Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/06/15/rossi-annyit-talan-mar-elertem-hogy-ha-egyszer-meghalok-lesznek-miattam-gyaszszunetek-a-magyar-stadionokban?appview🤣🤣🤣🤣🤣
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/06/15/orban-szalai-adam-keresere-az-oltozoben-gratulaltam-a-csapatnakArra próbáltam utalni amit JC6 is kiemelt, hogy Puskás-akadémiások, azaz sikeres az akadémiai nevelés és az egész sportigazgatás...Ez baromi régi technika a médiában, nem NER találmány, még a 90-es években hívta fel rá a figyelmemet valaki,és azóta is megy változatlan formában:Pont arra írtam amit az NSO írt, hogy ilyenkor is magukat fényezik, miközben a csapat nyert.Nem, bazmeg, a csapaté! Nőjjémáföl!NSOMenjenek már a retekbe 😀
6:3, 7:1, 4-0... Puskásék után most a Puskás-akadémisták rendezték le az angolokat, vezetjük az NL-csoportunkat.
#JC6
Következő mi lesz, ez is OV érdeme? 😀
Solymi
Charlie Firpo
Solymi
"Győztünk!" vs "a magyar csapat vereséget szenvedett"
Ha siker, akkor a miénk, mi győztünk. Ha kudarc, akkor a magyar csapat, tehát nem mi, (hiszen mi nem vagyunk a csapatban) hanem ők.
A siker a mi sikerünk, a kudarc az ő kudarcuk. Alap kommunikációs trükk.
Jan
Solymi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Arra próbáltam utalni amit JC6 is kiemelt, hogy Puskás-akadémiások, azaz sikeres az akadémiai nevelés és az egész sportigazgatás...Ez baromi régi technika a médiában, nem NER találmány, még a 90-es években hívta fel rá a figyelmemet valaki,és azóta is megy változatlan formában:Pont arra írtam amit az NSO írt, hogy ilyenkor is magukat fényezik, miközben a csapat nyert.Nem, bazmeg, a csapaté! Nőjjémáföl!NSOMenjenek már a retekbe 😀
6:3, 7:1, 4-0... Puskásék után most a Puskás-akadémisták rendezték le az angolokat, vezetjük az NL-csoportunkat.
#JC6
Solymi
Charlie Firpo
Solymi
Ha siker, akkor a miénk, mi győztünk. Ha kudarc, akkor a magyar csapat, tehát nem mi, (hiszen mi nem vagyunk a csapatban) hanem ők.
Jan
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/06/15/rossi-annyit-talan-mar-elertem-hogy-ha-egyszer-meghalok-lesznek-miattam-gyaszszunetek-a-magyar-stadionokban?appviewMondjuk lehet csak nalam, de ez is wtf, hogy ilyeneket odavag.
empty taxi
Mintha ezek az mlsz-nek szolnanak, ilyen sertettsegi odaszurasok, hogy kocsogok, el akartok takaritani, de baszhatjatok, sot, ezek utan ram fogtok emlekezni.
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/06/15/rossi-annyit-talan-mar-elertem-hogy-ha-egyszer-meghalok-lesznek-miattam-gyaszszunetek-a-magyar-stadionokban?appview

Madden hates me.
több mint 3 éve
Állítólag a köztévé sportcsatornájának új neve mától M4:0 Sport 😁Ú, az ilyen lelkesedéssel vigyázni kell.
JoeyPorter
2010-ben, amikor a lilákok 6-0-ra verték a Megyerin a fagyikákat (az volt az a meccs, amikor félóra után Heinz ment azonnali pirossal, a végén meg Tiszatibi csinált egy titianris kézilabdát), akkor a sikertől megittasult Kismészöly le találta nyilatkozni első felindulásból, hogy talán át lehetne nevezni a lilákok lapját Hat-nullának. No, szezon végén az összekukázott Fagyi ment Ajrópába Pruknerrel, a Kismészöly meg repült a Dózsától.
Szóval csak óvatosan ezzel.
több mint 3 éve
Állítólag a köztévé sportcsatornájának új neve mától M4:0 Sport 😁
több mint 3 éve
Igen, pont azt mondogattam az első félidőben, hogy ha így maradna, már csak akkor eshetnenk ki, ha mi kétszer kikapunk, az angolok pedig kétszer nyernek. Csak nem lesz négy eredmenybol négy rossz😊A reális értékeléssel a legritkább esetben szokott gond lenni, általában elismeri ha szerencsénk van, vagy jobb az ellenfél. A megsértődés mindig vmi banális faszsagnak szól 🤣Az hagyján, de képzeld el, hogy tegnap sem. Olyan nevetgélve, jó hangulatban volt, furcsálltuk is, hogy mi van az öreggel 😀Az a jo Rossiban, hogy az elmult par evben meg egyszer sem arra valaszolt, amit epp kerdeztek tole. 😀Mondjuk a kedvenc kerdesem a mit erzel egy ilyen meccs után.
Stez
De most legalabb nem sertodott meg semmire. Még 😁
gabokocka
Viszont most nagyon rendben volt utána, higgadtan, reálisan értékelt. Fasza volt ez ma, na
Wyatt
De baszki azt számolom még hét ponttal is kieshetünk, az mekkora geciség lenne....
gabokocka

