Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Melyik ország tette ezt futsalban? Azeriek?sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
De amúgy mit tud ez a gyerek, ami miatt neki válogatottnak kéne lennie? 28 és fél éves, hagyjuk már...mi adunk egy rapportot ők egy bumbátBarátságos meccs elvileg nem számítEgy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
jobbágy#JC6
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Három barimeccsen nem kapott összesen 90 percet, aztán mivel a román válogatottba évek óta nem hívták, így akkor inkább magyar állampolgárságért folyamodik. Esetleg kapja be 😊
Amúgy manapság minden focista ilyen kis nyomi törpe? 175 centi, 69 kiló...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
mi adunk egy rapportot ők egy bumbátBarátságos meccs elvileg nem számítEgy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
jobbágy#JC6
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Barátságos meccs elvileg nem számítEgy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
jobbágy#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Egy román? Vicc öcsém. Mondjuk nem olvastam el a cikket de az benne van hogy a román felnőtt válogatottban van 3 meccse? Hogy lehetne magyar válogatott? Kellene amúgy a francnak, Várdára 3 év alatt 84 meccsen lőtt 18 gólt. Cseszettül gólerős 😃sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 3 éve
Hát az FFP az hogy nem veszíthetsz pénzt nem? Legalábbis elővettem nem rég újra az FM18-amat (mért vennem még az újat ha ott a régi jó 😛). Na abban egy évben 200 millió bejön az Interembe 6 scudetto és egy BL után, simán tudok 150et költeni (jó mondjuk mindig adok el játékosokat is).Nkunkuért most már hatvanat kell gurítani, persze most van pénz lóvéra, de Kroenke még nem kurváztatta meg a fejeseket, mint a Sziti arabjai, lehet az Arsenalra ráhúznák a vizes lepedőt az FFP miatt.Jonathan David, Andre Silva, Ollie Watkins vagy Arnaut Danjuma mind jobb megoldás lenne csatárposzton, ha meg igazán nagyot akarunk gurítani, akkor Nkunku.Arsenalnal rendesen belecsapnak a lecsoba, jott 40 millaert a portugal kozeppalyas arc, Vieira, most 50-55 kozott Jesus, az mar fix, es allitolag Raphinaert is van mar az asztalon egy 50 millio font koruli ajanlatuk.Raphinha minek ezt nem értem, amennyiben Pépé nem távozik. Egy igazi csatár kéne, mert a kispadon még mindig Nketiah van, de lesz 3 RW. Ennyi pénzből szerintem kijönne a Hickey-Scamacca duó.
Stez
Jézusnak örülök, ahogy Vieira is jó lehet, Arteta rendszerébe jó hogy maga válogat fiatal középpályásokat, főleg hogy ő érti is ezt a posztot. Én még Sambi Lokongát se temetném. Valamint ott lesz mellettük Xhaka, aki aprít, a szezon második felében már ismét tetszett a játéka.
Heisman nádor
Raphinha sztem Jesusnál rosszabb, de kb ua skillek, az olasz gyerek meg ilyen one year wonder wannabe Icardinak tűnik.
Willie Parker
vagy van még egyáltalán FFP?
slowmotion
Szerintem Scamacca jó vétel lenne. Kell egy erősebb csatár az biztos mint Jézus, de 4-2-3-1-ben nem is kell kezdetni egyből a brazil miatt, szokhatja a PL-t. Nem ügyetlen lábbal, és én látom hogy meglehet benne a swagger ami kell. André Silva az ő idősebb verziója. Dávid jobb azért, Watkins meg bizonyított a PL-Ben így ő is jobb opció viszont.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Elméletileg a stadion projektből jött vissza egy 200 milliós jóváírás (adó?), amit most meg tudunk pörgetni.Nkunkuért most már hatvanat kell gurítani, persze most van pénz lóvéra, de Kroenke még nem kurváztatta meg a fejeseket, mint a Sziti arabjai, lehet az Arsenalra ráhúznák a vizes lepedőt az FFP miatt.Jonathan David, Andre Silva, Ollie Watkins vagy Arnaut Danjuma mind jobb megoldás lenne csatárposzton, ha meg igazán nagyot akarunk gurítani, akkor Nkunku.Arsenalnal rendesen belecsapnak a lecsoba, jott 40 millaert a portugal kozeppalyas arc, Vieira, most 50-55 kozott Jesus, az mar fix, es allitolag Raphinaert is van mar az asztalon egy 50 millio font koruli ajanlatuk.Raphinha minek ezt nem értem, amennyiben Pépé nem távozik. Egy igazi csatár kéne, mert a kispadon még mindig Nketiah van, de lesz 3 RW. Ennyi pénzből szerintem kijönne a Hickey-Scamacca duó.
Stez
Jézusnak örülök, ahogy Vieira is jó lehet, Arteta rendszerébe jó hogy maga válogat fiatal középpályásokat, főleg hogy ő érti is ezt a posztot. Én még Sambi Lokongát se temetném. Valamint ott lesz mellettük Xhaka, aki aprít, a szezon második felében már ismét tetszett a játéka.
Heisman nádor
Raphinha sztem Jesusnál rosszabb, de kb ua skillek, az olasz gyerek meg ilyen one year wonder wannabe Icardinak tűnik.
Willie Parker
slowmotion
több mint 3 éve
sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/faszért szórakozunk már franciákkal meg angolokkal meg románokkal, honosítsuk le a brazil válogatottba be nem férő játékosokat, a papírmunkát megoldjuk, az eredmény meg hamarabb is meglesz.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Nkunkuért most már hatvanat kell gurítani, persze most van pénz lóvéra, de Kroenke még nem kurváztatta meg a fejeseket, mint a Sziti arabjai, lehet az Arsenalra ráhúznák a vizes lepedőt az FFP miatt.Jonathan David, Andre Silva, Ollie Watkins vagy Arnaut Danjuma mind jobb megoldás lenne csatárposzton, ha meg igazán nagyot akarunk gurítani, akkor Nkunku.Arsenalnal rendesen belecsapnak a lecsoba, jott 40 millaert a portugal kozeppalyas arc, Vieira, most 50-55 kozott Jesus, az mar fix, es allitolag Raphinaert is van mar az asztalon egy 50 millio font koruli ajanlatuk.Raphinha minek ezt nem értem, amennyiben Pépé nem távozik. Egy igazi csatár kéne, mert a kispadon még mindig Nketiah van, de lesz 3 RW. Ennyi pénzből szerintem kijönne a Hickey-Scamacca duó.
Stez
Heisman nádor
Willie Parker
több mint 3 éve
Jonathan David, Andre Silva, Ollie Watkins vagy Arnaut Danjuma mind jobb megoldás lenne csatárposzton, ha meg igazán nagyot akarunk gurítani, akkor Nkunku.Arsenalnal rendesen belecsapnak a lecsoba, jott 40 millaert a portugal kozeppalyas arc, Vieira, most 50-55 kozott Jesus, az mar fix, es allitolag Raphinaert is van mar az asztalon egy 50 millio font koruli ajanlatuk.Raphinha minek ezt nem értem, amennyiben Pépé nem távozik. Egy igazi csatár kéne, mert a kispadon még mindig Nketiah van, de lesz 3 RW. Ennyi pénzből szerintem kijönne a Hickey-Scamacca duó.
Stez
Heisman nádor
több mint 3 éve
sportposzt.com/topcsapatok/ujabb-honositas-ezuttal-egy-goleros-csatar-erkezhet-marco-rossi-magyar-valogatottjaba/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Arsenalnal rendesen belecsapnak a lecsoba, jott 40 millaert a portugal kozeppalyas arc, Vieira, most 50-55 kozott Jesus, az mar fix, es allitolag Raphinaert is van mar az asztalon egy 50 millio font koruli ajanlatuk.Raphinha minek ezt nem értem, amennyiben Pépé nem távozik. Egy igazi csatár kéne, mert a kispadon még mindig Nketiah van, de lesz 3 RW. Ennyi pénzből szerintem kijönne a Hickey-Scamacca duó.
Stez
több mint 3 éve
Az új befektető, akinek az elnöke február 4-én még Siena-ban nyilatkozott, hogy sikeres klubot akarnak felépíteni, majd június végén már Debrecenben nyilatkozza ugyanezt 😊Az új befektető elvileg három évig vállalja a finanszírozást. A leírás alapján nem a ner gazdasági rendszeréhez szokott elnök jön, úgyhogy nem hiszem hogy kitölti ezt a három évet.Dzsu a mennyei Rodgerse. Ha lenne fizetesi sapka, Debrecennek olyan luxusadot kene fizetnie, mint a Golden State Warriorsnak. XD3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
I love this game....vagy ez nem erre vonatkozik?
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Akkor vajon masok miket keresnek ott...
Stez
jobbágy#JC6
Stez
De engem jobban érdekel mi lesz az akademiaval. Akkor kiskirályok garázdálkodnak ott, egyik korosztályos csapat se ér el sikereket, a vezetők és edzők mégis akkora arccal mászkálnak mintha minden évben nyernék az ifi BL-t.
