Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Maguire szerintem túl hülye lenne az erőszakhozValaki tudna linkelni cikket amiben benne van hogy angol és védő. Mert én csak azt találtam hogy a PL-Ben játszik és “international”, de az jelentheti akármelyik válogatottat is.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én bírom az argentint, de ezek után max valami középcsapathoz tud majd elmenni de már így is eléggé csorbult a renoméja
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Elég unalmas már, hagyd rá. 😀Ez meddig lesz még vicces? Csak kérdezem, hogy mikortól ne röhögjek rajta.Pocsettínót kibaszták! De most a PSG-től is.Várjál már. Én azt hittem a mi (Spurs) edzőnk😱
dugo93
jobbágy#JC6
Matthew99
több mint 3 éve
Lehet tovább görgetni😃Helyes kérdés: Meddig gondolja még bárki ezt viccesnek? Mert már rég nem az.Ez meddig lesz még vicces? Csak kérdezem, hogy mikortól ne röhögjek rajta.Pocsettínót kibaszták! De most a PSG-től is.Várjál már. Én azt hittem a mi (Spurs) edzőnk😱
dugo93
jobbágy#JC6
Matthew99
Toca Őrgróf
több mint 3 éve
Helyes kérdés: Meddig gondolja még bárki ezt viccesnek? Mert már rég nem az.Ez meddig lesz még vicces? Csak kérdezem, hogy mikortól ne röhögjek rajta.Pocsettínót kibaszták! De most a PSG-től is.Várjál már. Én azt hittem a mi (Spurs) edzőnk😱
dugo93
jobbágy#JC6
Matthew99
több mint 3 éve
Ez meddig lesz még vicces? Csak kérdezem, hogy mikortól ne röhögjek rajta.Pocsettínót kibaszták! De most a PSG-től is.Várjál már. Én azt hittem a mi (Spurs) edzőnk😱
dugo93
jobbágy#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Pocsettínót kibaszták! De most a PSG-től is.Várjál már. Én azt hittem a mi (Spurs) edzőnk😱
dugo93
több mint 3 éve
Eriksen -> Manchester United

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kezdeni nem tud, de az o felelossege is, hogy peldaul osszerakjon egy olyan kispadot, ahonnan be tud szallni szukseg eseten valami playmaker, aki ha csak el is botlik a labdaba, de valahogy egy mozdulattal meg tudja valtoztatni a meccs menetet. Mert mint irtak elottem, a Poolnak megvoltak a helyzetei.De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
Idén 2 angol kupa győzelem 0 rúgott gól (igaz 0 kapott is), de Klopp focija alapvetően nem a 'majd kihúzzuk valahogy' taktikára épül így ezeken a meccseken sem igazán a saját játékával nyert. Bár mindkét Chelsea elleni meccsen lehetett volna gól amúgy bőven végül 2db 0-0 lett. Az uefa kupa döntőben is kapott ki már Pool edzőként, szóval szerintem ez teljesen igaz, hogy a döntőkre valahogy picit visszább esik a hatékonysága.
Ettől 1 centivel sem lett rosszabb edző a szememben, és gondolom sokak szemében sem, de ezek ettől függetlenül tények, olyan mennyiségű adattal, amiből már lehet következtetéseket levonni.
Mindezek ellenére nem cserélnem el "minden döntőmet megnyertem Műringyóra" vagy "3/3 Zizura" sem sose.
alatriste
viszont igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz taktikával küldené fel a csapatait - ha belegondolsz a döntőkbe (most a mikiegér kupa hirtelen nem villan fel, pedig azt is láttam), igazából egyik sem olyan volt, hogy azt mondtad volna, hogy bármelyik csapat fokozatosan fölénk kerekedett és bepréselte a gólt.
a helyzeteink mindegyiken megvoltak, de nem használtuk ki őket, ez szerintem nem Klopp hibája. a Sevilla ellen a meccs elején kettőből nulla tizit kaptunk meg, a Real ellen '18-ban a patkány dzsúdózásáig egykapuztunk, a Spurs ellen hetven percig Alisson a tökét vakarta, annyira nem csinált semmit az ellen, a Chelsea elleni idei kettőn meg ide-oda voltak helyzetek, általában meccs elején nekünk, utána nekik, aztán meg össze-vissza. ja és az idei BL-döntőn kétszer jutott el kapuig a Real, egy les volt meg egy gól, közben meg Courtois kivédte a szemünket. nem mondanám, hogy Klopp rosszul döntőzik, egyszerűen év végére eltompultak a játékosok a 60+ meccstől, és megint centik hiányoztak a vashoz.
slowmotion
Kloppnál amúgy jelenleg nincs jobb opció a padra szóval ez a házasság még jó pár évig megmaradhat majd bár kérdés, hogy mikor jön el a Dortmundhoz hasonló mentális hanyatlás és megfáradás a csapat magjánál.
