Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
350.000,-£/week ha jól tudom...Mane ment, jövőre követi Bobby. A fiatalitas mellett egy ember nem baj ha marad a nagy hármasból. Sejteni lehetett hogy ez az egy Mo lesz.Salah hosszabbított három évvel.Örülünk Vicent???
Mikey
nagir
alatriste
Mane ennél többet kapott a Bayerntől.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Mane ment, jövőre követi Bobby. A fiatalitas mellett egy ember nem baj ha marad a nagy hármasból. Sejteni lehetett hogy ez az egy Mo lesz.Salah hosszabbított három évvel.Örülünk Vicent???
Mikey
nagir

Liverpool Fc
több mint 3 éve
RIP Vác FC

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Salah hosszabbított három évvel.Örülünk Vicent???
Mikey

több mint 3 éve
Salah hosszabbított három évvel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
De en nem erre gondoltam. Belerakni uj taktikai opciot szamomra nem fejlesztes, mert az igazabol csak ha a valosagnal lassabban is, de lekoveti a futball fejlodeset es jobban engen belemenni a reszletekbe.En nagyon szerettem a football managert, csak kar, hogy ot eve szinte semmit sem valtozott az sem. Minden evben ugyanaz jon ki, minimalis fejlesztesekkel.Na ez nem teljesen igaz, néztem videókat a mostaniról, 18-amhoz képest már jóval több taktikai opció van benne. És ez pont öt év különbség 😀 A legjobb változás viszont az hogy új wonderkidek lesznek benne.
Mas kerdes, hogy mondjuk legalabb nem draga, asszem 2-3 eve elorendeltem az aktualis szeriat, az elso nap volt valami 11K korul.
Stez
Mondjuk nekem egyik kedvenc game-em, sokat nem is kell rajta javítani 😊
Heisman nádor
En arra gondoltam, ami valoban fejlesztes, a jatekmotor es hasonlok.
Es arra gondoltam, hogy igazabol szerintem ha most letoltenem a 2-3 eves fmemre a legfrissebb jatekos-adatbazist, aztan azzal tolnam, majd osszehasonlitanam mondjuk a mostani jatekkal, nem ereznek olyan szamottevo fejlodest. A menurendszer, az alapdolgok kb ugyanazok evrol evre.
Plusz meg a 2-3 eves jatekban is voltak olyan alapveto bibik, ami egy fmnel szerintem gaz, mert ez a fifa szintje, minthogy ha egy jatekosom kolcsonben van, netan nem kapott vizumot, ezert meg masik kontinensen jatszik, nem szamit semmifele statot az illetonel ugy, hogy en kozben letoltam egy teljes szezont. Olyan, mintha az adott jatekos az elmult evben palyat se latott volna, meccsre sem neveztek be. Ez peldaul aprosag, de szamomra oriasi szepseghiba peldaul. Hogy ezt javitottak e, nem tudom.
En szemely szerint szimplan meguntam a jatekot par szezon utan, azert hagytam abba, ettol fuggetlenul amugy magasan a legjobb focis jatek, ez biztos.
Csak azert azzal nem ertek egyet, hogy radikalis fejlesztesek mennenek naluk is.
több mint 3 éve
Csak ez már olyan rohadt unalmas nem tdudom mióta, hogy kettőt csak megelőzünk, meg minden épkézláb ember elmegy.belso info az ujpestrrol?A taszári reptér megszerzése is az eladás része lett volna. Mivel az meghiúsult így nem lett megvéve az Újpest sem.
mi folyik ott?
YoungZeeZee
De akkor ezek szerint a Budu/Onovo stb erősítés még a belga által ment.
Annak örülök, hogy Krusics marad az edző. Vele nem fogunk kiesni szerintem.
Két csatárt kellene venni meg egy irányító félét. A többit meg lehet oldani házon belül.
Bazzani
több mint 3 éve
belso info az ujpestrrol?Majd jövőre. Úgyis ez a klub szlogen 😊
mi folyik ott?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
En nagyon szerettem a football managert, csak kar, hogy ot eve szinte semmit sem valtozott az sem. Minden evben ugyanaz jon ki, minimalis fejlesztesekkel.Na ez nem teljesen igaz, néztem videókat a mostaniról, 18-amhoz képest már jóval több taktikai opció van benne. És ez pont öt év különbség 😀 A legjobb változás viszont az hogy új wonderkidek lesznek benne.
Mas kerdes, hogy mondjuk legalabb nem draga, asszem 2-3 eve elorendeltem az aktualis szeriat, az elso nap volt valami 11K korul.
Stez
Mondjuk nekem egyik kedvenc game-em, sokat nem is kell rajta javítani 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Még mindig van pár zseniális zsugája a meccseken csak teljesen lelassult.Ráadásul bitang jó pénzt kap nálatok, pedig nem sok haszna van, alig bír menni lassan 😀Akkor tökéletesen illik a rendszerbe. 😀
jobbágy#JC6
iktriad
Imádtam de megleszünk nélküle.
több mint 3 éve
belso info az ujpestrrol?A taszári reptér megszerzése is az eladás része lett volna. Mivel az meghiúsult így nem lett megvéve az Újpest sem.
mi folyik ott?
YoungZeeZee
De akkor ezek szerint a Budu/Onovo stb erősítés még a belga által ment.
Annak örülök, hogy Krusics marad az edző. Vele nem fogunk kiesni szerintem.
Két csatárt kellene venni meg egy irányító félét. A többit meg lehet oldani házon belül.
több mint 3 éve
En nagyon szerettem a football managert, csak kar, hogy ot eve szinte semmit sem valtozott az sem. Minden evben ugyanaz jon ki, minimalis fejlesztesekkel.Mas kerdes, hogy mondjuk legalabb nem draga, asszem 2-3 eve elorendeltem az aktualis szeriat, az elso nap volt valami 11K korul.
több mint 3 éve
Az volt az igazi amikor a 2 cég még együtt volt és csak cm volt... régi szép idök.regen volt konzolra is.OFFNem tudom, ki hol mit emlegetett, de igazi manager jatek nincs konzolra, csak pc-re.
Amikor foci manager játékot emlegettek, az melyik FM?
PC vagy konzol?
Kb. 15 éve nem játszottam már vele.
Köszi
ON
Sinisa
Stez
FM-mel toljak itt foleg csebi.
YoungZeeZee
Sosem felejtem el, az egyik háttéren a porto-s Lipcsei volt (nem, a néger csapattarsa nem volt a képen 😁)
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ráadásul bitang jó pénzt kap nálatok, pedig nem sok haszna van, alig bír menni lassan 😀Akkor tökéletesen illik a rendszerbe. 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ráadásul bitang jó pénzt kap nálatok, pedig nem sok haszna van, alig bír menni lassan 😀Mekkora káosz lehet ott, ha Mitrovics úgy döntött, "Fuck it, átmegyek a Honvédba!"???belso info az ujpestrrol?A cég, amely átvette volna a klubot, gazdasági és pénzügyi nehézségekre hivatkozva végül nem utalt a határidőig, azaz a mai napig. Kovács Zotya azóta sír Kabáttal hogy mi lesz itt. Ráadásul Mitrovics meg a többiek valamit tudhattak, hogy nem lesz itt semmi, mert nem fogadták el az új szerződésüket. Az utolsó 2-3 hónapban akadozott a fizu is..
mi folyik ott?
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
iktriad
több mint 3 éve
Mekkora káosz lehet ott, ha Mitrovics úgy döntött, "Fuck it, átmegyek a Honvédba!"???belso info az ujpestrrol?A cég, amely átvette volna a klubot, gazdasági és pénzügyi nehézségekre hivatkozva végül nem utalt a határidőig, azaz a mai napig. Kovács Zotya azóta sír Kabáttal hogy mi lesz itt. Ráadásul Mitrovics meg a többiek valamit tudhattak, hogy nem lesz itt semmi, mert nem fogadták el az új szerződésüket. Az utolsó 2-3 hónapban akadozott a fizu is..
mi folyik ott?
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
belso info az ujpestrrol?A cég, amely átvette volna a klubot, gazdasági és pénzügyi nehézségekre hivatkozva végül nem utalt a határidőig, azaz a mai napig. Kovács Zotya azóta sír Kabáttal hogy mi lesz itt. Ráadásul Mitrovics meg a többiek valamit tudhattak, hogy nem lesz itt semmi, mert nem fogadták el az új szerződésüket. Az utolsó 2-3 hónapban akadozott a fizu is..
mi folyik ott?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 542
regen volt konzolra is.OFFNem tudom, ki hol mit emlegetett, de igazi manager jatek nincs konzolra, csak pc-re.
PC vagy konzol?
Köszi
ON
Sinisa
Stez
FM-mel toljak itt foleg csebi.
több mint 3 éve
OFFNem tudom, ki hol mit emlegetett, de igazi manager jatek nincs konzolra, csak pc-re.
PC vagy konzol?
Köszi
ON
Sinisa
több mint 3 éve
OFFAmikor foci manager játékot emlegettek, az melyik FM?
PC vagy konzol?
Köszi
ON
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Kéne csinálni egy fradi, Puskás, Kisvárda, Mezőkövesd szuperligát.Mindeközben: jajj szegény Bazzani.Hogy egy klasszikust idézzek:
jobbágy#JC6
"Majd jövőre"
Bocs.
Kenny
Játszanátok mondjuk évi 8szor ezekkel a nagymúltú csapatokkal.
Mi meg nyomjuk a magyar csempiöncsippben a többiekkel.
Eskü most aláírnám.
több mint 3 éve
Ő is mekkora király volt...A manis meg a dellás, mekkora pénzügyes csata volt....
📅 #OTD at EURO 2004, Maniche did this. 😱🚀#EURO2024 | @selecaoportugal pic.twitter.com/kQ5Y2aLCii
— UEFA EURO 2024 (@EURO2024) June 30, 2022
empty taxi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Mindeközben: jajj szegény Bazzani.Hogy egy klasszikust idézzek:
jobbágy#JC6
"Majd jövőre"
Bocs.