Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 290 — Keep pounding
 444.hu/foci/2022/06/15/rossi-annyit-talan-mar-elertem-hogy-ha-egyszer-meghalok-lesznek-miattam-gyaszszunetek-a-magyar-stadionokban?appview
empty taxi
🤣🤣🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
NSO

6:3, 7:1, 4-0... Puskásék után most a Puskás-akadémisták rendezték le az angolokat, vezetjük az NL-csoportunkat.
#JC6
Menjenek már a retekbe 😀
Következő mi lesz, ez is OV érdeme? 😀
Solymi
Nem, bazmeg, a csapaté! Nőjjémáföl!
Charlie Firpo
Pont arra írtam amit az NSO írt, hogy ilyenkor is magukat fényezik, miközben a csapat nyert.
Solymi
Ez baromi régi technika a médiában, nem NER találmány, még a 90-es években hívta fel rá a figyelmemet valaki,és azóta is megy változatlan formában:

"Győztünk!" vs "a magyar csapat vereséget szenvedett"

Ha siker, akkor a miénk, mi győztünk. Ha kudarc, akkor a magyar csapat, tehát nem mi, (hiszen mi nem vagyunk a csapatban) hanem ők.

A siker a mi sikerünk, a kudarc az ő kudarcuk. Alap kommunikációs trükk.
Jan
Arra próbáltam utalni amit JC6 is kiemelt, hogy Puskás-akadémiások, azaz sikeres az akadémiai nevelés és az egész sportigazgatás...
Solymi
 444.hu/foci/2022/06/15/orban-szalai-adam-keresere-az-oltozoben-gratulaltam-a-csapatnak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 062
NSO

6:3, 7:1, 4-0... Puskásék után most a Puskás-akadémisták rendezték le az angolokat, vezetjük az NL-csoportunkat.
#JC6
Menjenek már a retekbe 😀
Solymi
Charlie Firpo
Pont arra írtam amit az NSO írt, hogy ilyenkor is magukat fényezik, miközben a csapat nyert.
Solymi
Ez baromi régi technika a médiában, nem NER találmány, még a 90-es években hívta fel rá a figyelmemet valaki,és azóta is megy változatlan formában:

Ha siker, akkor a miénk, mi győztünk. Ha kudarc, akkor a magyar csapat, tehát nem mi, (hiszen mi nem vagyunk a csapatban) hanem ők.

Jan
Arra próbáltam utalni amit JC6 is kiemelt, hogy Puskás-akadémiások, azaz sikeres az akadémiai nevelés és az egész sportigazgatás...
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
 444.hu/foci/2022/06/15/rossi-annyit-talan-mar-elertem-hogy-ha-egyszer-meghalok-lesznek-miattam-gyaszszunetek-a-magyar-stadionokban?appview
empty taxi
Mondjuk lehet csak nalam, de ez is wtf, hogy ilyeneket odavag.

Mintha ezek az mlsz-nek szolnanak, ilyen sertettsegi odaszurasok, hogy kocsogok, el akartok takaritani, de baszhatjatok, sot, ezek utan ram fogtok emlekezni.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 687 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Állítólag a köztévé sportcsatornájának új neve mától M4:0 Sport 😁
JoeyPorter
Ú, az ilyen lelkesedéssel vigyázni kell.
2010-ben, amikor a lilákok 6-0-ra verték a Megyerin a fagyikákat (az volt az a meccs, amikor félóra után Heinz ment azonnali pirossal, a végén meg Tiszatibi csinált egy titianris kézilabdát), akkor a sikertől megittasult Kismészöly le találta nyilatkozni első felindulásból, hogy talán át lehetne nevezni a lilákok lapját Hat-nullának. No, szezon végén az összekukázott Fagyi ment Ajrópába Pruknerrel, a Kismészöly meg repült a Dózsától.