FLZOLI
a Real például mindig is meg fogja kapni a fújást ellenünk, mert hát ők a Real, mi meg csak valami hülye angol csapat vagyunk. Turpint is a tenyeréből etette a Margit, de nyilván 0-0-nál az ember még úgy van vele, hogy valahogy meglesz így is. nem lett meg, mondjuk a nagyobbik problémát nem az jelentette, hogy Turpin ott volt a pályán, hanem hogy Courtois is.
slowmotion
Mikey
Am a Pool kapcsan emlitsuk meg, hogy evek ota igazi befejezocsatar nelkul jatszik, a hangsuly a szelsoin volt, ha pedig a Szalah, Mane parosnak nem ment, azert nem csaphattal folyton oda az asztalra, hogy na, akkor majd a jo oreg Firmino. Mivel Firmino sosem volt csatar, o arnyekekkent jatszott, aki folyton jott vissza es segiti a szervezest. Neki nem az a feladata, hogy a szelrol berakott labdara megfelelo utemben erkezzen centerben. Az Haaland, Lewandowski es tarsai.
Es igen, Klopp brutalis kezdocsapatot rakott fel, de evek ota rendre megmutatkozik, hogy nagyneha, ha hatranyba kerul a csapat eros ellenfellel szemben, akkor az utolso 20 percre, amikor jonnie kell az all-innek, nem igazan volt olyan lehetosege, ami realisan mentoov lehet. Most ha belegondolok, egy ilyen szerepkorre meg egy 97 eves Cavani is kurva jo megoldas peldaul. Kloppnak volt egy szem origije, aztan meg ilyen Shaqiri, Ox es tarsaival szorakozgatott.
De ez komolytalan. Csak ez ritkan tunik fel, mert a Pool alapbol ritkan kerul ilyen helyzetbe, hogy baromira az kell, hogy valahogy bekotorjon egy golt, es erre jojjon egy megfelelo jatekos. Es ez Klopp sara is, mert ilyen 20-30 perces jatekost egyebkent boven lehet talalni. Most nezd meg, a Milanban mit muvelt a falabu Giroud. Vagy hogy egyebkent a ket eve filleres Cavani milyen fontos golokat rugdosott meg az elejen is az MU-ban. De peldaul Surarez 2-3 eve csapatrol csapatra jar es pitianer penzeket fizetnek erte.
Viszont elnezve a nyari okossagokat, Klopp szerintem most a sajat hibajabol tanult vegre, mert Darwin csatar, es szvsz azzal, hogy Mane elment, Nunezre nem egy Firmino-fele second striker szerepkorbe jon, hanem tenylegesen csatar lesz, akinek marpedig mostantol majd pont az lesz a feladata, ami az elmult evek Liverpooljaibol hianyzott, annak ellenere is, hogy Firmino fasza volt es szerintem sokszor jocskan tul is teljesitette az elvarasokat.
Es akkor most jon az a Liverpool, ami agresszivebb lesz centerben, csatarral jatszik majd, aztan ha pedig varialni kell, akkor Klopp okoskodhat es forgathatja a Diaz, Jota, Firmino harmast a tamadoegysegben, mivel ok harman sokoldaluak.
több mint 3 éve
Vèdőről van szó, azt olvastam valahol, szóval vszeg nem Kane az...Tud valaki valamit, hogy melyik angol játékost vádolják nemi eröszakkal? 29 éves válogatott. Maguire netán?Az aktuális keretből Maguire és Coady az, aki 29, Kane pedig 3 hét múlva tölti be a 29-et.
Toto21
empty taxi
több mint 3 éve
Tud valaki valamit, hogy melyik angol játékost vádolják nemi eröszakkal? 29 éves válogatott. Maguire netán?Az aktuális keretből Maguire és Coady az, aki 29, Kane pedig 3 hét múlva tölti be a 29-et.
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tud valaki valamit, hogy melyik angol játékost vádolják nemi eröszakkal? 29 éves válogatott. Maguire netán?
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/07/04/mol-fehervar-igazolas-peter-pokorny/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azért remélhetőleg a BL döntő megmutatta a sok szagértőnek hogy a kapus elsősorban még mindig azért van hogy védjen és nem hogy passzoljon. Nem tudom milyen világi kóklernek kell lenni hozzá, hogy az elmúlt évek alapján ne Courtois minimum top3 legyen a kapusok között.Félelmetes, hogy a KdB féle fejben gyér belga generációból hogy tudta visszaépíteni magát mentálisan
több mint 3 éve
Na kezdjük.semmit. a helyzetek ott voltak, gól nem lett belőlük. a lehetőség meglett volna a győzelemre, de mi alullőttük az xG-t, ők meg felül.De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
Idén 2 angol kupa győzelem 0 rúgott gól (igaz 0 kapott is), de Klopp focija alapvetően nem a 'majd kihúzzuk valahogy' taktikára épül így ezeken a meccseken sem igazán a saját játékával nyert. Bár mindkét Chelsea elleni meccsen lehetett volna gól amúgy bőven végül 2db 0-0 lett. Az uefa kupa döntőben is kapott ki már Pool edzőként, szóval szerintem ez teljesen igaz, hogy a döntőkre valahogy picit visszább esik a hatékonysága.
