Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerencsétlen Tokmac kiosztott egy szép gólpasszt de azon kívül megint miket hibázott el...Traorén viszont látszik hogy nemzetközi szintű játékos, hamar kulcsjátékossá nőheti ki magát.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
origo szerint is megsemmisíti ellenfelét a Fradi 😊
több mint 3 éve
Lehet egy kicsit korán született ez a komment 😀GYERE SLOVAN. GYERE!0-0 az a párharc eddig
Kenny
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azt mondja, Rossi is elégedetten nézi. Mit? Dibuszt?Haha, az is vicces lenne ha Hajdú B-től a death kiss lenne ez az "eldőlt a párharc" kiszólás
gordon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Azt mondja, Rossi is elégedetten nézi. Mit? Dibuszt?
több mint 3 éve
GYERE SLOVAN. GYERE!0-0 az a párharc eddig
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Na ez szép volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
vezet a Fradiés az egyik Fradista meg összeesett egy ütközéstől és meg se mozdult vagy 2 percig😊 totál puncik istenem...
több mint 3 éve
Antonyt hagyjuk, di maria után ő lenne a második balhés cigány fejű akit kb azonnal elüldöznének a tenyérbemászó stilusa miatt. Nagyon irritál az a csávó, remélem nem jön össze.Anthony-t szélsőnek és Lisandro Martinezt belső védőnek még szeretnétek elhozni az Ajaxból, csak még nagyon messze vannak az elképzelések. Mi a kettőért kérünk 80 milliót, ti meg adnátok 50-et bónuszokkal együtt. Harry Kane-t ti is monitorozzátok, de szerintem csatárt még hozni fogy ETH.És simán a 7.helyre jó max ez a mai united. Az elmúlt 2 szezonját végig lattam ten Hag-nak az eredivisie-ben, mit ne mondjak én nem vagyok elájulva tőle annyira. Lehet hogy modern amit játsszat (barmit is jelentsen ez) de többször látszott hogy ha szenvedett a csapata nem tudott belenyúlni a meccsbe, ami nagyon nem jó egy olyan csapatnál ahol folyamatos eredményesseg az elvárás.Edzőmeccs amúgy, nem számít, kb ennyi öröm marad nekünk idénre.Pedig Meghag focija nagyon jo, es modern. De Jongot rosszul hasznaltak a Barcaban, de kivalo jatekos. Az Ajaxban tanari volt. Malacia pedig elkepeszto tehetseg a baloldalon. Az a sebesseg es futomennyiseg kell is oda, de meg is van.
davemayer
Nekem az egyik legerdekesebb ez a project iden a PLben. Lesz mit nezni. Persze nem eleg ez elso evben, nagyon durva kezd lenni a PL. Ha a Newcastle tovabbra is kemenyen kolt evekig (ez lesz), akkor mar TOP 7 lesz, ami elkepeszto.
ulpianus
Sajnos nem lepődnék meg ha beleállna a földbe ezzel a mai mu kerettel, pláne ha nem lesz CR. Ha ő elmegy, csatár nélkül marad gyakorlatilag, 2 játékost rotálhat ékben (Martial és Rashford) ebből az egyik üveg így nem lehet rá építeni a másiknak meg újjá kell születnie, ami nem lehetetlen de előre kalkulálni rá nem lehet.
Hozták Eriksent akit nehéz lesz Fernandes mellé beépíteni (igy vszinű a cseréje lesz), ha jön de Jong akkor ő meg Fred+McTominay megoldhatnak 2 posztot.
Hátul gyakolatilag semmi változás, újból nekimenni a szezonnak középhátvéd poszton a Maguire/Varane/Lindelöf hármassal pedig nemcsak hogy a legnagyobb faszság de felér kb egy újbóli halálos ítélettel, mindegy ki az edző.
Ha CR elmegy könnyen előállhat az hogy még kevesebb gólt lőnek de kb ugyanannyit kapnak (ami top klubhoz képest elképesztően sok volt, pláne hogy de Gea a kapus!), ezt nehezen lehet előrelépésnek elkönyvelni.
Kellett volna 2 új kh-t hozni, egy klasszist és egyet akit be lehet építeni amikor a menetrendszerű Varane sérülés újból jön. Így meg megint ezt a 3 faszból kell kettőt nézni, nem irigylem de Geat... meg a szurkolókat.
davemayer
Willie Parker
Martinez jó lenne a második kategóriának, de nem lehet tőle várni az azonnali megújulást.
