Soccer
I’m a Champions League player I’m not dropping down 😝 https://t.co/0XTJ7HdMvH
— Michael Van Gerwen (@MvG180) June 23, 2022
Remélem igaz a matematika, mert akkor rendben van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Mane mellett Miamano is elv hivatalosan Monaco.Manenal 43 millio dollart irnak ergo majdnem 41 misi EUR, az fontban is inkabb 35.
13 millio font plusz meg 2-3 ösztönzők.
Mane asszem 28 millio font körül mozgott.
Necot 10-en párért akarjuk eladni és elvileg lenne is vevő. (Ramsey miatt létszám feletti lett).
Sadionak sok sikert Münchenben. Személyesen sokkal jobban kedveltem őt meg Bobbyt mint Mo-t, de a fiatalitas el kellett kezdődjön/folytatódjon.
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Kahn lesz a dominus, éppen olyan alkat.A servus használata egy színesbőrű játékossal kapcsolatban arra enged következtetni, hogy a Bayernnél könnyelműek/senki nem ismeri a szó eredeti latin jelentését. 🫠 https://t.co/jBgAbSxjzZ
— Muraközy Balázs (@BMurakozy) June 22, 2022
Tony Adams
én meg aszittem hogy csak elírták a serve us-tA servus használata egy színesbőrű játékossal kapcsolatban arra enged következtetni, hogy a Bayernnél könnyelműek/senki nem ismeri a szó eredeti latin jelentését. 🫠 https://t.co/jBgAbSxjzZ
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A servus használata egy színesbőrű játékossal kapcsolatban arra enged következtetni, hogy a Bayernnél könnyelműek/senki nem ismeri a szó eredeti latin jelentését. 🫠 https://t.co/jBgAbSxjzZ
Elvileg érkezik majd Bergwijn a Spursből, Aouart nézegetjük Lyonból, Owen Wijndalt Alkmaarból, és kicsi Timber is fel lesz hozva.Az ajaxot totál újra kell szervezni.Haller menni BVB vszeg.A legnagyobb!én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
— B/R Football (@brfootball) June 22, 2022
Ryan Gravenberch: $20.4M ✅
Sadio Mané: $43M ✅
Bayern are getting it done this summer ✍️ pic.twitter.com/SIYUEmx6Py
empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
A Bayern meg a Dortmund meg lassan leszállhatna az Ajaxról 😕
Wyatt
Tagliaficot és Anthony-t szerintem még jó pénzért elpasszoljuk, és gyakorlatilag a kezdő nagy része lelép.
Willie Parker
Mondjuk a PSV-t is, elment Götze, lehet Gakpo is de még mindig masszívabbnak tűnik jelenleg az eindhoveni gárda. Jó lenne jövő tavasszal ünnepelni egy jót megint, a mostani kupagyőzelem is nagyon jó volt... 😊
Ráadásul Ruuuud v Nistelrooy lesz az edző 😉
davemayer
Nincs ezzel gond, tehetség mindig jön, úgyhogy a csapat is jó lesz, pláne, hogy Tadics egymaga zsebre rakja a ligát. Az sem kis erősítés, hogy idióta Onana elmegy a francba. Konkrétan majdnem minden elment rajta, így csak a BL... Pedig szép lett volna, ha a bajnokságban 10 kapott gól alatt zár a csapatAz ajaxot totál újra kell szervezni.Haller menni BVB vszeg.A legnagyobb!én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
Wyatt
Tagliaficot és Anthony-t szerintem még jó pénzért elpasszoljuk, és gyakorlatilag a kezdő nagy része lelép.
Willie Parker
Mondjuk a PSV-t is, elment Götze, lehet Gakpo is de még mindig masszívabbnak tűnik jelenleg az eindhoveni gárda. Jó lenne jövő tavasszal ünnepelni egy jót megint, a mostani kupagyőzelem is nagyon jó volt... 😊
davemayer

Az ajaxot totál újra kell szervezni.Haller menni BVB vszeg.A legnagyobb!én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
Wyatt
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Igen, erre gondoltam, Hallert ma én is megírtam, sajnálom is, de hát ez van, next man upHaller menni BVB vszeg.A legnagyobb!én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
Wyatt
Willie Parker

Beszarooooooook 😃😃😃Irány a megye egggggyy
Horváth Feri - NB3 Dunaújváros
Oda való vagy Ferikém🤣🤣🤣
#JC6
Haller menni BVB vszeg.A legnagyobb!én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
Wyatt
Horváth Feri - NB3 Dunaújváros
Oda való vagy Ferikém🤣🤣🤣
A legnagyobb!én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb

sport365.hu/nemzetkozi-foci,nemzetkozi-foci,spanyol-foci,a-psg-szuperszerzodest-ajanlott-viniciusnak,151892?fbclid=IwAR2VbU_5HRedOPNGvYt9vIoc-LV1DcpddnJkurgFLReFVtCmZFQbmw4SqUMén még azt is hozzátenném, hogy ennyivel a szerződés lejárta előtt ez tampering. azonnal vegyenek el draftjogot a fraraboktól!
Gazdasági FairPlay! 😀
Toca
13 millio font plusz meg 2-3 ösztönzők.
Mane asszem 28 millio font körül mozgott.
Necot 10-en párért akarjuk eladni és elvileg lenne is vevő. (Ramsey miatt létszám feletti lett).
Sadionak sok sikert Münchenben. Személyesen sokkal jobban kedveltem őt meg Bobbyt mint Mo-t, de a fiatalitas el kellett kezdődjön/folytatódjon.

Liverpool Fc
én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Végtelenül szomorú nap a mai. 😥Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
allitolag a Mane szerzodtetes miatt Sali kap is hosszabbitast.Noussair Mazraoui: Free transfer ✅
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Csak erős idegzetűek olvassák, vanna súlyos mondatok 😀Miért? Dunaszentgyörgy szép hely és csapat is van, ahova tuti befér.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/jatekossors-padlora-kerult-bartha-laszlo-miutan-nem-marasztalta-a-kte-2899129
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Noussair Mazraoui: Free transfer ✅

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/jatekossors-padlora-kerult-bartha-laszlo-miutan-nem-marasztalta-a-kte-2899129