak balszerencsés nem.
NB2
Első góljuknál amatőr hiba hogy beívelték a fradi játékos mögé, ez kb az első amit meg kell akadályozni, a második góljuk meg szétesett középpálya elleni szép akció jól elcsavart góllal.
Mindkettő elkerülhető lett volna simán, de hát origo, én nem is értem minek néztek egyáltalán rá.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.Erdekes egyebkent az urban legend, hogy ugye Csercseszov erkezesekor tele volt minden azzal, hogy na, majd az orosz mentalitast idehozza es vert fog pisalni mindenki, kozben nekem sanda gyanum, hogy Csercseszov a legkisebb mertekig sem eri el Rebrov szintjet kemenysegben, a jatekosok pedig feleannyira ha fegyelmezettek es ertik a dolguk, tudjak, hogy mit is kellene csinalniuk.
Toto21
több mint 3 éve
"Elképesztően balszerencsés Fradi-vereség" from origo 😊
több mint 3 éve
Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.
több mint 3 éve
Lehet nem a megfelelő jelző rá, de ez gáz ami tegnap volt.Meglátjuk, én még nem írnám le a fradit, a csalódást keltő játék ellenére sem. Ha az első 4esből 3an jól játszanak berámolnak 3at simán ennek a slovannak. A mai meccs nem bírta el azt hogy senki se nyújtson jó teljesítményt, de így is megvolt a vezetés csak az orosz azt hitte a 70. helyett hogy már a 90. perc van és lehozta Laidunit amitől teljesen megcsúszott a középpálya (látszik mi lesz ha eladjuk...).
Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.
Coolearie
Ha felszívják magukat innen is meglehet, csak az előzetes 60-40 arány ide eltolódott 25-75re oda. Nem lehetetlen, de a lötyögés meg tétovázás nem fér bele. Kár hogy Mmaee nem lesz még bevethető érdemben, ő azért hiányzik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal