Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ait-Nouri személyében már van egy jó bal wingback a csapatban, köszi 😀😀Kompenzációként nekik adjuk Nuno Tavarest, aki latinos nevű játékos, sztem kell a Wolvesnak. Mindenkinek jó lesz😀én csak annyit tudok, hogy a Wolverhamptonnal volt szerződés előtti megállapodása, lehet lesz belőle valami jogi ügy isNem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.Megint lesz egy Vieirank😃, kíváncsi leszek, h hozza-e a joga bonitot. Hoztunk vmi noname Marquinhos gyereket a brazil favellákból is, asse tudom kiez.
Heisman
Willie Parker
Löfli
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
ja, ezeket akarták belevenni, de a Stanley Park szélén nem szeretik az emberek, ha madárnak nézik őket.Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünkSkysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
Amúgy insider Bayern oldalakon azt írjak h Brazzo végül le alkudott jó pár misit abból a 40+bol …
csebi
Eredetileg 33.5 m fontért vették, vagyis sanszosan pluszosan száll ki a Pool.
www.skysports.com/football/news/11669/12635683/sadio-mane-liverpool-agree-35-1m-sale-of-senegalese-forward-to-bayern-munich
Willie Parker
csebi
_szerencsére_ annyi esze azért volt a bájerneseknek, hogy előtte mindenben megegyezzenek Manéval, különben annyi választ kaptak volna az ajánlatra, hogy télen még próbálkozhatnak, ha addig nem viszi el valaki Sadiót.
több mint 3 éve
Több helyen 17 m/évet írnak, de valahol 20-at is.Amúgy mennyi lesz a fizuja, valaki tudja?Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünkSkysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
Amúgy insider Bayern oldalakon azt írjak h Brazzo végül le alkudott jó pár misit abból a 40+bol …
csebi
www.skysports.com/football/news/11669/12635683/sadio-mane-liverpool-agree-35-1m-sale-of-senegalese-forward-to-bayern-munich
Willie Parker
csebi
nagir
több mint 3 éve
Az a plusz 2.5 m Az 5 millában van benne meccsszám (30Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünkSkysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Willie Parker
csebi
- 2 m), gólszám (15 gól - 2 m, 20-tól +1 m)
több mint 3 éve
Amúgy mennyi lesz a fizuja, valaki tudja?Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünkSkysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Willie Parker
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Csak milyenek a bónusz feltételek. Asszem brazzoek ilyen Aranylabda meg bl győzelem szintueket tettek bele. Márpedig ha Lewa megy akkor még én sem hiszem h BL közelében leszünkSkysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Skysports szerint 27.5 + 5 + 2.5 m font bónuszok, azaz max 35 m font, ami kb 41 misi ejró.Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
csebi
több mint 3 éve
Helyes.Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kompenzációként nekik adjuk Nuno Tavarest, aki latinos nevű játékos, sztem kell a Wolvesnak. Mindenkinek jó lesz😀én csak annyit tudok, hogy a Wolverhamptonnal volt szerződés előtti megállapodása, lehet lesz belőle valami jogi ügy isNem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.Megint lesz egy Vieirank😃, kíváncsi leszek, h hozza-e a joga bonitot. Hoztunk vmi noname Marquinhos gyereket a brazil favellákból is, asse tudom kiez.
Heisman
Willie Parker
Löfli
több mint 3 éve
én csak annyit tudok, hogy a Wolverhamptonnal volt szerződés előtti megállapodása, lehet lesz belőle valami jogi ügy isNem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.Megint lesz egy Vieirank😃, kíváncsi leszek, h hozza-e a joga bonitot. Hoztunk vmi noname Marquinhos gyereket a brazil favellákból is, asse tudom kiez.
Heisman
Willie Parker

Don't blink!
több mint 3 éve
Nem rossz az augusztusi sorsolásunk a PL-be, jobb lenne normálisan kezdeni ezt az idényt végre.Megint lesz egy Vieirank😃, kíváncsi leszek, h hozza-e a joga bonitot. Hoztunk vmi noname Marquinhos gyereket a brazil favellákból is, asse tudom kiez.