több mint 3 éve
origo:Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat
én vagyok a hülye hogy odakattintok
több mint 3 éve
A reális értékeléssel a legritkább esetben szokott gond lenni, általában elismeri ha szerencsénk van, vagy jobb az ellenfél. A megsértődés mindig vmi banális faszsagnak szól 🤣Az hagyján, de képzeld el, hogy tegnap sem. Olyan nevetgélve, jó hangulatban volt, furcsálltuk is, hogy mi van az öreggel 😀Az a jo Rossiban, hogy az elmult par evben meg egyszer sem arra valaszolt, amit epp kerdeztek tole. 😀Mondjuk a kedvenc kerdesem a mit erzel egy ilyen meccs után.
Stez
gabokocka
Viszont most nagyon rendben volt utána, higgadtan, reálisan értékelt. Fasza volt ez ma, na
Wyatt
De baszki azt számolom még hét ponttal is kieshetünk, az mekkora geciség lenne....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Az hagyján, de képzeld el, hogy tegnap sem. Olyan nevetgélve, jó hangulatban volt, furcsálltuk is, hogy mi van az öreggel 😀Az a jo Rossiban, hogy az elmult par evben meg egyszer sem arra valaszolt, amit epp kerdeztek tole. 😀Mondjuk a kedvenc kerdesem a mit erzel egy ilyen meccs után.
Stez
gabokocka

több mint 3 éve
Hát volt már rosszabb meccsélményem. Eddig három angolok elleni meccsre mehettem tudósítani, egy döntetlen, két győzelem. Szívesen 😀

több mint 3 éve
1953 óta nem vertük angliát Angliában. Az volt a 6-3.www.magyarfutball.hu/hu/magyar_valogatott/ellenfelek/anglia
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Ahogy mindenki várta. Csodálatosan áll a #NationsLeague tabella 4 mérkőzés után:
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 14, 2022
🇭🇺MAGYARORSZÁG 7⃣ pont
🇩🇪 @DFB_Team_EN 6⃣ pont
🇮🇹 @Azzurri_En 5⃣ pont
🏴@England 2⃣ pont#magyarok #csakegyutt 🙌 pic.twitter.com/CxB23bQxfi
Szeptemberben jön a csúcsrangadó - a 1. látogat az 2.-hoz.
több mint 3 éve
A siker a mi sikerünk, a kudarc az ő kudarcuk. Alap kommunikációs trükk.Ezt úgy mondják mifelénk ezer éve:
Jan
MegcsinálTAM
vs
ElbaszTUK 😀
több mint 3 éve
Egyem meg ez az Ádám Martin milyen szerethetően egyszerű 😀Szegénynek a menedzsere nagyon tele tömte a fejét, vagy a média hype, ha őszintén elhiszi, hogy csak a bürokrácia miatt nem igazolhat Angliába…
Hanni
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
www.bbc.com/sport/football/61714683😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ez baromi régi technika a médiában, nem NER találmány, még a 90-es években hívta fel rá a figyelmemet valaki,és azóta is megy változatlan formában:Pont arra írtam amit az NSO írt, hogy ilyenkor is magukat fényezik, miközben a csapat nyert.Nem, bazmeg, a csapaté! Nőjjémáföl!NSOMenjenek már a retekbe 😀
#JC6
Solymi
Charlie Firpo
Solymi
több mint 3 éve
Ha jól számolom ősszel ha szerzünk legalább 1 pontot már nem eshetunk ki 🥳🥳🥳Meglepő lenne az is ha az angolok hoznának 6-ot.
ThundersNFL
több mint 3 éve
remegve várom Pogácsa Gyuri szonettjétNem biztos lesz erő abban a jobb marokban tollat ragadni....
petey
több mint 3 éve
hiába ellenünk csak így megyAn utterly EMBARRASSING dive from Harry Kane here.
— Dan ☯︎🏴 (@DanLewis1999) June 14, 2022
You won’t see or hear a single mention of this anywhere though.pic.twitter.com/i6ymyoNVBd
built for this shit
több mint 3 éve
Ez az MTK-s Mitrovic vmi elképesztőket védett a románok ellen, nyertek is 3-0-ra a montenegróiak.

Madden hates me.