Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
dawyd728
4 167
Nem tudom mi az FO terve, de ez az Abraham, Zaniolo, Pellegrini, Dybala 4-es egyik tagja sem védekezik kielégítő módon. Már 3 egyszeri játszatása is komoly terhet okoz a többi 7 számára. Az, h a 4 közül egy pados legyen mindig, kb öngyilkosság. Így meg Zaniolo eladása nagyon valószínű. Dybala in, Zaniolo out amit a térdsérülései ellenére sem érzek előrelépésnek. Dybala egy Pastore útját járó argentin. Vagy 1 év múlva akar dobbantani, vagy 3 év múlva mi fogunk örülni, h lejárt a szerződése. Remélem bőven 50 felett sikerül Zaniolon túladni, különben oldalazunk idén is.
több mint 3 éve
Gabriel eligazolásán meglepődnék, inkább ügynöki kavarásnak érzem, perpill 65000 a heti fizuja, emelésről tárgyalnak a klubbal.Nekem fura is volna ha eladnánk, mert akkor lyuk lenne LCB-ben.
több mint 3 éve
Ahogy az előző szezonban játszott azt én is szeretném elfelejteni. Ráadásul nem 6ost játszott a Juvében. Egy fokkal támadóbb szerepkörben játszatta Allegri.tényleg Zakaria. na őt elfejtettemjuvénál vajon mi lehet koncepció?Tippre és pletykákra alapozva (Demiral már Atalanta játékos szerencsére):
De Ligt nagy csalódás volt az ajaxos évek után, ennyiért el kell engedni egy védőt, de ki lesz a pótlék? Remélem Gleison Bremer. Chiellni és De Ligt out, Demiral nem jön vissza. Rugani gyenge. Bonucci öreg.
vkp is kéne. kapus is. ez egyenlőre dobogó alsó foka a serie a-ban
elől azért a Vlahovic - Chiesa - Di Maria trió világviszonylatban elit.
braxa88
ha az Inter ma nem zárja le a Bremer dolgot, akkor szép csata lesz érte, más esetben a Fior-os Milenkovic jön (15 misis kivásárlási ár) és idő kérdése h 50 misit kiadjanak Zaniolo-ért a szerencsétlenek...
Vkp nem jön, mert sok a kp még és Allegri úgyis Locatellit fogja ott játszatni, vagy Zakariat kipróbálja.
Beki
braxa88
több mint 3 éve
juvénál vajon mi lehet koncepció?2 fő célpont középhátvéd posztra perpillanat Gabriel Magalhaes. Itt állítólag nem állnak messze a felek egymástól. A másik pedig Pau Torres, amit nem látok, hogy hogyan.
De Ligt nagy csalódás volt az ajaxos évek után, ennyiért el kell engedni egy védőt, de ki lesz a pótlék? Remélem Gleison Bremer. Chiellni és De Ligt out, Demiral nem jön vissza. Rugani gyenge. Bonucci öreg.
braxa88
több mint 3 éve
tényleg Zakaria. na őt elfejtettemjuvénál vajon mi lehet koncepció?Tippre és pletykákra alapozva (Demiral már Atalanta játékos szerencsére):
braxa88
ha az Inter ma nem zárja le a Bremer dolgot, akkor szép csata lesz érte, más esetben a Fior-os Milenkovic jön (15 misis kivásárlási ár) és idő kérdése h 50 misit kiadjanak Zaniolo-ért a szerencsétlenek...
Vkp nem jön, mert sok a kp még és Allegri úgyis Locatellit fogja ott játszatni, vagy Zakariat kipróbálja.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
juvénál vajon mi lehet koncepció?Tippre és pletykákra alapozva (Demiral már Atalanta játékos szerencsére):
braxa88
több mint 3 éve
juvénál vajon mi lehet koncepció?De Ligt nagy csalódás volt az ajaxos évek után, ennyiért el kell engedni egy védőt, de ki lesz a pótlék? Remélem Gleison Bremer. Chiellni és De Ligt out, Demiral nem jön vissza. Rugani gyenge. Bonucci öreg.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Dybala -> AS Roma - Romano
több mint 3 éve
közben állítólag De Ligt is érkezik a Juveból 70 milla + bonusokért. elég all int tolunk a következő szezonra. Lewa távoztával 3-5-2 lesz a formáció úgy, hogy Gnabry és Mané lesz a két ék. meglátjuk ...btw Lewa transfer: állítólag így néz ki: alap díj 45 misi + 5 misi ha BLt nyernek (nem fognak) + 10 misi ha Lewa kitölt egy évet a Barcában ÉS ha a Bayern nem veri nagy dobra ezt a plusz 10 misit. elég fura kitétel ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
"You have a fabulously symmetrical face!"
