Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez nálunk új trend, régebben olyan öregeket igazoltunk h innen a nyugdíjas otthonba mentek nem más csapathoz. 😀Könnyű életük van a milanosoknak, én gunárként végignéztem néhány ságát, lássuk csak: Marc Overmars, Ashley Cole, Patrick Vieira, Gael Clichy- Bakary Sagna páros, Samir Nasri, Emmanuel Adebayor, Alexander Hleb, Cesc Fabregas, Robin van Persie, Alexis Sanchez, PE Aubameyang (ők mind "hosszabbítottak"), Aaron Ramsey is ingyen lépett le.Elhiszem nektek, nyilván jobban követitek a saját csapatotokat. Én már szerintem egy fél éve olvasom hogy biztos megy a Barcába.Nagymesterem fonokom empty megvalaszolta a kerdesed. Az egvilagon semmi bajom sincs, ha valaki elmegy, csak ne hazudozzon megallas nelkul honapokig, hulyenek nezve mindenkit.Mind2 többször is lenyilatkozta a médiában h hosszabbítani fog, jól érzi magát stb., majd a végén a lelépett máshova.Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Viszont De Jong egyedul keves lesz, ezert fuzi megint a Barcelona a tobbi sokat keresojet is, hogy engedjenek a fizetesukbol, ezaltal tovabbi „cap space-t” krealva. Jelenleg a tobbi erkezore egyebkent valoban nincs helyuk, igy peldaul az arulo Kessiet sem tudjak egyelore.
Ami erdekes lesz, hogy egyebkent szerintem mar ezen a nyaron jon majd a kovetkezo aldozat, es De Jongon kivul meg valakitol meg kell majd szabadulnia a klubnak azert, hogy meglegyen a hely mindenkire. Nekem Depay a tippem, szvsz ot fogjak bealdozni.
Stez
Heisman nádor
Nem gond h a magasabb fizut választja máshol, de ne csináljon segget a szájából.
empty taxi
Stez
Heisman nádor
Volt egy sorozatunk anno, hogy zsinórban 4 csapatkapitányunkat nyúlták le (még Titi és Vermaelen is leléptek így, de az kedvesség volt).
Ilyen Alex Song kalibert már meg sem említek, h elment padozni a Barcához. Ja meg Ox a Poolhoz.
Egy embert akartunk évekig nagyon eladni, Özilt, ő meg nem akart elmenni.😄
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Könnyű életük van a milanosoknak, én gunárként végignéztem néhány ságát, lássuk csak: Marc Overmars, Ashley Cole, Patrick Vieira, Gael Clichy- Bakary Sagna páros, Samir Nasri, Emmanuel Adebayor, Alexander Hleb, Cesc Fabregas, Robin van Persie, Alexis Sanchez, PE Aubameyang (ők mind "hosszabbítottak"), Aaron Ramsey is ingyen lépett le.Elhiszem nektek, nyilván jobban követitek a saját csapatotokat. Én már szerintem egy fél éve olvasom hogy biztos megy a Barcába.Nagymesterem fonokom empty megvalaszolta a kerdesed. Az egvilagon semmi bajom sincs, ha valaki elmegy, csak ne hazudozzon megallas nelkul honapokig, hulyenek nezve mindenkit.Mind2 többször is lenyilatkozta a médiában h hosszabbítani fog, jól érzi magát stb., majd a végén a lelépett máshova.Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Viszont De Jong egyedul keves lesz, ezert fuzi megint a Barcelona a tobbi sokat keresojet is, hogy engedjenek a fizetesukbol, ezaltal tovabbi „cap space-t” krealva. Jelenleg a tobbi erkezore egyebkent valoban nincs helyuk, igy peldaul az arulo Kessiet sem tudjak egyelore.
Ami erdekes lesz, hogy egyebkent szerintem mar ezen a nyaron jon majd a kovetkezo aldozat, es De Jongon kivul meg valakitol meg kell majd szabadulnia a klubnak azert, hogy meglegyen a hely mindenkire. Nekem Depay a tippem, szvsz ot fogjak bealdozni.
Stez
Heisman nádor
Nem gond h a magasabb fizut választja máshol, de ne csináljon segget a szájából.
empty taxi
Stez
Heisman nádor
Volt egy sorozatunk anno, hogy zsinórban 4 csapatkapitányunkat nyúlták le (még Titi és Vermaelen is leléptek így, de az kedvesség volt).
Ilyen Alex Song kalibert már meg sem említek, h elment padozni a Barcához. Ja meg Ox a Poolhoz.
Egy embert akartunk évekig nagyon eladni, Özilt, ő meg nem akart elmenni.😄
több mint 3 éve
Az egyik legnagyobb kedvenc edzõm, C. Galtier váltja az isteni Pöcsettintõt a PSG élén. Nem hittem volna, hogy szurkolni fogok a csapatnak valaha. (Lõw Zsóti ide meg amoda.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nem fel eve, de valoban, egy 4 honapja eldolt kb, hogy megy. A bibi az, hogy a Milan egy eve hosszabbitani akart vele, tobb mint fel evig targyaltak vele Maldiniek es Kessie mindekozben vegig eloadast tolt, hogy maradni akar es csak a Milan.Elhiszem nektek, nyilván jobban követitek a saját csapatotokat. Én már szerintem egy fél éve olvasom hogy biztos megy a Barcába.Nagymesterem fonokom empty megvalaszolta a kerdesed. Az egvilagon semmi bajom sincs, ha valaki elmegy, csak ne hazudozzon megallas nelkul honapokig, hulyenek nezve mindenkit.Mind2 többször is lenyilatkozta a médiában h hosszabbítani fog, jól érzi magát stb., majd a végén a lelépett máshova.Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Stez
Heisman nádor
empty taxi
Stez
Heisman nádor
Majd a menedzsmentje kozolte, hogy tobb penzt akar, mint amit a Milan ajanl neki, ennek vegeredmenye meg az lett, hogy egyik pillanatrol a masikra elment a Barcelonahoz.
Es ez egyebkent foleg azok utan vicces, hogy a tavalyi Donnarumma-cirkusz utan Kessie meg utalgatott is ra, hogy o ilyeneket nem fog bejatszani, mert neki a Milan mennyire fontos.
több mint 3 éve
Elhiszem nektek, nyilván jobban követitek a saját csapatotokat. Én már szerintem egy fél éve olvasom hogy biztos megy a Barcába.Nagymesterem fonokom empty megvalaszolta a kerdesed. Az egvilagon semmi bajom sincs, ha valaki elmegy, csak ne hazudozzon megallas nelkul honapokig, hulyenek nezve mindenkit.Mind2 többször is lenyilatkozta a médiában h hosszabbítani fog, jól érzi magát stb., majd a végén a lelépett máshova.Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Stez
Heisman nádor
empty taxi
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nagymesterem fonokom empty megvalaszolta a kerdesed. Az egvilagon semmi bajom sincs, ha valaki elmegy, csak ne hazudozzon megallas nelkul honapokig, hulyenek nezve mindenkit.Mind2 többször is lenyilatkozta a médiában h hosszabbítani fog, jól érzi magát stb., majd a végén a lelépett máshova.Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Stez
Heisman nádor
empty taxi
több mint 3 éve
Mind2 többször is lenyilatkozta a médiában h hosszabbítani fog, jól érzi magát stb., majd a végén a lelépett máshova.Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Stez
Heisman nádor

Madden hates me.
több mint 3 éve
Aki elmegy a Milánból az mért lesz automatikusan áruló? Azért nem egy Calhanoglu 😀sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Chelsea and Leeds have reached full agreement for Raphinha! Official bid accepted around £60/65m [add ons included]. Main part of amount to be paid immediately. It’s done between clubs. 🚨🔵 #CFC - RomanoNehéz szezon elé nézünk... 😕
Beki
Lóvé az lesz, de nagyon nehéz lesz pótolni őt meg Philipset, ha nem lehetetlen...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Chelsea and Leeds have reached full agreement for Raphinha! Official bid accepted around £60/65m [add ons included]. Main part of amount to be paid immediately. It’s done between clubs. 🚨🔵 #CFC - Romano
több mint 3 éve
Azt valaki magyarázza már el nekem, hogy igazolhat egy klub ha pl igaz az, hogy Pique-nek 50 millió fizuval tartoznak Biztos nem hal éhen, de hogy a picsába megy ez át a komolyabb ellenőrzésen. Hogy tudnak szerződéseket hosszabbítani? Nem fér a fejembe ez a Barca sztori.
több mint 3 éve
sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seDe Jong mar regisztralva van, a cel epp az, hogy viszont az erkezokre felszabaditson helyet a Barca, ehhez pedig kell egy vezeraldozat is, ezt a szerepet fogja betolteni De Jong, mivel kb. csak ot tudja ugy eladni a vezetoseg, hogy a csapat meglegyen a poszton es ne gyenguljon lenyegesen, illetve a magas fizetes kiesesevel magasabb keret szabaduljon fel az uj fizetesek miatt.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
abban egyetertunk, hogy ebbol mar csak akkor jon ki mki megfeleloen ha Lewa elmegy (barhova).Sokkal jobban járna a Bayern ha végül elengedi a lengyelt. Mérgezné kb az öltözőt a farok vezetőségnek hála.konkretan meg lognak nekunk a vidal atigazolasbol is 1 misivel. de ok Lewat akarjak ...sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seLényegében itt is erről van szó:
Negritis, a vajda
www.eurobarca.hu/hirek/atigazolasok/20220624-miert-nem-szerzodtet-mar-jatekosokat-a-barca/
FLZOLI
Nemzetes és vitézlő csebi
Mondjuk a Barca biztos valami nyakatekert cigánykodásba kezd majd, pont mint az olasz csapatok 2020 előtti években 🙂
FLZOLI
viszont most mar allitoalg 60 misire emelte Hasan a licitet, amin meg en is nezek egy nagyot, de ha pl egy kinai csapat vagy a LAFC kifizeti Bale utan akkor nekem aztan mindegy ...