Nemes samu09
több mint 3 éve
ide is beteszem:Nem siették el.
arena4.network4.hu/press/az-arena4-bekerul-a-digi-kinalataba
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az új befektető elvileg három évig vállalja a finanszírozást. A leírás alapján nem a ner gazdasági rendszeréhez szokott elnök jön, úgyhogy nem hiszem hogy kitölti ezt a három évet.Dzsu a mennyei Rodgerse. Ha lenne fizetesi sapka, Debrecennek olyan luxusadot kene fizetnie, mint a Golden State Warriorsnak. XD3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Stez
De engem jobban érdekel mi lesz az akademiaval. Akkor kiskirályok garázdálkodnak ott, egyik korosztályos csapat se ér el sikereket, a vezetők és edzők mégis akkora arccal mászkálnak mintha minden évben nyernék az ifi BL-t.
több mint 3 éve
én valamikor a CM01/02-t firkáltam meg, valami legalsó játszható szintes francia csapat helyére felvittem az Orleans-t (116e, a rekord a Ligue2 volt két-három éve), építkezés, feljutás, satöbbi.
dugo93
oké, a CM01/02 nem volt reális annyira sosem, de a végén már állandóan nyertem a bajnokságot plusz általában a kupát is, és a BL-ben is elég sokáig mentem... viszont mivel meccset Te sosem tudtál arrébb tetetni, ezért a szezon végén volt olyan, hogy kettő darab meccsem volt ugyanazon a napon. (jó fej voltam, külön kereteket játszattam).
több mint 3 éve
Szerintem a Fradiban volt es van is, aki tobbet keres egyebkent, de Hajnalek nagyon titkoloznak mindenben, ami szerzodes, feltetelezem ezt sem nagyon hiresztelik. Tokmacot is penzzel tartottak itt, ami szvsz nem kevessel lehet magasabb osszeg.Jó, de én arról beszélek, amik a papíron szerepelnek, ilyen-olyan támgatásként elkönyvelve 😀
Stez
Ha bármikor is kiderüle, mennyit keresnek a fiúk a Fradinál, lángolna a Népliget meg a stadion 😀
Megemészthetetlen összegek mennek el fizetésekre.
több mint 3 éve
mondjuk fecze sem kereshet sokkal kevesebbet a vasasnál, mikor átigazolt is megkapta a 12k eur-t😀Dzsu a mennyei Rodgerse. Ha lenne fizetesi sapka, Debrecennek olyan luxusadot kene fizetnie, mint a Golden State Warriorsnak. XD3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Stez
Mögötte a Mennyeiben szorosan Nikolics volt, azt hiszem 12M-val 😀
jobbágy#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szerintem a Fradiban volt es van is, aki tobbet keres egyebkent, de Hajnalek nagyon titkoloznak mindenben, ami szerzodes, feltetelezem ezt sem nagyon hiresztelik. Tokmacot is penzzel tartottak itt, ami szvsz nem kevessel lehet magasabb osszeg.😀Dzsu a mennyei Rodgerse. Ha lenne fizetesi sapka, Debrecennek olyan luxusadot kene fizetnie, mint a Golden State Warriorsnak. XD3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
😀Dzsu a mennyei Rodgerse. Ha lenne fizetesi sapka, Debrecennek olyan luxusadot kene fizetnie, mint a Golden State Warriorsnak. XD3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
Dzsu a mennyei Rodgerse. Ha lenne fizetesi sapka, Debrecennek olyan luxusadot kene fizetnie, mint a Golden State Warriorsnak. XD3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
3-6M között, Dzsuzsi 15M, fiatalok 1-2M között.Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/06/27/claudiu-bumba-magyar-allampolgarsag-magyar-valogatott/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hehe, bezzeg én az edzőzseni a szokásos szélsővédő nélküli 3-5-2-vel a Namurt BL döntőig vittem, csak nehéz volt versenyezni a külföldiekkel, mert valami 600k volt csak a tévés píz úgy is hogy a 4. legerősebb a bajnokság volt már
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hat ja, eleg nehez ugy, hogyha az allitolagosan minimumberert serultlistan levo Nemeth sokmilliot keres valojaban, plusz luxuskeco es luxushaz van berelve szamara. 😀Nekem is útólag derült ki, illetve hogy a város eladta a részét. Mondjuk ez várható volt, majnem belerokkantak a játékosok fizetésébe 😀Tozsert kiraktak, szoval o most ebben aligha jatszott szerepet.Esküszöm mekkora szánalom ez a Loki, Tőzsérüstől, NER-estől, te jó ég... kirúgták Carillo-t, aki az egyik leggyengébb kerettel tartotta bent a csapatot, úgy, hogy amikor Zsuzsi jáátszott, konkrétan -1 ember volt a pályán, erre ma jön Janeiro, aki nagyképűen, hazugsággal lépett le a DAC-hoz (van Várdán kontaktom, tényleg), ahol megbukott - bár Világi papesz sem a türelméről híres - és most jön vissza a posványba, persze gerinc nélkül.en mar lassan ket eve nem neztem magyar bajnoki meccset, de az infokat szoktam nezni...es szerintem szorakoztatobb , mint maga a jatek 😊
Kabaré az egész
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Stez
jobbágy#JC6
Szerkesztette: Stez