Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 227
Viera érdekes lehet, valahol olvastam róla hogy ő egy Bernardo Silva 2.0. Látszik hogy Arteta keresi mindenkinek a Citys klónját, lehet hogy belőle egy 5 posztos ember lesz, ha nem is idén, de pár éven belül.
Remélem Salibával is zöld ágra vergődünk, adjuk el, vagy használjuk, túl nagy érték ő ahhoz, hogy kölcsönadogassuk.
Tony Adams
Vieira egy kreativ, tupontos passzologep. De az erteke abban van, hogy o teljes erteke tamado a labdaval is. Vagyis kivul tud inside forwardot, belul Mezzalat vagy barmilyen playmakert jatszani (AP, Roaming P, WideP, inverted winger), ugyanis gyorsan cipeli a labdat, es jol cselez.
Csak en azt gondoltam, eddig olyan embert kerestek (KP), aki a bunkovari Xhaka helyere jonne hatosba. Nos, az nem Vieira.

Saliba minden heten elmondja, neki Franciaorszag az elsoszamu prioritas. Persze nem o donti ezt el, szerzodese van, es tobbet er, mint amit ott ki tudnak csengetni.
ulpianus
Nem tudom, szerintem inkább 8-ast keresnek Artetáék, rohadt fent játszott Xhaka, ha volt Partey. City klónok vagyunk, Rodi=Partey,
Tony Adams
Ezért nyomulunk Tielemansra, aki 6-7-8-at tudja, ha akarjuk
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Viera érdekes lehet, valahol olvastam róla hogy ő egy Bernardo Silva 2.0. Látszik hogy Arteta keresi mindenkinek a Citys klónját, lehet hogy belőle egy 5 posztos ember lesz, ha nem is idén, de pár éven belül.
Remélem Salibával is zöld ágra vergődünk, adjuk el, vagy használjuk, túl nagy érték ő ahhoz, hogy kölcsönadogassuk.
Tony Adams
Vieira egy kreativ, tupontos passzologep. De az erteke abban van, hogy o teljes erteke tamado a labdaval is. Vagyis kivul tud inside forwardot, belul Mezzalat vagy barmilyen playmakert jatszani (AP, Roaming P, WideP, inverted winger), ugyanis gyorsan cipeli a labdat, es jol cselez.
Csak en azt gondoltam, eddig olyan embert kerestek (KP), aki a bunkovari Xhaka helyere jonne hatosba. Nos, az nem Vieira.

Saliba minden heten elmondja, neki Franciaorszag az elsoszamu prioritas. Persze nem o donti ezt el, szerzodese van, es tobbet er, mint amit ott ki tudnak csengetni.
ulpianus
Nem tudom, szerintem inkább 8-ast keresnek Artetáék, rohadt fent játszott Xhaka, ha volt Partey. City klónok vagyunk, Rodi=Partey,
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 510 — #NoStress
Respekt.

youtu.be/8qw6FZ5uk18

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gabi Jesusnak örülnék, de 2023-ban lejáró játékosért az a 60M font amit perpill a City kér kurva sok.
Ez a Marquinhos gyerek sötét ló, de Edunak jó kapcsolatai vannak otthon, Martinelliről sem tudtam többet, amikor idejött.
Lisandro Martinez-ről olvasni még hozzánk, na őt nagyon adnám.
Tony Adams
Csatarkent Nketiah hosszabbitott. De Jesus (mint legfobb eselyes) mellett több nevet is hallani (Oshimen drága lett Artetanak, a Newcastle hajlando fizetni. Abrahamet akartak, szintén sokba fajt volna. Meg targyalnak Scamaccarol, Nkunkurol). Jesus anno Brazilban nagy golvago volt. Csak a Cicitaka nehezen lett a kedvence.

Fabio Vieira érkezett (99%), de nemtom minek. Leginkább 10-es, amire van ket ember is. Tud jobb szélen parfele playmaker tamado szerepet, de az meg Saka helye. Monnyuk Pepe onnan tavozik. Ha 4-1-4-1 lesz, ott van értelme. És Arteta próbálta azt.
ulpianus
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
 index.hu/kulfold/2022/06/19/fifa-vilagbajnoksag-szextilalom/

Remelem lesz olimpia is katarban az olimpiai falu egy bortonne valna akkor.
Oszinten.igy foleg nem kellett volna nekik adni.ertem en az o reszuket es tiszteletben is tartom, de ezek az esemenyek kb csak "tanc es baszas".
Konkretan a szurkolok 80%-nak kell majd alkalmazkodni es ez tobb mint turistalkodas..
YoungZeeZee
Legalább következő alkalommal több pénzt kell csúsztassanak a döntéshozóknak, hogy ilyen állam kapja a rendezést.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 542
 index.hu/kulfold/2022/06/19/fifa-vilagbajnoksag-szextilalom/

Remelem lesz olimpia is katarban az olimpiai falu egy bortonne valna akkor.
Oszinten.igy foleg nem kellett volna nekik adni.ertem en az o reszuket es tiszteletben is tartom, de ezek az esemenyek kb csak "tanc es baszas".
Konkretan a szurkolok 80%-nak kell majd alkalmazkodni es ez tobb mint turistalkodas..
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gabi Jesusnak örülnék, de 2023-ban lejáró játékosért az a 60M font amit perpill a City kér kurva sok.
Ez a Marquinhos gyerek sötét ló, de Edunak jó kapcsolatai vannak otthon, Martinelliről sem tudtam többet, amikor idejött.
Tony Adams
Csatarkent Nketiah hosszabbitott. De Jesus (mint legfobb eselyes) mellett több nevet is hallani (Oshimen drága lett Artetanak, a Newcastle hajlando fizetni. Abrahamet akartak, szintén sokba fajt volna. Meg targyalnak Scamaccarol, Nkunkurol). Jesus anno Brazilban nagy golvago volt. Csak a Cicitaka nehezen lett a kedvence.

Fabio Vieira érkezett (99%), de nemtom minek. Leginkább 10-es, amire van ket ember is. Tud jobb szélen parfele playmaker tamado szerepet, de az meg Saka helye. Monnyuk Pepe onnan tavozik. Ha 4-1-4-1 lesz, ott van értelme. És Arteta próbálta azt.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 381
Azért nekem picit visszatetsző volt itt a pool magatartása kifejezetten a Thiago transfer fényében.
Nyilván Business meg minden csakhat akkor lehet legközelebb a Bayern is így jár el.
csebi
Én pont azt olvastam tegnap, hogy a két klub közötti jó viszony miatt ment bele a Liverpool az olcsóbb vételárba.
Mikey
Azért a pool negyed annyit sem engedett mint a Bayern szvsz tehát ne ítéljük már oda a pool vezetőségének a FairPlay díjat.
csebi
Ne akard elérni, hogy megsajnáljam a csóró Bayernt. 😛
Mikey
Másik végletbe se essünk azért 😉
csebi
Szó nincs róla. Szimplán annyit írtam, hogy más nem kapta volna meg 42.5 alatt, ennyi.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 954 — Lucas Scott
Azért nekem picit visszatetsző volt itt a pool magatartása kifejezetten a Thiago transfer fényében.
Nyilván Business meg minden csakhat akkor lehet legközelebb a Bayern is így jár el.
csebi
Én pont azt olvastam tegnap, hogy a két klub közötti jó viszony miatt ment bele a Liverpool az olcsóbb vételárba.
Mikey
Azért a pool negyed annyit sem engedett mint a Bayern szvsz tehát ne ítéljük már oda a pool vezetőségének a FairPlay díjat.
csebi
Mikey
Másik végletbe se essünk azért 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi
Mikey
csebi

több mint 3 éve
csebi
Mikey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 110 — The Mathematician
 www.liverpoolfc.com/news/calvin-ramsay-i-joined-liverpool-because-pathway-young-players

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 712
csebi
Oké, hogy jó a viszony a két csapat között, de azért Brazzóék részéről nagyon nagy paréjság volt úgy meghatározni a bónuszokat, hogy azok 99,9999%, hogy nem teljesülnének. A szerződés időtartama (3 év) alatt valamennyi évben BL-t kellene nyernünk, Manénak pedig mindegyik évben Aranylabdát kéne kapni. Na most előbbi sem túl sanszos, de utóbbi esetben tudjuk, hogy a Bayern játékosai mennyire tudják az extraklasszis teljesítményt a díjra váltani (Ribéry, Lewandowski). Nem csoda, hogy állítólag a Pool vezetősége először azt mondta, hogy oké, akkor kapjátok be, azt se mondjuk el, hogy mennyit kérünk a csókáért.

Azért a Hoeneß-Rummenigge párosnak bőven nagyobb respektje volt a tárgyalóasztalnál is, pedig ők se két kézzel szórták a pénzt. Salihamidzic már nem zöldfülű vezető, és Kahnt sem mondanám annak. Ez a magatartás azért veszélyes a jövőre nézve, mert ez a trollkodás lehet hogy a médiában kivált egy nagyobb hahotázást, de azért látni kell, hogy a tisztelet totális hiányát is feltételezi. Szerencse, hogy a jó kapcsolat mentett a dolgon.

Egyébként Mané biztos, hogy jól fogja érezni magát, beszél németül is még a salzburgi időkből, a francia különítménnyel is meg fogja értetni magát, és a gólok sem fognak tőle elmaradni. 😊 Kár, hogy a polák ennyire menni akar, egy Mané-Lewa-Coman/Gnabry/Sané trió azért több, mint Weltklasse lenne, feltéve ha utóbbi kettőnek van kedve épp focizni.
több mint 3 éve
csebi

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
“Tegnap megváltozott a Crystal Palace címere, a klub már mindenhol a képen látható verziót használja.
Ha elsőre nem tűnik fel a különbség az előzőhöz képest, az azért van, mert csak egy nagyon apró részlet, a lenti évszám változott meg.
Eddig ugyanis az 1905-ös évszám szerepelt a címerben, ami az alapítási évet jelöli, viszont ezt egy történész kutatómunkájának eredményeként módosítani kellett.
Peter Manning, klubtörténész az 1857-ben alapított Crystal Palace Cricket Club létrejöttét tanulmányozta, és arra a következtetésre jutott, hogy néhány tagjuk 1861-ben egy amatőr futballcsapatot alapított.
A klub közleménye szerint korabeli újságcikkek, és egyéb archív adatok alapos vizsgálata alapján egyértelmű kapcsolatra bukkantak az amatőr csapat, és az 1905-ben alapított profi klub között, így a Crystal Palace lett minden idők legrégebb óta aktívan működő profi futballklubja.”
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 687 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 929 — Whoops, looks like something went wrong.
Mané -> Bayern - Romano
Beki
Mégis más az év sláger igazolása:

dugo93
3 millióval többért adta el a Salzburg, RB csoport profittal ki jött ebből 😀
Heisman

Én ezen a képen röhögtem, nem kellett sokat bajlódniuk hogy Red Bull mezt rakjanak rá. 😀
De viccen kívül nagyon jó igazolás, európai szinten fiszfasz összegért.
Tony Adams
A nemet kiscsapatoknal nagyon jol lehet kukazni, nem veletlen, hogy a Bayern evekig mennyire faszan megvolt abbol, hogy lerabolta a piciket. Nagyon hasznos jatekosok vannak 20 m alatti, vagy koruli osszegekert.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Mané -> Bayern - Romano
Beki
Végül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Mikey
van hely a Bayern vonaton 😉
csebi
Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊
Mikey
Helyes.
Amúgy insider Bayern oldalakon azt írjak h Brazzo végül le alkudott jó pár misit abból a 40+bol …
csebi
Skysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.

Eredetileg 33.5 m fontért vették, vagyis sanszosan pluszosan száll ki a Pool.

www.skysports.com/football/news/11669/12635683/sadio-mane-liverpool-agree-35-1m-sale-of-senegalese-forward-to-bayern-munich
Willie Parker
Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünk
csebi
ja, ezeket akarták belevenni, de a Stanley Park szélén nem szeretik az emberek, ha madárnak nézik őket.
_szerencsére_ annyi esze azért volt a bájerneseknek, hogy előtte mindenben megegyezzenek Manéval, különben annyi választ kaptak volna az ajánlatra, hogy télen még próbálkozhatnak, ha addig nem viszi el valaki Sadiót.
slowmotion
csebi
Nézd, ha megállapodtok egy végösszegben, amit add-onokkal el kell érni, akkor azért illik olyan feltételeket mondani azokra, amiknek legalább marginális esélye van a megvalósulásra. A hírek szerint a Bayern olyan feltételeket mondott, amik még soha senkinek sem sikerültek, érte ezalatt Cét és Messzit is.
Kicsit olyan volt, mikor - talán Suareznek - megmondtuk anno, hogy akkor mehet el, ha valaki 40M fontnál magasabb ajánlatot tesz le az asztalra, erre - talán a csúzlisok - bejelentkeztek egy 40,000,001 fontos ajánlattal. Kurva cinikus, kicsit Asperger-beütéssel, az ilyet élből elküldi a halál faszára a front office.
Ha a Bayern az add-onokkal nem viccelődik, hanem valami reálisat mond (mondjuk 80 v 100 pályára lépés, vagy 50 gól, vagy BL-döntő, ilyesmi), akkor már hetekkel ezelőtt meg lehetett volna a megegyezés.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mané -> Bayern - Romano
Beki
Mégis más az év sláger igazolása:

dugo93
3 millióval többért adta el a Salzburg, RB csoport profittal ki jött ebből 😀
Heisman

