Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
dawyd728 4 167
Nem tudom mi az FO terve, de ez az Abraham, Zaniolo, Pellegrini, Dybala 4-es egyik tagja sem védekezik kielégítő módon. Már 3 egyszeri játszatása is komoly terhet okoz a többi 7 számára. Az, h a 4 közül egy pados legyen mindig, kb öngyilkosság. Így meg Zaniolo eladása nagyon valószínű. Dybala in, Zaniolo out amit a térdsérülései ellenére sem érzek előrelépésnek. Dybala egy Pastore útját járó argentin. Vagy 1 év múlva akar dobbantani, vagy 3 év múlva mi fogunk örülni, h lejárt a szerződése. Remélem bőven 50 felett sikerül Zaniolon túladni, különben oldalazunk idén is.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Gabriel eligazolásán meglepődnék, inkább ügynöki kavarásnak érzem, perpill 65000 a heti fizuja, emelésről tárgyalnak a klubbal.
Nekem fura is volna ha eladnánk, mert akkor lyuk lenne LCB-ben.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 211 — LIGHTS OUT!
juvénál vajon mi lehet koncepció?
De Ligt nagy csalódás volt az ajaxos évek után, ennyiért el kell engedni egy védőt, de ki lesz a pótlék? Remélem Gleison Bremer. Chiellni és De Ligt out, Demiral nem jön vissza. Rugani gyenge. Bonucci öreg.
vkp is kéne. kapus is. ez egyenlőre dobogó alsó foka a serie a-ban

elől azért a Vlahovic - Chiesa - Di Maria trió világviszonylatban elit.
braxa88
Tippre és pletykákra alapozva (Demiral már Atalanta játékos szerencsére):
ha az Inter ma nem zárja le a Bremer dolgot, akkor szép csata lesz érte, más esetben a Fior-os Milenkovic jön (15 misis kivásárlási ár) és idő kérdése h 50 misit kiadjanak Zaniolo-ért a szerencsétlenek...
Vkp nem jön, mert sok a kp még és Allegri úgyis Locatellit fogja ott játszatni, vagy Zakariat kipróbálja.
Beki
tényleg Zakaria. na őt elfejtettem
braxa88
Ahogy az előző szezonban játszott azt én is szeretném elfelejteni. Ráadásul nem 6ost játszott a Juvében. Egy fokkal támadóbb szerepkörben játszatta Allegri.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 211 — LIGHTS OUT!
De Ligt nagy csalódás volt az ajaxos évek után, ennyiért el kell engedni egy védőt, de ki lesz a pótlék? Remélem Gleison Bremer. Chiellni és De Ligt out, Demiral nem jön vissza. Rugani gyenge. Bonucci öreg.

braxa88
2 fő célpont középhátvéd posztra perpillanat Gabriel Magalhaes. Itt állítólag nem állnak messze a felek egymástól. A másik pedig Pau Torres, amit nem látok, hogy hogyan.

több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

braxa88
ha az Inter ma nem zárja le a Bremer dolgot, akkor szép csata lesz érte, más esetben a Fior-os Milenkovic jön (15 misis kivásárlási ár) és idő kérdése h 50 misit kiadjanak Zaniolo-ért a szerencsétlenek...
Vkp nem jön, mert sok a kp még és Allegri úgyis Locatellit fogja ott játszatni, vagy Zakariat kipróbálja.
Beki
tényleg Zakaria. na őt elfejtettem
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

braxa88
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Dybala -> AS Roma - Romano
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 968 — Lucas Scott
közben állítólag De Ligt is érkezik a Juveból 70 milla + bonusokért. elég all int tolunk a következő szezonra. Lewa távoztával 3-5-2 lesz a formáció úgy, hogy Gnabry és Mané lesz a két ék. meglátjuk ...

btw Lewa transfer: állítólag így néz ki: alap díj 45 misi + 5 misi ha BLt nyernek (nem fognak) + 10 misi ha Lewa kitölt egy évet a Barcában ÉS ha a Bayern nem veri nagy dobra ezt a plusz 10 misit. elég fura kitétel ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

Sírok gecc Pep talker. 😀😀😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 474 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/15/kizarva-maradnak-az-orosz-futballcsapatok-minden-versenysorozatbol/#

