Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 687 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/ujabb-euromillios-uzletet-kotott-az-mtk-hivatalos?fbclid=IwAR1FwdvxVEBdNbMrFPcltaqS_IF-h4UxhpoArgglpfXHUZlE0dK4jX4x3Ug

Remélem igaz a matematika, mert akkor rendben van

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 954 — Lucas Scott
Mane mellett Miamano is elv hivatalosan Monaco.
13 millio font plusz meg 2-3 ösztönzők.
Mane asszem 28 millio font körül mozgott.

Necot 10-en párért akarjuk eladni és elvileg lenne is vevő. (Ramsey miatt létszám feletti lett).

Sadionak sok sikert Münchenben. Személyesen sokkal jobban kedveltem őt meg Bobbyt mint Mo-t, de a fiatalitas el kellett kezdődjön/folytatódjon.
alatriste
Manenal 43 millio dollart irnak ergo majdnem 41 misi EUR, az fontban is inkabb 35.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 227

Tony Adams
Kahn lesz a dominus, éppen olyan alkat.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 110 — The Mathematician

Tony Adams
én meg aszittem hogy csak elírták a serve us-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve

empty taxi
Végtelenül szomorú nap a mai. 😥
Mikey
Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.
davemayer
én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀
eaglesmcnabb
A legnagyobb!

A Bayern meg a Dortmund meg lassan leszállhatna az Ajaxról 😕
Wyatt
Haller menni BVB vszeg.

Tagliaficot és Anthony-t szerintem még jó pénzért elpasszoljuk, és gyakorlatilag a kezdő nagy része lelép.
Willie Parker
Az ajaxot totál újra kell szervezni.
Mondjuk a PSV-t is, elment Götze, lehet Gakpo is de még mindig masszívabbnak tűnik jelenleg az eindhoveni gárda. Jó lenne jövő tavasszal ünnepelni egy jót megint, a mostani kupagyőzelem is nagyon jó volt... 😊
Ráadásul Ruuuud v Nistelrooy lesz az edző 😉
davemayer
Elvileg érkezik majd Bergwijn a Spursből, Aouart nézegetjük Lyonból, Owen Wijndalt Alkmaarból, és kicsi Timber is fel lesz hozva.
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

empty taxi
Mikey
Én ugyanezt éreztem amikor Beckham eligazolt, de hamarabb túlteszed magad rajta mint gondolnád.
davemayer
én is, 2 hétig fel is függesztettem Real szurkolói tagságomat, aztán hamar megszerettem az angolt, mert szerencsére rájöttem hogy kibaszott alázatos, és szerethető figura. 😀
eaglesmcnabb
A legnagyobb!

Wyatt
Haller menni BVB vszeg.

Tagliaficot és Anthony-t szerintem még jó pénzért elpasszoljuk, és gyakorlatilag a kezdő nagy része lelép.
Willie Parker
Mondjuk a PSV-t is, elment Götze, lehet Gakpo is de még mindig masszívabbnak tűnik jelenleg az eindhoveni gárda. Jó lenne jövő tavasszal ünnepelni egy jót megint, a mostani kupagyőzelem is nagyon jó volt... 😊
davemayer
Nincs ezzel gond, tehetség mindig jön, úgyhogy a csapat is jó lesz, pláne, hogy Tadics egymaga zsebre rakja a ligát. Az sem kis erősítés, hogy idióta Onana elmegy a francba. Konkrétan majdnem minden elment rajta, így csak a BL... Pedig szép lett volna, ha a bajnokságban 10 kapott gól alatt zár a csapat

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"

empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
A legnagyobb!

Wyatt
Haller menni BVB vszeg.

Willie Parker

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
A legnagyobb!

Wyatt
Haller menni BVB vszeg.

Willie Parker
Igen, erre gondoltam, Hallert ma én is megírtam, sajnálom is, de hát ez van, next man up

több mint 3 éve
Beszarooooooook 😃😃😃

Horváth Feri - NB3 Dunaújváros

Oda való vagy Ferikém🤣🤣🤣
#JC6
Irány a megye egggggyy
több mint 3 éve

empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
A legnagyobb!

Wyatt
Haller menni BVB vszeg.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Beszarooooooook 😃😃😃

Horváth Feri - NB3 Dunaújváros

Oda való vagy Ferikém🤣🤣🤣
több mint 3 éve

empty taxi
Mikey
davemayer
eaglesmcnabb
A legnagyobb!

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
 sport365.hu/nemzetkozi-foci,nemzetkozi-foci,spanyol-foci,a-psg-szuperszerzodest-ajanlott-viniciusnak,151892?fbclid=IwAR2VbU_5HRedOPNGvYt9vIoc-LV1DcpddnJkurgFLReFVtCmZFQbmw4SqUM
Gazdasági FairPlay! 😀
Toca
én még azt is hozzátenném, hogy ennyivel a szerződés lejárta előtt ez tampering. azonnal vegyenek el draftjogot a fraraboktól!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mane mellett Miamano is elv hivatalosan Monaco.
13 millio font plusz meg 2-3 ösztönzők.
Mane asszem 28 millio font körül mozgott.

Necot 10-en párért akarjuk eladni és elvileg lenne is vevő. (Ramsey miatt létszám feletti lett).

Sadionak sok sikert Münchenben. Személyesen sokkal jobban kedveltem őt meg Bobbyt mint Mo-t, de a fiatalitas el kellett kezdődjön/folytatódjon.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 370 — Vikings fan
 sport365.hu/nemzetkozi-foci,nemzetkozi-foci,spanyol-foci,a-psg-szuperszerzodest-ajanlott-viniciusnak,151892?fbclid=IwAR2VbU_5HRedOPNGvYt9vIoc-LV1DcpddnJkurgFLReFVtCmZFQbmw4SqUM
Gazdasági FairPlay! 😀
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska

empty taxi
Mikey
davemayer

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"

empty taxi
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 381

empty taxi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 954 — Lucas Scott

empty taxi
allitolag a Mane szerzodtetes miatt Sali kap is hosszabbitast.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 332 — Invisible man
Csak erős idegzetűek olvassák, vanna súlyos mondatok 😀

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/jatekossors-padlora-kerult-bartha-laszlo-miutan-nem-marasztalta-a-kte-2899129
#JC6
Miért? Dunaszentgyörgy szép hely és csapat is van, ahova tuti befér.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Csak erős idegzetűek olvassák, vanna súlyos mondatok 😀

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/jatekossors-padlora-kerult-bartha-laszlo-miutan-nem-marasztalta-a-kte-2899129