amugy ebben nem feltetlenul tudom hibaztatni Hasant meg Kahnt. allitolag ajanlottak Lewanak szerzodest, hosszabbat es tobb fizut akart. kozben nyilvan nezni kell a piacot is, es ha volt Haalandra esely akkor arrol nem mondok le arra hivatkozva, hogy remeljuk Lewa alairja a hosszabbitast. de nyilvan julius kozepen sok minden kiderul mikor kezdodik az edzotabor es Lewa meg nem kerult eladasra.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sokkal jobban járna a Bayern ha végül elengedi a lengyelt. Mérgezné kb az öltözőt a farok vezetőségnek hála.konkretan meg lognak nekunk a vidal atigazolasbol is 1 misivel. de ok Lewat akarjak ...sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seLényegében itt is erről van szó:
Negritis, a vajda
www.eurobarca.hu/hirek/atigazolasok/20220624-miert-nem-szerzodtet-mar-jatekosokat-a-barca/
FLZOLI
Mondjuk a Barca biztos valami nyakatekert cigánykodásba kezd majd, pont mint az olasz csapatok 2020 előtti években 🙂
több mint 3 éve
konkretan meg lognak nekunk a vidal atigazolasbol is 1 misivel. de ok Lewat akarjak ...sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seLényegében itt is erről van szó:
Negritis, a vajda
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt seLényegében itt is erről van szó:
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
sport tv focis podcastjében most volt szó arról hogy a barcának nincs pénze hogy benevezze nem hogy de jongot de 2 ingyen érzekőt se
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tudnám itt is hol ér ennyit a holland...Manchester United are getting closer to agreeing fee with Barcelona for de Jong for €65m plus add-ons… since yesterday afternoon.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 28, 2022
Full package will be around €85m, as reported yesterday after direct talks.
NO update as of now. New talks will take place today/this week. https://t.co/XqrFAnXAQp
több mint 3 éve
Szinte 🤣akkor pont egy Szalai Adam klon ...De amúgy mit tud ez a gyerek, ami miatt neki válogatottnak kéne lennie? 28 és fél éves, hagyjuk már...mi adunk egy rapportot ők egy bumbátBarátságos meccs elvileg nem számítEgy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
jobbágy#JC6
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Három barimeccsen nem kapott összesen 90 percet, aztán mivel a román válogatottba évek óta nem hívták, így akkor inkább magyar állampolgárságért folyamodik. Esetleg kapja be 😊
Amúgy manapság minden focista ilyen kis nyomi törpe? 175 centi, 69 kiló...
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Bolla marad még 1 idényt kölcsönben a Grasshoppersnél, jó szezonja volt, nem hülyeség.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Mindenki Messi akar lenni ebből a generációból, a méret már összejöttDe amúgy mit tud ez a gyerek, ami miatt neki válogatottnak kéne lennie? 28 és fél éves, hagyjuk már...mi adunk egy rapportot ők egy bumbátBarátságos meccs elvileg nem számítEgy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
jobbágy#JC6
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Három barimeccsen nem kapott összesen 90 percet, aztán mivel a román válogatottba évek óta nem hívták, így akkor inkább magyar állampolgárságért folyamodik. Esetleg kapja be 😊
warr_b
több mint 3 éve
akkor pont egy Szalai Adam klon ...De amúgy mit tud ez a gyerek, ami miatt neki válogatottnak kéne lennie? 28 és fél éves, hagyjuk már...mi adunk egy rapportot ők egy bumbátBarátságos meccs elvileg nem számítEgy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
jobbágy#JC6
Heisman nádor
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 3 éve
hát látod, a híres magyar utánpótlásképzés csak úgy ontja a fiatal 18 éves zseniket.sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
ikszdé
több mint 3 éve
Azért a katari példa ennél érdekesebb, hiszen ők olyan már levitézlett játékosokkal értek el eredményt akik már az eredeti válogatottjuknak a közelében sem lettek volna.Asszem igen. Meg kézilabdában a katariak egyszer. Csak ők nem brazilokat szereztek, hanem jugókat.Melyik ország tette ezt futsalban? Azeriek?sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
davemayer
Meg asztaliteniszben fél Európa 😀 (na jó, ez utóbbi nem teljesen igaz)
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Asszem igen. Meg kézilabdában a katariak egyszer. Csak ők nem brazilokat szereztek, hanem jugókat.Melyik ország tette ezt futsalban? Azeriek?sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
davemayer
Meg asztaliteniszben fél Európa 😀 (na jó, ez utóbbi nem teljesen igaz)
Szerkesztette: slowmotion