Ettől 1 centivel sem lett rosszabb edző a szememben, és gondolom sokak szemében sem, de ezek ettől függetlenül tények, olyan mennyiségű adattal, amiből már lehet következtetéseket levonni.
Mindezek ellenére nem cserélnem el "minden döntőmet megnyertem Műringyóra" vagy "3/3 Zizura" sem sose.
alatriste
viszont igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz taktikával küldené fel a csapatait - ha belegondolsz a döntőkbe (most a mikiegér kupa hirtelen nem villan fel, pedig azt is láttam), igazából egyik sem olyan volt, hogy azt mondtad volna, hogy bármelyik csapat fokozatosan fölénk kerekedett és bepréselte a gólt.
a helyzeteink mindegyiken megvoltak, de nem használtuk ki őket, ez szerintem nem Klopp hibája. a Sevilla ellen a meccs elején kettőből nulla tizit kaptunk meg, a Real ellen '18-ban a patkány dzsúdózásáig egykapuztunk, a Spurs ellen hetven percig Alisson a tökét vakarta, annyira nem csinált semmit az ellen, a Chelsea elleni idei kettőn meg ide-oda voltak helyzetek, általában meccs elején nekünk, utána nekik, aztán meg össze-vissza. ja és az idei BL-döntőn kétszer jutott el kapuig a Real, egy les volt meg egy gól, közben meg Courtois kivédte a szemünket. nem mondanám, hogy Klopp rosszul döntőzik, egyszerűen év végére eltompultak a játékosok a 60+ meccstől, és megint centik hiányoztak a vashoz.
slowmotion
Kloppnál amúgy jelenleg nincs jobb opció a padra szóval ez a házasság még jó pár évig megmaradhat majd bár kérdés, hogy mikor jön el a Dortmundhoz hasonló mentális hanyatlás és megfáradás a csapat magjánál.
FLZOLI
a Real például mindig is meg fogja kapni a fújást ellenünk, mert hát ők a Real, mi meg csak valami hülye angol csapat vagyunk. Turpint is a tenyeréből etette a Margit, de nyilván 0-0-nál az ember még úgy van vele, hogy valahogy meglesz így is. nem lett meg, mondjuk a nagyobbik problémát nem az jelentette, hogy Turpin ott volt a pályán, hanem hogy Courtois is.
slowmotion
Mikey
slowmotion
1. "patkány dzsúdózásáig" na ne, mikor Robertson hátulról stoplival Achilles felé rúgva szabálytalankodott Carvajalon
2. Zidane mérlege Klopp ellen 2 győzelem 1 döntetlen, ettől függetlenül Klopp Top 3 edző sőt nálam ő a legjobb, de ha a játékát megfogják mit lép? Mint Guardiola, semmit. A Real 3 GY 1 D 0 V. A " korszakos"Liverpoolt, folyamatosan veri a Real Madrid. Hozzáteszem ezen a BL döntőn volt jobbnak mondható a Pool.
3 Milyen fújást kapott a Real a Pool ellen a legutóbbi 4 meccsen?
4. XG, köztudott, hogy Salah borzalmasan használja ki a helyzeteit tehát az XG a Poolnál mindig több, mint a valós gólszám, ellenben a Realnál egész éven az XG az vagy meghaladta vagy hozta magát. 2-1-nek kellett volna lenni XG alapján ( ha jól emlékszem ). Courtois kivédte a Pool szemét? Ezek alapján várható volt, hogy a Pool XG alatt a Real XG felett vagy egál fog teljesíteni. És elég volt az egál és a kapus azért van, hogy bravúrjai legyenek, Courtois nem Ederson.
5. Szerencse, a Poolnak is nagy szerencséje volt, hogy a lesgól se lett szabályos gól, mert ahhoz se sok közük volt.
6. A Real azért nyert ismét, mert tudnak nyerni, míg a Liverpool a két hazai kupa győzelmét is a 11-es párbajnak köszönheti, ahol bármi lehet.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Kristensen, Aaronson, Adams.khm...Aaronson? Adamu es Adams mellet 3 ex Szarnyas fejvadasz lehet jovore a Leeds-Ben.Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀Lol
Tony Adams
Ráadásul mindkettő néger!
warr_b
Toto21
több mint 3 éve
khm...Aaronson? Adamu es Adams mellet 3 ex Szarnyas fejvadasz lehet jovore a Leeds-Ben.Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀Lol
Tony Adams
warr_b
több mint 3 éve
Kessie, Christensen megvan. Kár hogy ennek majd többek között de Jong távozása lesz az ára....
több mint 3 éve
semmit. a helyzetek ott voltak, gól nem lett belőlük. a lehetőség meglett volna a győzelemre, de mi alullőttük az xG-t, ők meg felül.De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
Mikey
több mint 3 éve
My management told me to post a holiday photo so my Instagram wouldn’t look formal with all professional photos. So: lovely holiday time. Can’t wait to get back and start the new season! pic.twitter.com/toqbjVfdVs
— Marten de Roon (@Dirono) July 4, 2022
több mint 3 éve
Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀Lol
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀
több mint 3 éve
De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May