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
érdekes ez a Barcelona szituáció, mondjuk engem mint Mu szurkolót ebből az egészből csak az foglalkoztat, hogy mi lesz Frankie De Jong sorsa, ha jól tudom július 30-ig kell beférni a csapatnak a La Liga fizetési sapkája alá. Csapatok megegyeztek, de itt a fizetéseken vannak bökkenők főleg úgy hogy igazoltak 4 új játékost is, nem irigylem azért a srácot. Igazi nyári átigazolási saga ez már 😕
manuszka86
De Jong azt mondta, marad ha kell, szeret ott játszani. (Sztem rosszul használják, ezért nem csillog, de neki ezzel semmi gondja.)
Másik oldalról a Pool letojta az utóbbi meccset, ahol Fred játszotta a visszalépõ hatost, ami Frankiet naggyá tette ten Hag rencerében. Jó volt, de nem volt ugyanaz.
Meglátjuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Akkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....
dande2
Bennem csak két kérdés vetődik fel:
1. Mi szükség van rá?
2. MIből és hogyan tudták leigazolni?
Ez a két kérdés vonatkozik Rafinha-ra is...
Sinisa
A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsába
KeyG
Durván 600 millióhoz jutott a csapat a tv-s jogok eladásából és még a mezek stb 49,9%-nak az értékesítése is tervben van, a Spotifyról nem is beszélve. Játékost sikerült igazolni mert így már megfelel a fair playnek, de beregisztrálni még nem tudják amíg a bértömeg nem felel meg az FFP-nek. Az azt csinál amit akar kommentedre meg annyit hogy az összes nagy csapat adósságot halmoz adósság hátán. A Valencia szintű csapatok nem jutnak extra bevételhez így el kell adniuk a legjobbjaikat, majd ezek után is a kevés bevétel miatt állandó a mínusz. Maradjunk a nagy csapatok közül a Barcanal, akik akármikor találnak milliós befektetőket, a kicsikre sajnos nem igaz. Nem az számít hogy adóssága van valakinek(pedig kellene, de akkor nem sok topcsapat indulhatna), az adott évet nem lehet mínuszban zárni tudomásom szerint, hiába a nagy adósság plusszal zárja ezekkel a szerződésekkel a FCB az évet, így lehet igazolni. Bonyolult de valahogy így van. A Barcara most jobban ki van hegyezve a téma mert még szarabbul állnak/álltak mint a többiek, a Barca utálatodat egy kis utána olvasással lehet értékelni pártatlanul is.
playmaker90
 www.statista.com/statistics/764962/budget-equipment-from-football-from-the-league-in-spain-2015-2016/

Ez a tavaly év fizetési limitjét mutatja, hisz én arról beszéltem attól függetlenül, nem hiszem, hogy olyan jó a Barca jelenlegi pénzügyi helyzete.
Számomra nagy öröm, hogy eladták magukat évtizedekre, hogy most versenyképesek legyenek.
Egyébként Florentino Perez céljai között nincs a gyenge Barca, mert azáltal a bajnokság gyengül és a Real is, viszont tavaly csaltak.

Az igaz, hogy bármikor talál befektetőt míg egy Valencia nem.
KeyG
25%-os tvs jogdíjakkal nem adtak el semmit, az 50%-os mez és egyéb szuvenírek egy része amúgy sem a csapathoz kerül hanem a mezgyártóhoz stb. Hogy kilábalj a szarból versenyképesnek kell lenni, egy jó szezon és a jogokat elkezdik visszavásárolni
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 546 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
Jaj mert az összes többit nem....hagyjuk már, max a nèmet csapatok, a nagyok közül, akikről az lehet feltételezni korrektül csinálják (mínusz Bayern 🤪😉🙂)

Egyébként èn sem èrtem mièrt kellettek, főleg Lewa de nem èn döntök....(lehet nem is Xavi)
dande2
Nézd már meg a Bayern fő könyvet. Mikor volt az h ezer milliárdos tartozás? Meg h baszki vidalert még tartozik a barca aki nem is ebben az évtizedben igazolt el???

Bayern ugyanazoknak a szabályoknak megfelel mint a többi nemet csapat.
Nemzetes és vitézlő csebi
Tudtam hogy nem tudok elèg smileyt rakni, hogy èrezd csak zrika volt (mert muszáj 🤪) Pontosan tudom, hogy ha valahol, akkor a nèmeteknèl nincs gond ☺️☺️☺️☺️ peace
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 136
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
Durván 600 millióhoz jutott a csapat a tv-s jogok eladásából és még a mezek stb 49,9%-nak az értékesítése is tervben van, a Spotifyról nem is beszélve. Játékost sikerült igazolni mert így már megfelel a fair playnek, de beregisztrálni még nem tudják amíg a bértömeg nem felel meg az FFP-nek. Az azt csinál amit akar kommentedre meg annyit hogy az összes nagy csapat adósságot halmoz adósság hátán. A Valencia szintű csapatok nem jutnak extra bevételhez így el kell adniuk a legjobbjaikat, majd ezek után is a kevés bevétel miatt állandó a mínusz. Maradjunk a nagy csapatok közül a Barcanal, akik akármikor találnak milliós befektetőket, a kicsikre sajnos nem igaz. Nem az számít hogy adóssága van valakinek(pedig kellene, de akkor nem sok topcsapat indulhatna), az adott évet nem lehet mínuszban zárni tudomásom szerint, hiába a nagy adósság plusszal zárja ezekkel a szerződésekkel a FCB az évet, így lehet igazolni. Bonyolult de valahogy így van. A Barcara most jobban ki van hegyezve a téma mert még szarabbul állnak/álltak mint a többiek, a Barca utálatodat egy kis utána olvasással lehet értékelni pártatlanul is.
playmaker90
 www.statista.com/statistics/764962/budget-equipment-from-football-from-the-league-in-spain-2015-2016/

Ez a tavaly év fizetési limitjét mutatja, hisz én arról beszéltem attól függetlenül, nem hiszem, hogy olyan jó a Barca jelenlegi pénzügyi helyzete.
Számomra nagy öröm, hogy eladták magukat évtizedekre, hogy most versenyképesek legyenek.
Egyébként Florentino Perez céljai között nincs a gyenge Barca, mert azáltal a bajnokság gyengül és a Real is, viszont tavaly csaltak.

Az igaz, hogy bármikor talál befektetőt míg egy Valencia nem.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 968 — Lucas Scott
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
Jaj mert az összes többit nem....hagyjuk már, max a nèmet csapatok, a nagyok közül, akikről az lehet feltételezni korrektül csinálják (mínusz Bayern 🤪😉🙂)

Egyébként èn sem èrtem mièrt kellettek, főleg Lewa de nem èn döntök....(lehet nem is Xavi)
dande2
Nézd már meg a Bayern fő könyvet. Mikor volt az h ezer milliárdos tartozás? Meg h baszki vidalert még tartozik a barca aki nem is ebben az évtizedben igazolt el???

Bayern ugyanazoknak a szabályoknak megfelel mint a többi nemet csapat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
érdekes ez a Barcelona szituáció, mondjuk engem mint Mu szurkolót ebből az egészből csak az foglalkoztat, hogy mi lesz Frankie De Jong sorsa, ha jól tudom július 30-ig kell beférni a csapatnak a La Liga fizetési sapkája alá. Csapatok megegyeztek, de itt a fizetéseken vannak bökkenők főleg úgy hogy igazoltak 4 új játékost is, nem irigylem azért a srácot. Igazi nyári átigazolási saga ez már 😕

több mint 3 éve
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
na. indul a Bundesz Cváj, csapatai között a Jagermeister FC-vel, a Jack Daniels FC-vel, a Jack Daniels FC-vel... hát sajnos a Löwenbrau FC nem jutott fel.
és időutazással indít a liga, 'Lautern-Hannover így nyitásnak, ez a kétezres évek elején bundesz egyes meccsnek számított...
slowmotion
Igen. Ha nem is sok, d végre ismét megindul a fodball szezon.
Már vártam. 😀
Coolearie
Tudom, hogy direkt volt, de ezt így látni, leírva... Fájdalmas! 😉🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
na. indul a Bundesz Cváj, csapatai között a Jagermeister FC-vel, a Jack Daniels FC-vel, a Jack Daniels FC-vel... hát sajnos a Löwenbrau FC nem jutott fel.
és időutazással indít a liga, 'Lautern-Hannover így nyitásnak, ez a kétezres évek elején bundesz egyes meccsnek számított...
slowmotion
Igen. Ha nem is sok, d végre ismét megindul a fodball szezon.
Már vártam. 😀
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 136
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG

dande2
A spanyol szövetség adta ki, hogy a Barca olyan mínuszos, mint ide hawaii és max 99 millió eurót költhet játékos fizetésekre tavaly.

A Valencia fel is lázadt, hogy a pénzügyi fair play csak rájuk vonatkozik? A Real fizetésekre 500 milliót költhetett.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 546 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 228
Ezeket találtam hirtelen:

www.ft.com/content/8b20ac2d-d1de-4fe1-a7b9-8bf3e89c53cf

https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0709%2Fr1034498_1296x729_16-9.jpg
Barcelona finances, explained: Can the club really sign players while chasing more stars this summer?
Barcelona are €1.3 billion in debt, but are still talking about signing major stars like Robert Lewandowski while unveiling new players. How?

barcabuzz.com/2022/07/whats-true-and-whats-not-about-the-fc-barcelona-financial-status