— Manchester City (@ManCity) July 17, 2022
Who better to wave us off on our pre-season tour than the President of the Greeters Guild?! 😅😂@milocomedy | #ManCity pic.twitter.com/nqLFo6ATRU
Sírok gecc Pep talker. 😀😀😀
több mint 3 éve
Cologne players wore a bodycam during their friendly against Milan.
— B/R Football (@brfootball) July 17, 2022
That first person view 🤯
(via @fckoelnpic.twitter.com/brWR9JY7D6
több mint 3 éve
m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/15/kizarva-maradnak-az-orosz-futballcsapatok-minden-versenysorozatbol/#

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
érdekes ez a Barcelona szituáció, mondjuk engem mint Mu szurkolót ebből az egészből csak az foglalkoztat, hogy mi lesz Frankie De Jong sorsa, ha jól tudom július 30-ig kell beférni a csapatnak a La Liga fizetési sapkája alá. Csapatok megegyeztek, de itt a fizetéseken vannak bökkenők főleg úgy hogy igazoltak 4 új játékost is, nem irigylem azért a srácot. Igazi nyári átigazolási saga ez már 😕De Jong azt mondta, marad ha kell, szeret ott játszani. (Sztem rosszul használják, ezért nem csillog, de neki ezzel semmi gondja.)
manuszka86
Másik oldalról a Pool letojta az utóbbi meccset, ahol Fred játszotta a visszalépõ hatost, ami Frankiet naggyá tette ten Hag rencerében. Jó volt, de nem volt ugyanaz.
Meglátjuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
25%-os tvs jogdíjakkal nem adtak el semmit, az 50%-os mez és egyéb szuvenírek egy része amúgy sem a csapathoz kerül hanem a mezgyártóhoz stb. Hogy kilábalj a szarból versenyképesnek kell lenni, egy jó szezon és a jogokat elkezdik visszavásárolniwww.statista.com/statistics/764962/budget-equipment-from-football-from-the-league-in-spain-2015-2016/Durván 600 millióhoz jutott a csapat a tv-s jogok eladásából és még a mezek stb 49,9%-nak az értékesítése is tervben van, a Spotifyról nem is beszélve. Játékost sikerült igazolni mert így már megfelel a fair playnek, de beregisztrálni még nem tudják amíg a bértömeg nem felel meg az FFP-nek. Az azt csinál amit akar kommentedre meg annyit hogy az összes nagy csapat adósságot halmoz adósság hátán. A Valencia szintű csapatok nem jutnak extra bevételhez így el kell adniuk a legjobbjaikat, majd ezek után is a kevés bevétel miatt állandó a mínusz. Maradjunk a nagy csapatok közül a Barcanal, akik akármikor találnak milliós befektetőket, a kicsikre sajnos nem igaz. Nem az számít hogy adóssága van valakinek(pedig kellene, de akkor nem sok topcsapat indulhatna), az adott évet nem lehet mínuszban zárni tudomásom szerint, hiába a nagy adósság plusszal zárja ezekkel a szerződésekkel a FCB az évet, így lehet igazolni. Bonyolult de valahogy így van. A Barcara most jobban ki van hegyezve a téma mert még szarabbul állnak/álltak mint a többiek, a Barca utálatodat egy kis utána olvasással lehet értékelni pártatlanul is.A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
2. MIből és hogyan tudták leigazolni?
Ez a két kérdés vonatkozik Rafinha-ra is...
Sinisa
KeyG
playmaker90
Ez a tavaly év fizetési limitjét mutatja, hisz én arról beszéltem attól függetlenül, nem hiszem, hogy olyan jó a Barca jelenlegi pénzügyi helyzete.
