Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Legalább a hajnal-REBROV csatát nem kell magyarázni tovább
több mint 3 éve
A végén legalább sikerült megduplázni a pályán levő magyarok számát. A holdrol is latszott.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Tartok tőle ezt a párharcot odakint meg nem fordítjuk.....Bármi lehet, ez a Slovan is egy rakás tőzegáfonya.
dande2
több mint 3 éve
Ki gondolta volna....www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=944Screenshot_2022_07_20_.png
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Lecserélődött a két keret 30 év alatt lehet az a gond.Nem olvastak Népsportotvazze pont a szlovákok ellen, sok hülye idegenlégióssal mit vártunk, nem érezték át...Csak ezen múlt valszeg hogy nem érezték át! 😀
NB2
Toca
Willie Parker
több mint 3 éve
Csercseszov szenzációsan nyúlt bele a meccsbe a cseréivel... Ezeket Pozsonyban sem verjük, szóval ideje az arcból picit visszavenni...

több mint 3 éve
Még több pénzt és idegent a fradiba10 percet és 2 szlovák gólt láttam, az alapján egyértelmű, hogy ideje Dibuszt lecserélni egy Azpiquelita vagy Dragic nevű, három éve Katarban levezető hálóőrre
ThundersNFL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem olvastak Népsportotvazze pont a szlovákok ellen, sok hülye idegenlégióssal mit vártunk, nem érezték át...Csak ezen múlt valszeg hogy nem érezték át! 😀
NB2
Toca
több mint 3 éve
Ezt hol írta?"Továbbra is problémás az ellenfél térfelén való játék. Wingo túlságosan mélyen helyezkedik, ami a belső területeken Slovan-területfölényt eredményez. Magasabb helyezkedés kell mindkét oldalon, hogy belül több hely legyen Nguenéknek" – értékelt Militár Iván, aki egy képpel is illusztrálta véleményét.Nem igazán, egy középszar BL-döntő színvonalát idézi inkább a meccs, a tét rányomja a bélyegét az összecsapásra és hasonló közhelyekkel lehetne még jönni.Fos ez.Nem látom a meccset, túl sok vért ittak a srácok?!
vpi
r.baggio
Kampman
Negritis, a vajda
Köszi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
vazze pont a szlovákok ellen, sok hülye idegenlégióssal mit vártunk, nem érezték át...Csak ezen múlt valszeg hogy nem érezték át! 😀
NB2
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok Cservseszovnak mi volt az elképzelése Loncar bevserelesevel majd Laiduni lecserélésével aki sztem a legjobb játékos voltErre a felvételek tanúsága szerint Laiduni is kíváncsi
Nemzetes és vitézlő csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Csercseszov egy kókler
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
vazze pont a szlovákok ellen, sok hülye idegenlégióssal mit vártunk, nem érezték át...Erre mekkora volt az odds? 1,001?
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Most pedig gyorsan kapcsolják le a VILLANYT!
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok Cservseszovnak mi volt az elképzelése Loncar bevserelesevel majd Laiduni lecserélésével aki sztem a legjobb játékos volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Főleg semleges nézőkre gondoltam. Elvileg az NB1-nek máig jobb a nézettsége mint egy PL-nek, sokszor hallottam már, mindig mosolygok mondjuk rajta. A lényeg hogy ennek a nézettségnek a nagy részét nem feltétlen az adott csapat fanatikusai teszik ki.Most erre írjam hogy divatszurkolók? 😏🤔? Ha egyszer megszerettem vkit akkor is szeretem ha nem èpp ideális így döntöttem ès kèsz. Legfeljebb szenvedek tőle de ez van 🤪😛Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)Ilyen nyomorèk gólt kapni.......Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
dande2
r.baggio
esanders10
dande2
több mint 3 éve
vazze pont a szlovákok ellen, sok hülye idegenlégióssal mit vártunk, nem érezték át...
több mint 3 éve
Tartok tőle ezt a párharcot odakint meg nem fordítjuk.....
több mint 3 éve
Még több pénzt és idegent a fradiba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Utolsó normális csapat az Iron Maiden volt a Groupamában.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kubatov úgyis kupatavaszt akar. A konfetti ligából talán könnyebb lesz.Jó de jobb lett volna azután h vissza szerezzük a három falut Pozsony mellől
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ezek az 1,40-es oddsok nem kicsit voltak optimisták a fradira :/
több mint 3 éve
Most erre írjam hogy divatszurkolók? 😏🤔? Ha egyszer megszerettem vkit akkor is szeretem ha nem èpp ideális így döntöttem ès kèsz. Legfeljebb szenvedek tőle de ez van 🤪😛Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)Ilyen nyomorèk gólt kapni.......Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
dande2
r.baggio
esanders10
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 542
hasonlo mikor az nfl utan hfl neztem a multkor?Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)Ilyen nyomorèk gólt kapni.......Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
dande2
r.baggio
esanders10