Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem követem a focit. A nemzetek ligájának mi tétje?Ha megnyerjük a csoportot, majd az EB-re játszhatunk potselejtezot.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Nem követem a focit. A nemzetek ligájának mi tétje?Kicsit királykodhatunk
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Nem követem a focit. A nemzetek ligájának mi tétje?Aki nyer az örül neki.
Tactful Cactus
Minden sportesemény erről szól.
több mint 3 éve
Senki nem mondta, hogy most aztán Európa Bajnokok leszünk (Ja de, Sobri az előbb), de pont azért kell örülni az ilyeneknek, mert annyi szart láttunk már az elmúlt évtizedekben. Sörmeccs? Nem teljesen, de fogjuk rá. Csak épp 20 éve az ilyeneken mi kaptunk négyet-ötöt.Csak sajnos sokszor átéltem ezt,hogy jók vagyunk, megy a szekér és jön egy Andorra vagy Albánia vagy bárki és ott leszünk megint ,hogy legközelebb....Nehogy véletlenül örülj egy picit is... Ezt a rinyát b+, amit letolsz itt meccsek óta, elképesztő...Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
Bálesz
Azt kelljen már végre megélni,hogy egyenes úton jussunk már ki valahova vagy legyünk harcban az utolsó pillanatig....ne kelljen már félúton elfogadni,hogy megint nem sikerült....
Ez az amit hiányolok,hogy akkor verjük le mindenkit amikor kell...
Maradjunk a földön 2 lábbal....valami indult és csak reménykedni tudunk,hogy ez így is marad
ThundersNFL
Igen, abban kell fejlődnünk, hogy akkor is eredményesek legyünk, ha nekünk kellene dominálnunk, az tény. De basszameg, rúgtunk Angliában egy négyest!

több mint 3 éve
Nem követem a focit. A nemzetek ligájának mi tétje?Southgate allasa.
Tactful Cactus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Dzsudzsak visszater?Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.Kis győzelem?
4 ponttal továbbjutni a csoportból, aztán már csak 3-4 ilyen kis győzelem, és ott is a trófea.
Sobri Jóska
Mi lesz ha kiszakad a gólzsák?
gabokocka

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nem követem a focit. A nemzetek ligájának mi tétje?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Holnap letoltom a meccset, es meg egyszer megnezem! 😀Szerintem az m4-en még párszor leadják majd.
ulpianus
több mint 3 éve
7-0, vagy valami hasonló.Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.Kis győzelem?
4 ponttal továbbjutni a csoportból, aztán már csak 3-4 ilyen kis győzelem, és ott is a trófea.
Sobri Jóska
gabokocka
Mint amikor a brazilokat otthon vágták gerincre a németek.
Majd meglátjuk pár év múlva.
több mint 3 éve
Most próbálunk tenni érte, h egyenes ágon jussunk ki v legalábbis könnyebben...Csak sajnos sokszor átéltem ezt,hogy jók vagyunk, megy a szekér és jön egy Andorra vagy Albánia vagy bárki és ott leszünk megint ,hogy legközelebb....Nehogy véletlenül örülj egy picit is... Ezt a rinyát b+, amit letolsz itt meccsek óta, elképesztő...Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
Bálesz
Azt kelljen már végre megélni,hogy egyenes úton jussunk már ki valahova vagy legyünk harcban az utolsó pillanatig....ne kelljen már félúton elfogadni,hogy megint nem sikerült....
Maradjunk a földön 2 lábbal....valami indult és csak reménykedni tudunk,hogy ez így is marad
ThundersNFL
több mint 3 éve
Mert a hsz-ek a pillanatról szólnak. 😉Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.Az a baj, hogy az ilyen hsz-eid mindig szarul öregszenek 😀
Sobri Jóska
Toca
Nem kell túlgondolni.
több mint 3 éve
Nem is lehet ezt elvárni, de nagy dolgokkal örvendeztettek meg minket ebben a 10 napban (is) azt hiszem.Csak sajnos sokszor átéltem ezt,hogy jók vagyunk, megy a szekérMikor élted at hogy egy négyest rúgunk Angliában? Nekem ezek a pillanatok vhogy kimaradtak eddig...
ThundersNFL
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.Kis győzelem?
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.Az a baj, hogy az ilyen hsz-eid mindig szarul öregszenek 😀
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Holnap letoltom a meccset, es meg egyszer megnezem! 😀Tedd el humorosba
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bármilyen finomat is eszek, a végén mindig szar lesz belőle.Csak sajnos sokszor átéltem ezt,hogy jók vagyunk, megy a szekér és jön egy Andorra vagy Albánia vagy bárki és ott leszünk megint ,hogy legközelebb....Nehogy véletlenül örülj egy picit is... Ezt a rinyát b+, amit letolsz itt meccsek óta, elképesztő...Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
Bálesz
ThundersNFL
De azért csak jó enni valami finomat.
C'est La Vie.
Diszkomfortos lehet neked, hogy csak a szaron jár az agyad kaja közben is.
több mint 3 éve
Csak sajnos sokszor átéltem ezt,hogy jók vagyunk, megy a szekérMikor élted at hogy egy négyest rúgunk Angliában? Nekem ezek a pillanatok vhogy kimaradtak eddig...
ThundersNFL
több mint 3 éve
Csak Putler hagyja mán abba azt a nyomorèk háborút.....(tudom el se kezdte mert csak nácitlanít...😒)
több mint 3 éve
Holnap letoltom a meccset, es meg egyszer megnezem! 😀Feltehetnék yt-ra végtelenítve
ulpianus
több mint 3 éve
Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.Lsd Görögország 2004
Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
E A S Y
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
70 evenze gecire elkenjuk a szajukat.4 - England have lost a home match by 4+ goals without scoring for the first time in their entire history. Unexpected.
— OptaJoe (@OptaJoe) June 14, 2022
Kenny
2090 kornyeken nem lennek a helyukben 😊
több mint 3 éve
Közben az olaszok lőttek kettőt, csak hogy ne legyen történelmi vereség, hanem csupán a 39-es 5-2 megismétlése

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Csak sajnos sokszor átéltem ezt,hogy jók vagyunk, megy a szekér és jön egy Andorra vagy Albánia vagy bárki és ott leszünk megint ,hogy legközelebb....Nehogy véletlenül örülj egy picit is... Ezt a rinyát b+, amit letolsz itt meccsek óta, elképesztő...Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018