Én most letennék annyit az inter elé amennyit kérnének Skrinarért, aztán vele már máshogy nézne ki ez a védelem vszinűleg, rá lehetne építeni az új védelmet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Anthony-t szélsőnek és Lisandro Martinezt belső védőnek még szeretnétek elhozni az Ajaxból, csak még nagyon messze vannak az elképzelések. Mi a kettőért kérünk 80 milliót, ti meg adnátok 50-et bónuszokkal együtt. Harry Kane-t ti is monitorozzátok, de szerintem csatárt még hozni fogy ETH.És simán a 7.helyre jó max ez a mai united. Az elmúlt 2 szezonját végig lattam ten Hag-nak az eredivisie-ben, mit ne mondjak én nem vagyok elájulva tőle annyira. Lehet hogy modern amit játsszat (barmit is jelentsen ez) de többször látszott hogy ha szenvedett a csapata nem tudott belenyúlni a meccsbe, ami nagyon nem jó egy olyan csapatnál ahol folyamatos eredményesseg az elvárás.Edzőmeccs amúgy, nem számít, kb ennyi öröm marad nekünk idénre.Pedig Meghag focija nagyon jo, es modern. De Jongot rosszul hasznaltak a Barcaban, de kivalo jatekos. Az Ajaxban tanari volt. Malacia pedig elkepeszto tehetseg a baloldalon. Az a sebesseg es futomennyiseg kell is oda, de meg is van.
davemayer
Nekem az egyik legerdekesebb ez a project iden a PLben. Lesz mit nezni. Persze nem eleg ez elso evben, nagyon durva kezd lenni a PL. Ha a Newcastle tovabbra is kemenyen kolt evekig (ez lesz), akkor mar TOP 7 lesz, ami elkepeszto.
ulpianus
Sajnos nem lepődnék meg ha beleállna a földbe ezzel a mai mu kerettel, pláne ha nem lesz CR. Ha ő elmegy, csatár nélkül marad gyakorlatilag, 2 játékost rotálhat ékben (Martial és Rashford) ebből az egyik üveg így nem lehet rá építeni a másiknak meg újjá kell születnie, ami nem lehetetlen de előre kalkulálni rá nem lehet.
Hozták Eriksent akit nehéz lesz Fernandes mellé beépíteni (igy vszinű a cseréje lesz), ha jön de Jong akkor ő meg Fred+McTominay megoldhatnak 2 posztot.
Hátul gyakolatilag semmi változás, újból nekimenni a szezonnak középhátvéd poszton a Maguire/Varane/Lindelöf hármassal pedig nemcsak hogy a legnagyobb faszság de felér kb egy újbóli halálos ítélettel, mindegy ki az edző.
Ha CR elmegy könnyen előállhat az hogy még kevesebb gólt lőnek de kb ugyanannyit kapnak (ami top klubhoz képest elképesztően sok volt, pláne hogy de Gea a kapus!), ezt nehezen lehet előrelépésnek elkönyvelni.
Kellett volna 2 új kh-t hozni, egy klasszist és egyet akit be lehet építeni amikor a menetrendszerű Varane sérülés újból jön. Így meg megint ezt a 3 faszból kell kettőt nézni, nem irigylem de Geat... meg a szurkolókat.
davemayer
több mint 3 éve
Alig egy hete edz a csapat, a válogatottak annyi ideje sem. Szerinted mennyire vette komolyan Klopp?igazából nem értem, Klopp mit is akart valójában.engem a mez jobban felháborít, mint az eredmény. (meccset amúgy nem láttam, az ilyen haknizások számomra nézhetetlenek. persze van olyan kinti fan, aki már legszívesebben eret vágna.)Felháborító, hogy egy szó sem esett a mai pool alázásunkról! 😀Pedig hány pool fan van itt... 😁🤣
dugo93
Edzőmeccs amúgy, nem számít, kb ennyi öröm marad nekünk idénre.
davemayer
Mikey
feltolta az első harminc percre a harmadik soros védelmet Hendoval vkp-ban, meg Bobby-Diazzal, meg a fiatalokat.
aztán Matip-Rizs (3. és 6. CB), 2. LB, ifi RB, a csere középpályásokkal plusz ifi csatárokkal, aztán meg az ünneplős sort (nyilván Hendo helyett Keitával, Diaz helyett valami ifi gyerekkel, plusz Alisson helyett ugye Adriannal.
kicsit olyan volt, hogy az eleje-vége azt mutatja, hogy nem szarjuk le teljesen, a közepén meg valahogy túléljük. az ellen meg felpakolta az A-sort az első, a B-sort meg a második félidőre, Megvájört okosan nem játszatták, hogy a Watts-pozitív megmozdulásokat kihagyják a játékból, 'sztennyi.
mondjuk tény, hogy Ten Hagnak még át kell programoznia a csapatot, Kloppnak meg ez már évek óta megvan, úgyhogy nem vesztettünk semmit a vereséggel. reálisan a Lipcse elleni meccs lehet a reális erőfelmérő.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
igazából nem értem, Klopp mit is akart valójában.engem a mez jobban felháborít, mint az eredmény. (meccset amúgy nem láttam, az ilyen haknizások számomra nézhetetlenek. persze van olyan kinti fan, aki már legszívesebben eret vágna.)Felháborító, hogy egy szó sem esett a mai pool alázásunkról! 😀Pedig hány pool fan van itt... 😁🤣
dugo93
davemayer
Mikey
feltolta az első harminc percre a harmadik soros védelmet Hendoval vkp-ban, meg Bobby-Diazzal, meg a fiatalokat.
aztán Matip-Rizs (3. és 6. CB), 2. LB, ifi RB, a csere középpályásokkal plusz ifi csatárokkal, aztán meg az ünneplős sort (nyilván Hendo helyett Keitával, Diaz helyett valami ifi gyerekkel, plusz Alisson helyett ugye Adriannal.
kicsit olyan volt, hogy az eleje-vége azt mutatja, hogy nem szarjuk le teljesen, a közepén meg valahogy túléljük. az ellen meg felpakolta az A-sort az első, a B-sort meg a második félidőre, Megvájört okosan nem játszatták, hogy a Watts-pozitív megmozdulásokat kihagyják a játékból, 'sztennyi.
mondjuk tény, hogy Ten Hagnak még át kell programoznia a csapatot, Kloppnak meg ez már évek óta megvan, úgyhogy nem vesztettünk semmit a vereséggel. reálisan a Lipcse elleni meccs lehet a reális erőfelmérő.
több mint 3 éve
Bakker ez van, ha valamit fejből írok! Köszi a javítást!ari vagy, hogy Thiagónak megelőlegezted a három ország bajnoki címét, de eddig csak spanyol és német van neki, a Poolban csak egy bronz meg egy ezüst.A négy különböző országban szerzett bajnoki cím is ritka, 4 topligás sztem nincs is.CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
Nemzetes és vitézlő csebi
Szerintem ő lehetne az első, aki bajnok mind a 4 topbajnokságban.
De legalábbis az első igazán jó focista, nem valami peremember, akinek véletlen összejött csereként vagy kereten.
Bár ha a Brémába menne annak jobban örülnék, de annak nulla a realitása. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Ibra, van Bommel, Robben, Beckham, Henry, Maxwell, Thiago Alcantara, Khedira, Coman nyertek háromban, ha a francia liga is számít.
Ha nem, akkor Robben, Khedira v Bommel és Thiago.
Willie Parker
slowmotion
több mint 3 éve
engem a mez jobban felháborít, mint az eredmény. (meccset amúgy nem láttam, az ilyen haknizások számomra nézhetetlenek. persze van olyan kinti fan, aki már legszívesebben eret vágna.)Felháborító, hogy egy szó sem esett a mai pool alázásunkról! 😀Pedig hány pool fan van itt... 😁🤣
dugo93
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Akik közel jártak:A francia nem számít. 😊A négy különböző országban szerzett bajnoki cím is ritka, 4 topligás sztem nincs is.CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
De legalábbis az első igazán jó focista, nem valami peremember, akinek véletlen összejött csereként vagy kereten.
Őszentsége Sobri Jóska
Ibra, van Bommel, Robben, Beckham, Henry, Maxwell, Thiago Alcantara, Khedira, Coman nyertek háromban, ha a francia liga is számít.
Willie Parker
De köszi, én fejből, az elmúlt időszakot nem igazán követve jutottam arra, hogy nincs olyan, aki egyszerre angol, spanyol, olasz es német bajnok.
CR-nak a Bayernben összejöhetne. Nekem tetszene.
Őszentsége Sobri Jóska
Danilo (olasz, angol, spanyol, portugál)
Deco (brazil, angol, spanyol, portugál)
Alex (francia, angol, holland, brazil)
James Rodriguez (spanyol, német, portugál, argentín)
Van Bommel (olasz, német, spanyol, holland)
Beckham (francia, USA, spanyol, angol)
Carlos Tevez (argentín, olasz, angol, brazil)
Ibra (francia, olasz, spanyol, holland)
Vidal (olasz, spanyol, német, Chile)
Maxwell (francia, olasz, spanyol, holland)
Robben (német, spanyol, angol, holland)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
És simán a 7.helyre jó max ez a mai united. Az elmúlt 2 szezonját végig lattam ten Hag-nak az eredivisie-ben, mit ne mondjak én nem vagyok elájulva tőle annyira. Lehet hogy modern amit játsszat (barmit is jelentsen ez) de többször látszott hogy ha szenvedett a csapata nem tudott belenyúlni a meccsbe, ami nagyon nem jó egy olyan csapatnál ahol folyamatos eredményesseg az elvárás.Edzőmeccs amúgy, nem számít, kb ennyi öröm marad nekünk idénre.Pedig Meghag focija nagyon jo, es modern. De Jongot rosszul hasznaltak a Barcaban, de kivalo jatekos. Az Ajaxban tanari volt. Malacia pedig elkepeszto tehetseg a baloldalon. Az a sebesseg es futomennyiseg kell is oda, de meg is van.