Én ezen a képen röhögtem, nem kellett sokat bajlódniuk hogy Red Bull mezt rakjanak rá. 😀
De viccen kívül nagyon jó igazolás, európai szinten fiszfasz összegért.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 227
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.
Heisman
Megint lesz egy Vieirank😃, kíváncsi leszek, h hozza-e a joga bonitot. Hoztunk vmi noname Marquinhos gyereket a brazil favellákból is, asse tudom kiez.
Willie Parker
Akiket írogatnak hozzánk azok közül te kiknek örülnél? Szerencsére Morata és Sterling nem akart jönni, két legjobban utált játékos a részemről 😀
Vieira és Marquinos az done deal.
Sky sportsról szedtem a listát akiket írnak hozzánk:
Gabriel Jesus, Raphinha, Tielemans, Nkunku (azt mondjuk nem hiszem), Asensio, Lenglet, Osimhen, Scamacca, Arthur, Tolisso, Richarlison, Fábián Ruiz, Djed Spence, Dimarco, C.Doucoure, Zinchenko, Gakpo, Mathias Oliveira, Sinisterra, Umtiti, Lautaro (biztos nem 2 de lehet Dybala érkezésével lehet itt valami)
Heisman
Jesusnak örülnék, mert ő képes helyzet nélkül is gólt szerezni. Artetanál lehetne hamis 9-es.

Tielemans kellene mint egy falat kenyér, ő mindkét irányba hasznos, de akkor ki kell pucolni középről az egyiptomit.

Ruiz Vieira miatt már felesleges, Lautaro nem való PL-be. Raphinha sztem latin csapathoz dobbant.

Osimhen jó lenne, de nekünk nagyon drága lenne, 70+-t írogattak nála.

Umtiti csak negyedik védőnek, nagyon-nagyon olcsón, a többi nem pálya, nem erősítés.

Egy atom belső védő és egy atom striker kellene még.
több mint 3 éve
Mané -> Bayern - Romano
Beki
Végül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Mikey
csebi
Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊
Mikey
Helyes.
Amúgy insider Bayern oldalakon azt írjak h Brazzo végül le alkudott jó pár misit abból a 40+bol …
csebi
Skysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.

www.skysports.com/football/news/11669/12635683/sadio-mane-liverpool-agree-35-1m-sale-of-senegalese-forward-to-bayern-munich
Willie Parker
Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünk
csebi
Amúgy mennyi lesz a fizuja, valaki tudja?
nagir
Több helyen 17 m/évet írnak, de valahol 20-at is.
Willie Parker
Inkább 17tbolvastam én is.
Kiváncsi vagyok h Lewa mennyiert megy majd el

több mint 3 éve
Mané -> Bayern - Romano
Beki
Mikey
csebi
Mikey
Helyes.
csebi

Willie Parker
csebi
ja, ezeket akarták belevenni, de a Stanley Park szélén nem szeretik az emberek, ha madárnak nézik őket.
_szerencsére_ annyi esze azért volt a bájerneseknek, hogy előtte mindenben megegyezzenek Manéval, különben annyi választ kaptak volna az ajánlatra, hogy télen még próbálkozhatnak, ha addig nem viszi el valaki Sadiót.
slowmotion

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.
Heisman
Megint lesz egy Vieirank😃, kíváncsi leszek, h hozza-e a joga bonitot. Hoztunk vmi noname Marquinhos gyereket a brazil favellákból is, asse tudom kiez.
Willie Parker
Akiket írogatnak hozzánk azok közül te kiknek örülnél? Szerencsére Morata és Sterling nem akart jönni, két legjobban utált játékos a részemről 😀
Vieira és Marquinos az done deal.
Sky sportsról szedtem a listát akiket írnak hozzánk:
Gabriel Jesus, Raphinha, Tielemans, Nkunku (azt mondjuk nem hiszem), Asensio, Lenglet, Osimhen, Scamacca, Arthur, Tolisso, Richarlison, Fábián Ruiz, Djed Spence, Dimarco, C.Doucoure, Zinchenko, Gakpo, Mathias Oliveira, Sinisterra, Umtiti, Lautaro (biztos nem 2 de lehet Dybala érkezésével lehet itt valami)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz