Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Jó karakter volt játékosként is, ilyenekből elég jó edző szokott válni. Plussz hátha németföldön ellesi az ottani kultúrát és végre egy spanyol edző lesz aki a piszi-paszi förtelmet elfelejti.Soccer híreink röviden:Xabi Alonsot mar nyaron is mondtak tobb bundas csapathoz, nagyon kivancsi leszek mit fog alkotni. sztem jo manager lesz belole.
A Leverkusen kirúgta edzőjét, a svájci Gerardo Seoane-t, a helyét Xabi Alonso veszi át, aki legutóbb a Real Sociedad B csapatánál dolgozott.
Eladja részesedését Lars Windhorst, a Hertha legnagyobb befektetője, mivel kiderült, hogy egy izraeli titkosszolgálati magáncég segítségével kémkedett az egyesület korábbi elnöke Werner Gegenbauer után.
Egyedül Adnan Kovacevic sérült a Fradiból a mai Crvena Zvezda elleni meccs előtt.
empty taxi
csebi
több mint 3 éve
Foci híreink röviden:Dejan Stankovic pedig várhatóan az új Samp edző lesz.
A Leverkusen kirúgta edzőjét, a svájci Gerardo Seoane-t, a helyét Xabi Alonso veszi át, aki legutóbb a Real Sociedad B csapatánál dolgozott.
Eladja részesedését Lars Windhorst, a Hertha legnagyobb befektetője, mivel kiderült, hogy egy izraeli titkosszolgálati magáncég segítségével kémkedett az egyesület korábbi elnöke Werner Gegenbauer után.
Egyedül Adnan Kovacevic sérült a Fradiból a mai Crvena Zvezda elleni meccs előtt.
empty taxi
több mint 3 éve
Kevés magyar egyike akinek kapcsán nem feltétlen mindig ferdítés volt, ha kiemelkedően írtak róla. Nem is tudom, de 2-3 szezonnal ezelőtt nem csak a magyar sajtó rakta Neuer mögé a ligában, vagy legalábbis azok közé akik Manuel utáni csoportot alkotják.max visszamegy Salzburgba.Szerintem Gulácsi még lazán találhat magának topligás kapu, feltéve, hogy vissza tud térni az ACL szakadás után. Akkor már 33 évesen jó kérdés, milyen lesz a forma.
csebi
zacknorb
Szerintem ha esetleg mennie is kellene majd ligán belül is bőven sok csapat látná szívesen. 3-4 éve biztosan lehet még ha sikerül felépülnie. Nála nem félek attól, hogy eljön majd levezetni a léhűtő ligába idehaza.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
max visszamegy Salzburgba.Szerintem Gulácsi még lazán találhat magának topligás kapu, feltéve, hogy vissza tud térni az ACL szakadás után. Akkor már 33 évesen jó kérdés, milyen lesz a forma.
csebi
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:Xabi Alonsot mar nyaron is mondtak tobb bundas csapathoz, nagyon kivancsi leszek mit fog alkotni. sztem jo manager lesz belole.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ennek koszonhetoen mar addig sem. max visszamegy Salzburgba.Igazolt a Lipcse egy igen nagy kapus tehetséget, aki ha jól rémlik 2023-ban csatlakozik a kerethez. Sokan írják kint is, hogy Gula karrierje addig fog tartani Lipcsébenjah ott hallottam én is csak nemtom hogy az az ACL v MCL vagy másikgula acl?most mondták a chelsea meccsen, hogy elülső keresztszalag
Negritis, a vajda
NB2
igen, keresztszalag-szakadás, a lipcsei karrierje ezel szerintem tulajdonképp véget is ért, pont volt téma erről mostanábannemtom aki beállt helyette nem volt túl bíztató imo
r.baggio
Negritis, a vajda
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
irány Wolverhampton?Official, confirmed. Julen Lopetegui has been sacked — he’s no longer Sevilla manager. 🚨⚪️🔴 #Sevilla pic.twitter.com/kAkr0qeyLF
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 5, 2022
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:A Leverkusen kirúgta edzőjét, a svájci Gerardo Seoane-t, a helyét Xabi Alonso veszi át, aki legutóbb a Real Sociedad B csapatánál dolgozott.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Official, confirmed. Julen Lopetegui has been sacked — he’s no longer Sevilla manager. 🚨⚪️🔴 #Sevilla pic.twitter.com/kAkr0qeyLF
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 5, 2022
több mint 3 éve
Igazolt a Lipcse egy igen nagy kapus tehetséget, aki ha jól rémlik 2023-ban csatlakozik a kerethez. Sokan írják kint is, hogy Gula karrierje addig fog tartani Lipcsébenjah ott hallottam én is csak nemtom hogy az az ACL v MCL vagy másikgula acl?most mondták a chelsea meccsen, hogy elülső keresztszalag
Negritis, a vajda
NB2
igen, keresztszalag-szakadás, a lipcsei karrierje ezel szerintem tulajdonképp véget is ért, pont volt téma erről mostanábannemtom aki beállt helyette nem volt túl bíztató imo
r.baggio
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
jah ott hallottam én is csak nemtom hogy az az ACL v MCL vagy másikgula acl?most mondták a chelsea meccsen, hogy elülső keresztszalag
Negritis, a vajda
NB2
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
gula acl?igen, keresztszalag-szakadás, a lipcsei karrierje ezzel szerintem tulajdonképp véget is ért, pont volt téma erről mostanában
Negritis, a vajda
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
gula acl?most mondták a chelsea meccsen, hogy elülső keresztszalag
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
gula acl?
több mint 3 éve
Krunic mit hagyott ki 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Zubkov wtf goalnagy formában a Fradi legenda.
Gergőbácsi
built for this shit
több mint 3 éve
Zubkov wtf goal
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ég és föld a különbség a top és középcsapatok között, bohóckodás ez így kb a legjobb 8-ig. Nagyon kéne egy Szuperligapedig jelenleg úgy néz ki hogy a csoportból továbbjut egy Brugge és egy Atletico nem
FLZOLI
de a Juve se áll épp továbbjutásra
több mint 3 éve
Ég és föld a különbség a top és középcsapatok között, bohóckodás ez így kb a legjobb 8-ig. Nagyon kéne egy Szuperliga
több mint 3 éve
tippre valami olyasmiuh gula térde :sKeresztszalag?
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
sterling elég facepalm
több mint 3 éve
uh gula térde :sKeresztszalag?
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ehhez kepest Vini golja Osasuna ellen giga les volt, azt sem ertettem, ezt se.szép gól Dominiktőlvagyis nem 😕
Negritis, a vajda
YoungZeeZee