davemayer
ulpianus
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Edzőmeccs amúgy, nem számít, kb ennyi öröm marad nekünk idénre.Pedig Meghag focija nagyon jo, es modern. De Jongot rosszul hasznaltak a Barcaban, de kivalo jatekos. Az Ajaxban tanari volt. Malacia pedig elkepeszto tehetseg a baloldalon. Az a sebesseg es futomennyiseg kell is oda, de meg is van.
davemayer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Felháborító, hogy egy szó sem esett a mai pool alázásunkról! 😀Pedig hány pool fan van itt... 😁🤣
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyebkent, akit erdekel a taktika, vannak jo oldalak erre. Itt egyik kedvencem, ami pont az egyszerusege miatt nagyszeru, szvsz:
több mint 3 éve
Illetve jo volna eldonteni, hogy tamadasepitesben akkor mi a terv a balbunko poszton? Mert most azzal kezdtek, hogy jojjon Zincsenko, de nem adtak oda (mily meglepo). Es akkor a Cici fele, az eredeti Krojf jatek tovabbgondolasa lett volna. Keresztet futnak ok (Left inverted WB), meg neha parhuzamot az MCRel, jobboldalt meg lenne egy Mezzala (Odegaard lenne tehat KD Bruyne), es egy szimpla wingback.Mivel Tierney üveg, az Arzenyál ajánlatot tett Alex Grimaldora (Benfica Left Back).Hol lehet nekik donatelni hogy ne Tavares legyen ott
ulpianus
Heisman nádor
Amire Tavares teljesen alkalmatlan. Es Tierney is inkabb volt WB, mint nem. Ha marad ez utobbi, akkor oke Grimaldo. Szoval sztem ez lesz (megint). Ami nem baj.
Csak akkor ki kell talalni, hogy ki lesz a 3 hatul marado vedo, mert nincs aki becsusszon igy. Mert gondolom Xhaka vegre elhuz a pibe, es eddig o volt, vagy jobbrol a japan.
Hozzateve, hogy tavaly mar Pep ketto vedot hagyott hatul soxor (nekik is haromfele tamadasepitesuk van igazandibol), es csapdazott, szal lehet ezt lajkolta Arteta. Akkor viszont nagyon kell biznia a belso parosban. Csak oda is folyton ilyen labdaugyes emberekre koltunk, akik felpasszolas mellett meg is indulnak a kp melysegig. Akkor meg minek ugyi, ha nem mehetenek sehova? Azt akkor lehetne olcsobban.
Na mindegy, lehet tobb vasat akar a tuzben tartani Arteta, azt vmi csak beut. Vagy az van ,hogy a 3 alap egeszen elter, mint tavaly. Az nem probalkozas volt, hanem A terv.
Mindenesetre kivivta a bizalmat, megkapta a lovet.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 3 éve
ari vagy, hogy Thiagónak megelőlegezted a három ország bajnoki címét, de eddig csak spanyol és német van neki, a Poolban csak egy bronz meg egy ezüst.A négy különböző országban szerzett bajnoki cím is ritka, 4 topligás sztem nincs is.CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
Ajax igazolási pletykák terén eddig 2/2 vagyok, Bergwijn és Wijndal is megvan, szóval megyek beatnek.Mivel Tierney üveg, az Arzenyál ajánlatot tett Alex Grimaldora (Benfica Left Back).Wut a stratégia, tavaly elhoztuk a Benfica csere balbekkjét, szar volt, most elhoznánk a kezdőt?? 🤪
ulpianus
Oda pl nagyon megnéztem volna Wijndalt az AZból, most vmi 11 milláért lett Ajaxos.
Tony Adams
Aouar-t nézegetjük még.
több mint 3 éve
Mivel Tierney üveg, az Arzenyál ajánlatot tett Alex Grimaldora (Benfica Left Back).Wut a stratégia, tavaly elhoztuk a Benfica csere balbekkjét, szar volt, most elhoznánk a kezdőt?? 🤪
ulpianus
Oda pl nagyon megnéztem volna Wijndalt az AZból, most vmi 11 milláért lett Ajaxos.