Számomra nagy öröm, hogy eladták magukat évtizedekre, hogy most versenyképesek legyenek.
Egyébként Florentino Perez céljai között nincs a gyenge Barca, mert azáltal a bajnokság gyengül és a Real is, viszont tavaly csaltak.
Az igaz, hogy bármikor talál befektetőt míg egy Valencia nem.
KeyG
több mint 3 éve
Tudtam hogy nem tudok elèg smileyt rakni, hogy èrezd csak zrika volt (mert muszáj 🤪) Pontosan tudom, hogy ha valahol, akkor a nèmeteknèl nincs gond ☺️☺️☺️☺️ peaceNézd már meg a Bayern fő könyvet. Mikor volt az h ezer milliárdos tartozás? Meg h baszki vidalert még tartozik a barca aki nem is ebben az évtizedben igazolt el???Jaj mert az összes többit nem....hagyjuk már, max a nèmet csapatok, a nagyok közül, akikről az lehet feltételezni korrektül csinálják (mínusz Bayern 🤪😉🙂)A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
Egyébként èn sem èrtem mièrt kellettek, főleg Lewa de nem èn döntök....(lehet nem is Xavi)
dande2
Bayern ugyanazoknak a szabályoknak megfelel mint a többi nemet csapat.
Nemzetes és vitézlő csebi
több mint 3 éve
www.statista.com/statistics/764962/budget-equipment-from-football-from-the-league-in-spain-2015-2016/Durván 600 millióhoz jutott a csapat a tv-s jogok eladásából és még a mezek stb 49,9%-nak az értékesítése is tervben van, a Spotifyról nem is beszélve. Játékost sikerült igazolni mert így már megfelel a fair playnek, de beregisztrálni még nem tudják amíg a bértömeg nem felel meg az FFP-nek. Az azt csinál amit akar kommentedre meg annyit hogy az összes nagy csapat adósságot halmoz adósság hátán. A Valencia szintű csapatok nem jutnak extra bevételhez így el kell adniuk a legjobbjaikat, majd ezek után is a kevés bevétel miatt állandó a mínusz. Maradjunk a nagy csapatok közül a Barcanal, akik akármikor találnak milliós befektetőket, a kicsikre sajnos nem igaz. Nem az számít hogy adóssága van valakinek(pedig kellene, de akkor nem sok topcsapat indulhatna), az adott évet nem lehet mínuszban zárni tudomásom szerint, hiába a nagy adósság plusszal zárja ezekkel a szerződésekkel a FCB az évet, így lehet igazolni. Bonyolult de valahogy így van. A Barcara most jobban ki van hegyezve a téma mert még szarabbul állnak/álltak mint a többiek, a Barca utálatodat egy kis utána olvasással lehet értékelni pártatlanul is.A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
playmaker90
Ez a tavaly év fizetési limitjét mutatja, hisz én arról beszéltem attól függetlenül, nem hiszem, hogy olyan jó a Barca jelenlegi pénzügyi helyzete.
Számomra nagy öröm, hogy eladták magukat évtizedekre, hogy most versenyképesek legyenek.
Egyébként Florentino Perez céljai között nincs a gyenge Barca, mert azáltal a bajnokság gyengül és a Real is, viszont tavaly csaltak.
