Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.
KeyG
Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊
Mikey
Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.
zsellérmcnabb
Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.

Idén 2 angol kupa győzelem 0 rúgott gól (igaz 0 kapott is), de Klopp focija alapvetően nem a 'majd kihúzzuk valahogy' taktikára épül így ezeken a meccseken sem igazán a saját játékával nyert. Bár mindkét Chelsea elleni meccsen lehetett volna gól amúgy bőven végül 2db 0-0 lett. Az uefa kupa döntőben is kapott ki már Pool edzőként, szóval szerintem ez teljesen igaz, hogy a döntőkre valahogy picit visszább esik a hatékonysága.
Ettől 1 centivel sem lett rosszabb edző a szememben, és gondolom sokak szemében sem, de ezek ettől függetlenül tények, olyan mennyiségű adattal, amiből már lehet következtetéseket levonni.
Mindezek ellenére nem cserélnem el "minden döntőmet megnyertem Műringyóra" vagy "3/3 Zizura" sem sose.
alatriste
Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.

viszont igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz taktikával küldené fel a csapatait - ha belegondolsz a döntőkbe (most a mikiegér kupa hirtelen nem villan fel, pedig azt is láttam), igazából egyik sem olyan volt, hogy azt mondtad volna, hogy bármelyik csapat fokozatosan fölénk kerekedett és bepréselte a gólt.
a helyzeteink mindegyiken megvoltak, de nem használtuk ki őket, ez szerintem nem Klopp hibája. a Sevilla ellen a meccs elején kettőből nulla tizit kaptunk meg, a Real ellen '18-ban a patkány dzsúdózásáig egykapuztunk, a Spurs ellen hetven percig Alisson a tökét vakarta, annyira nem csinált semmit az ellen, a Chelsea elleni idei kettőn meg ide-oda voltak helyzetek, általában meccs elején nekünk, utána nekik, aztán meg össze-vissza. ja és az idei BL-döntőn kétszer jutott el kapuig a Real, egy les volt meg egy gól, közben meg Courtois kivédte a szemünket. nem mondanám, hogy Klopp rosszul döntőzik, egyszerűen év végére eltompultak a játékosok a 60+ meccstől, és megint centik hiányoztak a vashoz.
slowmotion
Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.

Kloppnál amúgy jelenleg nincs jobb opció a padra szóval ez a házasság még jó pár évig megmaradhat majd bár kérdés, hogy mikor jön el a Dortmundhoz hasonló mentális hanyatlás és megfáradás a csapat magjánál.
FLZOLI
nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.
a Real például mindig is meg fogja kapni a fújást ellenünk, mert hát ők a Real, mi meg csak valami hülye angol csapat vagyunk. Turpint is a tenyeréből etette a Margit, de nyilván 0-0-nál az ember még úgy van vele, hogy valahogy meglesz így is. nem lett meg, mondjuk a nagyobbik problémát nem az jelentette, hogy Turpin ott volt a pályán, hanem hogy Courtois is.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na, Phillips megszerzese utan mondom azt, hogy a City barmelyik sorozatot elbukja, az mar gaz es csalodas, legyen az a BL vagy a PL. Brutalis ez a keret, az eddigi legerosebb.
Stez
Szerintem egyiket sem fogják megnyerni, lehet hogy jó játékosok vannak ott, de csapategység a 0 hoz közelít. Jól fizetett egyéni zsoldosok, ezért nem fognak bl t nyerni szerintem.
kapitnono
Ez mondjuk szerintem a leheto legnagyobb butasag (no offense). Ha valahol, akkor a Citynel pont hogy evek ota kivalo egyseg es moral van, es annak ellenere, hogy „penzes csapat”, a legkisebb mertekig sem erezheto ugy, mintha zsoldosok gyulekezete lenne.

Es ez Guardiola erdeme - rengeteget chokerkedik fontos pillanatokban, de ha valamit, ezt elkepesztoen jol sikerult osszegyurnia, a City csapat es ossze sem hasonlithato peldaul egy PSG-vel. Na ok, ok valoban zsoldosok.
Stez
Szerintem sem a csapategyseg a probléma. Sokkal inkább a lúzer mentalitás. Rengeteg mindent elfed az erős keret és a hosszú kispad, így kb mindenkit erőből le tudnak nyomni. Egy Haaland szerű profi gyilkos hiányzott ebből a csapatból.

Pep szerintem így is szánalmas, hogy nem nyert BL-t a csapattal a világ összes pénzét elkoltve 30 fős kerettel, ezen a jövő év se változtat ha kiuti valaki őket megint.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.
KeyG
Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊
Mikey
Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.
zsellérmcnabb
Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.

