Soccer

Állat vagyok, ami enni kér...
Arsenal and Manchester City have reached full verbal agreement today for Gabriel Jesus. Deal in place after new meeting - been told guaranteed fee is £45m. 🚨🇧🇷 #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 24, 2022
Arsenal are now working on personal terms with Gabriel’s camp - final step to get the deal completed very soon. pic.twitter.com/sNcy4TuTks
Ha ezek a makik Phillips melle megszerzik Cucurellat is, plusz meg netan Bernardo helyere valami faja tamado kozeppalyast/szelsot, ez a City egyszeruen brutalis lesz. Mondjuk Pepnek a legnagyobb mumusa mindig is Pep lesz ettol fuggetlenul, szoval ha valaki, o igy is kepes lesz elbukni a BL-ben. 😀🚨 EXCL: Man City have reached agreement with Leeds to sign midfielder Kalvin Phillips. £42m + £3m — with Darko Gyabi joining #LUFC separately for £5m fixed. Clubs now in process of finalising deal for 26yo England int’l to join #MCFC @TheAthleticUK #LUFC https://t.co/i25RND4Ad5
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 24, 2022
És most ráfordulnak Cucurellára. Kapják be.
Tony Adams
🚨 EXCL: Man City have reached agreement with Leeds to sign midfielder Kalvin Phillips. £42m + £3m — with Darko Gyabi joining #LUFC separately for £5m fixed. Clubs now in process of finalising deal for 26yo England int’l to join #MCFC @TheAthleticUK #LUFC https://t.co/i25RND4Ad5
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 24, 2022
És most ráfordulnak Cucurellára. Kapják be.
A kommentátorok közül Nagy Viktornak remélem lesz mikrofonja, nagyon kedvelem a stílusát és a hangját a faszinak. Juhár Tomit pedig "szakértőként" kedveltem meg.
Nagggyon veszélyes, ha a bátorság, hülyeséggel párosul!,😉🤣Én bírom a stílusát és hogy nem lapít érzékeny témákban mint sok kollégájaA digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/A dilettáns Egri Viktorról azért emty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴
Duff
nagir
FLZOLI

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!

Done deal, confirmed. Manchester United goalkeeper Dean Henderson will join Nottingham Forest on a loan deal until June 2023. Here we go. 🚨🏴 #NFFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 24, 2022
No buy option included after further talks between clubs. Deal agreed - it will be signed once Dean Henderson returns. #MUFC pic.twitter.com/DN69uc1aTB
Poloska vagyok.
Jah, csak epp elfogulatlanul keptelen leadni egy barmilyen Inter- vagy Milan-meccset. Mivel elobbinek drukkol, utobbit meg akkor is kepes szetfikazni, amikor epp megnyerni a bajnoksagot. Ilyen szempontbol egy hihetetlenul amator.Én bírom a stílusát és hogy nem lapít érzékeny témákban mint sok kollégájaA digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/A dilettáns Egri Viktorról azért emty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴
Duff
nagir
FLZOLI
Én bírom a stílusát és hogy nem lapít érzékeny témákban mint sok kollégájaA digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/A dilettáns Egri Viktorról azért emty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴
Duff
nagir
Engem csak az angol bajnokság sorsa érdekel.gondolom minden a spíleren
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/A dilettáns Egri Viktorról azért empty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴
Duff
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/szakértők és nem kellett agyhalott fidesz propagandát hallgatni a félidő reklámsávban. Elmennek a retkes kurva anyjukba.Ha nem szüntették volna meg akkor is hallgathattad volna a propagandát ott szóval ilyen alapon jobb hogy megszűnt. 😀
Duff
Na majd mostantol es akkor lesz a 3 csatorna helyett az arena 4 es annak a fizetos reszei arena4+ arena4++ es az arena4+++Ami a diginél pont nem fogható 😀www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatornaJohet az arena4 dupla +
NB2 a király
YoungZeeZee
Toca Őrgróf
Felszabadul egy csomo jog nem?
Mondjuk meg nincs info errol a digitol.
Ami a diginél pont nem fogható 😀www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatornaJohet az arena4 dupla +
NB2 a király
YoungZeeZee
www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatornaJohet az arena4 dupla +
NB2 a király

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Pláne ha a válogatottban majd egy Zidane lesz a boss a félkegyelmű helyett
Pogba? Motivacio? Lattad ot focikazni az elmult harom evben? 😀Engem aztán nem érdekel, ha ilyen Rabiot meg Artúr féle léhűtőknél már egy dekával motiváltabban lép pályára már elég. Egymaga több asszisztot adott, mint az összes Juve kp.Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.Megint fel lehet venni az elégetett mezeketPaul Pogba to Juventus, confirmed and here we go! Full agreement now completed on a free transfer. Deal to be signed at the beginning of July, it’s done and sealed. 🚨⚪️⚫️ #Juve
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 23, 2022
Pogba will be in Italy in two weeks. Juve sold him for €100m six years ago - now he’s back for free. pic.twitter.com/YNyyOlmSUE
Beki
William von Parker, clarissimus
Beki
Stez
Beki
Nala motivalatlanabb jatekos nem lesz a Juveban. 😀
Engem aztán nem érdekel, ha ilyen Rabiot meg Artúr féle léhűtőknél már egy dekával motiváltabban lép pályára már elég. Egymaga több asszisztot adott, mint az összes Juve kp.Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.Megint fel lehet venni az elégetett mezeketPaul Pogba to Juventus, confirmed and here we go! Full agreement now completed on a free transfer. Deal to be signed at the beginning of July, it’s done and sealed. 🚨⚪️⚫️ #Juve
Pogba will be in Italy in two weeks. Juve sold him for €100m six years ago - now he’s back for free. pic.twitter.com/YNyyOlmSUE
Beki
Beki
Stez
Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.Megint fel lehet venni az elégetett mezeketPaul Pogba to Juventus, confirmed and here we go! Full agreement now completed on a free transfer. Deal to be signed at the beginning of July, it’s done and sealed. 🚨⚪️⚫️ #Juve
Beki
Beki