Az igaz, hogy bármikor talál befektetőt míg egy Valencia nem.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nézd már meg a Bayern fő könyvet. Mikor volt az h ezer milliárdos tartozás? Meg h baszki vidalert még tartozik a barca aki nem is ebben az évtizedben igazolt el???Jaj mert az összes többit nem....hagyjuk már, max a nèmet csapatok, a nagyok közül, akikről az lehet feltételezni korrektül csinálják (mínusz Bayern 🤪😉🙂)A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
Egyébként èn sem èrtem mièrt kellettek, főleg Lewa de nem èn döntök....(lehet nem is Xavi)
dande2
Bayern ugyanazoknak a szabályoknak megfelel mint a többi nemet csapat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
érdekes ez a Barcelona szituáció, mondjuk engem mint Mu szurkolót ebből az egészből csak az foglalkoztat, hogy mi lesz Frankie De Jong sorsa, ha jól tudom július 30-ig kell beférni a csapatnak a La Liga fizetési sapkája alá. Csapatok megegyeztek, de itt a fizetéseken vannak bökkenők főleg úgy hogy igazoltak 4 új játékost is, nem irigylem azért a srácot. Igazi nyári átigazolási saga ez már 😕
több mint 3 éve
👀 A young Zinchenko in an Arsenal shirt. #afc pic.twitter.com/fmF6G7bbhA
— DailyAFC (@DailyAFC) July 16, 2022
több mint 3 éve
Tudom, hogy direkt volt, de ezt így látni, leírva... Fájdalmas! 😉🤣na. indul a Bundesz Cváj, csapatai között a Jagermeister FC-vel, a Jack Daniels FC-vel, a Jack Daniels FC-vel... hát sajnos a Löwenbrau FC nem jutott fel.Igen. Ha nem is sok, d végre ismét megindul a fodball szezon.
és időutazással indít a liga, 'Lautern-Hannover így nyitásnak, ez a kétezres évek elején bundesz egyes meccsnek számított...
slowmotion
Már vártam. 😀
Coolearie

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Durván 600 millióhoz jutott a csapat a tv-s jogok eladásából és még a mezek stb 49,9%-nak az értékesítése is tervben van, a Spotifyról nem is beszélve. Játékost sikerült igazolni mert így már megfelel a fair playnek, de beregisztrálni még nem tudják amíg a bértömeg nem felel meg az FFP-nek. Az azt csinál amit akar kommentedre meg annyit hogy az összes nagy csapat adósságot halmoz adósság hátán. A Valencia szintű csapatok nem jutnak extra bevételhez így el kell adniuk a legjobbjaikat, majd ezek után is a kevés bevétel miatt állandó a mínusz. Maradjunk a nagy csapatok közül a Barcanal, akik akármikor találnak milliós befektetőket, a kicsikre sajnos nem igaz. Nem az számít hogy adóssága van valakinek(pedig kellene, de akkor nem sok topcsapat indulhatna), az adott évet nem lehet mínuszban zárni tudomásom szerint, hiába a nagy adósság plusszal zárja ezekkel a szerződésekkel a FCB az évet, így lehet igazolni. Bonyolult de valahogy így van. A Barcara most jobban ki van hegyezve a téma mert még szarabbul állnak/álltak mint a többiek, a Barca utálatodat egy kis utána olvasással lehet értékelni pártatlanul is.A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
több mint 3 éve
na. indul a Bundesz Cváj, csapatai között a Jagermeister FC-vel, a Jack Daniels FC-vel, a Jack Daniels FC-vel... hát sajnos a Löwenbrau FC nem jutott fel.Igen. Ha nem is sok, d végre ismét megindul a fodball szezon.
és időutazással indít a liga, 'Lautern-Hannover így nyitásnak, ez a kétezres évek elején bundesz egyes meccsnek számított...
slowmotion
Már vártam. 😀
több mint 3 éve
A spanyol szövetség adta ki, hogy a Barca olyan mínuszos, mint ide hawaii és max 99 millió eurót költhet játékos fizetésekre tavaly.Jaj mert az összes többit nem....hagyjuk már, max a nèmet csapatok, a nagyok közül, akikről az lehet feltételezni korrektül csinálják (mínusz Bayern 🤪😉🙂)A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
dande2
A Valencia fel is lázadt, hogy a pénzügyi fair play csak rájuk vonatkozik? A Real fizetésekre 500 milliót költhetett.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Jaj mert az összes többit nem....hagyjuk már, max a nèmet csapatok, a nagyok közül, akikről az lehet feltételezni korrektül csinálják (mínusz Bayern 🤪😉🙂)A Barca azt csinál amit akar, már ki kellett volna zárni őket a picsábaAkkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....Bennem csak két kérdés vetődik fel:
dande2
1. Mi szükség van rá?
Sinisa
KeyG
több mint 3 éve
Ezeket találtam hirtelen:www.ft.com/content/8b20ac2d-d1de-4fe1-a7b9-8bf3e89c53cf
barcabuzz.com/2022/07/whats-true-and-whats-not-about-the-fc-barcelona-financial-status