Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A cselszkinél új seprű lesz,onnan magától menekülni kellene annak akinek van egy kis gyakorlati tapasztalata.
A büfèsek is ki lesznek cserélve.
Egy dolgot nem fognak tudni lecserélni, azok pedig a szurkolók. Ők pedig hálásak az elmúlt évtizedekért. Lesz ott ‘mulatság’ …
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Most néztem a konfetti selejtezőn milyen ellenfelek jutottak a magyar csapatoknak. Nem volt igazán jó a sorsolás, de ennyi pénzből kéne pár meglepetést okozni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220621_Adocsalas_Samuel_Etoo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az mondjuk művészet, hogy egy Sterlingért még pénzt kap valaki. Tud futni és beltenyészet, ennyi haszna van.Mondjuk arrol nem Tuchel tehet, hogy az erositesek ket eve szarok. Havertz rossz, ket ev akatt egy kezemen megszamolom a jo meccseit, a BL-dontos goljabol el kb. Zijes vagy serult vagy padozik, Pulisic meg jol beszallt az elejen, iden meg semmi. Lukaku szinten siralom. Werner szinten. Mindekozben az eladott Abraham hulyere lotte a golokat olaszban, es az eladott Tomori a Serie A egyik legjobb vedoje volt, mikozben most a Chelsea-nek kb nem maradt egeszseges epkezlab vedoje, sorra tavozik mindenki a szerzodese lejartaval.
Tuchel megint kirúgatja magát azzal hogy nem tud keretet managelni. Megcsinalja a boostot amikor odamegy aztán jön az okoskodás és varialas amíg be nem zuhan a csapat.
FLZOLI
Tuchel nem menedzser, hanem vezetoedzo, ergo nem szol bele az atigazasokba. Wernerek meg elotte jottek pont emlekeim szerint, Lukakut meg nem o kerte, o csatart kert, pont megkapta a legnagyobb idiotat, aki mar akkor sir, ha el kell mozdulnia az ellenfel terfelerol.
Szoval a Chelsea a BL-gyozelemmel szerintem jocskan tulteljesitett alapbol, de most hogy kb ki kell arusitania a nem bejovos igazolasait, meg tavozik jo par lejaro szerzodesu alapember, igy nem latom, hogy ez a csapat harcban lehet tobbert, mint egy 3. hely.
A City es a Pool tovabb erosit, a Chelsea csak gyengul, es nem is kicsit, mindekozben meg nem erkezett senki, megy a sakkozas, hogy egyaltalan el tudjak passzolni a Lukaku-fele ballasztokat. Kozben meg a rivalisok viszont elhappoljak a nagyobb neveket, akiket a Chelsea kinezett.
több mint 3 éve
ráadásul már Ricsárliszont is nagyon pletykálják hozzánk, omfg...de hogy fontos dolgokról is beszéljünk, ma végre elkezdődik a BL 2022-23-as kiírása délután 3-kor egy remek andorrai - san marinoi összecsapással!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Az mondjuk művészet, hogy egy Sterlingért még pénzt kap valaki. Tud futni és beltenyészet, ennyi haszna van.Tuchel megint kirúgatja magát azzal hogy nem tud keretet managelni. Megcsinalja a boostot amikor odamegy aztán jön az okoskodás és varialas amíg be nem zuhan a csapat.
több mint 3 éve
Az Arsenyál állítólag közel jár Raphina szerzõdtetéséhez.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
😉🤣na most az ő mozgáskultúrája szerintem a két-hároméves gyerekekét idézi, de kinek mit 😀Amit írsz az teljesen a helyén van, de ettől én pl. nagyon nem szerettem már a Poolban sem. Semmi bajom a melegekkel, de az a "mozgáskultúra" ami Neki van az annyira irritáló, hogy rossz nézni!én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.Közben Sterling Chelsea felé tartAz igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
ozibozi
Mikey
slowmotion
nagir
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
na most az ő mozgáskultúrája szerintem a két-hároméves gyerekekét idézi, de kinek mit 😀Amit írsz az teljesen a helyén van, de ettől én pl. nagyon nem szerettem már a Poolban sem. Semmi bajom a melegekkel, de az a "mozgáskultúra" ami Neki van az annyira irritáló, hogy rossz nézni!én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.Közben Sterling Chelsea felé tartAz igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
ozibozi
Mikey
slowmotion
nagir
több mint 3 éve
Arsenal new boy Matt Turner turns down a fan wearing a Tottenham shirt when he’s asked to sign a shirt. 😂
— Connor Humm (@TikiTakaConnor) June 20, 2022
pic.twitter.com/qr0tuHy793
több mint 3 éve
Én sem amiatt utálom, hogy eligazolt. Az kb. a legjobb dolog, amit tehetett. 😊én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.Közben Sterling Chelsea felé tartAz igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
ozibozi
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Amit írsz az teljesen a helyén van, de ettől én pl. nagyon nem szerettem már a Poolban sem. Semmi bajom a melegekkel, de az a "mozgáskultúra" ami Neki van az annyira irritáló, hogy rossz nézni!én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.Közben Sterling Chelsea felé tartAz igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
ozibozi
Mikey
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.Közben Sterling Chelsea felé tartAz igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
ozibozi
Mikey
több mint 3 éve
Közben Sterling Chelsea felé tartAz igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Rosszabb lesz Chelsea, nem baj. 😀Közben Sterling Chelsea felé tartDe jó, eddig pedig nem utáltam őket... visszavonulhatna már ez a kretén
ozibozi
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Közben Sterling Chelsea felé tartDe jó, eddig pedig nem utáltam őket... visszavonulhatna már ez a kretén
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Közben Sterling Chelsea felé tart
több mint 3 éve
Ezeket plíz a viccek topikba linkeljétek, oda valók.Ha már "hányós" topic nincs...
Tony Adams
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ezeket plíz a viccek topikba linkeljétek, oda valók.jó hát a teljes mennyei mehetne oda
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ezeket plíz a viccek topikba linkeljétek, oda valók.
több mint 3 éve
Akinek Szöllősi posztmaszturbációs prosztata ingerlése nem volt elég itt van Dr. Tésztás György mélyelemzésewww.origo.hu/sport/futball/20220619-mezey-gyorgy-elemzes-nemzetek-ligaja-anglia-magyarorszag-40.html
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-hajra-magyarooorszag-enekelte-a-miniszterelnok-az-oltozoben-2898761A cikk még kommentelhető😄
“Szöllősi a felszopófantom ismét lecsapott.”
Istenem de jó 😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Hahahaha Nuno Tavaresért 40 milliót kértünk az Atalantától. Kb ha a szerződését átveszik és meghívják Artetat egy ebédre még úgy is lehúzzuk őket 😀
több mint 3 éve
Ezért nyomulunk Tielemansra, aki 6-7-8-at tudja, ha akarjukAllitolag az Vieira varhato erkezesevel lehult, pedig tutira vettek hetek óta, annyira elsodleges celpont volt.
Willie Parker

Állat vagyok, ami enni kér...