Idén 2 angol kupa győzelem 0 rúgott gól (igaz 0 kapott is), de Klopp focija alapvetően nem a 'majd kihúzzuk valahogy' taktikára épül így ezeken a meccseken sem igazán a saját játékával nyert. Bár mindkét Chelsea elleni meccsen lehetett volna gól amúgy bőven végül 2db 0-0 lett. Az uefa kupa döntőben is kapott ki már Pool edzőként, szóval szerintem ez teljesen igaz, hogy a döntőkre valahogy picit visszább esik a hatékonysága.
Ettől 1 centivel sem lett rosszabb edző a szememben, és gondolom sokak szemében sem, de ezek ettől függetlenül tények, olyan mennyiségű adattal, amiből már lehet következtetéseket levonni.
Mindezek ellenére nem cserélnem el "minden döntőmet megnyertem Műringyóra" vagy "3/3 Zizura" sem sose.
alatriste
Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.

viszont igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz taktikával küldené fel a csapatait - ha belegondolsz a döntőkbe (most a mikiegér kupa hirtelen nem villan fel, pedig azt is láttam), igazából egyik sem olyan volt, hogy azt mondtad volna, hogy bármelyik csapat fokozatosan fölénk kerekedett és bepréselte a gólt.
a helyzeteink mindegyiken megvoltak, de nem használtuk ki őket, ez szerintem nem Klopp hibája. a Sevilla ellen a meccs elején kettőből nulla tizit kaptunk meg, a Real ellen '18-ban a patkány dzsúdózásáig egykapuztunk, a Spurs ellen hetven percig Alisson a tökét vakarta, annyira nem csinált semmit az ellen, a Chelsea elleni idei kettőn meg ide-oda voltak helyzetek, általában meccs elején nekünk, utána nekik, aztán meg össze-vissza. ja és az idei BL-döntőn kétszer jutott el kapuig a Real, egy les volt meg egy gól, közben meg Courtois kivédte a szemünket. nem mondanám, hogy Klopp rosszul döntőzik, egyszerűen év végére eltompultak a játékosok a 60+ meccstől, és megint centik hiányoztak a vashoz.
slowmotion
Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.

Kloppnál amúgy jelenleg nincs jobb opció a padra szóval ez a házasság még jó pár évig megmaradhat majd bár kérdés, hogy mikor jön el a Dortmundhoz hasonló mentális hanyatlás és megfáradás a csapat magjánál.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
 444.hu/2022/07/04/megallapodott-a-manchester-uniteddel-christian-eriksen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb

alatriste

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 935 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, Phillips megszerzese utan mondom azt, hogy a City barmelyik sorozatot elbukja, az mar gaz es csalodas, legyen az a BL vagy a PL. Brutalis ez a keret, az eddigi legerosebb.
Stez
Szerintem egyiket sem fogják megnyerni, lehet hogy jó játékosok vannak ott, de csapategység a 0 hoz közelít. Jól fizetett egyéni zsoldosok, ezért nem fognak bl t nyerni szerintem.
kapitnono
Ez mondjuk szerintem a leheto legnagyobb butasag (no offense). Ha valahol, akkor a Citynel pont hogy evek ota kivalo egyseg es moral van, es annak ellenere, hogy „penzes csapat”, a legkisebb mertekig sem erezheto ugy, mintha zsoldosok gyulekezete lenne.

Es ez Guardiola erdeme - rengeteget chokerkedik fontos pillanatokban, de ha valamit, ezt elkepesztoen jol sikerult osszegyurnia, a City csapat es ossze sem hasonlithato peldaul egy PSG-vel. Na ok, ok valoban zsoldosok.

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 209 — WHO DAT!!!!
Stez

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 935 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb

alatriste
ezekre én sem 😀

bár a chelseas mourinhora talán igen
zsellérmcnabb
Nekem Klopp volt a legszimpatikusabb edző már akkor is amikor a Dortmundnál volt. Kevés dolognak örültem annyira mint annak amikor bejelentették, hogy a Pool új edzője ő lesz. Senkire se cserélném le se a maiak se a régiek közül.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb

alatriste
ezekre én sem 😀

bár a chelseas mourinhora talán igen

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb

Liverpool Fc
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 333 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
 www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/nemetorszag-kihagyhatja-a-katari-vilagbajnoksagot/bltc620906b9d0a60d7
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 793
Pafc, napi 2 edzes vaaaooo.ezek alap dolgok nem?

"Úgy vélem, a csapat minden sorozatban jó eséllyel indul, hiszen nagyszerűen megtervezték számunkra a felkészülési időszakot. Majdnem minden nap két edzésünk van. Többek között ez is mutatja, hogy a klub komolyan veszi az Európa-konferecialigát és a bajnokságot is. Mindenki komolyan készül, odateszi magát az edzéseken, amelyek magas színvonalúak és intenzitásúak. Ennek alapján azon sem csodálkoznék, ha a csapat a csoportkörig eljutna. Persze mindenki számára nyilvánvaló, hogy a többi együttes is nagyon motivált, így nem lesz könnyű, de szerintem lehetséges” – jelentette ki Sahab Zahedi"
YoungZeeZee
Én igen.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 958 — Lucas Scott
– Tokmac Nguen megtartása mekkora siker?
– Óriási! Minden szempontból. Ez is mutatja, hogy a klub az elmúlt években milyen fejlődésen ment keresztül, egy ilyen képességű játékosnak továbbra is szakmai perspektívát tudunk kínálni.

Köszönjük Tomi!
1) Ezentúl biztos kettőzött erővel fog küzdeni…
2) Ezzel ki lett kövezve az út, másoknak. Ha fizu emelést akarok, szarjak az egészbe.

Komolyan, egy normális vezetéssel sokkal előrébb tartanánk. Amit pl Hajnal művel, az egyáltalán nem szakmai hozzáértés…
jobbágy#JC6
Közben Siger és Zubkovnincs a bl keretben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
– Tokmac Nguen megtartása mekkora siker?
– Óriási! Minden szempontból. Ez is mutatja, hogy a klub az elmúlt években milyen fejlődésen ment keresztül, egy ilyen képességű játékosnak továbbra is szakmai perspektívát tudunk kínálni.

Köszönjük Tomi!
1) Ezentúl biztos kettőzött erővel fog küzdeni…
2) Ezzel ki lett kövezve az út, másoknak. Ha fizu emelést akarok, szarjak az egészbe.

Komolyan, egy normális vezetéssel sokkal előrébb tartanánk. Amit pl Hajnal művel, az egyáltalán nem szakmai hozzáértés…
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
Pafc, napi 2 edzes vaaaooo.ezek alap dolgok nem?

"Úgy vélem, a csapat minden sorozatban jó eséllyel indul, hiszen nagyszerűen megtervezték számunkra a felkészülési időszakot. Majdnem minden nap két edzésünk van. Többek között ez is mutatja, hogy a klub komolyan veszi az Európa-konferecialigát és a bajnokságot is. Mindenki komolyan készül, odateszi magát az edzéseken, amelyek magas színvonalúak és intenzitásúak. Ennek alapján azon sem csodálkoznék, ha a csapat a csoportkörig eljutna. Persze mindenki számára nyilvánvaló, hogy a többi együttes is nagyon motivált, így nem lesz könnyű, de szerintem lehetséges” – jelentette ki Sahab Zahedi"
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan

😀😀😀
Tony Adams
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 958 — Lucas Scott
Salah hosszabbított három évvel.
Mikey
Örülünk Vicent???
nagir
Mane ment, jövőre követi Bobby. A fiatalitas mellett egy ember nem baj ha marad a nagy hármasból. Sejteni lehetett hogy ez az egy Mo lesz.
alatriste
350.000,-£/week ha jól tudom...
Mane ennél többet kapott a Bayerntől.
nagir
Sztem nem. Ez 18+ Misi évente,Mane meg 20 misit kap csak euróban. Átváltás után sztem Salah többet keres.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 383
Salah hosszabbított három évvel.
Mikey
Örülünk Vicent???
nagir
Számomra megosztóbb legenda sosem lesz szerintem a csapatnál, míg élek. Tökéletesen illik a rendszerbe, az alap statisztikái nagyon jók (mióta Liverpoolba szerződött, simán vezeti a PL kanadai táblázatát) de mégis végtelenül frusztráló játékos, mert számolatlanul hagyja ki a helyzeteket, és akadnak el benne a támadások.

Szóval nagyon örülök is, meg nem is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 738 — "Montoya por favor!"
Izrael-Anglia U19-es EB döntő most indult

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 171
Dimitrij Molosh /Дзмітры Молаш tavalyi szerződtetése lehet hogy zsákutca, mert nem tudunk kijönni a gödörből vele sem. Az elmúlt hetekben mutatott játék és az eredmények vlsz döntés kényszerbe hozzák a vezetőinket

FC_Torpedo-BelAZ_Zhodino
Forever
ozibozi
Még mindig eggyel előrébb vagytok, mint a Vityebszk 😕
warr_b
Igen, de a nemzetközi kupaindulás után ez csalódás.
Ebbe nagymértékben belejátszik a brazilok elengedése is, de a fiatalok beépítése sem a
Megfelelő ütemben zajlott.
A szponzor megemelte a támogatást, de nem igazán jöttek be az új igazolások.
Itt vlknek vinni kell a
Balhét’
(a megemelt költségvetés után meg elvárás is)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 467 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dimitrij Molosh /Дзмітры Молаш tavalyi szerződtetése lehet hogy zsákutca, mert nem tudunk kijönni a gödörből vele sem. Az elmúlt hetekben mutatott játék és az eredmények vlsz döntés kényszerbe hozzák a vezetőinket

FC_Torpedo-BelAZ_Zhodino
Forever
ozibozi
Még mindig eggyel előrébb vagytok, mint a Vityebszk 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 171
Dimitrij Molosh edzô /Дзмітры Молаш tavalyi szerződtetése lehet hogy zsákutca, mert nem tudunk kijönni a gödörből vele sem. Az elmúlt hetekben mutatott játék és az eredmények vlsz döntés kényszerbe hozzák a vezetőinket

FC_Torpedo-BelAZ_Zhodino
Forever

Szerkesztette: ozibozi