Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Gondolom akkor meg nem hivták. De nem vagy rosszindulatú, ááá...Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszbanÁdám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vannak persze, de ha vissza emlekszel azon is ki voltak akadva hogy mi miért nem csináljuk, és nem csak azon hogy mi véleményt nyilvánítunk.Nem kötelező a magyar válogatottnak térdelni, lengyelek se térdeltek VB-selejtezőn, nincs játékosunk a PL-ben, tehát nincs rákényszerítve egy magyar se hogy térdeljen.Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat
én vagyok a hülye hogy odakattintok
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
Apropó, mit hallottál a nemzetközi sajtóban a himnuszunk alatt történtekről...?
davemayer
Hogy az angol prolik ezt csinálják ugyanúgy baj, mindenhol vannak idióták.
Heisman
A kedvencem a respect feliratra való mutatás volt, amikor mi csinaltuk a kutya sem látta, de amikor a lengyelek akkor cikk lett belőle ordas nagy Lewa képpel hogy "ez igen"...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Itt bizonygatják neked jópáran hogy ez lehetetlen, nehogy már a saját szemednek/eszednek higyj!Vagy a telex is átment kormányoldalba, vagy Orbán igazat mondott:A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
telex.hu/sport/2022/06/15/sport-marco-rossi-futball-nemzetek-ligaja-anglia-sajtotajekoztato-szalai-adam-nagy-zsolt-adam-martin
Utóbbira szavazok. 😊
Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Irigyek vagytok...tuti a magyar-albán után is benézett búslakodni...jóban-rosszbanÁdám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
peach
több mint 3 éve
Nem kötelező a magyar válogatottnak térdelni, lengyelek se térdeltek VB-selejtezőn, nincs játékosunk a PL-ben, tehát nincs rákényszerítve egy magyar se hogy térdeljen.Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat
én vagyok a hülye hogy odakattintok
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
Apropó, mit hallottál a nemzetközi sajtóban a himnuszunk alatt történtekről...?
davemayer
Hogy az angol prolik ezt csinálják ugyanúgy baj, mindenhol vannak idióták.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Valakinek ismerőse nem volt kint tegnap? Meg vagyok lőve😄😅www.facebook.com/carpathianbrigade
#JC6
szerintem próbáld itt
több mint 3 éve
Valakinek ismerőse nem volt kint tegnap? Meg vagyok lőve😄😅
több mint 3 éve
Vagy a telex is átment kormányoldalba, vagy Orbán igazat mondott:A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
telex.hu/sport/2022/06/15/sport-marco-rossi-futball-nemzetek-ligaja-anglia-sajtotajekoztato-szalai-adam-nagy-zsolt-adam-martin
Utóbbira szavazok. 😊
több mint 3 éve
Kenny, Bálesz, valaki.. CB-hez van kontaktotok? Egy interjúra lenne szükségem a tegnappal kapcsolatban.Á, nem ismerek onnan senkit. Válogatott meccsen utoljára a szép emlékű Magyarország - Észak-Írország meccsen voltam. Lusta vagyok MLSZ-kártyát csinálni. 😊
#JC6

több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ádám! Ugye szeretnéd, hogy bemenjek a srácokhoz az öltözőbe?A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
A csapatkapitány kérésére. Ahhaaaaaaaa. 😀hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Gabala is ütötte a Lille-t meg Maribort anno...na meg a libásokat 😀A vidi talán továbbjut, a kisvarda ha ugy játszik ahogy a szezon vége felé akkor nem, a gyakadémia szinte tuti nem.Felcsút - Vitoria (portugál)hamar visszakerülünk a valóságba?😊
Kisvárda - Kairat Almaty (kazah)
Vidi - Gabala (azeri)
Löfli
NB2
davemayer
több mint 3 éve
Kenny, Bálesz, valaki.. CB-hez van kontaktotok? Egy interjúra lenne szükségem a tegnappal kapcsolatban.
több mint 3 éve
Ez történelmi győzelem volt, ebben tényleg nincs semmi túlzás. Én pl. még mindig nehezen hiszem el. Ráadásul ez az angol válogatott most nem lötyögte el a meccs nagy részét.hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
dugo93
Csak nem képzeled, hogy Viktorunk kimarad belőle? Csak nem sérti meg a csk-t azzal, hogy nem megy be az öltözőbe, ha már annyira szépen kérik?
Ugyanitt várom a kommenteket arról, hogy egyesek miért akarják összekeverni a sportot a politikával.
több mint 3 éve
Érdekes egy sorsolási metódusa van az uefanak, beleértve a sorsolás előtt valahogyan csinálunk kis csoportokat is.A vidi talán továbbjut, a kisvarda ha ugy játszik ahogy a szezon vége felé akkor nem, a gyakadémia szinte tuti nem.Felcsút - Vitoria (portugál)hamar visszakerülünk a valóságba?😊
Vidi - Gabala (azeri)
Löfli
NB2
davemayer
Ebből a 3ból van két tiszta kiesés, meg egy fifty-fifty párharc.
több mint 3 éve
A vidi talán továbbjut, a kisvarda ha ugy játszik ahogy a szezon vége felé akkor nem, a gyakadémia szinte tuti nem.Felcsút - Vitoria (portugál)hamar visszakerülünk a valóságba?😊
Vidi - Gabala (azeri)
Löfli
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Felcsút - Vitoria (portugál)hamar visszakerülünk a valóságba?😊
Vidi - Gabala (azeri)
Löfli
több mint 3 éve
hvg.hu/sport/20220615_Orban_Viktor_magyar_valogatott_oltozojebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gjcpbl6NfT8VLyvYJNz_50g_j3emulU1O9ZhgHyhOe4obC-Wp-GuwHTQ#Echobox=1655279789Hogyan basszuk el a csapattagok életének egyik legszebb napját? 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Biglájk, de vigyázz mert ebből ban lesz
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Remelem a felcsut kiesik a gecibe.Ezeket a kazahokat nagyon megkaptuk, az azeri túra is remek....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Felcsút - Vitoria (portugál)Kisvárda - Kairat Almaty (kazah)
Vidi - Gabala (azeri)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
És a Slovan ha továbbmennek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Azt az embert...Haha. Írd bele a keresőbe, hogy Larry Allen Saints interception.Vagy akár DK egy Russel Wilson által dobott "majdnempicksix" után, asszem a Pintyek ellen tavaly. Az mondjuk látványosabb volt.Ben Watson 😊Most megy az ismétlés,Emlekeztet arra a patriots jatekosra aki vmi garbage timeba ugyanezt megcsinalta a broncos ellen.ki volt o?
Szoboszlai konkrétan mikor a
Szabadot lőtte a
Szögletzászlótól az ellentámadást a saját 16 belül állította meg miután vissza sprintet egy egész pályát és utolérte.
Ilyen finomságok tegnap fel sem tűntek.
ozibozi
YoungZeeZee
Löfli
tomz
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal