Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy a világ egyik legfizikálisabb bajnokságában 28 évesen indulva menne a foci?www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/atigazolasok-a-brexit-utani-pontszamitas-aldozata-lett-adam-martin-2898215
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:Köszi és annak is örülök, hogy a Unitedet nem felejtetted ki! 😀
- A Bayern visszadobta a Barca 2. ajánlatát is Lewandowskiért, ez 32 millió euróról + 5 milla bónuszról szólt.
- Álvaro Morata kikosarazta az Arsenalt és a Newcastle-t is, szeretne maradni a Juventusban, de kölcsönszerződése lejártával vissza kell térnie az Atlético Madridhoz. A Juve játékoscserében gondolkodik a Moise Kean, Adrien Rabiot, Denis Zakaria trióból választhatnak egyet a matracosok Moratáért cserébe.
- Fábio Vieira 40 millió euró körüli összegért kerülhet a Portótól az Arsenalhoz, a tavalyi U21-es EB legjobbjának választott játékos 27 meccsen 7 gólt és 14 gólpasszt termelt a portugál bajnokságban, utóbbi kategóriában a legjobb volt a pontvadászatban.
empty taxi
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:- A Bayern visszadobta a Barca 2. ajánlatát is Lewandowskiért, ez 32 millió euróról + 5 milla bónuszról szólt.
- Álvaro Morata kikosarazta az Arsenalt és a Newcastle-t is, szeretne maradni a Juventusban, de kölcsönszerződése lejártával vissza kell térnie az Atlético Madridhoz. A Juve játékoscserében gondolkodik a Moise Kean, Adrien Rabiot, Denis Zakaria trióból választhatnak egyet a matracosok Moratáért cserébe.
- Fábio Vieira 40 millió euró körüli összegért kerülhet a Portótól az Arsenalhoz, a tavalyi U21-es EB legjobbjának választott játékos 27 meccsen 7 gólt és 14 gólpasszt termelt a portugál bajnokságban, utóbbi kategóriában a legjobb volt a pontvadászatban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Loptam...Nálam a Tom és Jerrys mém viszi a prímet, amiben Tom szívatja a bulldogot.
Solymi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/coming-hun-szollosi-gyorgy-jegyzete-2898027Nem tudom ki várt mást egy bértollnoktól. Megvan írva már régóta a vereségsorozatra is egy ugyanilyen cikk csak a címét kell néha frissíteni.
😃😃😃😃😃
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/coming-hun-szollosi-gyorgy-jegyzete-2898027😃😃😃😃😃
több mint 3 éve
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.Ha már a szezon úgyis elcseszett lesz a nyomorult VB szünettel.
Heisman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/06/15/magyar-valogatott-nemzetek-ligaja-marco-rossiAkkor még némi rövid hírek:
- Novothny Soma hazaigazol a Vasashoz.
- Tam Courts személyében skót vezetőedzője lett a Honvédnek. A legutóbbi idényben a Dundee United vezetőedzője volt. Irányítása alatt a klub az elmúlt évtizedben először szerzett kvalifikációt európai kupasorozatba, ráadásul 16 akadémista is lehetőséget kapott az együttesben.
- Az Inter kölcsönvenné a Chelseatől korábbi játékosát, Romelu Lukakut.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Tudod én ezzel úgy vagyok, hogyha az ellenfél játékosai térdelni akarnak akkor térdeljenek.Vannak persze, de ha vissza emlekszel azon is ki voltak akadva hogy mi miért nem csináljuk, és nem csak azon hogy mi véleményt nyilvánítunk.Nem kötelező a magyar válogatottnak térdelni, lengyelek se térdeltek VB-selejtezőn, nincs játékosunk a PL-ben, tehát nincs rákényszerítve egy magyar se hogy térdeljen.Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat
én vagyok a hülye hogy odakattintok
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
Apropó, mit hallottál a nemzetközi sajtóban a himnuszunk alatt történtekről...?
davemayer
Hogy az angol prolik ezt csinálják ugyanúgy baj, mindenhol vannak idióták.
Heisman
A kedvencem a respect feliratra való mutatás volt, amikor mi csinaltuk a kutya sem látta, de amikor a lengyelek akkor cikk lett belőle ordas nagy Lewa képpel hogy "ez igen"...
davemayer
Ha a mieink térdelni akarnak, akkor térdeljenek. Mindkettőnek szíve joga.
Ha az ellentábor fújolni akar, tegye. Ha kifütyüli a Himnuszt, tegye. De én nem fogom e kettő közül egyiket se megtenni, mert ezzel mutatom ki, hogy különb vagyok nála és nem vagyok azon a szinten mint ő, lehet a világ bármelyik nemzete.
A normális viselkedés sokkal figyelemfelkeltőbb, ráadásul jobban szégyenbe hozza a másikat.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 541
Azt mondta uj kihivas kellett neki.johetett volna a 90es evekben az nb1beTehat a kispest uj edzoje.ott hagyta az ekl szereplest egy kispestert.ahaGondolom egy nullat moge csaptak a fizetesenek 🤣🤣🤣
YoungZeeZee
Most legalabb jo helyre mennek az ado forintjaim 🤣🤣🤣
gabokocka
több mint 3 éve
Tehat a kispest uj edzoje.ott hagyta az ekl szereplest egy kispestert.ahaGondolom egy nullat moge csaptak a fizetesenek 🤣🤣🤣
YoungZeeZee
Most legalabb jo helyre mennek az ado forintjaim 🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 541
Tehat a kispest uj edzoje.ott hagyta az ekl szereplest egy kispestert.aha
több mint 3 éve
végre van rendes foci, IBV - Vikingur izlandi bajnoki 😎

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Valakinek ismerőse nem volt kint tegnap? Meg vagyok lőve😄😅@Wyatt
#JC6

Madden hates me.
több mint 3 éve
Wolverhampton Hungarian Wanderers 😛 😀
több mint 3 éve
szerintem ez kettővel több, mint kellene...Majdnem...Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszbanÁdám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
Klaci79
"Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, a legutóbb jó tíz évvel ezelőtt, a hollandiai öt-hármas vereségünk után tettem ilyet."
Fattyu
több mint 3 éve
Majdnem...Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszbanÁdám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
Klaci79
"Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, a legutóbb jó tíz évvel ezelőtt, a hollandiai öt-hármas vereségünk után tettem ilyet."
több mint 3 éve
kiváncsi lennék melyik országban hívja le még a csk az öltözőbe a m.elnököt...és igazad van, ilyenkor rosszindulatú vagyok, de legalább bevallomGondolom akkor meg nem hivták. De nem vagy rosszindulatú, ááá...Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszbanÁdám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
Klaci79
davemayer
bár én egy szóval sem írtam, hogy Orbán maga kérte hogy hívják le