Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
cselszinek is ilyen béna galléros meze lett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
De remélem ez lesz a jövő mez fronton.: 😀😀😀Eduardo Camavinga this week became the first footballer to walk for Balenciaga. (🎥@basstheplugpic.twitter.com/WrPky8BCut
— Get French Football News (@GFFN) July 7, 2022
több mint 3 éve
Az Adidas most erre izgult rá, lásd:Na, ez a mez tényleg nagyon ronda 😀az a galler buntet 😊
dugo93
Nemzetes és vitézlő csebi
💬 "Without a doubt he’s one of Portugal’s most promising up-and-coming talents." 👇
— Arsenal (@Arsenal) June 22, 2022
📝 @PortuGoal1
több mint 3 éve
Próbáltak egy mezt tervezni ami képes alulmúlni a csapat teljesítményét 😊Nekem a címer körüli "zseb" ütötte ki a szemem.Na, ez a mez tényleg nagyon ronda 😀az a galler buntet 😊
dugo93
Matthew99
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Oda pakoljuk majd a trófeákat. Pont bele fog férni az összes 😀Nekem a címer körüli "zseb" ütötte ki a szemem.Na, ez a mez tényleg nagyon ronda 😀az a galler buntet 😊
dugo93
Matthew99
több mint 3 éve
Nekem a címer körüli "zseb" ütötte ki a szemem.Na, ez a mez tényleg nagyon ronda 😀az a galler buntet 😊
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Na, ez a mez tényleg nagyon ronda 😀az a galler buntet 😊
dugo93
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ott a fradika.Pont mikor nincs magyar csapat ?twitter.com/EuropaLeague/status/1544697930375843842?t=D13_lflMfo23xQn5jRryDg&s=19Es errol sehol semmi?
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Toca Őrgróf
több mint 3 éve
Eddig jó az észak-ír női meccs 😀Szegény kapus azt se tudja milyen rendezvényen van. A védő meg felugrott kitett könyökkel, épp eltalálta a labda, de a másik opció is az volt hogy fejbevág valakit 😀😀😀
Elképesztő hogy az elmúlt 3-5 évben semmit nem fejlődött a női futball, pedig öntik bele a pénzt...
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pont mikor nincs magyar csapat ?twitter.com/EuropaLeague/status/1544697930375843842?t=D13_lflMfo23xQn5jRryDg&s=19Es errol sehol semmi?
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 542
twitter.com/EuropaLeague/status/1544697930375843842?t=D13_lflMfo23xQn5jRryDg&s=19Es errol sehol semmi?
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Elég durva brainstormingok mehetnek ott ilyenkor 😀Ahhoz agy is kéne.
Bálesz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ÓRIÁSIT KÜZDÖTT A FRADI A KAZAH BAJNOK ELLEN A BL-SELEJTEZŐBENKíváncsi voltam, hogy a tegnapi fosból milyen dicsőséget sugárzó főcímet hoznak össze. Megoldották.
Origo 🤣
jobbágy#JC6
Elég durva brainstormingok mehetnek ott ilyenkor 😀

több mint 3 éve
Nem tudom miért bántjátok őket, hiszen tegnap jöttek rá, hogy forintban kapják a fizutÓRIÁSIT KÜZDÖTT A FRADI A KAZAH BAJNOK ELLEN A BL-SELEJTEZŐBENkuzdottek ok mindennel, a sajat szellemeikkel 😊
Origo 🤣
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
ÓRIÁSIT KÜZDÖTT A FRADI A KAZAH BAJNOK ELLEN A BL-SELEJTEZŐBENKb mint ők az objektivitással.
Origo 🤣
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
ÓRIÁSIT KÜZDÖTT A FRADI A KAZAH BAJNOK ELLEN A BL-SELEJTEZŐBENkuzdottek ok mindennel, a sajat szellemeikkel 😊
Origo 🤣
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ÓRIÁSIT KÜZDÖTT A FRADI A KAZAH BAJNOK ELLEN A BL-SELEJTEZŐBENOrigo 🤣
több mint 3 éve
twitter.com/EuropaLeague/status/1544697930375843842?t=D13_lflMfo23xQn5jRryDg&s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
telex.hu/zacc/2022/07/05/sierra-leone-futball-csalas-95-0-91-1-gyanus-eredmenyszerencsere kivizsgaljak. az ellenfel nagyon elfaradhatott az elso felidoben, hogy a masodikban kaptak 85+ golt ... 😊
😀
warr_b
több mint 3 éve
telex.hu/zacc/2022/07/05/sierra-leone-futball-csalas-95-0-91-1-gyanus-eredmeny 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Azért van úgy, hogy annyi talent gyűlik össze egy csapatban, hogy az edző faszságai ellenere is nyernek. Lásd még '18 csigazabálók.Kicsit aggódom még a City a végén BL-t nyer így.Nekem pont így tetszik ez a deal, ott bohóckodik tovább😛Sterilng 45 milláèrt a Chelseaè. Szuper 😊Pedig eddig még szimpatizáltam is velük
dande2
davemayer
dande2
Ja nem Pep még ott van 😛
Toca Őrgróf
több mint 3 éve
Kicsit aggódom még a City a végén BL-t nyer így.Nekem pont így tetszik ez a deal, ott bohóckodik tovább😛Sterilng 45 milláèrt a Chelseaè. Szuper 😊Pedig eddig még szimpatizáltam is velük
dande2
davemayer
dande2
Ja nem Pep még ott van 😛
több mint 3 éve
Nekem pont így tetszik ez a deal, ott bohóckodik tovább😛Sterilng 45 milláèrt a Chelseaè. Szuper 😊Pedig eddig még szimpatizáltam is velük
dande2
davemayer
több mint 3 éve
Chelsea miért erősíti a Cityt feleslegesen?Sterlinget már rég el kellett volna küldeni sima futónak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz