Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
Salah hosszabbított három évvel.
Mikey
Örülünk Vicent???
nagir
Mane ment, jövőre követi Bobby. A fiatalitas mellett egy ember nem baj ha marad a nagy hármasból. Sejteni lehetett hogy ez az egy Mo lesz.
alatriste
350.000,-£/week ha jól tudom...
Mane ennél többet kapott a Bayerntől.

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mikey
Örülünk Vicent???
nagir
Mane ment, jövőre követi Bobby. A fiatalitas mellett egy ember nem baj ha marad a nagy hármasból. Sejteni lehetett hogy ez az egy Mo lesz.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
RIP Vác FC

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Mikey
Örülünk Vicent???

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 383

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 935 — Whoops, looks like something went wrong.
En nagyon szerettem a football managert, csak kar, hogy ot eve szinte semmit sem valtozott az sem. Minden evben ugyanaz jon ki, minimalis fejlesztesekkel.

Mas kerdes, hogy mondjuk legalabb nem draga, asszem 2-3 eve elorendeltem az aktualis szeriat, az elso nap volt valami 11K korul.
Stez
Na ez nem teljesen igaz, néztem videókat a mostaniról, 18-amhoz képest már jóval több taktikai opció van benne. És ez pont öt év különbség 😀 A legjobb változás viszont az hogy új wonderkidek lesznek benne.
Mondjuk nekem egyik kedvenc game-em, sokat nem is kell rajta javítani 😊
Heisman nádor
De en nem erre gondoltam. Belerakni uj taktikai opciot szamomra nem fejlesztes, mert az igazabol csak ha a valosagnal lassabban is, de lekoveti a futball fejlodeset es jobban engen belemenni a reszletekbe.

En arra gondoltam, ami valoban fejlesztes, a jatekmotor es hasonlok.

Es arra gondoltam, hogy igazabol szerintem ha most letoltenem a 2-3 eves fmemre a legfrissebb jatekos-adatbazist, aztan azzal tolnam, majd osszehasonlitanam mondjuk a mostani jatekkal, nem ereznek olyan szamottevo fejlodest. A menurendszer, az alapdolgok kb ugyanazok evrol evre.

Plusz meg a 2-3 eves jatekban is voltak olyan alapveto bibik, ami egy fmnel szerintem gaz, mert ez a fifa szintje, minthogy ha egy jatekosom kolcsonben van, netan nem kapott vizumot, ezert meg masik kontinensen jatszik, nem szamit semmifele statot az illetonel ugy, hogy en kozben letoltam egy teljes szezont. Olyan, mintha az adott jatekos az elmult evben palyat se latott volna, meccsre sem neveztek be. Ez peldaul aprosag, de szamomra oriasi szepseghiba peldaul. Hogy ezt javitottak e, nem tudom.

En szemely szerint szimplan meguntam a jatekot par szezon utan, azert hagytam abba, ettol fuggetlenul amugy magasan a legjobb focis jatek, ez biztos.

Csak azert azzal nem ertek egyet, hogy radikalis fejlesztesek mennenek naluk is.

több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
belso info az ujpestrrol?
mi folyik ott?
YoungZeeZee
A taszári reptér megszerzése is az eladás része lett volna. Mivel az meghiúsult így nem lett megvéve az Újpest sem.
De akkor ezek szerint a Budu/Onovo stb erősítés még a belga által ment.
Annak örülök, hogy Krusics marad az edző. Vele nem fogunk kiesni szerintem.
Két csatárt kellene venni meg egy irányító félét. A többit meg lehet oldani házon belül.
Bazzani
Csak ez már olyan rohadt unalmas nem tdudom mióta, hogy kettőt csak megelőzünk, meg minden épkézláb ember elmegy.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 260 — Chiefs GM
mi folyik ott?
YoungZeeZee
Majd jövőre. Úgyis ez a klub szlogen 😊

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
En nagyon szerettem a football managert, csak kar, hogy ot eve szinte semmit sem valtozott az sem. Minden evben ugyanaz jon ki, minimalis fejlesztesekkel.

Mas kerdes, hogy mondjuk legalabb nem draga, asszem 2-3 eve elorendeltem az aktualis szeriat, az elso nap volt valami 11K korul.
Stez
Na ez nem teljesen igaz, néztem videókat a mostaniról, 18-amhoz képest már jóval több taktikai opció van benne. És ez pont öt év különbség 😀 A legjobb változás viszont az hogy új wonderkidek lesznek benne.
Mondjuk nekem egyik kedvenc game-em, sokat nem is kell rajta javítani 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 157 — Axel Foley
Ráadásul bitang jó pénzt kap nálatok, pedig nem sok haszna van, alig bír menni lassan 😀
jobbágy#JC6
Akkor tökéletesen illik a rendszerbe. 😀
iktriad
Még mindig van pár zseniális zsugája a meccseken csak teljesen lelassult.
Imádtam de megleszünk nélküle.

több mint 3 éve
mi folyik ott?
YoungZeeZee
A taszári reptér megszerzése is az eladás része lett volna. Mivel az meghiúsult így nem lett megvéve az Újpest sem.
De akkor ezek szerint a Budu/Onovo stb erősítés még a belga által ment.
Annak örülök, hogy Krusics marad az edző. Vele nem fogunk kiesni szerintem.
Két csatárt kellene venni meg egy irányító félét. A többit meg lehet oldani házon belül.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
OFF
Amikor foci manager játékot emlegettek, az melyik FM?
PC vagy konzol?
Kb. 15 éve nem játszottam már vele.
Köszi
ON
Sinisa
Nem tudom, ki hol mit emlegetett, de igazi manager jatek nincs konzolra, csak pc-re.
Stez
regen volt konzolra is.
FM-mel toljak itt foleg csebi.
YoungZeeZee
Az volt az igazi amikor a 2 cég még együtt volt és csak cm volt... régi szép idök.

Sosem felejtem el, az egyik háttéren a porto-s Lipcsei volt (nem, a néger csapattarsa nem volt a képen 😁)

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 014 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ráadásul bitang jó pénzt kap nálatok, pedig nem sok haszna van, alig bír menni lassan 😀
jobbágy#JC6
Akkor tökéletesen illik a rendszerbe. 😀
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
mi folyik ott?
YoungZeeZee
A cég, amely átvette volna a klubot, gazdasági és pénzügyi nehézségekre hivatkozva végül nem utalt a határidőig, azaz a mai napig. Kovács Zotya azóta sír Kabáttal hogy mi lesz itt. Ráadásul Mitrovics meg a többiek valamit tudhattak, hogy nem lesz itt semmi, mert nem fogadták el az új szerződésüket. Az utolsó 2-3 hónapban akadozott a fizu is..
jobbágy#JC6
Mekkora káosz lehet ott, ha Mitrovics úgy döntött, "Fuck it, átmegyek a Honvédba!"???
iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 014 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
mi folyik ott?
YoungZeeZee
A cég, amely átvette volna a klubot, gazdasági és pénzügyi nehézségekre hivatkozva végül nem utalt a határidőig, azaz a mai napig. Kovács Zotya azóta sír Kabáttal hogy mi lesz itt. Ráadásul Mitrovics meg a többiek valamit tudhattak, hogy nem lesz itt semmi, mert nem fogadták el az új szerződésüket. Az utolsó 2-3 hónapban akadozott a fizu is..
jobbágy#JC6
Mekkora káosz lehet ott, ha Mitrovics úgy döntött, "Fuck it, átmegyek a Honvédba!"???
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
mi folyik ott?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
mi folyik ott?
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
OFF
PC vagy konzol?
Köszi
ON
Sinisa
Nem tudom, ki hol mit emlegetett, de igazi manager jatek nincs konzolra, csak pc-re.
Stez
regen volt konzolra is.
FM-mel toljak itt foleg csebi.
több mint 3 éve
OFF
PC vagy konzol?
Köszi
ON
Sinisa

több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
OFF
PC vagy konzol?
Köszi
ON

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Mindeközben: jajj szegény Bazzani.
jobbágy#JC6
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Majd jövőre"

Bocs.
Kenny
Kéne csinálni egy fradi, Puskás, Kisvárda, Mezőkövesd szuperligát.
Játszanátok mondjuk évi 8szor ezekkel a nagymúltú csapatokkal.
Mi meg nyomjuk a magyar csempiöncsippben a többiekkel.
Eskü most aláírnám.

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Ő is mekkora király volt...

empty taxi
A manis meg a dellás, mekkora pénzügyes csata volt....

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
Mindeközben: jajj szegény Bazzani.
jobbágy#JC6
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Majd jövőre"

Bocs.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 171
Angliában nézzük vagy Európában ezt a minden időket, lehet ez sem mind1
Más idők voltak…
Nagyon más idők.

Szerkesztette: ozibozi