Heisman
több mint 3 éve
Biztos lehetsz benne, hogy ezek után amikor csak tehetem, nézni fogom a meccseiket. 😊van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
iktriad, te vagy az?Mané -> Bayern - RomanoMégis más az év sláger igazolása:
Beki
dugo93

Don't blink!
több mint 3 éve
3 millióval többért adta el a Salzburg, RB csoport profittal ki jött ebből 😀Mané -> Bayern - RomanoMégis más az év sláger igazolása:
Beki
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
van hely a Bayern vonaton 😉Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
Mikey
több mint 3 éve
Mané -> Bayern - Romanoalakulunk.
Beki
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:ez mar kozelit, sztem meg is lesz az.
- A Bayern visszadobta a Barca 2. ajánlatát is Lewandowskiért, ez 32 millió euróról + 5 milla bónuszról szólt.
empty taxi
több mint 3 éve
Mané -> Bayern - RomanoVégül megadta a Bayern a kért 42.5 millió fontot. Szomorú nap a mai, az elsőszámú kedvencem volt évek óta Mané.
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Némó jönni vissza MTK
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mané -> Bayern - Romano
több mint 3 éve
Több sebből vérzik sajnos ez a projekt. De legalább a sajtója jó.Tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy a világ egyik legfizikálisabb bajnokságában 28 évesen indulva menne a foci?Nem a fizikajaval lenne gond, mert Martin eros es nagy. Ami oriasi problema lenne egy angol kettoben is, az szvsz a sebessege. Mert az nincs meg, hogy kello idoben ott legyen a kello helyeken. Az angol kettoben elvarjak, hogy csatarkent is loholj vissza legalabb a kozeppalyaig, szogleteknel alap, hogy ott allsz az otoson, aztan ha kontra van, alap, hogy te fogsz megerkezni centerben a villamgyors tamadassal.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/atigazolasok-a-brexit-utani-pontszamitas-aldozata-lett-adam-martin-2898215
Sinisa
Adam Martin ehhez tulsagosan lassu, attol tartok. De azert drukkolok neki, hogy kijusson valahogy, mert az angol 1-2 az alma, megerdemelne, hogy teljesuljon, legalabb egy-ket ev erejeig.
Stez
több mint 3 éve
Tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy a világ egyik legfizikálisabb bajnokságában 28 évesen indulva menne a foci?Nem a fizikajaval lenne gond, mert Martin eros es nagy. Ami oriasi problema lenne egy angol kettoben is, az szvsz a sebessege. Mert az nincs meg, hogy kello idoben ott legyen a kello helyeken. Az angol kettoben elvarjak, hogy csatarkent is loholj vissza legalabb a kozeppalyaig, szogleteknel alap, hogy ott allsz az otoson, aztan ha kontra van, alap, hogy te fogsz megerkezni centerben a villamgyors tamadassal.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/atigazolasok-a-brexit-utani-pontszamitas-aldozata-lett-adam-martin-2898215
Sinisa
Adam Martin ehhez tulsagosan lassu, attol tartok. De azert drukkolok neki, hogy kijusson valahogy, mert az angol 1-2 az alma, megerdemelne, hogy teljesuljon, legalabb egy-ket ev erejeig.
több mint 3 éve
Tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy a világ egyik legfizikálisabb bajnokságában 28 évesen indulva menne a foci?Gera csak 3 évvel volt fiatalabb (az akkori fizikalitását már meg sem említem) mikor a West Bromhoz igazolt, még is elfocázgatott ott 10 évet.Igaz,tehetségben is jobb volt de a posztjukból kifolyólag itt ez annyira nem számít.
Sinisa
több mint 3 éve
Tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy a világ egyik legfizikálisabb bajnokságában 28 évesen indulva menne a foci?Miért ne menne?
Sinisa
Legfeljebb nem lesz bajnok és gólkirály. Vagy stabil kezdő.
De egy helyre a rosteren miért ne lenne jó?