Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az Arzenyal, miutan Tielemans draga lenne, keres alternativ megoldasokat. Most rarepultek a Lensbol (francia elliga) Fofana leigazolasara. 26 millio fontot dobtak fel elsore.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 931 — Whoops, looks like something went wrong.

És most ráfordulnak Cucurellára. Kapják be.
Tony Adams
Ha ezek a makik Phillips melle megszerzik Cucurellat is, plusz meg netan Bernardo helyere valami faja tamado kozeppalyast/szelsot, ez a City egyszeruen brutalis lesz. Mondjuk Pepnek a legnagyobb mumusa mindig is Pep lesz ettol fuggetlenul, szoval ha valaki, o igy is kepes lesz elbukni a BL-ben. 😀

több mint 3 éve

És most ráfordulnak Cucurellára. Kapják be.
több mint 3 éve
A Digisport januárttól sok szolgáltató csomagjából kikerült, várható volt hogy közel a vég. a PL gondolom újra full Spíleres lesz, ez is sejthető volt, mikor a Teljes Terjedelemben jelezték hogy jövőre nem lesz Bundesliga a Spíleren.
A kommentátorok közül Nagy Viktornak remélem lesz mikrofonja, nagyon kedvelem a stílusát és a hangját a faszinak. Juhár Tomit pedig "szakértőként" kedveltem meg.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/
Duff
A dilettáns Egri Viktorról azért emty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴
nagir
Én bírom a stílusát és hogy nem lapít érzékeny témákban mint sok kollégája
FLZOLI
Nagggyon veszélyes, ha a bátorság, hülyeséggel párosul!,😉🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Na, megnyugodtam, hogy Tischler nagy nehezen ugyan, de talált olyan csapatot, ahol még nem játszott 😀

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 124 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/
Duff
A dilettáns Egri Viktorról azért emty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴
nagir
FLZOLI
Jah, csak epp elfogulatlanul keptelen leadni egy barmilyen Inter- vagy Milan-meccset. Mivel elobbinek drukkol, utobbit meg akkor is kepes szetfikazni, amikor epp megnyerni a bajnoksagot. Ilyen szempontbol egy hihetetlenul amator.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Duff
nagir

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 110 — The Mathematician
Engem csak az angol bajnokság sorsa érdekel.
Coolearie
gondolom minden a spíleren

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Engem csak az angol bajnokság sorsa érdekel.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
Duff
A dilettáns Egri Viktorról azért empty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 370 — Vikings fan
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/szakértők és nem kellett agyhalott fidesz propagandát hallgatni a félidő reklámsávban. Elmennek a retkes kurva anyjukba.
Duff
Ha nem szüntették volna meg akkor is hallgathattad volna a propagandát ott szóval ilyen alapon jobb hogy megszűnt. 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatorna
NB2 a király
Johet az arena4 dupla +
YoungZeeZee
Ami a diginél pont nem fogható 😀
Toca Őrgróf
Na majd mostantol es akkor lesz a 3 csatorna helyett az arena 4 es annak a fizetos reszei arena4+ arena4++ es az arena4+++
Felszabadul egy csomo jog nem?
Mondjuk meg nincs info errol a digitol.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/szakértők és nem kellett agyhalott fidesz propagandát hallgatni a félidő reklámsávban. Elmennek a retkes kurva anyjukba.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 370 — Vikings fan
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatorna
NB2 a király
Johet az arena4 dupla +
YoungZeeZee
Ami a diginél pont nem fogható 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
NB2 a király
Johet az arena4 dupla +
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/06/23/atigazolas-ftc-fradi-rasmus-thelander/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Pogba egy retardált, de képességek tekintetében bőven elit kategória. A rothadó MU öltöző után a lazább olasz életstílus és Allegri jót tehet neki és visszatérhet a top szintre.
Pláne ha a válogatottban majd egy Zidane lesz a boss a félkegyelmű helyett

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 337 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pogba bakker megint minek az egyik legtúrtèkeltebb játèkos evör.....😒
több mint 3 éve

Beki
Megint fel lehet venni az elégetett mezeket
William von Parker, clarissimus
Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.
Beki
Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.
Stez
Engem aztán nem érdekel, ha ilyen Rabiot meg Artúr féle léhűtőknél már egy dekával motiváltabban lép pályára már elég. Egymaga több asszisztot adott, mint az összes Juve kp.
Beki
Pogba? Motivacio? Lattad ot focikazni az elmult harom evben? 😀
Nala motivalatlanabb jatekos nem lesz a Juveban. 😀

több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Beki
Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.
Beki
Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.
Stez
Engem aztán nem érdekel, ha ilyen Rabiot meg Artúr féle léhűtőknél már egy dekával motiváltabban lép pályára már elég. Egymaga több asszisztot adott, mint az összes Juve kp.
több mint 3 éve

Beki
Beki