Szóval csak óvatosan ezzel.
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Állítólag a köztévé sportcsatornájának új neve mától M4:0 Sport 😁

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
origo:
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat

én vagyok a hülye hogy odakattintok
braxa88
Online féregnyúlvány, szóra se érdemes mert csak elfertőződik

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az a jo Rossiban, hogy az elmult par evben meg egyszer sem arra valaszolt, amit epp kerdeztek tole. 😀
Stez
Mondjuk a kedvenc kerdesem a mit erzel egy ilyen meccs után.
De most legalabb nem sertodott meg semmire. Még 😁
gabokocka
Az hagyján, de képzeld el, hogy tegnap sem. Olyan nevetgélve, jó hangulatban volt, furcsálltuk is, hogy mi van az öreggel 😀

Viszont most nagyon rendben volt utána, higgadtan, reálisan értékelt. Fasza volt ez ma, na
Wyatt
A reális értékeléssel a legritkább esetben szokott gond lenni, általában elismeri ha szerencsénk van, vagy jobb az ellenfél. A megsértődés mindig vmi banális faszsagnak szól 🤣

De baszki azt számolom még hét ponttal is kieshetünk, az mekkora geciség lenne....
gabokocka
Igen, pont azt mondogattam az első félidőben, hogy ha így maradna, már csak akkor eshetnenk ki, ha mi kétszer kikapunk, az angolok pedig kétszer nyernek. Csak nem lesz négy eredmenybol négy rossz😊

több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
origo:
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat

én vagyok a hülye hogy odakattintok
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 290 — Keep pounding
Az a jo Rossiban, hogy az elmult par evben meg egyszer sem arra valaszolt, amit epp kerdeztek tole. 😀
Stez
gabokocka
Az hagyján, de képzeld el, hogy tegnap sem. Olyan nevetgélve, jó hangulatban volt, furcsálltuk is, hogy mi van az öreggel 😀

Viszont most nagyon rendben volt utána, higgadtan, reálisan értékelt. Fasza volt ez ma, na
Wyatt
A reális értékeléssel a legritkább esetben szokott gond lenni, általában elismeri ha szerencsénk van, vagy jobb az ellenfél. A megsértődés mindig vmi banális faszsagnak szól 🤣

De baszki azt számolom még hét ponttal is kieshetünk, az mekkora geciség lenne....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Stez
gabokocka

több mint 3 éve
Hát volt már rosszabb meccsélményem. Eddig három angolok elleni meccsre mehettem tudósítani, egy döntetlen, két győzelem. Szívesen 😀

több mint 3 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
1953 óta nem vertük angliát Angliában. Az volt a 6-3.
 www.magyarfutball.hu/hu/magyar_valogatott/ellenfelek/anglia

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 013 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ahogy mindenki várta.

Szeptemberben jön a csúcsrangadó - a 1. látogat az 2.-hoz.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 541
 youtu.be/FzFkIsByp6c
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 790
Jan
Ezt úgy mondják mifelénk ezer éve:
MegcsinálTAM
vs
ElbaszTUK 😀
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
Egyem meg ez az Ádám Martin milyen szerethetően egyszerű 😀
Hanni
Szegénynek a menedzsere nagyon tele tömte a fejét, vagy a média hype, ha őszintén elhiszi, hogy csak a bürokrácia miatt nem igazolhat Angliába…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 456 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.bbc.com/sport/football/61714683

😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 583 — Steelers fan
NSO

#JC6
Menjenek már a retekbe 😀
Solymi
Charlie Firpo
Solymi

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 370 — Vikings fan
Ha jól számolom ősszel ha szerzünk legalább 1 pontot már nem eshetunk ki 🥳🥳🥳
ThundersNFL
Meglepő lenne az is ha az angolok hoznának 6-ot.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
remegve várom Pogácsa Gyuri szonettjét
petey
Nem biztos lesz erő abban a jobb marokban tollat ragadni....

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 484 — Sworn to the Dark
hiába ellenünk csak így megy

built for this shit

több mint 3 éve
Ez az MTK-s Mitrovic vmi elképesztőket védett a románok ellen, nyertek is 3-0-ra a montenegróiak.

Madden hates me.