Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
Tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy a világ egyik legfizikálisabb bajnokságában 28 évesen indulva menne a foci?

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/atigazolasok-a-brexit-utani-pontszamitas-aldozata-lett-adam-martin-2898215

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 609
Soccer híreink röviden:
- A Bayern visszadobta a Barca 2. ajánlatát is Lewandowskiért, ez 32 millió euróról + 5 milla bónuszról szólt.
- Álvaro Morata kikosarazta az Arsenalt és a Newcastle-t is, szeretne maradni a Juventusban, de kölcsönszerződése lejártával vissza kell térnie az Atlético Madridhoz. A Juve játékoscserében gondolkodik a Moise Kean, Adrien Rabiot, Denis Zakaria trióból választhatnak egyet a matracosok Moratáért cserébe.
- Fábio Vieira 40 millió euró körüli összegért kerülhet a Portótól az Arsenalhoz, a tavalyi U21-es EB legjobbjának választott játékos 27 meccsen 7 gólt és 14 gólpasszt termelt a portugál bajnokságban, utóbbi kategóriában a legjobb volt a pontvadászatban.
empty taxi
Köszi és annak is örülök, hogy a Unitedet nem felejtetted ki! 😀

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Soccer híreink röviden:
- A Bayern visszadobta a Barca 2. ajánlatát is Lewandowskiért, ez 32 millió euróról + 5 milla bónuszról szólt.
- Álvaro Morata kikosarazta az Arsenalt és a Newcastle-t is, szeretne maradni a Juventusban, de kölcsönszerződése lejártával vissza kell térnie az Atlético Madridhoz. A Juve játékoscserében gondolkodik a Moise Kean, Adrien Rabiot, Denis Zakaria trióból választhatnak egyet a matracosok Moratáért cserébe.
- Fábio Vieira 40 millió euró körüli összegért kerülhet a Portótól az Arsenalhoz, a tavalyi U21-es EB legjobbjának választott játékos 27 meccsen 7 gólt és 14 gólpasszt termelt a portugál bajnokságban, utóbbi kategóriában a legjobb volt a pontvadászatban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 380
Loptam...

Solymi
Nálam a Tom és Jerrys mém viszi a prímet, amiben Tom szívatja a bulldogot.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 062
Loptam...

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 200 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 332 — Invisible man
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/coming-hun-szollosi-gyorgy-jegyzete-2898027

😃😃😃😃😃
#JC6
Nem tudom ki várt mást egy bértollnoktól. Megvan írva már régóta a vereségsorozatra is egy ugyanilyen cikk csak a címét kell néha frissíteni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/coming-hun-szollosi-gyorgy-jegyzete-2898027

😃😃😃😃😃
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 380
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.
Heisman
Ha már a szezon úgyis elcseszett lesz a nyomorult VB szünettel.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
 telex.hu/sport/2022/06/15/magyar-valogatott-nemzetek-ligaja-marco-rossi

Akkor még némi rövid hírek:
- Novothny Soma hazaigazol a Vasashoz.
- Tam Courts személyében skót vezetőedzője lett a Honvédnek. A legutóbbi idényben a Dundee United vezetőedzője volt. Irányítása alatt a klub az elmúlt évtizedben először szerzett kvalifikációt európai kupasorozatba, ráadásul 16 akadémista is lehetőséget kapott az együttesben.
- Az Inter kölcsönvenné a Chelseatől korábbi játékosát, Romelu Lukakut.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 687 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/gZeK7XBTJLc
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 062
origo:
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat

én vagyok a hülye hogy odakattintok
braxa88
milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
gamerkr
Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.
vpi
en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...
csebi
Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.

Apropó, mit hallottál a nemzetközi sajtóban a himnuszunk alatt történtekről...?
davemayer
Nem kötelező a magyar válogatottnak térdelni, lengyelek se térdeltek VB-selejtezőn, nincs játékosunk a PL-ben, tehát nincs rákényszerítve egy magyar se hogy térdeljen.

Hogy az angol prolik ezt csinálják ugyanúgy baj, mindenhol vannak idióták.
Heisman
Vannak persze, de ha vissza emlekszel azon is ki voltak akadva hogy mi miért nem csináljuk, és nem csak azon hogy mi véleményt nyilvánítunk.

A kedvencem a respect feliratra való mutatás volt, amikor mi csinaltuk a kutya sem látta, de amikor a lengyelek akkor cikk lett belőle ordas nagy Lewa képpel hogy "ez igen"...
davemayer
Tudod én ezzel úgy vagyok, hogyha az ellenfél játékosai térdelni akarnak akkor térdeljenek.
Ha a mieink térdelni akarnak, akkor térdeljenek. Mindkettőnek szíve joga.
Ha az ellentábor fújolni akar, tegye. Ha kifütyüli a Himnuszt, tegye. De én nem fogom e kettő közül egyiket se megtenni, mert ezzel mutatom ki, hogy különb vagyok nála és nem vagyok azon a szinten mint ő, lehet a világ bármelyik nemzete.

A normális viselkedés sokkal figyelemfelkeltőbb, ráadásul jobban szégyenbe hozza a másikat.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 541
Tehat a kispest uj edzoje.ott hagyta az ekl szereplest egy kispestert.aha
YoungZeeZee
Gondolom egy nullat moge csaptak a fizetesenek 🤣🤣🤣
Most legalabb jo helyre mennek az ado forintjaim 🤣🤣🤣
gabokocka
Azt mondta uj kihivas kellett neki.johetett volna a 90es evekben az nb1be
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 291 — Keep pounding
YoungZeeZee
Gondolom egy nullat moge csaptak a fizetesenek 🤣🤣🤣
Most legalabb jo helyre mennek az ado forintjaim 🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Eees már nem
Wyatt
Segíccség
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 541
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
végre van rendes foci, IBV - Vikingur izlandi bajnoki 😎

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eees már nem

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valakinek ismerőse nem volt kint tegnap? Meg vagyok lőve😄😅
#JC6
@Wyatt
empty taxi
Jelen

több mint 3 éve
Valakinek ismerőse nem volt kint tegnap? Meg vagyok lőve😄😅
#JC6
@Wyatt

Madden hates me.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wolverhampton Hungarian Wanderers 😛 😀
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
 hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789
Klaci79
Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
dugo93
A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀
Mikey
Ádám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?
peach
Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszban
Klaci79
Majdnem...
"Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, a legutóbb jó tíz évvel ezelőtt, a hollandiai öt-hármas vereségünk után tettem ilyet."
Fattyu
szerintem ez kettővel több, mint kellene...
több mint 3 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
 hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszban
Klaci79
Majdnem...
"Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, a legutóbb jó tíz évvel ezelőtt, a hollandiai öt-hármas vereségünk után tettem ilyet."

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
Klaci79
Gondolom akkor meg nem hivták. De nem vagy rosszindulatú, ááá...
davemayer
kiváncsi lennék melyik országban hívja le még a csk az öltözőbe a m.elnököt...és igazad van, ilyenkor rosszindulatú vagyok, de legalább bevallom
bár én egy szóval sem írtam, hogy Orbán maga kérte hogy hívják le